Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Nem tettem még fel, mert bőven nincs kész. Ha egyszer összehoznak belőle egy használható verziót, majd akkor teszek vele egy próbát. Egyelőre szerintem nincs sok értelme erőltetni, maximum jó tudni, hogy ilyen is van (lesz).
sbazsi: mivel én a "normál" verziót használom (tehát nem a chat jellegűt), így nem tudok erre hirtelen választ adni. Tedd fel, állítsd át, aztán kiderül. Ha nem jön be, akkor is könnyen törölhető.
Én nem használom, csak valaki kérte a múltkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13 Pro
Üzleti előfizetők hirdetései
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged