Hirdetés
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
válasz
Skynet258 #5461 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy először miért nem egy boot loader töltődik be, ahol kiválaszthatnád, hogy honnét szeretnél bootolni. Aztán pl SD kártyára mehetne fel próbaképpen linux vagy akármi. Meg akkor már lehetne rescue funkció is, mert pl ez alatt menne a frissítés. Másrészt meg a ROM – firmware frissítésnek mindennapos, és nagyon egyszerű dolognak kellene lennie. Még legolcsóbb 6e forintos divx lejátszóktól kezdve TV-ken át az erősítőig még sosem volt gondom firmware frissítéssel, a számítógépes cuccokról nem is beszélve (alaplap, CD, DVD író). Ennek a 130e forintos telefonnak meg nagyon félve állnék neki, pedig itt aztán 2 hetente van új ROM.
mod: meg az érdekes, hogy az USB 1.1 miatt nem sikerült. Bár a héten velem is nagyon csúnyán elbánt az Omnia. [link]
-
gerii
addikt
válasz
Skynet258 #5461 üzenetére
sajnos kaptam a telót, így sok beleszólásom nem volt. az etikett és egyéb dolgok sem használtak, max +2 órát.
Viszont így elviselhetetlen volt a teló, pedig így is egy hónapot vártam hogy kiadja a mocsok t az új romot, ezért kényszerültem erre. Eszem ágában nem lenne baszkurálni, mert tudom hogy simán el lehet rontani, de a 3 végkifejlet közül ez következett be.
1. földhözvágom mert vezetékes, 2. sikerül a frissítés, 3. nem sikerül.viszont ha megjavíták újra megpróbálom, mert mást nem tehetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest