- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi erősítő építése
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
bghistvan #108032 üzenetére
A legszebb mindig az a feketeszint opció, amelyik megegyezik a TV-be menő jel feketeszintjével. Első látásra jobbnak tűnhet az egyik, de jobban megnézve sötét jelenetekben részleteket veszítesz, szóval elsőre véleményt alkotni, hogy melyik szebb elhamarkodott dolog
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #108029 üzenetére
Főleg az SD adás képminősége érdekelne, a véleményed szerint az milyen a KU6000 és a K5500 viszonylatában?
-
-
bghistvan
senior tag
válasz
Gaben360 #108034 üzenetére
MEDE8ER 600X3D a lejátszó,fogalmam sincs mit kell állítani hogy aktív legyen a fekete szint állítás.
Akármelyik hdmi-be dugom a tv-n ,egyiken sem engedi,de ugye eleve a tv-n meg van adva hogy az egyik a set top box,a másik konzol,a harmadik pc,és nekem a 4-ikbe van bedugva....... -
bghistvan
senior tag
Tegnap kipróbáltam az alacsony hdmi feketeszint opciót a képbeállításoknál tv adás alatt, tényleg sokkal szebb lett a végeredmény,viszont abban segítsetek kérlek, hogy médialejátszóról nézett tartalomnál miért nem aktív a hdmi feketeszint beállítás? Nem értem.......
-
Kovaratis
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ku6400-at. WIFI-n csatlakoztattam a routerhez, jelzi is hogy van net, böngészni is tudok, de nem működik a sw update (először talált új verziót, de már azt írja hogy nincs), nem működnek az appok, és bekapcsolásnál kiírja hogy nem tud csatlakozni a Samsung szerverhez. Van bármi ötlet? Köszönöm! -
Kerni62
tag
Tegnap végig olvastalak Titeket, és még 55"k5672 volt az elképzelésem. Most már látom, hogy KU6000 vagy 6400-at fogok venni. Ha jól értettem akkod csak VA panelest szabad megvenni? Honnan tudom ezt vásárláskor? Van valami külömbség a két modell között? Esetleg valaki megírná nekem a talp szélességét. Köszi
-
válasz
Donki Hóte #108022 üzenetére
A felvett adatmennyiséget elnéztem, 3 óra 21 perc HD minőségű felvétel 7.7 GB helyet foglal el.
Az SD minőségű felvételre igaz, hogy 1 óra felvétel 1 - 1,1 GB helyet kér..
-
Daffni2
addikt
válasz
Donki Hóte #108022 üzenetére
Amikor pendrive van csatlakoztatva,és felvételt indítanék,kiirja,hogy nincs csatlakoztatva felvételre alkalmas eszköz.Amikor a csatlakoztatott pendrive tartalmát akarom megnézni azt lehet,de pld ha felvételhez akarnám használni kiírja,hogy nem lehet.
Majd a kezelési útmutatót böngészve megtaláltam az erre vonatkozó passzust,"ez az eszköz nem alkalmas usb pendrivera készítsen felvételt,csatlakoztasson merevlemezt ehhez a funkcióhoz"
Az 5500 Tv- tudja nekem is. -
törölt tag
válasz
Donki Hóte #108024 üzenetére
Nézni is elég, nem kell felvenni. Főleg a képminőség érdekelt volna.
-
törölt tag
válasz
stilo18 #108017 üzenetére
Na akkor mégiscsak jól láttam hogy nincs különbség a KU6000 és 6400 között. Kár hogy ezek szerint nem minden 6000-esre igaz ez. Az ilyen és hasonló húzások miatt utálom a Samsungot. Ugyanezt eljátsszák a telefonjaiknál is, különböző hardver és kijelző ugyanazon a néven futó telókban.Tv-knél meg kikerülhetetlen reklámok és meghekkelhetőség, nem támogatott usb-s egér/billentyű stb. Ezek a dolgok mind elkerülhetőek a konkurenciánál, pl Lg. Sajna képminőségben meg a Samsungok a legjobbak (LCD-ben).
-
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #108021 üzenetére
SD adásnál(576i) is ugyanez?
-
válasz
Daffni2 #107819 üzenetére
Hát az én 40KU6400 TV-m nem tud pendrive-ra felvenni,csak USB csatlakozással merevlemezre.
Szerintem próbálgasd még, mert az én 55KU6000 TV-m tud felvenni pendrive-ra. Sőt, az egyel gyengébb 55K5500 is tud felvenni pendrive-ra.
Furcsa lenne, ha egy KU6400-as nem tudná ezt a lehetőséget...
Ma felvettem HD-ben a Forma1 futamot, jó közelítéssel 1 óra műsor kb. 1 GB helyet foglalt el. A felvétel minősége elég jó, megállítva, lassítva is elég jó a kép, teljesen elégedett vagyok vele
-
válasz
Gizmo94 #107997 üzenetére
Vártam, hogy hátha meggyőznek, hogy mégis jó ez a KU6000, de nagyon úgy tűnik, hogy nem igazán jött be senkinek
Egy 7000-res, vagy 8000-res sorozatú tv-hez képest biztosan gyengébb a képe, de önmagában nézve szerintem nagyon jó a KU6000!
Nekem van egy 55-ös, meg van egy K5500 is (az is szintén 55 collos). A KU6000 képe egy teljes nagyságrenddel jobb, sajnos a K5500 képét fájdalom nézni utána
Valaki itt olyan forrást talált, ami szerint hasonló típusú panel van bennük, ez kizárt, a KU6000 képe klasszisokkal jobb.
-
Gizmo94
veterán
válasz
stilo18 #108015 üzenetére
Így azért eléggé érdekes venni belőle... Gondolom ez a dobozról kívülről nem derül ki...
De bonyolítsuk tovább a helyzetet: Itt VA panelesnek írják az összeset. Egyre jobb... -
stilo18
addikt
Erre jutottam :
Servic menüben akinek az option után AUO szerepel annak VA paneles, akinek ott BOE van az sajnos PLS paneles tv-t kapott...
-
stilo18
addikt
Itt is megy a találgatás :
[link]
Itt pont van egy 43-as amire ips - t írnak.Úgy látszik kiadták mind a két panel típussal.
Megírom természetesen.
-
stilo18
addikt
-
stilo18
addikt
Én a nyakamat merném rá tenni, hogy ez nem ips panel...
Ez előtt 2 ips paneles TV-m volt, mindegyiknek vér gyenge feketével, itt teljesen jó.
Szóval ez is simán 4000/5000 körüli kontrasztaránnyal rendelkezik, nem 1000 alattival...
-
Gizmo94
veterán
válasz
PuMbA #108004 üzenetére
Igen, ez biztos, de akkor ezek a franciák mi az öreganyjuk rücskös seggét mértek meg?
Ezek ezt mérték és ez tényleg gyász:
Contraste réel : 925:1
Noir : 0,13 cd/m²
Qualité du Gamma : 2,1 / 5
Delta E : 6,9
Écart d'homogénéité de la dalle : 12 %
Angles de vision : 3,5/ 5
Consommation : 69 W
Lecteur multimédia : 3,1 / 5 -
PuMbA
titán
válasz
patow #108002 üzenetére
1:3000 és 1:4000 között, millió teszt van róla az interneten
(#108003) Gizmo94: Régebben már volt ilyen, hogy 1 modell 1 mérete IPS paneles volt a Samsungnál, de a KU sorozatban még senki nem számolt be erről, szóval inkább valószínűtlen a dolog szerintem. Nagy hírverés lenne külföldi oldalakon, ha ez az IPS panel igaz lenne.
-
Gizmo94
veterán
válasz
PuMbA #108001 üzenetére
Direct ledesnek írják, de PLS panelesnek.
patow Azt nem néztem, mert emez van akcijóban a trénél a 6000-es. De már kezdem azt hinni, hogy összevissza irkálnak minden baromságot mindenfelé. Jó lenne azért kideríteni, hogy most tényleg melyikkel mi a helyzet.
puMba te sem tudsz valami megbízható oldalt ennek az 55"KU6000 panelkérdésnek a tisztázására?
Csak konkrétan az 55"-osra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE77S85DAEXXN) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- SAMSUNG (QE77S92CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest