- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Bastee
tag
válasz
nggabi #49463 üzenetére
Nem a telefonhoz tartozik, de ha ennyiben hagyta meg is érdemli. Az én garanciajegyemet nem húzhatná le senki következmények nélkül
Nekem az Android=Szabadság. Ezt nem veheti el senki. Nem bontottam meg a készüléket, nem cseréltem benne semmit, rendeltetés szerint használtam. Amennyiben annyira "tilos" vagy "rossz" dolog lenne kernelt, ROM-ot cserélni, valószínűleg nem tudnánk otthon 2perc alatt kivitelezni. Szoftveres dolgok, vagy egy hangszóró csere nem nagy kunszt. Ezzel nem akadékoskodnak!
-
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
nggabi #49120 üzenetére
Rendes, 35-tel kezdődő szám van, ami a hátlapon és a gari papíron is van. Most hogy átírtam, működik Vodás kártyámmal, de kipróbálhatom egy T-mobil-os kártyával is.
Én úgy tudom, hogy nem véletlenül kell backupolni ezt az efs mappát, pont azért, mert a moddolt romok el tudják írni, nem pedig maga a user.
Tényleg érdekelne minden, most úgy néz ki, hogy minden rendben van a mobillal, szeretném használni ha tényleg nincs mitől félnem.
IMEI szám rendben, EFS mappa lementve, hívást fogadni tudok.
Ha bármi van amit érdemes megnézem szóljatok, hálás lennék érte tényleg.
-
-
Dapro
senior tag
válasz
nggabi #44985 üzenetére
van imei. 3assal kezdődik. igazából akkor most belső sd kártyája van a galaxynak ami 8gb? mert ugye az sd kártya helye üres. ezzel se voltam tisztában igazából. efs mappát ha csak úgy lehúzom róla usbre dugva a gépen?
most akkor honnan szerezzek cm9-et és gapps ot? nem tudom melyik verzio kell.
a backupos appok hova mentik? a belső sd kártyára?
sorry a nagyon amatőr kérdésekért, eddig badát használtam.
-
kutkut
addikt
-
tariattila
veterán
válasz
nggabi #40007 üzenetére
linket kérünk.... (én másra emlékszem...)
Más:
"piszkálatlan" CM9 utolsó nájtlin van valakinek olyan bogara, hogy:
-lemerül (kikapcsol)
-töltőre fel...
-majd nem lehet bekapcsolni...(power hosszanra is csak újraindul a töltési folyamatábra)
????
recoverybe indul vagy töltőről lehúzva... -
-
sonique
őstag
válasz
nggabi #35386 üzenetére
sajnos kell piszkalni a bootloadert ...
mashogy nem nagyon megy a mokanekem is a captivaten kellett cserélnem
elöször valami one click szart szedtem le de 2 elqrta a telomaztan a masik custom Gb bootloader felment
azota semmi gond vele ..és még elég sok olyan rom van amihez sajna kell a custom GB bootloader a vibrant helyett
-
freelanced
addikt
-
_tRebroN_
tag
-
Viktor89
aktív tag
válasz
nggabi #34066 üzenetére
Az van odaírva,hogy menjek oda ahol az adb ki van csomagolva. Ezt hogyan értették? A parancssorba be kell valamit írni? Még soha nem használtam,amikor megnyitom alapból azt írja ki,h c:\users\viktor
szerk:
Bemásoltam ezt az adb csomagot a usersbe és beírtam úgy a parancssorba,h adb devices és ezt írta:*daemon not running*
*daemon started succesfully*
list of devices attachedaztán utána megint csak ezt írja ki
-
Viktor89
aktív tag
válasz
nggabi #34044 üzenetére
Az összes létező Odint kipróbáltam
A telefont már akkor sem látta a PC amikor még gyári rom volt rajta,nem tudtam használi háttértárként se,kies sem és odin sem ismerte fel.
(#34047) Szakiii
Én is erre kezdek gyanakodni,de érdekes,hogy ezzel a képernyő elforgatással egyidejüleg jelentkezett. Gyári romot nem lehet cwmből feltenni csak miuit?
-
Remus389
veterán
válasz
nggabi #33563 üzenetére
factory reset után se akarta látni a térerőt így reparttal friss JVZ kerül fel
megint bámulhatom az ocsmány TW-t
+ sema 2.11 persze
ügyetlen vagyomk ehhez, pedig ha valaki mondana egy ütős ICS kombinációt azt megcsinálnám(milyen alap, milyen kernel, utána kell-e pl CM7 milyen kernel utána milyen ICS és hogyan milyen kernellel)
szal ez a CM7 for tomorrow sem vált be a hálózatot nem mindig látta
-
k.soma
senior tag
válasz
nggabi #33551 üzenetére
A MIUI a smoothsága miatt főleg, meg amúgy ez a kicsit iOS-re hajazó menüstílus nekem bejött.
Jelenleg ez a ROM van a telefonomon, de ocsmány.Nekem a stock gingerbread téma is megfelelne, csak legyen gyors a teló és stabil.
DamianGTO-t is használtam régen, de eltűnt a srác, vagy nemtudom mi lett vele.. CM7-et is felraktam, de nem volt benne Market.
Darky-t is próbáltam a napokban ismét, de sajnos már nem olyan jó ROM mint fél évvel ezelött volt.. ezért fordultam hozzátok, hátha tudtok valamit.
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest