- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
dehecked
tag
újabb kérdés (bocsi ha idegesítek vkit de ez van, kezdő vagyok)
ha nem csak a 2.3.5-öt teszem fel hanem a fentebb linkelt tutorialban említett DarkCore kernelt, meg a Voodoo Controlt meg rootolok meg ext4 meg a búbánat tudja akkor lesz vmi hibája a telefonnak? pl amiket itt szoktatok írni h hibásan vagy nem működik a kamera? rosszalkodik a híváskezelés? ilyenekre gondolok. egyelőre ennyi lennék, köszi a válaszolók eddig munkáját -
dehecked
tag
válasz B.Ricsike #22477 üzenetére
a pdafanclub-os link nem az igazi mert fel kéne regisztrálni h lássam a linkeket. a videót most nézem majd. illetve a test mode-ot is kipróbálom hátha, mert nekem semmi bajom a kies-szel, nem hackelni van a telefonom, hanem h programozhassak androidra is. megint egy kérdés: samfirmware-en mitől függ h piros vagy fehér az adott ROM verziószáma? ja és ami most kikerült szeptemberben 2.3.5 az is sima gyári verzió és stabil? vagy vannak ezen az oldalon is ilyen házibarkács ROMok?
-
dehecked
tag
Pár napja kezdtem el kutakodni frissebb ROM után a telómra és KIES nem talált 2.2.1nél frissebbet, samfirmware-en van, de ahhoz meg odin kell amit még nem használtam és kéne vki aki tud segíteni benne vagy tud adni egy linket használható tutorialhoz. Lenne itt olyan kedves ember aki ezt megteszi nekem? ^^
-
dehecked
tag
Hello srácok!
Kéne baromi gyorsan egy kis segítség. Nekem most a gyári 2.2 van fent a Galaxy S-en, és Kies szerint nincs is frissebb verzió, de samfirmware-en meg pár oldalon azt láttam h 2.3 is elérhető már? ezt meg tudja valaki erősíteni v cáfolni? samfirmware-en ami fent van szoft az főzött ROM vagy gyári? előre is köszi a segítséget, Dávid -
dehecked
tag
válasz dehecked #1730 üzenetére
jesszusom ez a szar minden egyes alkalmazást fent hagyott a picsába meg a neveket meg az smseket meg minden lófaszt a firmware frissítésnek nem le kellett volna törölnie mindent? vagy a kies azért szarakodott ennyit mert először mindent lementett nekem? mer akk köszi samu
ha valakinek segít vmit akkor a legfrissebb verzió ami hivatalosan elérhető:
Firmware: Android 2.2.1
Alapsáv(?) verzió: I9000XXJPY
Kernelverzió: 2.6.32.9 root@SE-S608 #1
Build száma: Froyo.XWJS7a pda/phone/csc kódokat egyik előző komimban írtam már.
[ Szerkesztve ]
-
dehecked
tag
na most frissítettem, egyelőre hivatalos módszerrel, kíváncsi leszek az újdonságokra.
"új" firmware verziók: pda:js7 phone:jpy csc:js3 (pan).
van valami amit kapásból ajánlanátok nekem h próbáljam ki? -
dehecked
tag
elvileg az előző komim túl komplex volt, akkor legyen most egy sokkal egyszerűbb: a cyanogenmod-ról mik az általános vélekedések? azért ezt kérdezem mert ez jön be külsőleg, legalábbis az általam talált képek alapján.
-
dehecked
tag
Na most szeretnék kérni egy ilyen áttekintő komit ha lehetséges.
Egyelőre gyári ROM van a "Superkén", de azt javasolták, hogy tegyek rá házigyártásút. Mik az előnyei illetve hátrányai a folyamatnak? Milyen verziók léteznek házi ROM-okból? Melyik az ami egyszerűbben felpakolható, vagy többet kínál mint az esetleges vetélytársai?
Nagyon elvesztem, ez a topic iszonyat gyorsan változik :S
Ja és melyik a hivatalosan elérhető legújabb frissítés Androidból? meg mi ez h egyes ROMokból JM2 5 v 8? vagy úgy általánosan mi ez h mindenki más számozást használ? illetve pár szóban elmagyarázhatná valaki a lagfix lényegét, ami az első komiban említve van. -
dehecked
tag
pda:i9000xwmj2
phone:i9000xxmj1
csc:i9000panjm1és fulbiztos, hogy rendesen írtam be mindent. youtube-os kapcsolást mindjárt megpróbálom.
és mondom sima böngészős gmailbe ment.
a factory resetet hogy tudom elérni hogy megcsinálja? mert nekem mind1 ha az müxik megfelel memkarit kiszedem akkor arról nem töröl semmit telszámok meg nincsenek benne perpill még.youtube profil megvan,gmail-el még asszem nincs kapcsolva, legalábbis itt nem találom a funkciót hozzá, de lehet gépen már megcsináltam régebben.
[ Szerkesztve ]
-
dehecked
tag
mobilnetet telenorba beállították már. wifi megy gmail-em van simán böngészőbe megy is be tudok lépni meg minden. gmail kliens viszont kiírja h nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverekkel v mi a tököm :S apn nemtom mi de azt mint mondtam beállították már. jelszó és cím rendesen van beírva, illetve próbáltam újat létrehozni az se ment.
-
dehecked
tag
hali srácok!
szombati ballagásomra kaptam egy galaxy s-t és ma megrendeltem hozzá a netelőfizetést (100mb djuice), de hiába próbálkozok, nem tudom szinkronizálni se neten se wifin. a böngésző működik rendesen, youtube is. de gmail kliens megintcsak kiadja h nem tud szinkronizálni, market szintén, igazából mind a 2 kéne de market fontosabb mert egy rohadt játék nincs rajta így :S ja és miközben kiírja h szinkronizál google szerókkal, nem mutat semmi adatforgalmat az a kicsi kék ikon a fenti állapotsávban.
HELP PLS!!!
köszi, Dávid.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Képregény topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- OpenMediaVault
- Hardcore pizza és kenyér topik
- LG LCD és LED TV-k
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra
- IPhone 15 Pro max 1TB!!! Gyári független 2025.02.16. Apple jótállás akku 100% /65 ciklus
- Apple iPhone 16 128GB 2027.11.05-ig Euronics Garancia
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest