Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskacz
senior tag
Köszi, VGA-ban a Gurjont használtam, de úgy vettem észre, hogy az Omniához adott legális
8.0.... verziójú IGOhoz abbahagyta skingyártást, csak elég régiek futnak rajta... de ha mondasz egy verziószámot ami tuti - akkor azt használom, mert teljesen megszoktam... ill. a 8.3-s elérhető/ jól fut
Omnián is?
-
mackosajt
addikt
Nekem volt ilyen, hogy lemerülést jelzett, majd kikapcs, bekapcs, és újra töltött, és mentünk tovább.
Én sem a sarki fűszerestől vettem az autós töltőt, és illik is hozzá.
Lehet a friss készülék(1 napos volt, amikor már erre is használtam), vagy a ROM hibája.Más. Beraktam a régi sim-em, hogy átmásoljam a neveket róla( alig 2-3 hete lusta voltam erre)
Benyomom, hogy másol - simről telefonra- mindet, és nem történik semmi.
A sim-en van kb. 120 telószám, a telóban csak 20, amit eddig fontosnak tartottam.
De nem történik semmi.
Ám ha keresgélni akarok, a simről tudom keresni őket. Szerettem volna a telóba átmenteni őket.
Mi a rák lehet a baj? -
gabor977
csendes tag
Én frissítettem, majd mikor kihúztam a kábelt, az Igo megkérdezte, hogy update-eljen-e... azt mondtam oké, a telepítés felénél hibát írt ki (hiányzik egy fájl)... el is tűnt az IGO ikon...
Itt nagyon megijedtem... de egy kikapcs-bekapcs segített, aztán már normálisan települt újra az IGO. Szóval most azt hiszem friss már a verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Last Epoch
- Revolut
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest