- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Emberek, ki melyik szolgáltatónál van?? És melyiket ajánlja? T vagy Voda? (Ezek jöhetnek most szóba nálam) Melyiknél jobb a vonal minősége, lefedettség és a mobilnet?
-
B.Ricsike
őstag
-
B.Ricsike
őstag
Az Infinitumnál be lehet állítani, hogy lehessen hívni és sms-t küldeni úgy, mint a gyári rom-oknál, magyarul elhúzom az ujjam a névjegyen jobbra ill. balra?
-
B.Ricsike
őstag
válasz
vitezlejszlo #41031 üzenetére
Előbb utóbb csak feltűnik majd másnak is! Nekem is nagyon szívja az akksit. Bár hátha majd beáll 1-2 feltöltés után.
-
B.Ricsike
őstag
%-os akksijelzést hogy tudom az Infinitumra varázsolni?
Weeman: Köszi!
Jó ez az ICS, nagyon tetszik.
Annyi még, hogy az SMS Backup+ valamiért nem enged belépni a gmail-embe.
-
B.Ricsike
őstag
Úgylátom vannak még gyermekbetegségei az új Infinitumnak.... lehet várok még vele... meg azzal a pörgő animációval eléggé el lett rontva. Remélem javítja hamar a srác.
-
B.Ricsike
őstag
JW1-re feltolhatom az Infinitum-ot? Vagy kell neki valamilyen ICS alap?
-
B.Ricsike
őstag
Mit tegyek fel alapnak az Infinitum elé? (Milyen ROM-ot?)
-
-
B.Ricsike
őstag
Nah csak nekiszaladok ennek az ICS-nek most már. Eddig halogattam.
Melyiket érdemes feltenni? CM9 Nightly vagy TEAMICSSGS vagy teamhacksung vagy DOC's Master vagy van más ami jobb??
Látom, elöttem a sima CM9 Nightly Build-eket pakolgatják, szal lehet én is azt próbálom majd ki.
Mit kell most tudni az újabb ICS ROM-okról. Mi müködik és mi nem? Mivel kell kompromisszumot kötni?
-
B.Ricsike
őstag
válasz
Weeman1 #35022 üzenetére
Hello.
Ritkábban írok mostanság, de azért be-be kukkantok.
Kicsit lecsillapodtam, nem ROM-bolok már olyan eszeveszettül, mint régen, hogy 3naponta új ROM
. Meg elgondolkodtam azon is, hogy le kellene már cserélni a vasat vmi újabbra, de megvárom a nyári / őszi újdonságokat, addigra lejár a hűségidőm is. Az is lehet, hogy átnézek kicsit a sötét oldalra
. Sosem volt még "i" telefonom, lehet kipróbálom majd, de az új Galaxy SIII is nagyon izgat. (Csak kár, hogy az is valószínűleg nagy méretű lesz, és nekem a 4"-tól nagyobb telefonok már nem az eseteim!)
Ami most van ROM-om egyébként, azzal idáig tökéletesen megvagyok elégedve, de kicsit furdalja a kíváncsiság az oldalam, vajon milyen lehet az ICS.
Bár a mostani jól bejáratott rendszeremet lehet nem adom fel érte. Inkább megvárom majd az S III-mat, és azon kipróbálom
.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
johnny_gold #35008 üzenetére
No ezt már lehet kipróbálom én is. Gondolom mostanra már nagyjából kiforrtak ezek az ICS build-ek?! Jól gondolom?
-
B.Ricsike
őstag
Új Android Logó!
[link]
Mondjuk, én nem vagyok Apple ellenes, ezt csak a VICC kedvéért tettem!
-
B.Ricsike
őstag
válasz
mgTerminator #31266 üzenetére
A ROM-odhoz való Kernel felrakásával. Telón nézd meg milyen ROM-van, a beállításoknál-- névjegy, és ne az alapsáv verzióját nézd, hanem alatta.
Semaphore pl vagy hasonló Custom kernelek.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
hargimalac #30831 üzenetére
Nekem a Jetpack 8.1es van, amióta megjelent, de 4 napot simán elmegy vele a ketyere! Szóval nem hiszem, hogy baj lenne a ROM-mal, igaz, én JVQ modemmel használom, de nem hiszem, hogy az lenne nálad a baj.
-
B.Ricsike
őstag
Találtam ma egy fórumot, ami régóta vitatéma, de gondoltam, hátha átalakíthatjuk egy hasznos topikká, és olyan emberek írnak majd, akik tényleg rosszindulat nélkül, tényekre és tapasztalatokra alapozva osztják meg véleményüket, segítve ezzel másokat is a választásban, vagy felnyitni egyik-másik ember szemét!
Csak normális, intelligens fórumozók írjanak, ne eszetlen barmok, akiket egy cél vezérel csak, a rombolás, a bomlasztás és az egymásnak ugrasztás! Tudom, hogy nagy részt normális emberek vannak itt, de mindig vannak sajnos kivételek! Köszönöm.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
molnarpeter #30417 üzenetére
Megnézem, köszi!
-
B.Ricsike
őstag
Tudnátok mondani egy olyan programot, ami mindig menti az sms-eimet, és tárolja is öket? Persze, nem a telefonon, mert arra tudok én is, hanem online pl, vagy saját gépemen.
Ugyanis, sokszor új ROM felrakásánál elfelejtem lementeni öket, aztán egy csomó fontos üzenet elvész.
Létezik egyáltalán ilyesmi app, ami autómatikusan ment minden egyes üzit? Kár hogy ezeket nem lehet gmail-el szinkronizálni.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
nggabi #30315 üzenetére
jaja
Weeman1: Nem tudom, én szerettem a MIUI-t is nagyon, aztán meguntam, visszatértem erre a módosított gyári Rom-ra, és most teljesen fasza ezzel az Ice Cream Sandwich témával. Nagyon bejövős! Gyors, is, FC sincs, szal teljesen Károly!
De mondom, a MIUI-t is imádtam, csak most ez jött a fejemnek!
Max annyiban jobb ez, hogy fel tudom venni gomb-bal is a telót!
-
B.Ricsike
őstag
válasz
atillaahun #30016 üzenetére
Tegyél fel Odinnal egy 3 fájlos JVZ vagy JVT ROM-ot, aztán meg engedd rá az új Jatpack 8.1es Custom ROM-ot és Enjoy!! Semmi hibád nem lesz, ha mindent normálisan csinálsz és tiszta rendszerre telepíted. Ezalatt értem a Factory reset mellett még az SD formázást is!
Utána felteszed az Ext4 nevezetű kis alkalmazást, átkonvertálod a fájlrendszert, és lám lám, a lagok eltünnek.... az FC-kel együtt!
-
B.Ricsike
őstag
Ha valaki találkozik az ISC témával ADW EX-re legyen szives jelezni. Itt azt írják, hogy van hozzá, marketen is találtam, de az nem kimondottan hozzávaló, hanem általánosságban máshoz is jó. Egyáltalán létezik olyan, ami csak ADW EX-hez lett csinálva?!
-
B.Ricsike
őstag
Kíváncsi leszek az újabb Firmware-ekre. Még a végén, ha jók lesznek, visszatérek a gyári ROM-okra
.
Amugy milyenek az ICS port-ok? Használhatóak már? Milyen hibái vannak?
-
B.Ricsike
őstag
válasz
theiron320 #26903 üzenetére
fo_di csinálja MIUI-ra! Még nincs teljesen kész úgy tudom, de ö majd pontosabb infót fog adni.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
TazLeacher #26764 üzenetére
Persze, mert egyből letámadott egy csomó ember, hogy hülye vagyok, minek vagyok itt ha egér kell bla bal.... Még szép, hogy visszaszólok, abszolút nem éreztem jogosnak a dolgot, és szebben is tálalhatták volna. Indokokat elég kevesen mondtak, ez az ami nem tetszett. De a végére szerintem leesett nekik is, mert érdekes módon, normálisan válaszolgattak, és információ is volt a mondandójukban, nem csak a fikázás.
Sebességröl egyébként annyit, hogy egy CM7 vagy MIUI sokkal gyorsabb a gyárinál. De ha nem akarsz nagyon kísérletezgetni, akkor maradj a gyári ROM-nál. Ha viszont minöséget és sebességet akarsz, akkor MIUI vagy CM7.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
TazLeacher #26754 üzenetére
Látod, furcsa mi?? Az elözö topikban, ahol összefutottunk, egyböl nekem ugrottál... itt meg furcsa, hogy normális, segítökész emberek vannak!
Ironikus kicsit. De üdv itt, szivesen látunk és segítünk amiben csak tudunk!
Egyébként 3 lehetöség van, mind3 jó. Vagy sima gyári JVT ROM (A JVT az a firmware neve, 2.3.5ös verziójú Android). Gyári felület, flottul megy minden.
második a CyanogenMod7, azaz a CM7, ami egy 2.3.7-es Androidra épülő ROM, a leggyorsabb, teljesen lag mentes, akadásmentes, tükörsima.... gyári felülettel, pár funkciója nem az igazi, de szerintem jobb sokkal, mint a gyári ROM, én is sokáig használtam, és itt is sokan használják.
harmadik a MIUI. Nagyon gyors, nagyon smooth, és agyon témázható, sebessége a gyári és a CM7 között van, viszont kinézetben és témázhatóságban veri mindet. CM7 alapokra épül, szal apróbb hibái vannak ennek is, de abszolút alkalmas hétköznapi hazsnálatra. Nekem is ez van most.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
ForRedGlory #26724 üzenetére
Üdv ujra itt!
Én is CM egy vagy MIUI-t tennék rá, de mivel ismerösödnek lesz, és gondolom neki egy mindenben müködö rendszer kell, így tolj fel egy legujabb 4fájlos gyári ROM-ot. Nem tom melyik a legujabb most, de az kell neked!
Amugy?? Még mindig frankó a GSII??
-
B.Ricsike
őstag
Min nem vettél észre semmi fontosat?
Amugy nem mérvadó a quadrant pont! Nem ehhez a procihoz lett kitalálva. Nekem volt már vele 2500pontom is, és nem volt akadásmentes a rendszer, és volt már, amikor 1300 volt csak, de sokkal simább és jobb volt minden. Szal ne hasonlítgasd a pontokat, használd a telefont és ha jónak érzed, akkor semmi baj vele.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
B.Ricsike #26397 üzenetére
Na most már volt hang is, meg villogtak is a gombok, már csak azt kell beállítanom, hogy villogjon vagy világítson folyamatosan. Viszont az szerintem nem egy jó dolog, hogy külön be kell menni a gmail-ba, hogy jelezze ha jött email, és csak ott lehet beállítani a jelzöhangot is... hiába állítottam be elötte a beállításokban.
-
B.Ricsike
őstag
A Mint Berry féle MIUI-ban nem tudjátok miért nem müködik normálisan a Led -es világítás?? Jön egy e-mail és így nem látom. Az RC1 es Glitch kernel miatt lehet..... nem tudja még?
-
B.Ricsike
őstag
Ha valakit érdekel, akkor van új:
-
B.Ricsike
őstag
válasz
Weeman1 #25996 üzenetére
Az a kernel tuti nincs rajta, mivel MIUI-t raktunk fel, és annak saját kernel-e van. Ez csak a felrakás és a Recovery menüje miatt kellett. Amugy mi baj most a rendszerrel? Nekem 3-4 napot kibír. De ha fóeumon itt rákeresel, akkor találsz linket MIUI vagy CM7 kernelekhez, azok jók alá, ha kell, segítek feltenni, de szerintem az alap nagyon jó. Merítsd le jól a telót, majd töltsd fel teljesen, lehet csak be kellene kalibrálnia magát.
-
B.Ricsike
őstag
Inkább schawo-nak szólt mint neked. Sorry. Zenei részéröl nem tudok nyilatkozni, mert abszolut nem használom, de lehet ott akkor vannak hibái, erröl nincs tapasztalatom. Kínai karakterek a magyarítás miatt maradhattak benne, nekem az Angolon nincsenek.
Nem tökéletes ROM ez sem, mint ahogyan a gyári sem az, de szerintem egy elég jó alternatíva, és akinek olyan gondjai vannak, mint pl schawo-nak is, az mind user error. Nem a ROM-ot kell hibáztatni érte.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
schawo #25792 üzenetére
+ A-ScHuLcZ, meg sagit.
Szokták mondani, hogy : " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!"
Ergo attól, hogy te nem értesz hozzá, vagy nem tudod felrakni normálisan, az nem a ROM hibája! De ha nem megy, akkor ne eröltesd szerintem! Felesleges neked ezeket a dolgokat a telódra tenni! Nálam egy FC sem volt sosem. Igaz, én angolul használom, ahogy tudom, a magyar nyelv okoz galibákat, de az sem a ROM hibája. Rádió pedig van már benne,
-
B.Ricsike
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #25760 üzenetére
Már jó a MIUI! Söt! Nagyon jó! A CM7 szintén nagyon zsír. Kérdés, mit akarsz? A MIUI szebb, viszont néha vannak mikrolaggok, de nem feltünö, és csak a menüben van jelen! A CM7 gyári kinézetű, viszont eszméletlen gyors, és semmi akadás nincs benne!
Gyári ROM-okat nem ismerem mostanság, de azt tudom, hogy egyik sincs olyan jó, mint ez a 2 ROM. -
B.Ricsike
őstag
válasz
hülyegyerek #25739 üzenetére
Csak a samsung gyári romokban van! Egyébként szerintem semmilyet ne használj, megoldja a kernel a dolgot! De ha nagyon akarsz, akkor : Advanced Task Killer a legjobb választás.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
HUTCHDB #25553 üzenetére
Sok sikert a köv készülékhez! Aztán az S III topicban majd találkozunk!
Én is nézegettem a konkurencia S4-esét, de annyival nem lett jobb, mint az elöd, szal én ha esetleg olyat veszek, akkor megvárom az 5öst vagy valami olyat, ami nagyobb és jobb változásokat hoz.
Bár örülnék neki, ha a samu nem menne el a nagy képernyök felé, mert nekem már ez a Note is brutál nagy és too much!
Na de majd esetleg megírhatod, hogy mit választottál, és mégis milyen a készülék maga.Örülök, hogy "megismertelek"!
És köszönjük a sok segítséget!
csaó -
B.Ricsike
őstag
válasz
cadgers #25511 üzenetére
Huhh.. bátor vagy
. Szerintem az 1.2 már böven jó ennek a processzornak.... és az határértéknek tekinthetö, afölött már veszélyes használni.... instabil lesz, és a hűtés miatt is hamar megadhatja magát a rendszer.
Szerintem maradj az 1000Mhz-nél, és egy jóféle kernelnél! Ne kísértsd a sorsot, de ha nagyon akarod, akkor 1.2Ghz-el is jól használható még, de egy normális ROM esetében nem annyira szembetűnö a +200Mhz-es különbség.
A lefolyik a képrnyö az annyit tesz, hogy sima, és akadásmentes a müködés! Semmi lag, mikro-lag stb stb! A CM7-el ilyen volt a rendszer nekem, de MIUI-val sem sokkal rosszabb. A gyári viszont nem volt olyan folyamatos, mint ez a 2 ROM, de lehet az új gyári ROM-ok és custom kernelek már frankók.
-
B.Ricsike
őstag
Nem okoz neked sem nehézséget a google használata! Beírod, ami kell és kidobja, valamint kidob olyan oldalakat is, amiken app-ok vannak. Szerintem itt szinte mindenki a Market-röl szedi a cuccot, ami meg fizetös, az warez szal nem ide való.
Ergo nem nehéz rájönnöd, hogy nem igazán tudnak ebben itt segíteni, valamint az app-oknak van külön topikja, talán ott többre mentél volna.... dehát a keresés nem az erösséged mint látszik.
-
B.Ricsike
őstag
Azt én is vágom, én annyit szeretnék, hogy ha hívnak és beszélek vkivel, akkor a háttér mondjuk csak fekete legyen vagy valami más, csak ne a lockscreen képe legyen ott! Eléggé furán hat ha apámmal beszélek, és egy nagycsöcsű bombázó néz vissza rám a telóról, buja tekintettel!
-
B.Ricsike
őstag
Hol tudom beállítani MIUI-n, hogy ha hívok valakit, akkor ne a lockscreen hátere legyen, hanem mondjuk sima fekete háttér, vagy pedig a hívónak a képe?
Nincs kedvem keresgélni.
-
B.Ricsike
őstag
Nah, ez a 10.21-es MIUI kalibrálja az akksit is
Már feltölti 100%ra, és úgy is marad ha lehuzom. Károly
-
B.Ricsike
őstag
-
B.Ricsike
őstag
-
B.Ricsike
őstag
válasz
HUTCHDB #24710 üzenetére
Magyar nyelvet fel se tettem
Illetve a talon kernelt sem akarom, nem hiszem hogy az alappal lenne a baj e téren.
De akkor mindenképpen újra kellene Flash-elnem a ROM-ot?? Mert azt nincs kedvem, már belaktam
. Együtt tudok élni ezzel, csak zavar néha. Neked nem csinálta?
-
B.Ricsike
őstag
válasz
HUTCHDB #24705 üzenetére
Neked nem FC-zik ez az új Weekly? Mármint a thememanager-t írj sokszor, pl mikor új lockscreen hátteret akarok állítani, beállítom és FC-zik, de mégis beállítja a hátteret, vagy néha ha rádugom USB-re, akkor is ugyanúgy a thememanager Force Cloce-ozik.
Szóval semmi értelme ezeknek az FC-knek, mert mindent megcsinál, mégis úgy írja, mintha nem csinálná.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
HUTCHDB #24600 üzenetére
Mennyivel jobb a Talon kernellel? Bár gondolom te a simát addig használod, míg felteszed a Talont, de ennyivel rosszabb lenne? Csak mert én nem nagyon akarom bántani, Neo-t nem teszek rá, mert az nem vált be, Talonról sokat nem tudok egyébként, de ennyire szembetűnő a változás?
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest