- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
igen, nagyon jo!
most egy jvo modemet tettem fel, az xda-n ezt ajanljak.
a tesztek alapjan ezzel javult az uzemido!
mar majdnem teljesen kesz ez a rom!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
xnace
őstag
BetaKitchen: "about 10 hours ago we said, JVH will have to wait until a decent kernel is released. Too many problems with the current kernels. Sorry about that." Várnikőőő
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
legenda
felismeri az, én eddig csak és kizárólag jpu alatt találkoztam olyannal, hogy alapban nem ment a felcsatlakozás, de ott meg készült rá "javítás"! igaz, volt olyan ismerősöm, ahol csak az oprendszer újrahúzása után tudtam csatlakoztatni, annyira kész volt az oprendszere, de ott is megoldódott!
lkereki; mert estleges "pillanatkép", előtte és/vagy utána nincs ilyen jellegű használat! bizonyos helyzetekben gyorsan elérhető ám adott százalék! vagy mert nem csak és kizárólag (egy) adott folyamat tehet a merítős hibáról!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
xnace
őstag
Feltéve hogy felismeri a KIES. Nekem minden babrálás nélkül, amikor mentem haza a MediaMarkt-ból, egy teljesen szűz telóval, akkor sem ismerte fel. Fent volt minden driver, a Win felismerte.
Ez a LOG napló amit írsz, szerintem nem hülyeség.
A BattDrain-re meg azt tudom mondni, hogy van logika abban is hogy nem FW szintű dolog, ha az lenne elő kéne jöjjön mindenkinél. De az is lehet, hogy azért nem kzdenek vele semmit, mert a szűz telókra felpakoltnál, amiken ők tesztelnek, elő sem jön ez a probléma.
Pont ezért valami előzző gányolás maradványa is okozhatja.
Egyébként nekem amikor merült, akkor nem is pörgött a SUSPEND.(0%), mégis 4óra alatt teljesen lemerült.
Viszont azt tényleg nem értem, hogy mért csak napok/hetek alatt jön elő. Nekem minden nap volt NET, játék, zene, WIFI, és csak 3hét után jött eelő az első BattryDrain. Pedig teljesen CleanInstall volt előtte.Az is igaz, hogy nem a SAMSUNG-ot kellene hibáztatni, hanem azokat a gyökér vágottszemű "programozónak" csúfolt rizszabáló idiótákat.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
legenda
válasz medvezsido #1683 üzenetére
van több verzió is (például js3 és js5), nem tudom, hogy melyikre gondolsz, de a lényeg, hogy eztán is megoldható a kies általi frissítés is!
-
-
legenda
válasz medvezsido #1679 üzenetére
amennyiben kies által frissített/elérhető - utolsó - verzió van fent, és a product code is stimmel, úgy frissnek érzékeli, más esetben a kies szerint nem frissíthető, ellenben de! végszükség esetén a registry adott állományában a firmware verziója (és szükség esetén a product code) régebbire - akár kies által (f)elismertre - módosít, hogy a kies régebbinek lássa a firmware verzióját, és máris felkínálja a frissítést a kies!
lzoli78; mikor honnan... mellesleg nem is minden firmware verzióból van három állományos!
[ Szerkesztve ]
-
lzoli78
csendes tag
És még egy kérdés.
Honnan lehet beszerezni a 3 fájlos verziot? Csak mert volt már hasonló problémám, be akartam rakni 2.2.1 es romnál csc-t de csak 1 fájlos volt, és nem sikerült.. Csak azért hogy ne kérdezgessem ugyanezt állandóan hogy van-e 3 fájlos verzio ha samfirmwaren csak 1 fájlost találok... -
Pete55555
addikt
válasz medvezsido #1679 üzenetére
Azért sztem mert nem ez a legfrissebb, mert ami neked rajta van az a "legfrissebb"-nél is frissebb
...Szeretem leracsniztatni...
-
legenda
válasz medvezsido #1676 üzenetére
miért ne tudnád?
lzoli78; nincs mit!
[ Szerkesztve ]
-
medvezsido
csendes tag
Ha egyszer Odinnal frissítem a firware-t a telefonomon akkor többet már nem is tudom kiessel frissíteni (Tegnap raktam fel a 2.3.3-at)?
-
Yany
addikt
2.2.1 ez a baj? :-)
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
B.Ricsike
őstag
Én is osztom, hogy miszerint tényleg szoftveres hiba, akkor mindenkinél előjönne, illetve akkor ennyire nem lenne balf*sz a samu, hogy ne javítsa ennyi idő után.
Lekopogom, hogy eddig nekem sem jött elő ez a merülős probléma.
De már nagyon érdekelne, hogy mitöl lehet ez egyeseknél.
-
telya
aktív tag
pedig szvsz csakis fw keretu hiba lehet. nem valoszinu hogy valami fw-n kivuli dolog szorakozna azzal hogy a suspend-et porgeti folyamatosan. az pedig hogy nem mindenhol fordul elo, a random elofordulasa miatt lehet, sokaig nekem se jott elo. a legtobb leirast es velt okat a dolognak amugy olvastam, gyakorlatilag az osszes tipprol bebizonyosodott h nem az okozta. egyedul ez a suspend-es driveres dolog tunik valoszinu magyarazatnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Yany
addikt
Nekem miért csak 3 tétel van az akkulistában?
Cella, Wifi és Képernyő. Hogy kell az OS-t és a többit is beletenni?Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
zool1
őstag
Üdv!
Az előbb a telefonom újraindult, és az akksi is tűzforró volt. Milyen programmal lehet azt figyelni, hogy milyen program ragadt be, illetve melyik mennyi cpu-t használ.
u.i. elixír már felkerült akksi melegedése miatt.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
az nem számít, hogy én mit hiszek, de amennyiben firmware keretes hiba lenne, úgy szerintem nem csak minden második (vagy a fene tudja az arányt) készléken jelentkezne!
linkelni lehetne rengeteg leírást, mint korábban is írtam, fogták már annyi dologra, hogy csak na, de a fele már alapban kizárható, illetve egy részénél csak néhányaknál adódott vélt megoldás, ami néha "segített", néha meg nem...
a legvalószínűbb hibának a firmware frissítésének - (f)ota - a folyamti funkciója tűnt, de valakiknél annak lelövése sem javította a problémát!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Pete55555
addikt
válasz dehecked #1642 üzenetére
Valószinüleg azért nem reagál senki, mert a kérdésedre a válasz annyira komplex, hogy egy hsz-be nem lehet leirni a 10-edét sem. Röviden leirom a kérdéseidre a választ, de ezzel még nem mész a falnak. Főzött rom előnye: jobb gps, jobb akku idő, kevesebb lagg...és még sorolhatnám. Hátránya, az hogy ennek az ellentkezője is előfordulhat, illetve, ha nagyon
béna vagynincs semmi érzéked hozzá, és nem követed pontosan a leirásokat akkor téglásithatod is a telefont. (bár erre is van megoldás). Melyik rom jobb mint a többi? na erre nincs válasz mindenkinek más rom jön be. Hivatalosan ugy tudom most a 2.2.1 az elérhető (valaki javitson ki ha tévedek). Minden romből van többféle verzió aszerint, hogy a készitők mennyit fejlesztenek rajta, értelemszerüen legjobb a legkésőbbit feltenni, mert azon dolgoztak a legtöbbet-->az a legjobb abbol a rombol (de nem minden esetben). Lagfix: fájlrendszer átkonvertálását jelenti ext4-be rfs-ről, amivel gyorsabb lesz a cucc.(ha valamit rosszul irtam nyugodtan javitsatok ki... )
...Szeretem leracsniztatni...
-
legenda
válasz Grande Ale #1653 üzenetére
adott esetben nincs eredeti meg moddolt, az egyik külön 3 állomány (pda, phone és csc), a másik csak pda (abban mind a három állomány egyben)! előbbi mehet fel pit használatával, és re-partition kipipálással (tiszta telepítéssel), utóbbinál nem lehetséges a re-partition! a magyar swype adott mind a két pda esetén, de sok funkció nem csak és kizárólag pda függvénye, megfelelő modem és csc is kell(het), illetve a product code sem minden esetben mindegy!
Oppenheimer; egyértelmű hardveres hibánál (mint például az említett kijelzős) valóban nem tűrhető, hogy lepasszolják az embert, hogy jó az úgy, de a szoftveres probléma kicsit más helyzet, több összetevő függvénye!
nggabi; nekem külön - módosított - kernel, ismeretlen forrásból származó rom...stb nem volt még fent!
maci74; recovery?
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
hidd el, semmi koze semmilyen ganyolasnak a merulesnek. teljes repartition utan, teljesen gyari fw-vel is jelentkezik. de megcsak egy rosszindulatu, beragadt progihoz sincs koze. ha egy ilyen lenne, azt nem az android os-hez szamlazna, es froyo-n is elofordult volna ugyanilyen. de egyik eset sem all fent. egyszeruen valami nagyon el van b@szva ami vagy fel sem tunik nekik a samsungnal, vagy fogalmuk sincs hogy kell rendbetenni azutan sem hogy tobb, mint 2 honapja szop mindenki ezzel a buggal. amig nalam nem jelentkezett, en is ketelkedtem a dologban es abban remenykedtem h a mindenfele moddolasok szamlajara lehet irni a dolgot, de amikor varatlanul a semmibol elojott nalam is, ugy hogy elotte tobb mint 1 hetig tokeletes volt, nyilvanvalova valt, hogy a problema sokkal sulyosabb annal mint gondoltam.
egyebkent tobben irtak, hogy a suspend process az ami lezabalja az egeszet. errol itt is irnak reszletesen.
"In case anyone's confused, it's recognized that some phones do have battery life problems that stem from: (a) not properly suspending to low-power states and, (b) continually attempting to suspend and resume, burning CPU in the suspend thread. The causes tend to be due to devices continually generating interrupts (that might not be properly handled by device drivers and hence continue to be generated), or drivers rejecting suspend for conditions that should be short-lived but instead persist for long time periods. In many cases the drivers involved are written by OEMs and Google does not have any knowledge of the drivers or devices causing the problem -- the folks who made the phone need to take a look. "
szoval komoly esely van ra, hogy valami belso driverben van valami csunyan elcseszve amitol a suspend beragad. de azon kivul hogy sokan szopnak vele, nem ugy tunik, hogy barmit is tenni akarnanak az illetekesek az ugyben.
-
HUTCHDB
nagyúr
visszatérve a MIUI fényképezőhöz, most már van digitális zoom, és fényerő állítás is.
magyarul teljesen megegyezik a gyári samsung fényképezővel!csabám!
igen normális, hiszen két állapot van: töltés és használat (vagyis merülés, merítés)[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
maci74
tag
Sziasztok!
Kali mester álltal ajánlott 3+1fájlos jvh-ra miképp tudnám felvarázsolni a CriskeloRom_GINGERBREAD_v47_I9000-I9000T-I9000M romot?
Mivel tudok install zip-et előcsalogatni?"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
Remus389
veterán
sziasztok a facebook app-al lenne egy kérdésem
tehát ha mobilomon bejelentkezek, akkor chattelni tudok?
mert mi van ha valaki rámír és nem válaszolok, talán megsértődik
ez tartott vissza hogy a mobilomon feljelentkezzek
-
Oppenheimer
nagyúr
-
muveszur
addikt
válasz Oppenheimer #1647 üzenetére
Ez szvsz nem a Samsung hibája...hanem a dolgozóké...Egy cég sem szűrheti ki az ilyen alkalmazottakat!
-
Oppenheimer
nagyúr
Persze, hogy nem gondoltam komolyan, azt hittem érezni fogod benne az iróniát.
Egyébként hidd el, benned is kavarognának az érzelmek, miután elviszed szervizbe a telefont egy teljesen nyílvánvaló hibával és puszta rosszindulatból elkezdik neked bemagyarázni, hogy annak úgy kell működnie. Miért rossz indulat? Mert nekik nem került volna semmibe a hibát részletesen leírni és elküldeni a telefont a kp-i szervizbe egy kijelzőcserére. Inkább a multi oldalára álltak és azt védték meg egy, a cserével járó pár tízezres kiadástól, mint hogy elismerték volna a hibát és normálisan bánnak az ügyféllel, ahelyett hogy megpróbálják átbaszni.
Amúgy csak akkor kezdeném el "csapkodni az asztalt", ha megint hülyének néznének és be akarnának etetni. Ha meg megvonják a garanciát akkor eladom 60ért.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Drachoo
senior tag
Na srácok eddig nagyon szépen mûködik a jvh. kopp-kopp... Andoid oprendszer 3%, android rendszer 2%. Lehet jót tett neki, hogy kiírtottam a leírtak szerint a szoftverfrissítést meg a wl... izé fájlt. :-)
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
k2laci
tag
Az 1. hozzászólásban olvastam a WIFI drivert és azt a modemet mivel lehet az akkuval takarékoskodni.
Ezt a gyári 2.2 FROYO-ra fel lehet tenni ? Mert nekem a CWM-mel nem sikerült az update.zip-et feltenni (root-olt a teló). -
HUTCHDB
nagyúr
ahogy korábban írtam, feltettem a MIUI RC8b-t.
elment a hálózatom.
megnéztem, az imei nem szállt el.
ismét feltettem egy régebbi RC7-es verziót, de így sincs hálózatom.znagy69!
neked hogy sikerült visszavarázsolni a hálózatot?
lehet vissza kell tennem a JPU-t (froyot), majd ismét mindent elölről szépen feltelepíteni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
dehecked
tag
Na most szeretnék kérni egy ilyen áttekintő komit ha lehetséges.
Egyelőre gyári ROM van a "Superkén", de azt javasolták, hogy tegyek rá házigyártásút. Mik az előnyei illetve hátrányai a folyamatnak? Milyen verziók léteznek házi ROM-okból? Melyik az ami egyszerűbben felpakolható, vagy többet kínál mint az esetleges vetélytársai?
Nagyon elvesztem, ez a topic iszonyat gyorsan változik :S
Ja és melyik a hivatalosan elérhető legújabb frissítés Androidból? meg mi ez h egyes ROMokból JM2 5 v 8? vagy úgy általánosan mi ez h mindenki más számozást használ? illetve pár szóban elmagyarázhatná valaki a lagfix lényegét, ami az első komiban említve van. -
legenda
válasz Oppenheimer #1640 üzenetére
persze, a samsung külön energiát fordít olyan firmware verziók kifejlesztésére, amik moddolás után problémát okoznak, ellehetetlenítve ezzel a moddolt romok használatát! ugye ezt te sem gondolod komolyan? mondjuk mindenki azt csinál a telefonjával, amit csak akar - persze csak saját felelősségre! ellenben akkor lenne ám döbbenés, ha a szervizben mutatnának egy log állományt, amiben ott figyel a sok gányolás nyoma, és elutasítanák a garit! ugyan (még?) nem jellemző, de tudja a fene... akkor aztán elhúznák az asztalt, és nem lenne mit csapkodni! ezt nem a személyednek szántam, csak némi óvatosságot suggallok, nem mindig az asztal csapkodása, meg az ordibálás a helyes viselkedés!
-
Oppenheimer
nagyúr
Az durva lenne, ha azért merülne mert már volt fent főzött rom, vagy moddolt kernel a telómon. Ez a samsung bosszúja amiért nem a csiga lassú, gyári firmwareket használtam. Nagyon aljas. Azt tervezem, hogy megvárom a hivatalos T-s 2.3at, felrakom és ha azzal is merül, akkor elviszem szervizbe. Tuti, hogy elkezdenek majd faszságokat magyarázni, hogy ennek így kell működnie meg mit tudom én mi, de akkor rábaszok az asztalra és addig ordítok velük, amíg ki nem cserélik.
Amikor a kijelzőmmel volt probléma, akkor is be akarták magyarázni, hogy annak úgy kell működnie, de érdekes módon másik szervizben részletesen le tudták írni, hogy mi a baja és kicserélték a kijelzőt.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
legenda
válasz lzoli78 #1636 üzenetére
csak pda verziós jvh esetén nincs multi csc, ezáltal ugrik az!
tedd fel ezt; link
3 + 1 állományos, pda; jvh, phone; jvo, csc; jv1 multi csc
512.pit, 1.3 odin, és a re-partition legyen kipipálva, illetve lőtte és utána is teljes nullázás; *2767*3855#nggabi; olvasd el a kezdetektől Oppenheimer hozzászólásait, hogy lásd a nullás telefonját... ám lehet, hogy sosem tudjuk meg a hiba okát... ellenben ha memóriás gond lenne, az máshol is mutatkozna! fogták már a galériára is, meg a frissítési funkcióra, illetve minden másra, valakinél valamelyikre van megoldás, másnál az nem működik, szóval érdekes ez...
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
szerintem azért vissza lehet vezetni készülékekre is a hibát. pl proci, ram gyártásra. lásd celeron pentium proci. itt is vannak tűrések, lehet h opi telóját álmos koreai munkás csinálta és nem vette észre h csak 98% a proci
én továbbra is azt mondom h memóriakezelés. ha mindig játék vagy film, zene után akad ki mint nekem is az inkább vmi beragadt process lesz.más: segítsetk mán win7 64bit milyen codek pack kell és lejátszó? úgy akad tekerésnél a full hd film mint a fene most bsplayer + k-lite codek pack van. próbáltam a 64biteset azzal nem is töltött be az ffdshow, most 32bites van de elég gáz... 3giga prescott van 4giga dual ram 667ben... videókártya miatt akadhat a tekerés?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
legenda
nem feltétlenül telepítéskor, esetlegesen elég egyszer elcseszni valamit, utána már hiába a számtalan jó telepítés... tényleg csak találgatok (én is), de ha valami hiba az alapokban rejtőzik firmware szinten, akkor az minden készüléknél kellene, hogy jelentkezzen!
-
leslien
nagyúr
felszeretném rakni alap jvh-ra CriskeloRom v47-et, kérdésem ezzel CF-Root-XW_XEE_JVB-v3.1-CWM3RFS kezdhetek?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #1630 üzenetére
sajnos nálam is FC-zik a billentyűzet és úgy ahogy jelezted a magyar nyelv feltétele után.
így ismét kezdődik minden elölről, hiszen a telepítő .zip-et nem lehet kiiktatni.
írok privátot a fórumtársunknak." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
legenda
más miatt "vonták vissza", régiós probléma volt, idővel talán olvashatsz majd róla bővebben is...
amíg nálam - és az általam frissített "nullás" készülékeknél - nem jelentkezik a hiba, addig számomra a probléma sem létezik![ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
a MIUI új RC8B camera driver -es verziójában a fényképező TÖKÉLETES!
eltűntek a csíkok sötét körülmények között.
a videó felvétel is szuper, de maradt a 720x480-as felbontás, de így is látszik, hogy jobb a rögzített minőség!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
legenda
válasz Oppenheimer #1620 üzenetére
de korábban már belegányolhattál a boot részbe, az efs állományokba...stb, és van olyan rész, amit sima firmware frissítéssel/újrahúzással nem lehet módosítani/javítani! több olyan hozzászólást is olvasni már különböző fórumokon, hogy amíg nem volt fent moddolt kernel, rom...stb, vagy nem volt függetlenítés, addig nem volt gond, de amint ilyesmi felkerült/történt, utána már hiába lett visszatéve akár teljes nullázással a "gyári" firmware verzió, sorban jelentkeztek a hibák! vannak olyan dolgok, amikbe nem lehet belenyúlni büntetlenül! mivel ilyen irányú tesztelések hivatalosan nem foly(hat)nak, így félő, hogy nem egyszerű kideríteni, hogy mikor mi akaszt be a rendszernek!
R2D20208; csak pda esetén semmi más állomány nem kell, és re-partition sem, csak betallózod a pda részhez, és start!
lzoli78; jvh és jvk alá sincs megfelelő multi csc alapban, a jv1 az igazi, ott adott a xeh!
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #1620 üzenetére
akkor tényleg megint van merülős bug... azt hittem ma felkelek és mindenki örül
legalább a hívásbugot kijavították. az is vmi...szerk: am amióta nem jössz a közelembe (vagy nem tudok róla) azóta nem merül
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
lzoli78
csendes tag
Sziasztok!
Ebben a JVH-ban van multi csc?
XEh, Swype?
Vagy ha felrakom JVB re( amin JVK multi csc van) megmarad a pc-m, ki tudom választani a tárcsázós trükkel XEH-t?Köszi előre is a válaszokat!
Üdv: Zoli
[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
új kamera driver érhető el a MIUI-hoz.
a próbák szerint teljesen megszűnt a csíkozódás, de a videó felbontásról nem esik szó.
na most indítom a sima miui r8b feltételt, majd teszem rá az új kamera drivert.
nemsokára beszámolok a fejleményekről!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
R2D20208
addikt
válasz komoramazsi #1615 üzenetére
Nekem még egy GB sem merült vészesen, sőt....
Bocsi, szerkesztettem
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
JS8 ra nem ment fel. Fel kell ujra raknom JVB t . Az egyfájlos JVH t repatr pipával rakom JVB re vagy nem?
-
legenda
talán nem is az alap firmware tehet róla, hanem a játék - egy folyamata - ragad be...
éjszaka direkt neteztem, videóztam, zenéltem, galériáztam és szinte mindent kipróbáltam, utána úgy tettem le a telefont, és nem volt probléma vele éjszaka, nem zabálta le az akkumulátort, nem ugrott meg egyik folyamat aktivitása sem!
szerintem közel nem arról van már itt szó, hogy az alap firmware verzióval lenne gond, csak a felhasználók egy részénél jelentkezik a probléma, és gyanítom, ők korábban vagy a firmware felhúzását követően - akarva vagy akaratlanul - valamilyen módon "tettek érte/róla", hogy jelentkezhessen a hiba! lehet szidni a gyártót, de a gyártó meg ugye nem tesztel több szempontból is gányolt készülékeken/rendszeren, így adott hibák esetlegesen/vélhetően nem is kerül(het)nek majd javításra...[ Szerkesztve ]
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !!
Én is feltettem a JVH-t , remélve hátha javítva az akksi merülős bug, de reggelre úgy leszívta mint annak a rendje !!! Semmi nem változott , szerintem akinél merült a ginger, annak a JVH-val is fog !!! Talán a 2.3.4 már megoldja ezt a problémát !!! Addig marad a jó öre bevált JS8 ! Nem is tudom minek cserélgetem........[ Szerkesztve ]
-
znagy69
őstag
válasz makaveli666 #1612 üzenetére
Kettővel feletted HUTCHDB
-
R2D20208
addikt
Ugy néz ki az egyfájlos is felmegy JS8 ra Repart - al. Nyomódik felfelélegalábbis, mindjárt kiderül...
HUTCHB pontosan megirt blogjában.
Lekéstem, bár előbb irtam,m ert szerkesztettem[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
Itt a fórumon kinek a blogjába van miui telepítési segédlet? plz help...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz znagy69 #1607 üzenetére
nekem a bozv7 nagyon jól teljesít.
ahogy korábban is írtam, szerintem a kernel jobb, gyorsabb, lagmentesebb.
viszont ahogy tegnap feltettem a sima RC8-at, az is nagyon jó volt....és meg is néztem, nem zach kernel volt benne, hanem "miui" kernel
hát egy kicsit elbizonytalanodtam....... az lehet a megoldás, ha kipróbálom mindkettőt" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
R2D20208
addikt
JVH - t amugy JVB re kell felrakni, vagy JS8 kiegészitőre?
-
HUTCHDB
nagyúr
nagyon köszönjük ismét!
znagy69!
örülök, hogy felment végre normálisan.
a kamerafelvételt úgy tudod ellenőrizni, hogy a felvételt a PC-n nyitod meg, és ott megnézed a tulajdonságait, köztük van a felbontás is.én most nézegetem át a dolgokat az xda-n és szerintem a boz féle verziót fogom feltenni.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Drachoo
senior tag
Nálam sem jelentkezett ez a probléma. Ez is olyan lesz mint a jvk/jvb-nél hogy valakinél megjelenik, valakinél nem? Próbáltad uninstalálni a szoftver frissítés progit meg amit még írnak? Én leszedtem biztos ami bizonytalan alapon és semmi gondom.
znagy69: csinálsz egy videó felvételt és megnézed milyen felbontású a film. Ha 720x4xx akkor az nem 720-as ha jól tudom...
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Aktív témák
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest