- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsi 78
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a samsung UE55KU6400 és 6450 között ?
Vagy esetleg az LG55UH668V (harman kardon hanggal?)
Mert a mediaban a 6450 230.000ft most és lehet érdekelne
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz #94529552 #109895 üzenetére
Igen, képzeld el találomra. Valamiért kitaláltam a videó előtt, hogy a marsos filmet fogom elindítani. Igen, pont azért is egy rakás szar a gyári lejátszó, mert egy fél órát kell lapozgatni, és persze jó ha tudod a fájlnevet, mert a filmcíme alapján nem tudsz keresni.
Ha nektek ez a spártai felhasználói felület megfelel, hát használjátok. Nekem nem kell, és teszek rá, hogy kinél van a hiba. -
nagyúr
-
Celtis
veterán
válasz sandró60 #109893 üzenetére
Automatikusra van beállítva a frissítés.
Egyébként baromira nem érdekel. Szerintem eleve használhatatlan, idejétmúlt a beépített lejátszó, pont ezt szerettem volna demonstrálni a videóval. És nem a tekeréssel van itt a fő gond. Amúgy nem Samsung problémának gondolom ezt, hanem általánosan. -
nagyúr
válasz Celtis #109888 üzenetére
Én sem találkoztam még ilyen videóval...
De jó, akkor mondjuk úgy 99%-ba bele lehet tekerni.
Nekem ilyen problémám még sosem volt hogy nem tudtam tekerni valamilyen módon.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Celtis
veterán
válasz PuMbA #109886 üzenetére
Pár napja linkeltem be a videót, ahol találomra megnyitottam egy filmet a KS7000-rel, és az összes navigációs lehetőség szürke volt. Ezért nem értem ezt a határozott kijelentésedet, miszerint újabb TV-knél már bármilyen videóba be lehet tekerni, Ugyanis nem, nem lehet.
-
Imi1981
veterán
válasz Skyhigh #109876 üzenetére
Én mikor a beépített lejátszót használtam akkor a smart távirányítóval oda vittem a nyilat a folyamat jelző csíkra és úgy léptettem bele akkorát amekkorát akarok.Ahogy pc-n csinalnád egérrel. Így pörgetni se kell. Persze nem a legkényelmesebb azt bevallom de megoldás lehet a problémádra. Én már külső S905 androidos lejátszót használok (libreelec-el) ami sokkal kényelmesebb.
-
karicsek
aktív tag
válasz Vedike69 #109872 üzenetére
Akkor, (ez novemberben volt) úgy hozták vissza a tv-t, hogy a gyári fólia rajta volt. Én raktam össze újra, mint amikor vettem. Azóta (lekopogom) tökéletes. Meg vagyok elégedve vele.
Ja és azóta cseréltek távirányítót, mert lekopott a festés róla. Először csak a vissza gombon, aztán már kezdett lejönni a home gombon is.[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
Ma lattam, hogy Auchanba van meg 49-es es 55-os KS7000 original 1+2ev garival) 270e es 330e-es arban. Aki ilyen tipust keres, annak megerheti
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
radzshy
újonc
Sziasztok!
Vettem egy Samsung UE55K5500 tv-t. A gondom az hogy PC-vel a smartview nem akar összejönni, a gépen telepített alkalmazás nem találja a tv-t.
A TV és a PC kábelen van a LAN-on és kilát az internetre.
Próbáltam wifire rakni őket az se segített.
A tableten telepített smartview tökéletesen működik.
A progit frissen tölttem le 1.6.0.5 verzió.
A win 7 ami a pc-n van annak annyi a nyűgje, hogy nem aktivált, vagyis lejárt az aktiválási idő.Köszönöm tanácsotokat, segítségeteket.
-
dethroner
veterán
válasz Skyhigh #109876 üzenetére
Amit írsz, azok a BD lemez fejezetei. Néha meghagyják a kódolás végén is, néha törlik. Most megnéztem néhány filmem, egyik felében benne vannak a fejezetek, másikban hiányoznak. De se a torrent infóban, se a mediainfo-val nem derül ki semmi különbség. Szerintem ez csak szerencse dolga lesz hogy mikor melyiket töltöd. Vagy úgy csinálsz mint én, aki 2 évig használtam a beépített lejátszót, annak ellenére hogy sokan fujjolnak itt rá. Én is csak azt utáltam benne hogy nem lehetett tekerni, ha néha vissza akartam tekerni nem gyakran sikerült és nem is mindig a legelejére, ahová éppen ő gondolta, lefagyott közben stb. Ezt megunva vettem egy S905-ös boxot, azóta nincs ilyen gondom. Sőt, még a netet is elvehetettem a tévétől, többé a samu frissítések sem jönnek be
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
tomee88
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Néhány évvel ezelőtt vásárolt Samsung ue40eh6030 típusú tv képernyőn megjelentek "fura" szürke foltok, illetve a sarkai is elkezdtek halványulni de azok minimálisan. Egy pont van ami fehéreknél különösen vonzza a tekintetet. Nehéz leírni, fotózni még nehezebb, de mindkettőt megpróbáltam:
Ez lenne a leginkább zavaró, a többi halványabb alig észrevehető. Kérdésem tehát az lenne, hogy anno erre a készülékre 5 év kiterjesztett garanciát vásároltam. Ez a meghibásodás garancia keretén belül orvosolható, vagy szó szerint végig kell néznem a készülék lassú halálát?
Köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Skyhigh
aktív tag
válasz lezuvius #109870 üzenetére
Csináltam egy komplex tesztet 10 filmmel, mind MKV az f6670-en,
csak annál engedte hogy tekerjek benne ami úgy van kódolva, hogy azt támogassa.
Nem tudom a szakkifejezést de annál a filmnél tudtam előre tekeri és vissza ahol a MPC-HC-ben az alsó keresősávban kis vonalkákkal részekre volt bontva a film, ahol ez nem volt meg ott amikor a TV-vel próbáltam lejátszani az előre-hátra ugrás nem működött.PuMbA, lehet megtudja mondani az okát.
[ Szerkesztve ]
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
Gaben360
senior tag
NNa hosszas tortúra után tegnap megérkezett a 60j6240!!
Egy H6400-at váltott,és első körben egész jónak tűnik a mérete az pont jó,sőt még nagyobbat is elviselnék,de hát az már nem az én pénztárcámhoz mérik.
A képe szép,a fekete az fekete,és tök homogén az egész,és oldalról se torzul annyira mint a 6400-esem.
Ami kicsit csalódás számomra az a dizájn,a képeken sokkal keskenyebbnek tűnik a kávája mint élőben,szerintem ezt megoldhatták volna,hamár a 6400-é keskeny volt.
Amit hiányoltam még, a motion plusba,nincs elmosódáscsökkentés,csak torzításcsökkentés,ezt se értem miért vették ki belőle.Bár a kép így is folyamatos,de hát na....
Aki nagy tv-t szeretne jó képpel,és beéri a full hd-val,az tegyen vele egy próbát,ennyi pénzt simán megér.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
szuszinho
őstag
Nekem D6570 készülékem van, egyszer kellett javítani. Kijött a szerelő felmérni, megrendelték az alkatrészt (panelt), aztán ismét kijött, és kicserélte.
-
Vedike69
csendes tag
válasz karicsek #109871 üzenetére
A szerelő azt mondta a prémium kategória javítását összesen 4 szerviz végezheti. Lehet ez tényleg csak a 8-as, 9-es széria? Ez megmegyarázza a drágább árat..Nem is szívesen viszik el a készüléket.
Örültem, hogy nem kellett izgulni milyen állapotban jön vissza. Úgy bántunk vele, mint a hímes tojással
Mivel teljesen egyben van a kijelző panel a kerettel és a hátlap felső felével ez egy az egyben lett cserélve.
A csere kijelző dobozban , lefóliázva, két oldalról vastag légbuborékos csomagoló fóliában jött.
Az egész művelet kb.45 percRemélem Neked is megoldódott a kijelző problémad!
-
Vedike69
csendes tag
válasz eric.cartman #109863 üzenetére
Konkrétan elhajtottak volna, mint a legyet..Ezért vártam 1 évet míg lemegy az ára az új széria miatt és csak hivatalos viszonteladótól (Euronics) Látva az új kínálatot örülök, hogy így döntöttem.
[ Szerkesztve ]
-
Vedike69
csendes tag
válasz Bubukain #109862 üzenetére
Igen házhoz hozzák a panelt és itt cserélték helyben. Másodjára már pikk-pakk ment..Kb 45 perc.
De már tudtuk a KS8000-nél hogy megy. Az hátsó ezüst díszcsík alatt még csavar fogja a hátlapot. Az alsó fele jön le. A hátlap felső része egyben van a panellel, az komplett cserélve lett. Két alaplapi panel 3 hangszóró ki a szalagkábelekkel. Ezeket át az új panelbe.
Ennyi a tv belülről....+ a hangszóró
https://www.lcd-onderdelen.nl/a-46182121/samsung/ue49ks8000l-samsung/ -
Celtis
veterán
válasz lezuvius #109864 üzenetére
Kéne egyáltalán tudnia? Én nemrég próbáltam ki először a beépített lejátszót, de azon még a leállítás gomb se működött. Nem is tudom mire jó ez az egész egyáltalán.
-
gjanner
tag
válasz Kerni62 #109828 üzenetére
Hi, ha így van összekötve, akkor TV beállításban ellenőrizném az optikai kimenetet, hogy tényleg kiadja-e a hangot, valamint a TV-be dugott optikai kábel másik vége (erősítő oldal) világít-e pirosan (ezt talán már javasolták előttem).
Majd erősítő bemenet ellenőrzés, TV (akármi) bemenethez megfelelő optikai bemenet van-e állítva.
Olyan szerintem nincs, hogy a Samsung nem adja ki, hacsak nem a kimenet hibás.Korábbi Samu TV-mnél volt olyan, hogy az optikai kimenet nem minden esetben érintkezett (nem a kábellel, hanem szerintem belül lett kontakt hibás) - mozgatás után néha érintkezett. De a leírtak alapján ez szerintem inkább beállítási, összekötési hiba lehet.
Ha ez sem segít, akkor passz.
-
lezuvius
őstag
Ismet szorakozik a beepitett lejatszo, elinditja a filmet es nem engedi a beletekerest se nyilakkal, se a timeline-on. Valakinek volt mar hasonlo go ndja? Esetleg otletek a megoldasra? (Kikapcs,ujrainditas,hdd levalasztas is volt mar)
-
senior tag
-
Vedike69
csendes tag
Szeretném megosztani tapasztalataimat Samsung ügyfélszolg. és szervizzel kapcsolatban.
Kb. 3 hete vásároltam egy Samsung Ue49KS8000 prémium tv-t. Sajnos 2 hét után fedeztem fel rajta 1 fekete pontot. Szennyeződés vagy pixelhiba...Vasárnap délelőtt bejelentettem a Samsung ügyfél szolgálatnak. Még aznap délben hívtak. Képeket elküldtem. Hétfőn hívtak a szervizből megrendelték az új panelt. Kedden délelőtt ki is cserélték. Kép ezen már majdnem rendben volt, egy pici fekete pixeltől eltekintve. Viszont ez a képernyő szélétől kb. 1 cm-re volt így úgy egyeztünk a szerelővel egyenlőre marad...Az alsó káva se volt rendesen ragasztva kicsit elállt, gondoltuk a ragasztás gyengébb. Abba maradtunk, ha zavaró lesz miatta a bevilágítás szólok és cserélik.
Az egész panel fóliázva volt, csak a képernyőről húztuk le. Másnap az alsó fekete keretről is lehúztam és akkor fedeztem fel, hogy a keret mögött valami fém darabka van az tartotta el egy kicsit.
Rögtön jeleztem a szerviznek (csütörtök) Még aznap rendeltek új panelt. Hétfőn (pünkösd) hívtak kedd délelőtt jönnek is. Szerencsére ez már tökéletes. Semmi pixel, kosz, bevilágítás, fényszivárgás....
De, hogy csak a 3. panel jó ez mindent elmond a Szlovák gyár minőség ellenőrzéséről...És ez a prémium kategória!!!!
Viszont a Samsung hozzáállása a probléma megoldásához csillagos 5. Köszönet a Gyöngyösi szerviznek!Ezt csak azért írtam le, senki ne spóroljon a vásárlásnál a hivatalos garancián!!! Még így is gyomorszorító volt ez a 3 hét...hát még ha bolti garival kellett volna birkóznom.
-
Celtis
veterán
válasz Intel fan11 #109856 üzenetére
Működik a marketing.
Ízig vérig LCD az barátom, csak LED-ek világítják hátulról és nem fénycsövek. -
dethroner
veterán
válasz PuMbA #109844 üzenetére
Vagyis gyakorlatilag nem jobb az ívelt mint a lapos,sőt, többnyire rosszabb, ennek ellenére azt írod hogy ha szemből nézed, akkor kicsivel jobb mint egy sík?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Celtis
veterán
válasz Intel fan11 #109854 üzenetére
LCD kijelzők sajátossága. Ettől nem lesz semmi baja. Hacsak nem érte valami mechanikai hatás a TV-t, akkor nyugodt lehetsz benne, hogy eddig is ilyen volt.
-
törölt tag
válasz dethroner #109842 üzenetére
Ilyen változó világ van. Ahogy változtat a Samsung, úgy alakulnak az ajánlások. Egyszer még egy 32J4000 szintű tévé is ajánlott lesz.
Csak akkor jobb kicsivel, ha középről és közelről nézed. érthető, mondjuk egy 55" íveltet kb. 1 méterről nézel, egy hangyányit jobb lesz a képe, mint 2 méterről. De a különbség elhanyagolható.[ Szerkesztve ]
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Samsung UHD-tvt szeretném összekötni a PC-vel, milyen HDMI kábel kell nekem? 4-5m körülire lenne szükségem.
-
lezuvius
őstag
Leginkabb a dizajn az, hogy valami mas, valami szokatlanul "uj". Szerintem tobbnyire emiatt vasarolnak curved tv-t az emberek.
Reszben nalam is ez dontott a ks7500 mellett, meg az is, hogy adottak a feltetelek az elonyok kihasznalasara
-
gyeniko
őstag
Hijnye, én a 2%-ba tartozom, meg is vagyok vele elégedve! A gyerek is majdnem (450 cm-ről nézi) és Ő is elégedett! A többi TV-nk sík, kicsit zavar is, amikor az ágyban 300 cm-ről nézzük a 65" sík képrenyőt és a képernyő távolabbi szélét kb. 70 fokos szögben látom. Ott bizony fakul a szín. Kisebb képernyőn, illetve távolabbról nézve ez a probléma persze nem jelentkezik.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Celtis
veterán
válasz Intel fan11 #109846 üzenetére
Ez egy mezei felhősödés. Talán kicsit erősebb a szokásosnál, ha ekkora fényben is látszik, vagy túl erősre van állítva a háttérvilágítás.
Nem hiszem, hogy most jelent volna meg. Ilyen volt ez mindig. Ha normál TV-zés közben nem zavar, akkor ne foglalkozz vele. Gariban ezt nemigen fogják javítani. -
Intel fan11
őstag
-
PuMbA
titán
válasz dethroner #109842 üzenetére
Csak akkor jobb kicsivel, ha középről és közelről nézed.
"However, the equidistant claim by manufacturers of the various parts of the screen from a centered view is supported. A [16:9] 65-inch (1,700 mm) curved screen TV versus a 65" flat television viewed from 4.2 metres (420 cm; 170 in) from the centre of the TV offers 0.19 degree (~1%) greater viewing angle (based on Samsung's 4200R curved TV)"
Itt le van írva, hogy milyen feltételeknek kell megfelelniük. Ezt nagyon kevés ember tudja megtenni, tehát igazából a felhasználók 98%-a kiesik.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz PuMbA #109837 üzenetére
Az ívelt TV-k csak középről nézve jobbak kicsivel, mint egy sík.
Ezt komolyan mondtad? Ha nincs érdemi különbség a tévék között csak az ívelt illetve sík képernyő, akkor jobb az ívelt ha középről nézed?
Nagyon képlékeny a véleményetek, jól működik a samsung marketing. Ezelőtt 50Hz-es tévét ne vegyél, mostanában pedig simán ajánlott lett az 5-ös FHD és a 6-os UHD 50 Hz.
Korábban sportnál görbülő vonalak voltak a görbe kijelző hátrányai és hogy ha nem tökéletesen szemből nézted akkor a színek is jelentősen torzultak, korábban semmi előnyt nem nyújtott az ívelt kijelző, csak parasztot vakítani volt jó. Manapság meg már ha középről nézed jobb mint a sík?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
senior tag
Tapasztalt valaki olyan anomáliát (KS8), hogy a beépített médialejátszó egy "kölcsönzött" release-re azt írja lejátszás helyett, hogy nem támogatott formátum (valami ilyesmi az üzenet).
Ennek ellenére az ugyanebből az anyagból mellé másolt sample pedig gond nélkül lejátszhatóOlyan filmet is sikerült letöltenem, aminél párszor rányomva ugyanezt a hibát írja, majd többszöri próbálkozásra elindul a lejátszás és szépen végig is megy...
Agyrém!
ui: az UN szériához már kijött a 1170-es FW, remélem hamar meglesz a miénkhez is és tartalmaz is majd érdemleges javításokat a médialejátszóban
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
lmno
őstag
válasz FollowTheORI #109831 üzenetére
Ok, hosszabb távon valóban olcsóbbak lesznek (ugye a plazma került régen milliókba), de ha pl. Samsungnál az idei modelleket nézem, akkor ár/érték arányban siralmas a helyzet a tavalyiakhoz képest (és azokból a jobbfajtákat sajnos már alig kapni).
-
DeadEcho_
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 55"-es 4k-s LED okos tv-t úgy 250-260k ft-ig?
Amit én eddig néztem az a SAMSUNG UE 55 KU6100WXXH.
Árban jó is lenne, viszont Samsung, nem tudom mennyire jó tv-ben.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Steam: zs0lt1 - Blizz id: deadecho69#2422 - Discord: deadecho_
-
gyeniko
őstag
válasz FollowTheORI #109831 üzenetére
2010 augusztusában vettem egy Samu 55C8000-t, 789 e Ft-ot fizettem érte. Ma egy 55KS8000 sokkal olcsóbb, vagyis tényleg olcsóbbak lettek a TV-k.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
nagyúr
Ha nem így tennének évről évre nehezebb lenne a drága tévéket (amiken a valódi hasznuk van) megkülönböztetni és eladni.
Ez mindig is így volt.
Most pl a quantum dot a menő pár éve ugye, ami több színt ad... ezt úgy lehet csak meggyőzően kimutatni, ha a többi panel érezhetően gyengébb... ezért 8 bites, vagy max 8bit+frc-s az olcsóbb kategória...
De a panel frissítési, és egyéb tudásokban is mindig ez van/volt... nem csoda ez.
No meg azért meg kell azt is jegyezni hogy olcsóbbak is lettek a tévék ezáltal... szóval hol kaptál te pár éve 2-300 ezerért 4K 55 colos tévéket? Sehol... nyilván az olcsósítás ára is ez a butítás.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Azur76
tag
Ez nem csak Samsung sajátosság, hanem tendencia.
Minden gyártónál megy a"parasztvakítás", na meg a mint tudnánk még egy kicsit spórolni politika.
Anyaghasználat, csatlakozok, ....egy normális talpat nem tudnak már gyártani ill nem is akarnak, a káva meg úgy recseg ropog mintha szétakarna esni .
Egy 150eft-os készülékből nem lehet leszerelni a talpat ha már egyszer belecsavaroztad.
A legszebb pedig az hogy erről ha megkérdezem az adott márkánál dolgozó kapcsolattartó emberke véleményét, erre az a válasz, hogy ez egy szar alapkategória, mégis mit várok tőle.
Én mondjuk semmit, mert tudom hogy ez évek óta így van és sajnos kb 300 eft alatt nem lehet normális készüléket venni.
Viszont ezt hogyan magyarázod meg egy átlag tv vásárlónak. -
lmno
őstag
Egyébként mekkora suttyó már ez a Samsung. Most sokat nézegettem cikkeket + ezt a displayspecifications oldalt, és így kb. az látszik, hogy évről-évre szedik ki az érdemi feature-öket az alsó(bb) (vagy közép) kategóriából (az ilyeneket pl. mint a 120hz, 10bites panel). És kitalálnak mindenféle marketing bullsh*tet hozzá, aminek semmi értelme. Már ott tartunk, hogy az ideiekből a 400 ezer felettiek érnek valamit, de annyiért már majdnem OLED TV-t vesz az ember.
Ahelyett, hogy fejlődnének a TV-k, ugyanazért az árért rosszabat kapsz minden új évben.[ Szerkesztve ]
-
Kerni62
tag
válasz gjanner #109820 üzenetére
Szia! Nem dumálsz bele hanem köszönöm a segítséget. Sajna pont így van összekötve, ezért nem értem, hogy a Samuval miért kussol. A MM-ben mondta egy csóka hogy nemrég valakinem szintén nem sikerült samut megszólaltatni erősítőn. Már csak abban bízok hogyha megérkeznek az új kábelek. Mindenből rendeltem. Ha másra nem hát felkötni magam jó lesz.
-
Clever0
senior tag
válasz *Ropi* #109826 üzenetére
Itt a teszt: Tesztek TV Ha jól láttam, nincs közöttük Samsung. Az eredeti cikknek a link nélkül nem sok értelme volt.
A teszt megtekintése sajnos fizetős.[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Aki tévé vásárlás ellőt áll jó,ha ezt elolvassa. [link]
-
gyeniko
őstag
válasz HUNCHUT #109822 üzenetére
Nem haragszom. Szerintem a Samsung már eddig is jótékonykodott, amikor az adott alkalmazás tulajdonosa által eszközölt változtatásokat lekövette és folyamatosan alakította, reszelgette a saját alkalmazásait, hogy használhatóak legyenek a TV-n. Szerintem az nem "hiba", ha valaki úgy dönt, hogy nem csinálja tovább a szorgalmi feladatot. Ha én minden egyébként elégtelen dolgozatra kegyelem kettest adok, majd pedig egyszer úgy döntök, hogy "elég ebből" és bevésem az egyest, akkor az én hibám az egyes?
-
HUNCHUT
csendes tag
válasz gyeniko #109606 üzenetére
Ne haragudj de Te magad írod, hogy a "Samsung eddig lekövette ezeket a változtatásokat, mostanra úgy döntött, hogy nem küzd vele tovább." Akkor most kinek is a "hibájából" hiányosságából kifolyólag nem lehet használni egyszerűen, a már egyszer meglévő alkalmazásokat ??? Semmiféle pletykának nem adtam alapot!
-
gjanner
tag
válasz Kerni62 #109719 üzenetére
Szia! Nem beledumálni akarok, de sok felesleges összekötést, meg "minden mindennel pariban van" dolgot el lehet kerülni.
Alapvetően az erősítő feladata, hogy a különböző forrásoktól érkező hang/kép jelet kezelje, és továbbítsa ahová kell.
Ha nincs az erősítőn HDMI bemenet, akkor én így kötném össze:BR -> Erősítő (optika - hang)
BR -> TV (HDMI - kép)
TV -> Erősítő (optika - hang)A BR-TV optika összekötés teljesen felesleges (a BR a hangot az erősítő felé kell nyomja, nem a TV-n átvezetve) a TV meg a hangját nem fogja optikán a BR-be tolni (vagyis tolhatja, csak a BR valószínű kimenet, mert az egy forrás, nem fogadni akar, hanem adni).
-
lightblue
csendes újonc
Nekem is lenne egy Bluetooth kérdésem:
K5500-on működik szuperül egy Bluetooth füles, azonban a következő bekapcsoláskor (akár a TV, akár a füles ) már nem tud hozzá csatlakozni. A TV látja, párosítva van, de a csatlakozás sikertelen. Ilyenkor a fülest törölni kell az eszközök közül, majd újból megkerestetni és párosítani. Másik Bluetooth eszközzel is ugyanez van. A TV firmware 1169 verziószámú. Valakinek volt hasonló gondja? Még nem merem a 1169.2-es frissítést rátenni, lehet hogy többet veszítek vele, mint nyerek. Válaszokat előre is köszönöm. -
sandró60
addikt
válasz tyccon #109817 üzenetére
Ha visszaolvasol van ehhez a tévéhez Bluetooth fejhallgató csatlakoztatási lehetőség.Igaz egy kicsit jártasnak kell lenni a szervizmenüben való"barangolásnak" A december környéki fórum beírásoknál talán megtalálod a megoldást.Én használom és nagyon bejön.
Itt a [link]
A H6400 tévében a bluetooth fejhallgató engedélyezése.
Olvasd el.Kis bátorsággal meglehet oldani[ Szerkesztve ]
-
tyccon
tag
Sziasztok.Van egy UE48H6400 készülékem,tegnap este fülhallgatóval használtam,ma reggel bekapcsoltam,de nincs hang,csak fülhallgatóval.
Áramtalanítottam,a hangot visszaállítottam alaphelyzetbe,de nem segített.
A tv menüben a hang opció nem állítható,el van" halványulva".
Mi lehet a gond?
Köszönök minden segítséget! -
Gaben360
senior tag
Mivel a 2 hete megrendelt 60j6240 nem akar ideérni,ezért kinéztem egy 55js8000-et.
Ez mennyivel rosszabb mint a ks széria? Ahogy láttam ez is 10 bites,és gondolom 100hz-es is.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
PuMbA
titán
válasz zsozsi 78 #109799 üzenetére
Nem igazán
(#109798) shield: Az a baj, hogy ez ellen nem nagyon lehet mit tenni. Pár ember nem vesz TV-t, de a többi 10 millió ember meg ugyanúgy megveszi. Nekem is muszáj volt 50Hz-es TV-t vennem, mert 100Hz-es TV már nem volt, hiába akartam azt venni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Asszociációs játék. :)
- Látásjavító szemműtét
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elite: Dangerous
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest