- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Hővezető paszták
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
Aktív témák
-
törölt tag
Adva van a JSD gyári ROM. Ahhoz ugyanaz a kernel jó, ami a JS8-hoz?
-
Kapanyél
őstag
Köszönöm a tippet!
Vajon ha a VCF-et importálom a GMAIL-be, hozzá tudja csapni az azonos nevű névjegyhez a plusz adatokat, vagy duplikálja majd a contact-ot és manuálisan kell összefésülni?Többiek:
Igen, én is azért vettem rá magam erre, mert annyira hangoztattátok, hogy ez milyen jó és modern megoldát. Tulajdonképpen csak ott rontottam el, hogy nem kapcsoltam át teljesen a telefont GMAIL-telefonkönyv használatára, továbbra is a telefonmemóriába mentettem a névjegyeket, mondván, majd szinkronizálja a guglis fiókommal. Hát nem...Egyébként korábban (és végülis most is) tökéletesen megfelelt a PC-re offline backup, szépen egy fájlba. Sőt, kicsit óvakodtam az egyik legszemélyesebb adatlistám internetre történő föltöltésétől is...
[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Vagany
őstag
válasz Kapanyél #3590 üzenetére
Pedig a Gmail-es szinkronizációtól nincs jobb. Csak egyszer kell rendbe tenni, utána nincs vele gond, könnyedén, gyorsan szerkeszthető PC-ről is bárhol.
twine: Én is kivettem minden pipát, kitöröltem minden névjegyzéket mindenhonnan kivéve a google csak ezt használom, itt minden egyben megvan.
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
twine
veterán
válasz Kapanyél #3590 üzenetére
Várj már egy kicsit örjöngés helyett!
ha már ennyire összezavarodott a címtárad, akkor azt javaslom, a telefonkönyv beállitásaiban ki tudod választani mi legyen a készüléken megjelenitve! Kapcsold ki a Gmail cimtáradat(vedd ki a pipát) majd az összes egyéb helyet nézd át hogy legyen pipa (készülékmemo/simkártya)
Ezek után lemented a készülékben a memoriakártyára vCF formátumban (automatikusan abba menti) a cimtárat...(amiben ugye nem szerepel a gmail cimtárad mert kivetted a pipát)
Ezek után belépsz a gmailbe....importálod a vcf file-odat, és meg is van minden névjegyzéked!
Rendet raksz, csoportokba rendezed őket stb...
ha ezzel megvagy vagy törlöd, vagy egyszerüen kiveszed a pipát a telefonon a készülékmemo és a simkártya mellöl, és csak a google cimtárad engedélyezed....ennyi!
pár percel korábban akartam irni a helpet, csak ezer a melom a munkahelyen[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Everman
addikt
"amennyire az sgs kijelzoje tulszaturalt, az iphone4-e kb pontosan ugyanannyira alulszaturalt. az egyiken tul elenkek a szinek, a masikon tul fakok."
Veled ellentétben én hónapokig használtam iPhone 4-et és SGS-t is (most éppen az van), emellett egy majd félmilliós kalibrált Eizo előtt ülök napi 8-12 órát, hidd el, hogy pontosan látom, hogy melyik van közelebb a valósághoz. Veled ellentétben én nem csak tesztoldalakon találkozom ezekkel a dolgokkal, de mint már írtam ez egyéni preferencia kérdése, ha neked az SAMOLED tetszik, lelked rajta, de ettől még közel sem lesz igazad, csupán jobban bejönnek neked a túlszínezett képek, ugyanúgy mint másnak a túlcukrozott kávé. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
"szürke/élettelen szerű lesz "
Szerintem te az életben nem láttál még nem hogy iPhone 4-et, de IPS paneles kijelzőt sem
-
Kapanyél
őstag
válasz Drachoo #3587 üzenetére
Hát ezaz!
Pont azért csináltam, hogy ne kelljen vele többet bajlódnom. Maradtam volna inkább a jól megszokott heti KIES-es mentésnél...Azt hiszem, most utoljára szinkronizálom kézzel telefonon(!) a közel 500 névjegyem adatát, aztán törlöm a fenébe a GMAIL-es szinkronizációt.
-
twine
veterán
Nehezen kapott fix-et, és azt is sokszor eldobálta, vagy egyszerűen csak pontatlan volt piszkosul....Volt akinél az összes egyszerre, és volt akinél egyik hiba sem jelentkezett!
De JVB óta egybehangzóan állítja szinte mindenki hogy faja lett! Én több mint két hete folyamatosan loggolok szinte mindent és, olyan nyil egyenes vonalaim vannak a térképen hogy csak nézek (mint a vett malac ) és kb 5-8mp alatt van fixem bármikor! -
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
tegnap romoltam, Criskelo v56, de nem megy a flash. Feltettem marketböl a 10.3-at, sw semmi. Sem a gyári böngésző, sem a dolphin nem látszanak a flash tartalmak. Ez mitől lehet, van erre valami megoldás?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Drachoo
senior tag
válasz Kapanyél #3583 üzenetére
Szia!
Nézd át a névjegyzékben a megjelenítési beállításokat a telódon. Végső esetben asztali gépről menj be a gmail-be és ott gyomláld ki a felesleget a címjegyzékben. Egyszer ha jól megcsinálod utána nem lesz vele többet gondod. Ott tudod egyesíteni is a duplikáltakat. Én is így csináltam.
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
Kapanyél
őstag
Hali!
Névjegyzékes-szinkronizálós segítséget kérek!
Engedélyeztem/hozzáadtam a GMAIL-szinkronizálást, minek hatására a névjegyek duplikálódtak önmagukon belül (tehát szerkesztéskor fönt ki kell választani, hogy az infokat a telefonra van a GMAIL névjegyekhez mentem). A gond az, hogy ezt elég későn vettem észre, ezért az új névjegyek kb. össze-vissza kerültek bele a telefonba. Ennek folyománya, hogy a GMAIL-fiókomban nem szerepel az összes névjegy, ill. a telefonon nincs meg minden adat, ami a GMAIL-en van.
Hogy a picsába lehet valóban szinkronizálni, egy helyre az összeset?! Ha most kitörlöm a GMAIL-es szarságot, akkor félek, hogy mennek vele a csak ott meglévő adatok. Lehet valamivel egyesíteni az adatokat?
Köszi előre is a segítséget!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
twine
veterán
válasz B.Ricsike #3580 üzenetére
Itt előhoznám ismét némi eszmecsere erejéig "a GPS el lett rontva benne" dolgot!
Annó amikor még az emberek többségének nem volt igazán faja a GPS hardware hibát kiáltottak sokan "mert a rádiós rész szarul lett megtervezve" stb.....
"Ezt software-es szinten soha nem tudják javitani" ha elkurt@k a tervezést,,mondták sokan!
Ehhez képest JVB 2.3.3 óta egy álom a GPS a legtöbb embernél!
Bedobnám a témát:
Hardware VS Software! Most akkor mi az igazság? Én az utóbbi mellet rakom le a voksom!
És hiszem hogy nem ennyire a hülyék a Samsung mérnökei, hogy ilyen szarvas hibát "hegesszenek" a gépükbe.....Amig nem működött rendesen, nem mertem volna állást foglalni..ma már igenbeence:semmi....vedd meg ha a "többi része" tetszik a gépnek! mire megismered kint lesz a stabil GINGER, és semmitz nem fogsz tapasztalni a dologból!
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
Hát sajnos azt, hogy mennyit beszélt vele, azt nem fogod tudni kideríteni sajnos, max akkor, ha a kezdetektöl fogva fent volt neki egy számláló program és ezeket log-olta. De ez szerintem teljesen valószínűtlen. Amugy miért fontos mennyit beszélt vele? Szerintem ez nem mérvadó.
Típushibáról nagyon nem tudok, inkább olyanokról, amiket páran itt tapasztaltak, pl. hangszóróhiba, keret kicsit recseg, van akinél az akksi mozgott benne.... ilyenek vannak, illetve a GPS az el lett rontva benne, de a Gingerbread-del már teljesen jól használható.
-
Kapanyél
őstag
válasz lefkosia #3572 üzenetére
A korábban általad linkelt JVO modem jó 2.2.1-hez is, ugye?
Működik vele a CallRecord "modem"?Látom, ez a JSD 3 fájlos a SamFirmware-en. Ha az ODIN-ba már a JVO-t tallózom a mellékelt JPY helyett, az úgy működőképes lesz, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Ez már rajtad múlik......
én leginkább az anyagi oldaláról közelíteném a dolgot! A fémcsíkért egy cca.30-40 ropogós kijelzőt megvenni? Rémlik valami 40 környéki ár amiért a szervízben cserélik a komplett elejét a készüléknek!(Kijelző, hangszoró, érzékelők, fémcsík )
De ha rákeresel a topicban biztos megtalálod a hozzászólásokat ehez a témához pontosan,,én már csak a rossz memóriámra hagyatkozomuhh:muveszur sajnos épp szakavatott szakértője ennek a témának "mostanság"
[ Szerkesztve ]
-
beence
tag
ha az oldalán a fémes csík kopott azt könnyen otthon is tudom cserélni vagy szervíz szükséges?
-
lefkosia
őstag
válasz motorhead #3570 üzenetére
Én windows 7 64bit-el használom-használnám a kiest, de mit tudjuk nem szeretjük.
x64 usb driver galaxy sThe Truth Is Out There
-
motorhead
aktív tag
Érintettek!
A KIES-el való küzdelmem az este folyamán sikerrel zárult. Win XP alatt tökéletesen működött, mindenféle hiba nélkül feltelepült a ROM.
Ezek szerint a KIES nem barátja a Win7/64bit-nek. Ez van.Kösz mindenkinek az ötleteket, de mint az lenni szokott a legutolsó ötlet a megmentő ami mindég önmagunktól jön. Legalábbis nálam így szokott lenni...--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
beence
tag
válasz B.Ricsike #3555 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Azt hogy tudom megnézni, hogy mennyit beszéltek már vele?
Arra is van vmi kód?
Tudom, hogy idióta kérdés lesz és probálom behozni a lemaradásom, de még elég sok hszt kell végig olvasnom a topicban.
de egy "gyors" kérdés milyen típus hibái vannak ennek a típusnak?Még egyszer köszönöm!
-
törölt tag
-
xnace
őstag
-
lefkosia
őstag
32gb sdhc kártyát használ valamelyik kolléga?
Kinőttem a 16gb. Elbírja a kicsike? Illetve melyiket érdemes venni class10, class6?The Truth Is Out There
-
lefkosia
őstag
Fent van az új XWJSD, root a super one click, JVO modem, SpeedMod kernel K13E. A gps gyors köszönhetően a jvo modem-nek, a wifi véleményem szerint stabilabb, érzékenyebb. Magyar swype nincs benne. A rendszer sokkal gördülékenyebb, fogyasztása eddig kicsivel jobbnak tűnik a js8-hoz képest. 10 óra alatt eddig ezt tapasztaltam.
Remélem azért jön a stabil ginger isThe Truth Is Out There
-
hülyegyerek
addikt
Juwe-t használó emberektől kérdem, hogy fel lehet e tenni ezalá egy faja voodoo kernelt ?
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
sagit
veterán
de jót buliztam
JSD-ről még mindig semmi?
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
B.Ricsike
őstag
Hát én vágom nyugi, te fújtad fel ennyire ezt a dolgot , nem is értem hogy miért. Csak leírtam simán 1 mondatban hogy nézze meg azt is. Ennyi. Persze biztos megnézi, csak gondoltam leírom ezt is ha már ilyen téma van. Nem is értem miért pörögtél rajta .
Na de mind1, az érintett majd tudja mit kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
válasz B.Ricsike #3559 üzenetére
most őszintén, ha valaki vesz valamit nem nézi meg mit vesz?....nem is értem, hogy lehet ez egyáltalán kérdéses...megérteném, ha az s-nek lenne valami rejtett hibája, de, hogy arra valakinek fel kell hívni a figyelmét, hogy nézze meg nem repedt-e az alany, meg, hogy nem karcos-e...na mind1..nem értem...
-
B.Ricsike
őstag
Mondod te, aki tulaj vagy..... De aki nem az, azt simán átvághatják, bármi lehet, és bármit mondhatnak rá. Mi van ha kis hajszálrepedés van belül a hátlapon? De akármi más is lehet, aki nem fogott még SGS-t, vagy keveset, annak bármit beadhatnak. És amugy simán leeshet ugy,hogy nincs külsö nyoma, csak belsö, pl szőnyegre vagy akármire. Sose lehet tudni, az a biztos ha jól megnyomkodja és alaposan átnézi. Nem veszít vele!
Na de végül is ezen teljesen felesleges fennakadni, a lényeg, hogy egy kicsit recseg, de az nagyon minimális. Ha nagyon recseg, akkor baj van.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz Pete55555 #3556 üzenetére
Nem a kisebb recsegésre gondolok, hanem ha pl leesett párszor, vagy ugy esett hogy nem látni semmi nyomát kívül, és ha megnyomkodod, akkor hallod, hogy nagyon recseg, vagy el van törve valami műanyag benne vagy ilyenek érted.
beence : Kisebb recsegés az van, de az nudli. Attól nem kell megijedni, az gyárilag 'jár' hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
Elöször is a karcokat. Aztán hogy minden alkatrész megvan-e hozzá. Levenni a hátlapot, hogy belül nincs e galiba.Picit megnyomkodni a keretet, hogy nem e recseg nagyon egy eséstöl vagy bármitöl. Aztán a gombok megfelelöen müködnek-e, mind a fizikai, mind az érintö gombok. Utána a hangszórót meghallgatni, hogy nem e recseg nagyon, szépen szól e.
Majd jöhet egy kis pixel teszt, hogy a kijelzö nem tartalmaz e pixel hibát (Ezt a kódot írd be a tárcsázóba hozzá : *#0*#). Aztán lehet még ellenőrizni az érintőképernyőt is ezzel a kóddal: *#*#2664#*#* .
Nézd meg hogy müködik e a wifi, bluetooth, illetve a GPS benne.
Valamint nézd meg hogy az IMEI szám stimmel e a dobozon lévövel. kód: *#06#
Meg érdeklődd meg, hogy buherált e, vagyis, hogy tett e fel itthon még nem hivatalos ROM-okat, vagy custom ROM-okat! És ha tett rá, akkor megvan e hozzá az eredeti EFS mappa mentése! Nyugi, ezt most lehet nem érted, de ö érteni fogja. De ez csak akkor kell tényleg, ha nem a hivatalos ROM van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
beence
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy használt SGS-nél mit érdemes megnézni, leellenőrizni még a vétel elött?
Köszönöm
-
MrMalkesz
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Elég kezdő kérdésem lenne: a galaxy sl-re ugyanazok vonatkoznak mint az s-re (SLCD-n meg néhány hardveres különbségen kivül)? Tehát ha az Sre van 2.3 akkor az SL-re is?Ha nem akkor tudnátok mondani Galaxy SL fórumot?
Thx[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz R2D20208 #3547 üzenetére
Hát ebböl a leírásból sokat így nem lehet leszűrni. Ha CWM-es, és 2.3.3 azaz GB, akkor egyértelüen ugyan úgy raknám, mint bármely más custom ROM-ot, vagyis sima tiszta JVB re vagy JVH-ra.
De amugy szerintem hagyd az ilyen kitudja milyen ROM-okat. Amit most használsz az elég jó, illetve az ismertebb custom ROM-ok is.
Vagy várj kicsit, míg nemsoká kijönnek az állítólagos új Ginger ROM-ok.
-
R2D20208
addikt
Sziasztok HELP! Találtam egy spanyol JVH romot, de igy forditja le a google fordito: Telepítés :
Mint minden firmware-t szerecsen, a telepítés kész, a rendszer rekaveri (kivéve a harmadik), vagy ClockWordMod. Telepítése kívánatos, hogy tiszta firmware JVH.Saját ajánlások a telepítéshez, így nem volt további kérdéseket: "Én nem dolgoztam", "Van egy bugos, stb :
Első varrni állomány firmware (ODEX deodex vagy nem fontos), majd (ha az), hogy egy általános reset kód * 2767 * 3855 #, hogy távolítsa el mindent a memóriakártyáról (belül) is létrehozott, ahonnan semmit már korábban lag rögzíti, majd varrni a kernel rekaveri (lehetőleg telepítése nélkül lagfiksov), varrtam az összes ismert a mi jó öreg sebesség módokat SZIGORÚAN nincs automatikus újraindítás az Android 2.2, akkor megy rekaveri mód, mindent megtesz a lehető törölje, ami után a rekaveri csatlakoztatni a memória BB, hogy dobja a firmware sdcard (dobja a firmware a memóriakártya sdcard és után azonnal állítsa vissza a kódot, mielőtt a varrás kernel tovább nem szenved a szerelése rekaveri) és telepítsd a firmware-t.
Hogy rakjam fel szerintetek?
Köszi előre is! Ja, Darky rom. Ki hogy rakná fel, hogy értelmezitek ezt? :-D★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
sagit
veterán
erről az új 2.2.1-ről gondolom nincs még vélemény?
újra kell raknom a telót mert szétberrháltam és csinál butaságokat...
de most már tudom legalább milyen témát és launchert szeretnék véglegesre.. csak valami rom kéne alá ami nem merülLG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
madcon
tag
JVH-n szeretném megváltoztatni a kijelzést %-osra.
Tud-e esetleg valaki segíteni ebben??
Köszönöm. -
xnace
őstag
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok,
az volna a kérdésem, hogy létezik, hogy ha felraktam a Darky romot akkor a kies nem látja a telefont? Maga as számítógép igen, mert felismeri csak a kies nem. A másik kérdés, meg ha kijön az új hivatalos rom, akkor majd hogy kell visszavarázsolnom az efs-mappát? Vagy azt teljesen felesleges, csak legyen meg, hogy ha esetleg gariztatnom kell akkor vissza tudjam másolni?
-
fo_di
őstag
xwjsd-ről azt mondják, hogy jpy modemmel szerelt és multicsc-s rom, itt a lista: http://imageshack.us/f/171/aaaabg.png/
-
legenda
válasz bossvico #3533 üzenetére
az újak közül egyik sem!
amennyiben csak adott országos/szolgáltatós támogatást kaptak új csc formájában, úgy számunkra nincs jelentősége a dolognak... dátum szerint meg ugye nem újabbak, mint a már korábban is adott verzió![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
motorhead
aktív tag
Nagyon köszönöm mindenkinek az eddigi ötleteket, de sajnos egyik sem segített azok közül amiket leírtatok.
Érthetetlen és beazonosíthatatlan hibajelenség egy értelmetlen bugyuta hiba jelentéssel fűszerezve.
Ez van, feladtam.
ill... van egy másik gépem, majd ott xp alatt megpróbálom. utolsó esély.[ Szerkesztve ]
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
motorhead
aktív tag
válasz B.Ricsike #3526 üzenetére
KIES módban van, máskülönben nem is látná a kies, ergo nem ajánlana új firmware-t. Factory reset megvolt, USB hibakeresés kikapcsolva. Ha be lenne akkor sem menne a kies szinkronizálás. lehet nyomok még egy resetet, de nem sok reményt fűzök hozzá..
-
motorhead
aktív tag
Az akksit és a SIM-et kivettem. Semmi nem történt, még mindég nem tudunk engedélyt szerezni a rendszergazdától , azaz a GT-I9000 től...
jön az USB portok válogatása,...
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
-666
lattal olyan kiirast a topicban hogy trollokat szeretettel varunk? elarulnad hogy megis mi keresnivalod van itt? szoltal mar a moderatoroknak hogy milyen csunya dolgok folynak itt? hihetetlen, hogy az ember azt hinne, hogy van egy hatar, de te mindig megmutatod, hogy van meg lejjebb. -
B.Ricsike
őstag
válasz motorhead #3512 üzenetére
Azz akkut azért vedd ki, és rakd vissza 10mp mulva, mert bár értelme tényleg nemsok, de náha így is megszokott javulni.
Illetve próbáld meg más USB port-ba bedugni. Megérteni ne akard ezeket a dolgokat, mert a KIES egy ilyen program, nem lehet megérteni, csak találgatózni.
És jah, hibakeresés kikapcsolva, USB KIES módba állítva, TW launcher legyen beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
motorhead
aktív tag
-
motorhead
aktív tag
Ezek közül egyik sem. De minden tökéletesen megy az USB proton keresztül. Kivéve a frissítési folyamat elindulását.
SD karim nincs, ez kilőve. SIM-et mindek vegyem ki??? És az Akkut???
Alaplapi USB porton vagyok.Sorba venném az általad leírtakat, de nem látom értelmét sem összefüggést..
-
lefkosia
őstag
fent van az új XWJSD, root a super one click, JVO modem, speedmode kernel SpeedMod K13E
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
AMD X2
senior tag
-
motorhead
aktív tag
Egy lépéssel előre haladtam, egy KIES frissítést követően. Most már a netről leszívta az új firmware-t, de ugyanazzal a hibával leáll mikor a telefonra akarja feltúrni..
-
-
telya
aktív tag
válasz Everman #3415 üzenetére
en elolvastam, valoszinuleg ezert nem beszelek ilyen kegyetlen nagy hulyesegeket, mint te. vilagosan le van irva, hogy a Picture Color Saturation az sgs-nel Too High
(Gaudy Colors), az iphone4-nel Too Low (Subdued Colors). valahol amugy a konkret szazalekos erteket is olvastam a dolognal, es mindketto kb 30%-al ter el az idealis szinttol, csak mindketto pont a masik iranyba."Ha túl sok a kontraszt és magas a szaturáció, akkor eltűnik a kép valóságos tartalma, inkább rajz/festmény szerű lesz valótlan színekkel és rengeteg képi információ elveszik."
ez igy van. ahogy ez
"Ha túl kevés a kontraszt és kevés a szaturáció, akkor eltűnik a kép valóságos tartalma, inkább szürke/élettelen szerű lesz valótlan színekkel és rengeteg képi információ elveszik."
amennyire az sgs kijelzoje tulszaturalt, az iphone4-e kb pontosan ugyanannyira alulszaturalt. az egyiken tul elenkek a szinek, a masikon tul fakok. ebbol a szempontbol mindketto ugyanolyan messze van kb a valosagtol. a fo kulonbseg a felbontas (az iphone4 javara) es a kontraszt, valaszido, szinskala (az sgs javara).
egyebkent latszik, hogy a baloldali kep jovall kozelebb all a valosaghoz, es sokkal szebb. az a beeges pedig valoszinuleg a kamera hibaja, amivel fenykepeztek. maskor olvasd is el a tesztet amit linkeltem mielott megint hulyet csinalsz magadbol.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Hővezető paszták
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- MIUI / HyperOS topik
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó