- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben06
tag
Sziasztok!
Megérkezett a MM Online-tól az 55KS8000. Hiba hiba hátán. A hozzá adott távirányítón a vissza gomb nem működik. A bekapcsoló gomb se olyan amilyennek lennie kellene. Erősen meg kell nyomni, hogy működjön. Rákötöttem egy régebbi Samsung házimozit HDMI Kábellel (ARC jelölésű HDMI-be dugtam de hangot nem visz át. Vagyis egyszer sikerült Neki de visszavált a TV hangszóróira. Kábelt vettem újat az sem jó. Szerintetek mi a gondja? Hab a tortán, olyan bevilágítása van a jobb és bal alsó sarokból, hogy számomra nagyon zavaró. Mind ezt 450 E Ft-ért.
-
dethroner
veterán
válasz
#28752640 #107348 üzenetére
Röhögni fogsz, de amikor apám az első videomagnóját vette, a boltban az eladó mesélte hogy pár napja vett náluk valaki egy videót, és a csomagot ki se bontva egyből rohant a vasútállomásra és a vonaton kibontva szembesült azzal hogy 2db féltégla van a csomagban. Visszament reklamált, de azt nem tudom hogy hittek-e neki. Azt mondta az eladó, azóta minden csomagot kötelezően kinyitnak és megvizsgálnak a boltban. És mindez valamikor 90-körül volt, házhozrendelés még sehol sem volt.
-
mola21
tag
válasz
sugarforce #107342 üzenetére
A készüléket vagy készülékeket sérülésmentesen átvettem. Ezt írtam alá. A Békéltetőnek még nem írtam, most fogalmazom, mert dolgoztam.
-
sugarforce
addikt
válasz
mola21 #107339 üzenetére
Szeretnénk még egyszer hangsúlyozni,hogy a többi webáruházzal szemben Mi külön fizetünk egy olyan szolgáltatásért,ami növeli a vevő biztonságát,kibonthatja és megnézheti átvétel előtt a rendelt terméket!
Az átvételi elismervényen mit irtál alá? Mert nem hinném, hogy pontosan azt, hogy a készülék hibátlan állapotban átvettem.
Békéltető testület mit mond erről? -
forcegt
csendes tag
Csak arra tudsz hivatkozni, hogy kikapcsolt állapotban nem látszik a sérülés.
-
mola21
tag
Ezt a választ kaptam:
Sajnos hétvégén mivel nem vagyunk nyitva - nem tudtunk válaszolni Önnek.
Miután elment a futár,a lakásán belül Ön már csinálhatott bármit a készülékkel.
Megnyomhatta a kezével,eldőlhetett,megüthette a porszívó csövével stb.
Sajnos ezt nem lehet bizonyítani már,ezért adtunk lehetőséget az átnézésre.Szeretnénk még egyszer hangsúlyozni,hogy a többi webáruházzal szemben Mi külön fizetünk egy olyan szolgáltatásért,ami növeli a vevő biztonságát,kibonthatja és megnézheti átvétel előtt a rendelt terméket! Tesszük ezt azért,hogy ne legyen vita pld. ilyen esetben.
Amennyiben az átvételt aláírásával igazolta,sajnos a készülékkel kapcsolatos további fizikai sérülés az Ön felelősége,kivéve ha köt biztosítást.Elállni csak akkor tud,ha a készüléket az eredeti állapotában,az összes tartozékával,rendeltetés szerű kipróbálás után vissza tudja küldeni nekünk. Ennek a menete,hogy Ön elküldi felénk az elállási nyilatkozatot,visszaküldi a készüléket,Mi az átvételnél ellenőrizzük a kapott csomagot és annak tartalmát és ha minden renben,akkor 14 napon belül visszautaljuk a vételárat.
Viszont itt kiderült,hogy a készülék kijelzője tört - tehát nem tudjuk elfogadni az elállást,hiszen nem a Mi általunk szállított állapotban kapjuk vissza. -
PuMbA
titán
válasz
3800+ #107333 üzenetére
Átlagos felhasználásra meg lehet venni
(#107336) szaszaboy0: Képtelenség. A Set Top Box-nak semmi köze nincs a TV-hez és ez fordítva is igaz. Mindkettő működik szépen önmagában és fogalmuk sincs egymásról. HDMI-n csak kép és hang megy át pár alapvető adaton kívül, de ilyesmi kommunikációra alkalmatlan
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, a következő a problémám. Van egy Samsung Smart tv-m és a tv csatornákat szeretném átmenteni a tv-re az stb-ről. Hdmi kábelről megy az stb de sehogy sem sikerül. Analóg kábel ugye nincs. Mit állítsak be ha egyáltalán lehet ilyet?
-
válasz
PuMbA #107326 üzenetére
Nem, mert ő kivonja... én meg nem.
Pont ezt mondom, hogy ha jól van/lenne megcsiálva akkor hasznosítható az egész 540 sor. Nem csak 400.
Tehét közel ideális esetben lehet 2x 1920x540-es képed OU esetén (1,036,800 pixel).
Ami elég közel van a valódi 1920x800-as filmekhez (1,536,000 pixel) ha belegondolsz (kb 2/3-a megmarad), ráadásul 2x.Míg a másik esetben van 2x 960x800-as képed (csak 768,000 pixel)... többet vesztettél az eredeti képből felbontásban. Gyakorlatilag a horizontális felét.
De hagyjuk ez nagyon off itt.
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Paromnak vennenk uj TV-t es erre esett a valasztasa:
UE43KU6000WXXH
Altalanos felhasznalasra megeri az arat? Leginkabb szimpla TV adas lesz nezve rajta neha nagy felbontasu filmezes, PS3. Van esetleg valami tipus hiba amirol erdemes vagy lehet tudni? 139.900 most edigitalon. Mindenkepp samsungban gondolkodunk, es ebben az arfekvesben.
A segitseget elore is koszonjuk.
-
dethroner
veterán
válasz
FollowTheORI #107312 üzenetére
Egy gyakorlott ember 10 perc alatt kibontja, kiszedi, talpat rak alá, bekapcsolja. De sokan nem elég gyakorlottak, nekik több idő kell, mert senki se szeretné a talp felhelyezést mondjuk műanyag töréssel végezni. De minden műszaki berendezés gyártója felhívja a figyelmet arra, hogy beüzemelés előtt figyelmesen el kell olvasni a gyártó által mellékelt vagy letölthető felhasználói/beüzemelési kézikönyvet. És már rögtön nem 10 perc a 10 perc. Ismétlem, ha nem veszel ki szabadnapot és nem otthon várod a futárt, hanem megkéred a szomszédot, idősebb és hozzá nemértő rokonokat, barátot hogy távollétedben vegye át, esélytelen mindennemű azonnali vizsgálat. Pont ahogy a munkahelyre kért csomag esetén. Ránézel a dobozra és ha nem sérült aláírod és rohansz vissza melózni.
(#107314) TA68 Megkérhetsz családtagot ha nem egyedül élsz. Mert akkor kit kérsz meg, az utca emberét? Kimész az utcára és szemtanúkat, filmes stábot toborzol? Én is videóra veszem az ebay-ről rendelt nagyobb értékű (nem 1-2$) csomagok kibontását, de tévé kibontásánál meg sem fordulna a fejemben. De lehet beszerzek egy jobb állványt a fényképezőmnek és ezentúl majd mindent dokumentálok. Micsoda időket élünk
-
PuMbA
titán
válasz
FollowTheORI #107322 üzenetére
Akkor nem jól számol a fekete sávokkal?:
"With H-OU, each eye sees a maximum resolution of 1920×540. This usually ends up being more like 1920×400, with the other 140 vertical pixels being the black bars at the top and bottom of the video frame."
By contrast, with H-SBS, each eye sees a maximum resolution of 960×1080, which usually ends up being more like 960×800 after the black bars are taken into account. This gives us a much more even selection of detail.
Neki 1920x400 jön ki H-OU-ra és 960x800 H-SBS-re, ha a fekete sávokat már kivonta
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Tegnap vettem egy SAMSUNG UE40J5100AW televíziót .
Szeretném a honlapon regisztrálni, de a gyári szám beírása után
"Ez a sorozatszám nem megfelelő formátumú.
A sorozatszám 9, 11, 12 vagy 15 karakter hosszú és csak számokat, betűket tartalmazhat."
hibaüzenetet kapok .A készülékem gyári száma 14 karakteres, akkor ez ki van zárva a regisztrációból ?
Mi van ilyenkor ?
Üdv.
Astra
-
válasz
PuMbA #107320 üzenetére
Csakhogy a filmek nem 1080p magasak... tehát nem jó a számolása...
Ha arányaiban nézed a veszteséget a vízszintes felezés többet dob el.Egyik irányba felezed mindenképp másik irányba mondjuk egy 700-800-as felbontást kell visszaarányosítanod... igazából ezért írtam hogy HA jól van kódolva jobb.
Ha nem akkor az SBS jobb igen.
Egy tipikus 1920x700-800-as filmre számold ki a felezés és visszanagyítást mindkét esetre. Vedd úgy a fekete sávokat el tudod dobni és cserébe meg tudsz tartani jóval több, majdnem teljes vertikális felbontást is.
HA jól van csinálva.1920/960 = 2 (megfordítva 50% marad)
800/540 = 1.48 csak! (67.5% marad) -
PuMbA
titán
válasz
FollowTheORI #107318 üzenetére
A Half-SBS képminősége abban adhat többet, hogy sokkal könnyebb a TV-nek a felzett képet felskáláznia:[link]
-
bivalyos
aktív tag
Sziasztok,az a problémám hogy f6400tv a web böngészőben a felső kezelési sáv inaktiv. De miért? Pl nem tudok közvetlen web címet írni..új lapot megnyitni,régit bezárni..beállitásokba lépni semmit.
Már müködik az rtl most is a tv-n de így kicsit körülményes. Mi lehet a gond?
Az allkamazást már töröltem es újra raktam de nem segített. -
válasz
tyccon #107315 üzenetére
Ha jól kódolják az OU-t, pl a fekete sávok nélkül, akkor abban nagyobb lehet a részletesség és a tartalom (picivel), SBS-nél ugye mindenképp feleződik a horizontális felbontás, vertikálisan nem, mert általában nem tölti ki az egészet a film.
Amugy tökmindegy, mert a tévének mindkettőt kell kezelnie.
-
tyccon
tag
Sziasztok.Half-OU vagy Half-SBS? Köszi!
-
Csabi1984
addikt
Amikor én vettem a Tv-mez az első samsung 40H6400 egy db pixelhibás volt. Visszavittem a készüléket másnap és megnézték és hozták a cserekészüléket (Bontatlan dobozost) és akkor azt ő maguk érdekében és azért,hogy ne kelljen megint eljönni ki lett próbálva!
Ha Tv készülékről van szó és drága akkor meggondolandó inkább a részletfizetés!
-
válasz
dethroner #107309 üzenetére
Nem tart az olyan sokáig, 10 perc kb... de írtam énis hogy macera lenne megvárni.
Talpat kell csak rátenni és bekapcsolni, más nem kell... képet ad adás nélkül is, sőt a legtöbben van belső teszt is már. Bekapcsol és teszt.
(Vagy előre készített pendriver, ha tudod hogy jön és mikor.)Ezt azért meg lehetne csinálni 10 perc alatt... de senki nem fogja megvárni nyilván, te lennél a futár te se várnád meg, hacsak nem fizetik külön ezért.
-
dethroner
veterán
válasz
FollowTheORI #107297 üzenetére
Sokan melóhelyre kérik a szállítást, mert napközben melóznak és hiába nyomja a futár a csengőt, nincs otthon senki. Melóhelyen megkéri a főnökét hogy amikor a futár jön, 1 percre elrohanhasson a futószalagtól. Na akkor ott mire van idő? Csomagot kibontani, kipakolni, esetleg beüzemelni és szemrevételezni minden tartozék sérülésmentességét és működőképességét esélytelen. Meg hogy jelen legyen 2 tanú? Na persze, majd díszőrséget áll a teljes termelő cég közben
Aztán eljő az este, amikor minden melós holtfáradtan indul haza, az újdonsült tévétulajdonos pedig megkéri két kollégáját hogy legyen már olyan kedvesek és kísérjék el, nézzék végig ahogy ő otthon kicsomagolja, majd a gyártó által javasolt módon végigolvassa és értelmezi a termék működési és összeszerelési kézikönyvét, esetleg ennek hiányában vagy ha ez idegennyelvű, akkor megkeresi és letölti az internetről, majd az olvasottak felhasználásával összeállítja és beüzemeli a tévét. Mennyi idő is lenne ez, kb 1-2 óra olvasással együtt? Szinte látom magam előtt hogy milyen könnyű lenne erre tanúkat toborozni. Vagy várjon pár napot és halassza az egész műveletet hétvégére, akkor talán 1-2 sörre invitálás közepette csak megenyhülnek a kollégák és rászánják magukat hogy tartják a gyertyát amíg a tulaj az új tévével üzekedik a koreai tervezők édesanyjának igen gyakori obszcén tartalmú emlegetése közepette? És ha meglátja hogy a bekapcsolás után fekete a kijelző egy része felhívva a boltot ugyan mivel indokolja hogy az átvételt követően miért várt több napot azzal hogy jelezze a hibát?
Az unboxing videóra is kíváncsi lennék, mivel a legtöbb ember egy telefonba szerelt kamerával rendelkezik ami képes videofelvételre, hogy oldja meg hogy egyik kézben tartva a telefont másik kézzel bontja a csomagot, pakol ki belőle, mindent elolvas, értelmez, összeszerel, beüzemel kb 1 óra. Na persze -
ibiza80
csendes tag
Sziasztok!
LG tv-m van jelenleg, de szeretném Samsungra cserélni. Az LG-nél már megszoktam a Magic Remote-t, azaz a mozgásérzékelős távot.
Valaki le tudná írni azokat a típusokat, amelyekhez jár, vagy külön lehet hozzá rendelni mozgásérzékelős távot? ( van benne előkészítés, de csak külön lehet hozzá megvásárolni a távot )
Előre is köszi a választ!
-
Bubukain
senior tag
válasz
Celtis #107304 üzenetére
semmilyen rosszindulat nincs bennem, csak pusztán a tényeket próbáltam vázolni.
A tény pedig az hogy átvette a terméket, amiről utólag kiderült hogy sérült.
Tényleg kívánom hogy boxolja le és sikerüljön neki kicseréltetni, de nem lesz egyszerű sajnos.
Mivel látod hogy az eladó semmilyen normális kommunikációra nem képes, ezért írtam hogy bukó gyanus sajnos. Nincs ebben semmi rosszindulat, csak a puszta tények. -
Bubukain
senior tag
szerintem hanyagoljuk egymást mert össze vissza beszélsz.
én semmi olyat nem állítottam hogy ő törte össze, bizonygatni meg végképp nem fogok neked semmit.
Te azt állítottad hogy ez nem fizikai sérülés
Én erre írtam hogy márpedig ez fizikai sérülés.
Ennyi, de úgy látom neked értelmezésbeli problémáid vannak.szép napot
-
Celtis
veterán
válasz
Bubukain #107299 üzenetére
Elég rosszindulatúan állsz hozzá. Semmit nem tudhatunk a TV korábbi sorsáról, mennyi ideig mozgatták ilyen-olyan raktárakban, hány száz km-en át szállították, milyen körülmények között kezelték, de neked kapásból a vevő a ludas.
Azért gondoljunk már bele. Százezreket kifizetsz egy TV-ért, ami belül törött. Semmi esélyed nincs átvételkor ezt észrevenni, ezek után nehogymár a vevő vigye el a balhét. Ő fizetett, de nem azt kapta amit kért. A bolt adja vissza vételárat aztán boxolja le a saját szerződése alapján a beszállítóval.
Megjegyzem pár hónapja volt itt egy hasonló eset, de ott kilógott a lóláb. Az illető hasonló képet tett fel, és azt mondta, hogy beállítás közben egyszer csak "ilyen" lett a kép és beállítási hiba-e. Aztán a részleteket firtatva már szépen el is tűnt.
-
pw12345
aktív tag
válasz
Bubukain #107299 üzenetére
Úgy látom a MEO, a propagandával ellentétben kikopott a gyakorlatból, a gyárban simán belevághatják a hibás kijelzőt.
Nekem az sem jön le a kép alapján, hogy ez törött, ennyi erővel maródás, hősokk is lehet.
De, ahogy nézem, azt már összeszerelés előtt odavágták valamihez, a visszaküldték a xart, újracsomiztuk, elpasszoltuk újra faktor is gyanús.
Az is megérne egy misét, hogy a visszajelzéseket olvasva az okosórák jó része kapásból be sem kapcsol.
Ezeket, hogy engedhetik ki a gyárból? Veszélyes hulladékot termelnek.(#107302) PuMbA
Az sem egyértelmű, hogy az a garancia, milyen feltételekkel, mikortól indul. Én is vettem a gyárin felül,
de a leírást úgy is lehet értelmezni, hogy a törésre csak a 2 év után vonatkozik. Ha az első két évben töröd össze, akkor úgy jártál. Mondjuk nem tudom egyesek, hogy kezelik a készülékeiket, hogy törött-zúzott
termékek vannak a hardveraprón is gyakran.Én, akkor vertem szét TV-ket, monitorokat, mikor már kontaktosak voltak és rájuk kellett ...ni, hogy bejöjjön a kép.
-
PuMbA
titán
válasz
dethroner #107266 üzenetére
Fogalmam sincs, de én ezért vettem 5 éves általam okozott véletlen törés esetén is kicserélik a TV-t garanciát. Szüleim is így vettek TV-t és én ajánlom mindenkinek, hogy így csinálja, mert sajnos bármi megtörténhet és még alapesetben neked kell szenvedni, hogy valami csere legyen belőle
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest