Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Google Chromecast topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Az újon már ilyen tokot használok, mikor kiviszem valahova.
Soha nem szerettem a kemény tokot, mert a bekerülő por megtudja szépen alázni a keretet, de itt inkább az, mint hogy az legyen mint a multor és ez nehezebben is jön le az elejéről, na meg ez a mostani védi a zsanér részt is(igaz + szigetelőt is ragasztottam a zsanér részre.)
-
válasz
Leonardo91 #498 üzenetére
470-ért adtam el egy hónappal ezelőtt teljesen hibátlant.
-
-
Snoop27
őstag
válasz
Elit3Zotya #487 üzenetére
Várható volt, hogy nemsokáig birod, több idő kell, hogy megszokd, nekem 2 év után sem sikerűlt teljes mértékben.
-
válasz
Elit3Zotya #492 üzenetére
Ma reggeltől már nálam is.
-
Maxxy10
addikt
Ha jól látom Facebook optimalizálta az appot Foldra. Teljesen át alakult és ha megnyitod a messengert rögtön a képernyő másik felén nyitja meg neked.
Menő
-
Elit3Zotya
addikt
Hát igen bőven használható kategória a fold 5, de azért az iphone érezhetően jobb.
Na de, összességében a csatából most nálam a fold nyert, így vissza tértem hozzá egyenlőre.
Hardveresen brutális a 15 pro ez nem kérdés, de az IOS számomra nem áll készen még.
A Fold 5 az, ami tud újat mutatni, nem ez sem tökéletes közel sem, sőt, szerintem van jobb is a kategóriájában(magic v2, Mix fold 3) de ha elkapja az embert a fold életérzés, akkor gatya van..
Van rá esély, hogy akár az s24-íg is kihúzom most vele..Mondjuk a külső kijelző az iphone után, tényleg necces kategória.
A fold 6-tól csak ennyit várok el, hogy kicsit szélesebb legyen a külső kijelző és vékonyabb a ház, na jó a kamera is lehetne jobb..És kb ennyi..
szerk.:
A kijelző felbontása is nőhetne 400ppi fölé.. -
válasz
Elit3Zotya #485 üzenetére
Mondjuk az elso kepen a valosaghoz melyiknek a szinei allnak kozelebb? Eleg nagy az elteres a teglaknal. Amugy szineket kiveve oszinten szolva joval kisebb a kulonbseg, mint hittem. Azt hittem, i15p agyba-fobe fogja alazni kameraban, de ez az en amator szememnek kozel mindegyik kepen ~elhanyagolhato kulonbseg.
-
Elit3Zotya
addikt
Egy kis összehasonlítás.. [link] szerintem jobb az iphone, de bőven jó a samu is..
-
HardRic
addikt
válasz
Leonardo91 #483 üzenetére
Ultrára már láttak kósza stabil OneUI 6 buildeket, úgyhogy már közel van az is.
-
Elit3Zotya
addikt
Kár értük, innovációban, mindig is az élmezőnyben voltak, biztos hogy most is csúcsok lennének hajlíthatóban is.
-
-
Őszintén? Én sem. Pláne nem értettem az LG-t.
Ha végre volt egy szériájuk, amit imádott a nép, azt gyorsan abbahagyták, és mindent, amit szeretett benne a nép, úgy eldobták, hogy soha ne találja meg senki. Aztán csodálkoztak, hogy valamiért nem megy a telefon piac nekik.Pedig egy nem teljesen inkompetens vezetés mellett szerintem simán lehetnének a harmadik nagy a Samsung meg az apple mögött. Sőt, talán mostanra a Samsung mellett is, nem mögött.
-
Snoop27
őstag
válasz
N.YCityBoy #468 üzenetére
Ezt csak az tudja neheziteni ha van 2-3 gyermeked s nagyon vonzza őket a kis világitó kütyü, na olyankor egy tok sem védi meg.
-
-
válasz
N.YCityBoy #468 üzenetére
Az van, hogy nekem nagyon fontos a telefon, raklap 2FA meg banki app van rajta meg minden. Ha elhagyom vagy eltorom, az szivas. Nem csak ugy szivas, hogy picsaba, most a gep elott kell netezni, hanem ugy is, hogy picsaba, nem tudok belogolni a ceghez, amig nincs masik, tehat be kell jarnom -> napi ket ora es havi kb £180 minusz, amig meg nem oldom a dolgot.
Szoval, bar en se vagyok odaig a tokokert es sokkal szivesebben hasznalnam a telefonjaimat csupaszon, ilyet azota nem csinaltam, miota az apple kitalalta, hogy a legjobb telefondizajn az, ha tokeletesen simara polirozott, aztan osszevazelinozott haza van a telefonoknak... Es az osszes tobbi idiota gyarto jol lemasolta oket.
Tudom, hogy nem lenne annyira blingbling insta-pozitiv, de olyan szinten sirom vissza a htc desire picit hajlitott, puha, nem csuszos, konnyen cserelhetos hatlapjat, hogy azt elmondani nem tudom. Azota se sikerult senkinek olyan tokeletes fogasu es meretu telefont csinalnia, mint az volt. Na, azon nem is volt tokom. Meg a one szeria fem hazan se, csak elol uveg. Aztan mindenki elkezdte ezt az idiota uvegezest, hogy ha a zsebedben van es fingasz egy babosabbat, mar szarra pokhalosodva kerul elo, es... Hat, jah, minden telefonomon strapatok van. -
+1
Én egyik telefonomra sem teszek sem tokot sem fóliát, használati tárgy, tehát ő legyen értem ne pedig fordítva...plusz ezek által elveszti a "szépségét" és én még nem találkoztam olyan tokkal ami tetszett is volna+ezek a féltéglák ne legyenek még durungabbak, a fólia is ront a felhasználói élményen, egyszóval semmit sem használok, és eddig mindegyik használt telefonomat karcmentesen adtam el, pedig nem kímélem őket 🤔
-
válasz
N.YCityBoy #464 üzenetére
En inkabb a szokasos kinai rom "okossagaitol" tartanek. Meg egy sima candybar telot se sikerul altalaban szoftveresen olyan szinten megugraniuk, hogy hozzak egy normalisabb gyarto szintjet, es egy foldable azert mas szint.
HW-esen a honor a nagyobb akkujaval, vekonyabb gephazaval, szelesebb kulso kijelzojevel baromira tetszene, de a budos eletben nem mernek kinai telefonra £500-nal (~200khuf) tobbet kolteni. Azert az arert mar van normalis telefon is.
Viszont azt nagyon remelem, hogy a samsung kicsit megijed es legkesobb a Fold7-re osszekapja magat. Szamomra osszvissz ennyi az ertelme a kinai foldoknak: Hogy megoldjak, hogy a Fold14 es a Fold3 kozott legyen hozza eleg kulonbseg, hogy ne lehessen osszeteveszteni oket.Az, hogy hogy nez ki... Hat, nekem megmondom oszinten, tok mindegy, a strapatok ugyis hamarabb erkezik meg, mint a telo. Szart se latsz belole, hogy nez ki.
-
xedamen
senior tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy a samsung.com oldalon milyen kuponokkal lehet levinni jelentősen a Fold 5 árát?
mindenhol olvasom, hogy 400-ra le lehet vinni, de konkrét megoldást nem találok
-
-
Guglit sokan nem ertik.
Lehet vele AI-t treningelni? Akkor marad.
Nem lehet vele AI-t treningelni?
A) Sok reklambevetelt hoz?
Igen: Marad.
Nem: (Ha oregebb, mint fel ev a projekt) Van ra realis esely, hogy fel ev fejlesztessel vagy erdemben lehessen rola AI-t treningelni, vagy sok reklambevetelt hozzon? Ha igen, marad. Ha nem, akkor ott helyben fobe lovi a vizsgalobizottsag, tegnapi kivegzesi datummal.A photos, docs, gmail az 1000%, hogy nem megy sehova, mert egy aranybanya nekik.
-
xedamen
senior tag
19-én mutatkozik be a OnePlus Open
-
HardRic
addikt
Google egy fokkal rosszabb, sokkal több terméket nyír ki és húzza ki ezzel a széket egy csomó user alól. Én megfogadtam, hogy nem invesztálok energiát és időt soha többet Google appba miután az Inboxot lelőtték, de a Photos sajnos vagy nem sajnos kivételt képez most, mert baromi jó a keresője és a szerkesztője is. Nekem nagyon sokat számít az, hogy tudok arc vagy térkép alapján fotókat keresni.
-
domos
senior tag
válasz
Beantech #455 üzenetére
Szia!
Az én igényem ennél komplexebb. A gépre szinkronizál minden, az oké. Nekem a telefon-telefon-tablet közötti szinkronizációval van gondom. S23 Ultrát, Tab S9 Ultrát és Fold 5-öt is használok, és ezek között nem baba a dolog. iPhone-on be lehet állítani, hogy a fényképeket egyből tolja fel az iCloud-ba, és kettő opció van: "iPhone tárhely optimalizálása" illetve "Letöltés és eredetik megőrzése", így ha valamit fényképezek az egyik iPhone-on, az a másikon is ott lesz letöltve, eredeti minőségben. Na nekem az eredetik megőrzése jellegű megoldás kellene a Samsungokra is. Mert oké hogy valami fos alacsony minőségű preview-t lehúz a telefon OneDrive-ból (és nézhetem a szar minőséget, mert ha online vagyok akkor sem tölti be a rendeset), de az eredetit már nekem kell manuálisan letölteni. Erre viszont nincs beállítás.
Google Photos-t meg nem akarok használni, nem kell három külön app ugyan arra a feladatra.
Tudom, ez ilyen nagyon rétegigény, de nekem fontos.
-
Beantech
aktív tag
Én használtam automatikus mentést régbben samsungról (S21 ultra, Fold 3) Onedrive-ba most pedig Google photos-ba is, sose semmi problémát, késlekedést nem tapasztaltam. Pedig én van hogy fényképkészítés után 3 perccel már megnyitom a gépen ha munkához fényképezek valamit.
-
Akkuidő ma: Chrome ment sokat nagyon, de csak egy jegyzet volt rajta megjelenítve, szóval nem valami komplex website volt - azért ez fontos infó, hogy rendesen lehessen értelmezni az adatokat. Igaz, cserébe ez ma gyakorlatilag végig a belső kijelző volt, kb negyed - harmad fényerőn.
De igazából minden mindegy, 13 óra kijelzőidő úgy, közel 30% van még az akksiban, és ez 99%-ban a nagy kijelzővel, az szerintem nagyon szép eredmény.
-
válasz
N.YCityBoy #432 üzenetére
Egész addig amíg nagy leleksen be mész egy SES be3, megkerdezed, mi az ajánlás hogy tárold este, hosszabb időre ha le teszed,kihajtva, osszecsukva, hogy kíméld a kijelzőt?
Fogalma sincs, nincs ajánlás...de hiába 3 év a gari,belső kijelzőn a fólia ki buborékosodik, utána valszeg szét reped a kijelző, mint zömében a 3 asoknal, csak az első évben cserél fóliát a Samsung es csak egyszer.
Szuper.... -
-
Zsolt,72
senior tag
„úgy tűnik az iOS SIM nélkül jobban fogyaszt.”
Tedd próbára úgy, hogy repülőgép-üzemmódban van az iPhone. A csatolt képeden ugyanis a „No mobile coverage” a legjelentősebb fogyasztó… az pedig folyamatosan keresi a lefedettséget, ami extra fogyasztást eredményez, pont úgy, mintha gyenge hálózati jel volna és amiatt pörögne a proci. -
xedamen
senior tag
válasz
Elit3Zotya #430 üzenetére
Ez azért nekem igencsak egy paid/sponsored by Xiaomi review-nak tűnik
-
xedamen
senior tag
Egyébként nem tudom mi van az iOS-el, de valahogy nagyon nem stabil ez a készenléti üzemidő. Hajnal 1-kor vettem le a Foldot és iPhone-t is töltőről, bezártam minden appot és újraindítottam mindkét telefont, itt tartanak:
iPhone töltés óta 18 percet ment, Fold pedig 2,5 órát
mindkettőn Outlook, Teams, Foldon 90%-ban nagy képernyő ment. Csak Fold-ban van SIM, de úgy tűnik az iOS SIM nélkül jobban fogyaszt.
-
xedamen
senior tag
Mindenki a Honort meg a Xiaomit mondja, de mi van az érkező OnePlus Opennel? Igazából egy re-branded Oppo, aminek a legjobb a képaránya, legkisebb a crease, kamerában sem rosszak
-
válasz
N.YCityBoy #440 üzenetére
+1, egyet értek! Egy próbát mindenképp megér főleg akkor, ha még nem próbáltad.
Vedd meg aztán max 14 napon belül elállsz tőle.
-
Igen sajnos, mint lentebb megírták ez ilyen, vagy hajlandó vagy némi kompromisszumra, vagy marad az iPhone...olyan, hogy tökéletes nincs még egyelőre, tehát mindkét platformnak megvan az előnye/hátránya, viszont a fold esetében a tartalom fogyasztás és még elég sok minden miatt, felé billen a mérleg nyelve, legalábbis nekem! Egyszóval neked kell dönteni, de szerintem egy próbát megér, aztán ha annyira nem jön be, simán vissza mehetsz iOS -ra, de szerintem nem fogsz
-
HardRic
addikt
-
10 évig használtam iPhone-t folyamatosan aztán a Fold3-al váltottam droidra hasonló okok miatt, mint amit leírtál te is és azóta pár havonta váltogatom a készülékeimet. Viszont most a 15 PM vissza adta azt a "húú de király" érzést szóval most egy darabig szerintem az lesz, aztán majd kiderül amikor kijön valami újdonság.
-
3L1T3
addikt
válasz
N.YCityBoy #432 üzenetére
Oké, itt a legnagyobb gondom hogy az iOS-t marhára unom és az iphone-t is mert nulla fejlődést nem tapasztalok. De van 33k képem icloudba, na azzal mit kezdjek? Tegyem át onedrive-ra? Android tud automatiksan menteni oda?!
Én azért szemezek a Fold-al mert nekem kiváltana egy tabletet is kinyitva. Viszont kamerában visszaesés lenne és ha sokat videózok akkor az érvágás lenne.
-
-
Snoop27
őstag
válasz
Elit3Zotya #430 üzenetére
Csak az a baj a mix folddal, hogy nincs eu rom csak china only, valamint a garancia is kérdéses, ezért is kockázatos a dolog.
-
Elit3Zotya
addikt
Azt írtam megbarátkozom vele, ha nem viszik el..
Mix fold 3 és v2 között necces a választás.. [link]
Én inkább kicsit talán a mix fold felé hajlanék, de a fold mind 2-őt veri szoftveresen..
Igen a 15 pro nagyon jól sikerült szerintem, kipróbálom és ha nem jönne be, akkor valószínűleg vissza fold 5-re, de ez minden nap változik nálam.. -
válasz
Elit3Zotya #425 üzenetére
Igen ezek jó elvárások, de ha csak a fele teljesül már nagyon örülhetünk..
-
HardRic
addikt
-
Snoop27
őstag
válasz
A mix fold 3-ast be tudnám szerezni, de nem merem megkockáztatni, jelenleg a V2-re várok, de a gondom az, hogy nagyon magas lesz az ára, valamint nem lesz olyan jól összerakott szoftvere, mint a samunak.
-
Snoop27
őstag
válasz
Pár napja mintha még azt irtad volna, hogy elfogadod a kis ütést a sarkán és maradni fog
Ezek szerint lecserél(t)ed, s ha jól látom iphone felé veszed az irányt.
-
Elit3Zotya
addikt
3 hétig amíg nálam volt, nekem sikerült megszokni, de tény hogy egy kicsit lehetne szélesebb.
Fold 6 nál ezeket várnám el.1.Egy picit szélesebb külső kijelző.
2.Vékonyabb ház
3.Igaz nem volt rá panaszom, de egy kicsit nagyobb aksi.
4.Gyorsabb töltés.
5.Legyen legalább 400ppi felett a belső kijelző felbontása
6.Kamerát sosem baj ha fejlesztik, így az se baj ha még jobb lenne.
Ezek kb igazak is a mix fold 3 és magic v2-re, de azokat nem lehet kapni és szoftveresen is gyengébbek szerintem.A jelenlegi formájában is egy igazi különlegesség a piacon(Nem mondom, hogy nem lenne jobb, de nem kapható semmi más foldban) én megszerettem amíg nálam volt, mert ez tényleg más élményt nyújt a minden napokban is.
-
HardRic
addikt
Már nagyon hiányzott a témázgatás. Pastello icon pack ha valakit érdekel.
-
gilfoyle
őstag
Nálam rendben vannak az értesítések a Messengerben és az Outlookban. Bár ez utóbbi helyett már AquaMailt használok.
A levelezőprogramokat én mindig lakatolom (nem lehet bezárni) és az akku optimalizálást kikapcsolom, így nincs gond az értesítésekkel.
A Messenger meg csak úgy működik... -
xedamen
senior tag
Valaki tudja miért nem jön értesítés bizonyos appoknál? Most tűnt fel, hogy iPhone-ra rendesen megjönnek az Outlook értesítések, de Samsungra nem. A beállításokban, direkt kivettem, hogy ne legyen az akkumulátor miatt optimalizálva az app, valamint minden jogot megkapott az értesítésekre...
A gmail egy dolog, azt helyettesítem, de az outlook elég fontos lenne.
-
Snoop27
őstag
Szintén 11 PM és ugyanaz a dilemma, bár nekem rég óta. Hétvégén újra megnyomkodtam a foldot, de nagyon keskenynek tűnik a 11 PM mellett, ami nem is lenne gond ha a melóban nem kellene sokat irogatnom s lenne mindig alkalmam ki is nyitni. (bocs amiért újra ezzel jövök elő)
Na még gondolkodom rajta, de más problémám nem lenne vele, mert nagyon szépen össze van rakva. -
xedamen
senior tag
Én pont tegnap reggel vásároltam hasonló felindulásból egy Fold 5-öt. 3 éve csak iPhone Pro-t használtam (12,13, 14 Pro), közben 1-1 Androidos telefon megfordult nálam 1-2 hétre, de lényegében S21U volt az utolsó daily driver-em. Idén már szerettem volna valami változást, előrendeltem a 15 Pro Maxot 15-én 14:01-kor 2-3 helyen is, de természetesen se híre, se hamva. Régóta kacérkodom a gondolattal, hogy kipróbálok egy Fold-ot, úgyhogy megvettem.
Ami tetszik:
Maga az élmény, hogy valami teljesen más van a kezemben, valami egyedi és tényleg a jövő technológiája. Az első pofon az volt, hogy a külső kijelző nagyon kényelmes. Őszintén én azt gondoltam, hogy azon semmit sem lehet majd csinálni, de meglepően kézre áll minden rajta, biztos fogást lehet rajta venni, nem fordul ki a kezemből, akkor sem ha gépelni kell (ugye a 11 Pro Max csak 6.5", a 15 Pro Max 6.7", számolj vele, hogy az nem lesz olyan kézbesimulóan kényelmes).
Ha már gépelés, a Gboard nagyon meglepett, évek óta használom Androidon és iOS-en is, de itt mindent IS testre lehet szabni. Külön megjegyzi, hogy portrait és landscape módban hogyan konfiguráltad a méretet és az elhelyezkedést. Egy érintéssel egykezes módra lehet váltani, vagy épp osztott módra, ami szintén jól használható.
Pozitív csalódás az akkumulátor, ugyanis Android körökben a 4400 mAh igencsak kérdőjeles, de simán hozza a 13/14 Pro szintjét, úgy is, hogy 80%-ban a nagy kijelzőt használom. Nyilván egy 15 Pro Max többet tud, de egy napot ez is elmegy normás felhasználással az eddigi tapasztalataim szerint. Tegnap majdnem 9 óra lett a kijelző időm, ma egész nap házon kívül voltam 5G-n, jelenleg 3.5 óra kijelző időnél vagyok 40%-on (5.5 óra a kijelző nélküli használat), mivel 2 órát ment az Android Auto-n a Maps+Spotify kombó, ez CarPlay esetén is megevett ennyit.
A Fold 5 készenlétben sem fogyaszt szinte semmit (iPhone 14 Pro tegnap éjjel 8%-ot esett SIM nélkül, míg a Fold 5 csak 3%-ot merült SIM-mel, pedig ugyanúgy be vagyok már lépve mindenhova rajta).
Ha már Android Auto, pár éve még egy laggolós gagyika valami volt, az új UI elég menő lett, sebességgel sincs gond, CarPlay-el teljesen azonos funkciókban és minőségben is.
A kamera teljesen vállalható, nem egy S23 Ultra azért, de sima 14 Pro-val összehasonlítva elég hasonló eredményeket látok, amire én használom, abban nem veszek észre különbséget. Hangszórók nagyon jók, a multiwindow dolgok is (bár ritkán jut eszembe 3 appot egymás mellé pakolni, de kettővel azért már használtam).
Pár app (Outlook, Teams, Google üzenetek, Spotify, Facebook) támogatja a nagyobb kijelzőt, lényegében saját UI van, viszont a többség még nem, így egy nagy telefonos UI-t kapsz. Mentségére szóljon, hogy ez még nem egy 9-10"-es tablet, így a telefonos UI sem olyan borzasztó, mint egy tabon.
A telefon sebessége, appok minősége iOS-hez képest is nagyon rendben van, hozza ugyanazt a szintet.Ami nem tetszik:
Meglepő, hogy az Android a widgetek atyja, de iOS szerintem kinőtte őket. A gyári Samsung widgetek nagyon gagyik, nincs egy rendes nagy digitális óra, időjárás adatokkal. Persze vannak 3rd party appok, ismerjük, bezáródik aztán se az óra se az időjárás nem frissül, beragad a háttérben és megeszi az aksit stb. Aztán, hogyha a widgetekből paklit csinálsz, az egyik kerekded, a másik szögletes, teljes katyvasz, szerintem nagyon gagyi.
Android Auto-ban van egy biztonsági feature, ami nem enged gurulás közben címet módosítani Maps-ben... Én ezt nem tudtam és természetesen életem leghosszabb zöldhullámát kaptam ma, hogy esélyem se legyen állt helyzetben a végállomást megváltoztatni, azt hittem felgyújtom
Tudom, hogy a technológia nem engedi, de számomra idegesítő, hogy egy kézzel nem lehet kinyitni, becsukni az eszközt, majd talán ha feltekerhető kijelző lesz ezekben, akkor megoldódik ez a probléma, addig ez így marad.
Face ID hiánya elég fájdalmas, de gondolom megszokás kérdése, valamint a többi iOS kis integrációi így sok év után (jelszavak, ottani előfizetések stb.)
Gmail értesítések nem jönnek meg, csak Spark-on, elég vicces, hogy pont a gmail értesítésekkel van gond a Google rendszerén, több Samsungos ismerősöm is szenved ettől, nekik is a Spark-ot ajánlottam.
Sötét mód napközben nem használható, mert a belső kijelző anyaga rendkívül csillogós és annyira visszaveri a fényt, hogy csak világos módban olvasható, akkor viszont elég fényes.Remélem tudtam segíteni a döntésben, kérdezz bártan ha van konkrét dolog, ami érdekelne.
-
HardRic
addikt
Már adnak órát? 2 hete vettem és akkor még nem adtak. Mondjuk ahogy látom egy kicsit drágább is lett, szóval a kedvezmény helyett akkor ez van
Ha visszaolvasol egy kicsit több iPhone-os tapasztalat is van. Én is 3 év iPhone-ozás után tértem újra haza
Konkrétan már annyira nem tudnak újdonságot kitalálni a gyártók, hogy a másolgatás miatt a két platform baromira hasonlít egymásra, szóval nem lesz nagyon meredek a learning curve hogyha a Foldot választod. Én nagyon örülök, hogy az előző teló pont jókor tört össze és még éppen nem jelent meg a 15 Pro Max. Nagyon boldog vagyok a telóval.
Itt van egyébként a büszke előd, Fold 5-tel fotózva, Lightroomban széttrollkodva.
-
3L1T3
addikt
Nagyon agyalok rajta, hogy iphone 11 pro max után nem 15 pro max lesz a befuto pedig mar a tokot is megvettem, de egyszeruen nem lehet kapni.
telekomnal van egy jo ajanlat fold 5 + watch5 pro! Galasy S1 es S2 ota nem hasznaltam Androidot. Van aki esetleg iphonerol valtott Fold 5-re? Mennyire elegedett? Koszi
-
Zsolt,72
senior tag
Van egyfajta következetesség, ami átível a különböző operációs rendszerek automata javításán, mert ugyanerre a szóra (appokat) az iOS alatt is először a „papokat” szót ajánlotta fel nekem.
Most már egy kattintással megtanítottam neki és nem javítja, marad az „appokat”, de érdekes volt látni az egyezőséget.
-
A jelszavak miatt pont a gyári samsungba bízom a legjobban. Harmadik fél által kibocsátott érzékeny adatokhoz hozzéférő papokat próbálom kerülni.
-
Rengeteget kell írnom magyarul és angolul is. Az, hogy ez ezt megoldja egyszerre, az nálam Mammut lő, gól. Pláne, hogy sokszor van olyan, hogy hunglish a nyelv, ha mondjuk számláról kell beszélni kollégával. Plusz a ragozást is ezerszer jobban kezeli a Gboard, nagyon ritka az, hogy valamit be kell gépelni, nem elég simán a swipe.
Plusz, ha egy szó rosszul sikerül, és simán belekattintasz, és ott rányomsz a javított verzióra, a Samsung gyári billentyűzet bevágja a javítást is, ahol a kurzor van. A Gboard simán cseréli a szót.
Szóval nálam nagyon nyert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits