Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
mgTerminator #1295 üzenetére
Igen nekem most s23 ultra van. Borzasztó az esti fotó minősége.
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
mgTerminator #1295 üzenetére
Mindig samsungom volt. Viszont 1 évre kipróbáltam egy iphone 13 pro maxot. Kamerában szarrá veri az összes Samut. Minden másban nekem jobb az android.
-
domos
senior tag
A töltési sebesség/akksi mérete engem nem zavarna, mivel azokkal most sincs gondom, nagyon jól bírja a cucc. Viszont a kamerák...
-
Usgyi
aktív tag
Jó lenne a kicsit szélesebb első kijelző és a design is tetszik, de ezek nem érnek meg egy cserét. Nagyon minimális a fejlesztés a fold 5-höz képest. Se kamera, se akksi, se töltési sebesség.
Abban reménykedem, hogy mások is így látják a helyzetet és ha nem fogy jól, talán később kuponozható lesz -
mgTerminator
veterán
válasz
kisdobos0111 #1294 üzenetére
Azok az S szérián is botrányosak ne aggódj.
Komolyan nem értem a Samsungot. Bár sok marha van, köztük én is aki még igyis megveszi. Utánozzák az Applet mert látják hogy náluk bejött.
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
mgTerminator #1293 üzenetére
Néztem összehasonlító videókat nekem ott esetleg az esti fotók voltak rosszabbak.
-
Maxxy10
addikt
válasz
kisdobos0111 #1288 üzenetére
Nekem a mai napig hiányzik a S23U kamerái
-
válasz
kisdobos0111 #1288 üzenetére
Feleségemnek s23 ultrája van, nekem Fold 5-öm.
Hát elég nagy a különbség -
kisdobos0111
aktív tag
S23 ultráról váltanék. Tényleg olyan aggasztóak a fotós képességei?
-
icemad
nagyúr
Én úgy emlékszem, hogy a flip 3-ban is benne volt még. Én sem értem, hogy miért vesznek el ilyen hasznos funkciókat, de Samsungnál már megszoktam.
Rengetegszer visszafelé fejlődtek. Pedig a wireless dex egy LG tv-n tök jó volt, mert a magic remote controllert mindenféle beállítás nélkül, alapból tudtad használni wireless dex-nél. Akinél esetleg van hasonló összeállítás, az próbálja ki. Nagyon jó és tökéletesen működik. És ez pont olyan feature, amit se a Samsung, se az LG nem reklámoz, én is véletlenül jöttem rá.
-
válasz
mgTerminator #1280 üzenetére
Én is erre tudok gondolni, hogy (remélhetőleg) nem fog úgy fogyni és valami normálisabb akciót tesznek rá, nem egy ajándék tokot és 40k beszámítást...
-
Hát nálam a nap fogalma inkább az, hogy reggel 7 körül leveszem a töltőről és munka után 18-19 óra körül már 20% körül van. Én eléggé nagy fényerőn használtam mondjuk az biztos számított.
Vártam a Fold6-ot és tetszik is, de az ára miatt felejtős. 685-ért tudnám elhozni holott tavaly a Fold5 530 körül volt. Vicc.
-
domos
senior tag
válasz
HardRic #1263 üzenetére
Megerősített abban hogy jó választás volt az S24 Ultra. A Fold 5 így marad még egy évet (hacsak nem nyerem meg a lottót vagy ilyesmi). Nekem ezelőtt volt amúgy Fold 3 is, úgy érzem hogy ott volt kb utoljára érdemben változás. Oké, az 5 lapos lett, de a felhasználás módját ez nem változtatta meg semmiben. Fold 6 szép, de szerintem a plusz "erőt" én nem venném észre, a többi meg kb. ugyan az.
@szkutyi: nekem teljesen jól bírja, néha meg is lep ahhoz képest hogy elvileg "kicsi" benne az akksi. -
jacis
nagyúr
válasz
mgTerminator #1267 üzenetére
"Az ultra órát nem is értem, mitől ultra?" - attól az ormótlan háztól amibe beleraktak egy kör kijelzőt ami totál nem illik bele.
-
Lajmund
őstag
válasz
szkutyi #1271 üzenetére
Simán lehozok minden napot ugy hogy 20% alá nem merül. Csak a belső kijelzőt hasznàlom. Àtlagban napi 5 óra a kijelző időm. Van benne minden. Forumozás,hbo alkalmazàson sorozat nézés nagy fényerőn reggelinél és ebédnél, jàték szintén nagy fényerőn. Wot blits 120 fps-el max garafikàn. Én 23 ultràrol vàltottam én is tartottam ettől de nem kell bírja.
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1269 üzenetére
[link] Itt olvasgass és kérdezz ha úgy van.
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1267 üzenetére
Az ora elég érdekes nekem se jön be. Nem az az ultra amit szeretne az ember
Kijezlö akkora mint a 6-7 47 mm-be 1.5". Engem zavar hogy sok a kiállo kijelzö nélküli rész és ezt a szépségével se kompenzálja.
Igazábol lehet jobb is igy.
Megmarad egy csomo pénzem.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Lajmund #1264 üzenetére
Hát Fold 3-ról talán megéri váltani de 4 és 5-ről nem. Nagyot csalódtam a Samsungban, de legalább tudom hogy legalább 2 évig biztos nem kell váltáson gondolkozzak.
Az ultra órát nem is értem, mitől ultra? Hogy 3mm-el nagyobb a kijelző és kicsivel nagyobb az akku? Ezért kerül majdnem 2x annyiba?
-
Lajmund
őstag
válasz
Levente07 #1265 üzenetére
Szintén. Sokat kéne rádobni és ezért cserébe szinte nem ad semmit szoval egyenlöre nekem is marad minden. 700 körül lenne lekuponozva az 512. kb 350 körül menne el a fold 5... Ha még egy százast kéne rádobni benne lennék de ennyiért kenjék a hajukra. A xiaomi fold 4 piszkálja a fantáziám de még a honor v3 is érdekes lehet. De lehet várok még egy évet ezzel is nagyon jol elvagyok igazábol nem esek kétségbe ha marad.
-
-
HardRic
addikt
Fold6 vélemények?
Vártam, hogy legyen bármi olyan újdonság ami esetleg nem szivárgott ki, de konkrétan semmi. Alig fejlődött bármiben az 5-höz képest. Mondták, hogy a gyűrődés kevésbé látszik, videók alapján pont ugyanolyan az is. Az tény, hogy jobban néz ki, a Fold5-nek elég ódivatú vonalai és festése volt már megjelenéskor is, de ha így folytatja a Samsung, elég lenne 2 évente frissíteni a Fold vonalat. -
Maxxy10
addikt
Én szeretnék látni egy anti reflection belső fóliát nagyobb fényerővel
-
-
balika333
tag
Sziasztok. Nagyjából 4 éve leálltam a gyors telefoncserékkel mert érdemben nem tudtak újat. Note 10 után most S22U van amire még van garancia jövő év szeptemberig. A toll mindenképp fontos mert kB 4 év minden tárgyalása a telefonban van. Pár napig volt nálam egy Fold 3 régebben, akkor tetszett de nem volt instant get. Valahogy mégis a Fold 5 nagyon bejön.
Ahogy nézem a Fold 6 annyival nem fog többet tudni amennyi a használt fold 5 és új fold 6 közötti ár különbözetet megéri.
Mit gondoltok: most érdemes venni Fold 5-öt használtan vagy várni még 2-3 hetet, hátha több eladó lesz! Minél fiatalabb és csak független forrásból gyári garis érdekel, és az 512es modell. Valakinek esetleg ilyen paraméterrel lesz ilyen eladó készüléke? Köszönöm 😊 -
HardRic
addikt
válasz
mgTerminator #1241 üzenetére
Még fizetem a részletet 13 hónapig
-
válasz
Én biztosan váltok Fold5-ről 6-ra. Azonnal, amint lehet.
Sokáig nézegettem az ötöt, de visszafogott a képarány. Aztán megkaptam a Feleségemtől karácsora. Imádom!
Nagyon szeretem ezt a telót, de a 6-os képaránya Kell!
Ha valait érdekel a mostanim, samus, egyösszegű vásárlás, patika, írjon rám, amint negkapom az újat, vihető lesz. -
Kronk
őstag
Ha lesz Fold 6 Ultra biztosan csere lesz, ha nem, akkor még nem tudom
-
Lajmund
őstag
Igen ez igaz ezért is fogok szerintem én is samun maradni. Elvileg tavasszal jön az ultra ebből is 200mp kameràval vékonyabb nagyobb de lehet nem lesz global de a samunál nehèz elképzelni hogy csak ott marad nàluk. Mert ha netàn jönne akkor arra szívesebben beneveznék mint a sima hatra addig meg vígan elvagyok ezzel.
-
Usgyi
aktív tag
válasz
Lajmund #1247 üzenetére
Korábban én is nagy kínai telefon rajongó voltam, aztán egyre több lett a reklám mindenhol, rengeteg a fölösleges app, romlott a szoftveres támogatás és árban utolérte a többieket. Elégedett vagyok a Samsunggal, Én nem váltanék vissza.
A fold 6-ról láttam render képeket, nekem tetszik. Jó lenne egy értelmes képarányú külső kijelző, vékonyabb kávákkal... Ezt leszámítva nem hiszem, hogy nagy előrelépés lesz.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Lajmund #1247 üzenetére
Hidd el hogy nem hianyzik neked a kínai telefon... Én használtam sok sok éven keresztül, abszolút nem hiányzik egy másodpercet sem.
A legnagyobb gondom az S23U-val hogy kicsit beégett a kijelzője, ami nem csoda egész nap kint van a kocsi szélvédőjén. De igazából ez is csak minimális és alig észrevehető.
-
domos
senior tag
válasz
Én most vettem S24 Ultrát, szóval nem hinném hogy a Fold 5-öt cserélni fogom. Majd jövőre esetleg.
-
Lajmund
őstag
válasz
Én tervezek. De csak azért mert ígyis úgyis bukok x összeget évente akkor meg màr legyen a legujjabb. Amúgy simán jó lenne mèg évekig az 5 is. De megvàrom hogy jön e globàl xiaomi fold4 vagy milyen lesz a honor v3. Minden lehetséges. Szívesebben huznék a kinaiak felé csak a változatossàg miatt de a legstabilabb minden tèren a samsung.
-
válasz
mgTerminator #1245 üzenetére
Én is így voltam az S9-el, addig amíg nem jött a Fold3
(Azóta mondjuk a cerkás Ultrák tetszenek, szóval ha nem lett volna fold széria, valószínű egy S22U-val, vagy újabb testvérével lennék közelebbi barátságban)
-
válasz
mgTerminator #1243 üzenetére
ja, hát nem foldról váltva megértem
De vigyázz, függőséget okoz, soha többet nem akarsz már más készüléket -
mgTerminator
veterán
Én láttam kiszivárgott infókat, olyan változások lesznek ami még papíron is kevés nem hogy kézben fogva a telefont. Nekem lépés lesz, hogy előre vagy hátra nem tudom még, a belső kijelző miatt bízom benne hogy előrelépés lesz mert a munkám során 2-3 appot kell egyszerre használjak, így valószínűleg könnyebb lesz.
-
válasz
hát nem tudom még mi az újdonság, de gondolom szokás szerint nem sok, így én egy váltást megint kihagyok
-
mgTerminator
veterán
Nemsokára itt a Fold 6, tervez valaki 5-ről váltani? Én S23U-ról fogok
-
Lajmund
őstag
Elhiszem hogy szebb csupaszon nekem is jobban bejön ugy. Viszont a spigen zsanérvédös pro tokkal kinyitva egy kézzel is kényelmesen lehet fogni biztonságosan miközben 23 ujjal támasztasz a zsanér védön. Persze vigyáz rá az ember de ha egyszer odacsapnám nem csak a pénz fájna hanem az az idö amig oda van minden cuccommal együtt belakva stb. Én is megszerettem amugy mindennel ki vagyok békülve de valoszinüleg váltani fogok hatra vagy honor v3-ra attol függ mit gurit a honor.
-
Usgyi
aktív tag
Ha kánikula van mindegyik melegszik nem csak ez, ne foglalkozz vele...
Én is meglepően megszerettem ezt a készüléket, mondjuk én a zsanért nem védem tokkal, mert sokkal nagyobb lesz tőle telefon és kinyitva szerintem ronda is. Lehet, hogy ez később megbosszulja magát, majd kiderül.Nekem 2 évre kell telefon, ha ezt kibírja, a következő is fold lesz
-
domos
senior tag
Ebben a melegben kb. minden "izzadozik".
-
jacis
nagyúr
Még az akartam leírni (csak kifutottam az időből), hogy amennyire féltem anno egy hajlítható telefon hétköznapi felhasználásától most annyira vagyok elégedett vele. Imadom ezt a telefont. Egyelőre patika állapotban is van. Mondjuk vigyázok rá hogy por meg kosz ne érje. Napi szinten át is szoktam törölgetni de meg is hálálja.
-
jacis
nagyúr
Srácok a SD8 Gen 2 ebben a melegben azért izzadozik keményen. Néha durván felmelegszik a teló.
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok, új vagyok van rá lehetőség, hogy az értesítéseket úgy mutassa a lezárt képernyőn mint az iPhone, egymás alatt vízszintesen ne csak az értesítést küldött app ikonja jelenjen meg?
Előre is köszönöm -
Lajmund
őstag
Samsungnál ne várj arra hogy ök jelentkezzenek. Minden nap hivd öket irj nekik emailt csak akkor lesz valami. Nekem igy volt 3 honap mire megkaptam a sport szijat az orához ami alapbol járt volna hozzá ajándékba... Sajnos szarházi egy társaság ilyen szemponbol és még szépen fogalmaztam. Irom ezt fold5 és sw6c47 tulajként.
-
Usgyi
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
icemad
nagyúr
Supcase ub pro tok jó, ha jó védelem is kell rá. Nekem ilyen van, pirosban.
De az 90 euró...
10k alatt max valami temus lehet. Feleségemnek vettem Spigen fehér tokot a Flip 5-re. Az egy dolog, hogy nem fehér (inkább valami tojásfehér szerűség) , de 3 hét után mállott szét az egész. Ilyet még toknál nem láttam. -
Usgyi
aktív tag
Sziasztok!
Tokot szeretnék a telóra. Próbáltam vissza keresni, de nem lettem okosabb, mindegyik tokot lehúzta valaki.
Van itt olyan, aki tokot rakott a készülékre és elégedett vele?
Nagyjából ezeket az opciókat találtam:
Nillkin CamShield FOLD Stand
Nillkin CamShield Silky Classic Black Samsung Galaxy Z Fold 5 5G szilikon tok
Nillkin Super Frosted FOLD Stand hátlap Samsung Galaxy Z Fold 5 feketeÉn 10K-nál többet nem adnék egy tokért... Valami javaslat?
Kösz a segítséget!
-
Indian74
senior tag
Természetesen írok hogy mi a fejlemény ez ügyben remélem hogy pozitív lesz.
"Milyen a hangminősége? Beszélgetési és ha kihangosítód?"
Kérdéseidre a válaszaim szerintem a hangminősége megfelelő semmi extra szépen szól és a beszélgetési és a kihangosító is szerintem tökéletes.
Mindkét oldalon tisztán és érthetően lehet hallani. -
soko70
aktív tag
válasz
Indian74 #1217 üzenetére
Ha van fejlemény engem is érdekelne, az óra miatt is. Még gondolkodom, hogy ne inkább a Fold6 legyen a befutó. De szerintem az 700-800 körül fog kezdeni. Ne legyen igazam. Nekem most 450 lenne előfizetésre, de egyben fizetem plusz az óra. Meglátjuk… az S24 ultrát drágábban számolják, nálam 480. Milyen a hangminősége? Beszélgetési és ha kihangosítód?
-
blueye
veterán
-
icemad
nagyúr
válasz
Indian74 #1214 üzenetére
Igen, a Telekom oldala megtévesztő. Náluk lehetne reklamálni, ha kitartó vagy, akkor 3 dolog történhet...
1. Hivatkoznak a samsungra, Telekom erről nem tudott, stb stb.
2. Hivatkoznak arra, hogy elfogyott a készlet.
3. Mégis kiküldik az órát.Remélem a 3. eset fog történni. De, ha fogadni kellene...
(Egyébként mi lett a Tékozló Homárral? Ez tipikusan oda való eset lenne...)
-
Lajmund
őstag
válasz
mgTerminator #1212 üzenetére
Igen elküldték.
-
Lajmund
őstag
válasz
Indian74 #1210 üzenetére
Én 3 honapig irogattam meg hívtam a samsungot hogy legyenek már szivesek elküldeni az ajándék sport szijjat az órához ami járt hozzá mert abban az idoszakban vettem az első hèten amikor megjelent.. Fene se érti ezt de nem az embernek kéne küzdeni ezért.. Én annyit hívtam őket hogy màr a hangomrol tudták ki vagyok. Volt amikor màr csak annyit mondtam várom a napi terelő szöveget légyszi most mást mondjatok. Eleinte nagyon felhuztam magam de a vége fele màr csak nevettem az egészen.
-
Indian74
senior tag
Mindenkinek köszönöm a pozitiv hozzászolásokat, ez ügyebn irtam a telekom panasz bejelentö oldalán egy kis kellemes levelet, kiváncsi leszek a válaszukra.
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Itt a most a fontos :
"Ajándék Samsung Galaxy Watch6 okosórával!
Samsung Galaxy Z Fold5 készülék vásárlásakor most ajándékba kapsz egy fekete Galaxy Watch6 44mm-es eSIM-es okosórát, amit 2024. július 31-ig igényelhetsz meg a Samsung Members alkalmazásban. Az ajánlat visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes."
-
Indian74
senior tag
Hát igen...majd kiderül...remélem hogy pozitiv erdmény lesz, és megkapom az ingyen okosórát amit igértek, ami kiderül ma, mert ma hozzák ki a mobiltelefont.
Igen annyiba áll meg...a 3 mobil elöfizetésre 11163 ft helyet fogunk fizetni 11290 ft -ot
a 4-dig elöfizetésünk és a 3 otthoni szolgáltatás nem változik, csak a 2 év hüségidő növekszik.... ha jól irom -
Indian74
senior tag
Az a baj hogy felhívtam a samsung members.... Nekem ott mondták ezt az időpontot...viszont a Telekom oldalán ez nincs vagy más idővalum van fent megadva .
Természetesen a telekom ügyfélszolgálatot is hívtam ők azt mondták hogy július 31 ig regisztrálható próbálja meg a samsung oldalát megkeresni vagy hívni őket tök érdekes....
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest