- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #32078 üzenetére
Na előbb lehet nem volt egészen tiszta amit írtam. Úgy értettem, hogy felcsatlakozik a laptop a megosztott mobilnetre, csak nem tölt be egyetlen oldalt sem a böngésző. Telón megy. Nálatok?
-
Kari1
aktív tag
Sajnos most nem megy :S
cwm-ből feltettem a onecosmoc kernert újraindítottam a telót akkor be is jött a platypus logo ekkor bementem a recovery-be és feltettem a onecosmic rom-t de ekkor is bootloop lett :S
(2 szer kellene a kernelt felttenni?) nem értem így miért nem jó -
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Nektek mennyi idő alatt töltődik fel az akksi 10% alól fullra? Idáig megvoltam szokva hogy hipp-hopp feltöltődött bő egy óra alatt, de nagyon szélsőséges esetben 2 (3G, Ace, Omnia 7) viszont mint friss S tulaj azt tapasztaltam hogy 3 órát is elvan a töltőn mire jelez hogy jóllakott Ez normális?
-
cimp
senior tag
Amikor először telepíted, ha figyeled akkor látod, hogy nem megy végig a státusz bar, hanem újraindul. ilyenkor már a cm platipus kernel jelenkezik be de állandóan újraindulgat mert a rom többi része nem ment fel! Aksit kiveszed és hangerő fel+home+power. Elindul a platipus cwm, és itt megint elindítod az install-t. Most végig is megy, törlöd a cache-eket meg factori reset meg ami még le van írva...
Újraindul, vacakol vagy 5 percet és kész!Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
sonique
őstag
válasz dbalazs123 #32076 üzenetére
nem az enyém és ha oda kerül a dolog majd kiprobálom
de biztos hogy bizonyos szintig helyre hozza -
bok92
addikt
Na feltettem ezt a onecosmic ICS romot, és eddig tetszik.Gyors is,szép is
-
cimp
senior tag
Első körben a cm kernel megy fel csak. Azért boot loop-ol. Ilyen állapotban indítsd el cwm-be és megint indítani a telepítőt. Utánna elindul. Ne ijedj meg mert első indításnál boot anim megy vagy öt percig!
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Kari1
aktív tag
Szeretném eltenni a az új Onecosmic RC3as romot de végül mindig boot loop lesz belőle
(Ahogy csinálom)
-feltettem egy stock jvu romot
-erre egy kernelt amin van CWM (cf-root kernel-t)
-majd cwn-ből kiválasztottam a onecosmoc rc3.zip kernelt feltettem
- ezután pedig az onecosmic rc3.zip rom-t
-és ezután kapok boot loop-tHa vmi-t nem jól csinálok pls segítsetek (az is jó lenne hogy ha nem jó sorrendben ill módszerre csinálok vmi hogy leírnátok hogy mely fájlokat kell feltenni hogy működjön a onecosmoc rom)
-
m4rk.89
aktív tag
válasz atillaahun #32078 üzenetére
Válaszoltam.
-
rasky
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz Viktor89 #32079 üzenetére
"Ha felraktam a Semaphore 2.4-es kernelt akkor is meg kell ezt csinálnom,hogy müködjön az ext4 lagfix vagy ezt tudja alapból a kernel?"
Meg kell csinálnod mindkettőt!
mod: lassú voltam
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Viktor89
aktív tag
Felraktam a JW1-et és jó lett,viszont lenne pár kérdésem:
1. Amióta nálam van a készülék nem tudom használni a bluetooth-t. Látja a másik készüléket de nem lehet se küldeni se fogadni fájlt.
2.Ezekben az újabb szoftverekben(JVR-től felfele) felcserélődött a z és az y billentyű az üzenetírásnál,pedig Froyon még "magyarosan" vol. Hiába állítom be a magyar nyelvet qwery lesz nem pedig qwertz,pedig én azt szoktam meg.
3.Ilyen százalékos akksikijelzős téma van JW1-re is,mert ez JVZ-re való. Vagy müködik JW1-en is ez amit linkeltem?
4. Az első hozzászólásban vagy egy kis cikk a lagfix bekapcsolásáról valamilyen konvertáló app segítségével.Ha felraktam a Semaphore 2.4-es kernelt akkor is meg kell ezt csinálnom,hogy müködjön az ext4 lagfix vagy ezt tudja alapból a kernel?
Azt hiszem most ennyi. Bocs,hogy ennyi kérdésem van,de régóta nem foglalkoztam a telefonnal és most újra érdekel a téma.
-
dbalazs123
aktív tag
Ha már így szóba került a garis téma:
Előfordulhat, hogy ahol én vettem, ott nem adtak a telóhoz ilyen univerzális Samsung, csak helyi garanciát? Ugyanis adtak egy saját gyártású garanciapapírt, de a samsungosat nem töltötték ki. Ez azt jelenti, hogy pl én nem hívhatok Samsung futárt? Amúgy furcsának tartom a dolgot, mert elvileg a Samsung honlapján kellett regisztrálnom a telefont a +2 hónap garanciáért.
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
dbalazs123
aktív tag
válasz sonique #31994 üzenetére
Ezzel a csodás trükkel csak annyit érsz el, hogy a kijelződ összes pixele ugyanannyit veszít a fényerejéből, és így nem látszik a beégés, de közben tönkrevágod az egészet. Nem tudom, hogy a kép amit belinkeltél a te kijelződ-e, de ha igen, akkor már meg is van a jeles bizonyítéka, hogy a stratégiád mennyire téves...
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
Osz24
tag
Eddig Froyom volt,most
JVZ+semaphore 2.1.1.+EXT4(journal ki)
Még hogyan tudnám mégjobbá tenni.(OC,go launcher)
1200MHZre érdemes benyomni? -
Tonyk
veterán
válasz Viktor89 #32071 üzenetére
Csak tipp:
MAC address nem mászott el? (már ha be van a MAC filter kapcsolva a routerben)
Titkosítást/jelszót jól állítottad be? (tudom, hogy Froyo-nál be tudtad állítani, de a JVR-nél is tuti jót adtál meg? (Egyébként meg miért is nem JVZ vagy JW1 ?? ne adj isten JVU. ) )nggabi:
Még milyen jó hogy vannakwamzerekönkéntesek , akik erre figyelmeztetnek és messzire elér a nyelvük, khmm kezük.[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Szakiii
addikt
Amúgy akkor ha most felteszek egy adw launchert és eltüntetem a status bart lent az ikonokat és beteszek egy élő hátteret akkor elvileg nem tud beégni a kijelző sose?
-
vinikorn
aktív tag
Az ASTRO File Manager-rel a visszaállítás hogy történik? Lehet úgy, hogy egyszerre minden appot visszaállítja? Vagy egyenként kell visszatelepíteni?
-
Gabeboy74
tag
XXJVU+semaphore-ra ráeresztettem full wipe után onecosmics RC3-at. Már 5 perce bootanimál(l)atot nézegetem. Vazze...
Cigiszünet...
[ Szerkesztve ]
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
MPeter87
őstag
válasz Szakiii #32050 üzenetére
Hoppá...
A changelog alapján elgondolkodtam rajta!
Lehet ismét megy fel az ICSGabeboy74 Tegyél fel akkor egy cm vagy miui romot előtte
Ha sikerült feltenni írd már meg légyszi, hogy az elforgatás milyen gyors? Eddig tetűlassú volt
Ha ez is javítva lett, akkor megy fel nálam is![ Szerkesztve ]
-
Osz24
tag
Honnan tudom letölteni a USB drivert ,mert ami az elsö hszbab van link,nem engedi letölteni.
-
( V )
veterán
és nincs valami mód hogy a status bar ilyen automatikusan elrejthető legyen? mint pl a vindóznál a tálca.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Tonyk
veterán
Köszi mindenkinek! Nekem tökre úgy rémlik, hogy az előző romokon nem volt ott. Ezek szerint nem.
Jajj, az off-okkal vigyáznom kell...
szerk: Csak van ilyen (lehet mókolva?!)
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
Aki használ IGO -t és JVU-ja van nézze már meg legyen olyan kedves, hogy neki sem rejti el a Statusbar-t?
-
Szakiii
addikt
válasz bodoraudio #32051 üzenetére
szerintem ez jobb itt elvileg kb minden működik
-
Szakiii
addikt
Ja igen és új ics: itt
Az ics mániásoknak
-
Szakiii
addikt
Beégés ellen én miui romot használok és olyan téma van fent amivel a status bar színei átváltanak ha lehúzom fentről a cuccost így használatban van és nem fog beégni.
-
WZP
aktív tag
Heló. Gta3-at próbálta már valaki játszani SGS-en ? Gyorskeresőben nem találtam semmit. Eléggé szaggat, de úgy megállás nélkül, néha még meg is áll konkrétan. 1.3-ra túlhúzva a procit jobb, de nem akarom elhinni hogy alapon nem tudja. Cyanogen 7.1-em van.
Inter Arma Enim Silent Leges
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz hülyegyerek #32044 üzenetére
csak annyi, hogy hálózat függőknek nem lehet nyitni a bootloaderét( még...de már rajta vannak az ügyön) függetlent meg lehet, és akkor mehet rá a főzött rom
én nem jutottam el csak a rootolásig, meg xrecovery-ig, csak közben kiderültek ezek a bootloaderes dolgok -
hülyegyerek
addikt
válasz HELLAFLUSH #32043 üzenetére
Mi a baj a Téssel ?
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem először "vágd be" az alapfogalmakat: [link]
Én szívesen segítenék de még annyira kezdő vagyok hogy nem vállalnék tudnék felelősséget vállalni azért amit leírok reméljük Neked is segít majd egy haladó fórumtárs
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Zolesz007
őstag
válasz HELLAFLUSH #32039 üzenetére
az XXJVU a már sokat hallott Value Pack... kicsit gyorsabb, jobb mint az elődök + kapott face unlock-ot az S2 videószerkesztőjét meg videózás közben lehet fényképezni is... meg még pár apróság...
Fold 5
-
iistvan91
csendes tag
Ilyennel találkozott már valaki?
-
nggabi
félisten
-
akos727
senior tag
válasz HELLAFLUSH #32035 üzenetére
Jw1 meg jvu van
-
Viktor89
aktív tag
Az miért van,h JVZ-vel nem mászik fel a wifire? látja,de nem tud csatlakozni az otthoni wifire,pedig eddig másik romal mindig ment!?
-
HELLAFLUSH
őstag
gondoltam benézek ide is néha
onecosmic féle ics mennyit fejlődött az rc1 óta? illetve jvz-n kívül van valami újdonság?én beszoptam az arc s-el mert a függőknek nem lehet nyitni a bootloaderét
most már csak a hivatalos icst várom -
atillaahun
veterán
válasz Rimbri #32000 üzenetére
Én sokszor cseréltettem már másik telót, garanciajegy mindig elég volt. Néha még azt se nézték, csak az IMEI számot.
(#32001) kutkut
Ez nem annyira jó ötlet. Aki teheti még az első évben cseréltesse a készülékét, mert a 2.-ban már nem indul újra a garancia, csak a szervizelés idejével hosszabbodik.[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz theiron320 #32018 üzenetére
Éreztem, hogy nem kéne így szidnom egy másik romot... Ez se tökéletes, de tessék: Galnet MIUI 2.11.26. - Jó régi. Most nézem, alap modemmel. + NEO 3 kernel. Ezt nemrég raktam fel, de volt ilyen jó az előző Glitch v13 is.
bok92: Jah, ez észjáték... Sz@r, hogy elakadtál az első pályánál?!
Meizu MX3 32GB
-
nggabi
félisten
válasz Viktor89 #32017 üzenetére
kb 8 perc. ha nem megy recoveryből nyomj egy resetet, ha utána se akkor kezdd elölről az egészet. repart be
fireproof: működjön mindhárom szolgáltató kártyájával (persze ha független) tehát lépjen be a hálózatra, innen tudod h nincs letiltva. ne legyen törött, ne legyen nagyon beégve a kijelző. kb ennyit tudsz nézni rajta... jah imei szám egyezzen az akksi alatti cimkén lévővel.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
fireproof
őstag
Sziasztok.
Úgy néz ki hogy holnap vásárolok egy Galaxy S készüléket és az lenne a kérdésem hogy mi az amit feltétlenül nézzek meg rajta? Wifi, Gps és még? -
Viktor89
aktív tag
Odinnal ROM frissítés után mennyi idő kell,hogy újrainduljon a telefon? Csak a Galaxy s szöveg villog..
-
Osz24
tag
Sziasztok.
EXT4 ra valo váltásnál.
Root explorer, a kitörölt fájlokat hogy tudom visszatenni? egyáltalán kell?
aldikot töröltem csak.[ Szerkesztve ]
-
-
bok92
addikt
válasz kutkut #31992 üzenetére
Nem lehet...
Voodoo sound van, color nincs.Rádió nincs.Most h a spirit működik-e nem tudom...
Lassulás max annyi, h a kezdőképernyő lapozáskor előfordul, de nem vészes.A többi helyen nagyon smooth.
Megnéztem az Apparatust: ~56fps volt.
Root nincsen.A böngésző nagyon király.
Tehát még egy hónap és tökéletes lesz.... -
sonique
őstag
válasz kutkut #32001 üzenetére
én nem cserltetem mert nekem canadabol jött galaxy s captivate-m van
de majd megbarátkozok vele
elvileg sztem ki nem ég a pixel csak el lustul mint a melohelyemen lévö lcd is ami ugyancsak nem tud elvileg beégni de mégis olyan majd holnap megyek melozni csinalok rola egy képet az elég durvan nez ki lcd hez képest
-
kutkut
addikt
válasz sonique #31994 üzenetére
Szvsz az is csak félmegoldás. Én úgy tudom, és a saját SGS-emen is azt tapasztaltam, hogy a samoldedben "kiégnek" a pixelek, veszítenek (fény)erejükből. Nekem is az tűnt fel, hogy a notibár világosabb, kékesebb, mert ugye a notibár fekete, ott pihennek a pixelek, a kijelző többi részén meg elhasználódnak + a kék pixelek adják meg magukat a leghamarabb, ezért volt kékes árnyalatú.
Szóval, ez a hagyd bekapcsolva full fehéren történet max annyit csinál, hogy továbbra is gyengülnek a pixelek, csak így a notibár is, és így talán közelebb áll majd a többi pixelhez, nem lesz akkora a különbség. Az egyetlen megoldás, hogy legkésőbb gari lejárta előtt cserélteted, utána megint van ~1 éved, hogy észrevehető legyen...Meizu MX3 32GB
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest