Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz
Gergőkee #7683 üzenetére
Olvastam, hogy várod: mikor javítják ki a wifis bugot. Szerinted mennyi az esélye, hogy néhány hónapon belül új rom jöjjön a régiónkba?
Nálam semmilyen wifis bug sincs. Szépen váltogat, akár manuálisan, akár magától. Szal nem tudom ez mennyire elterjedt bug, de másnak is jól megy ahogy olvasom, szal nem tudom akinél nem jó ott mi lehet a probléma. Szal ha csak 1-2 embernél jelentkezik, akkor nem hiszem hogy ezzel volna mit foglalkoznia a Samunak. Lehet hogy valami app kavar be ez ügyben, és nem rendszerprobléma. Megkellene nézni hogy az alap szűzen feltett rendszer is produkálja-e ezt.
-
Gergőkee
aktív tag
Gyűjtöttem még érdekes bugokat xda-ról lpq kapcsán. Akit érdekel:
"Well I went to sleep with 100% and the charger plugged in and woke up to 35% and a burning hot battery. Something is going on because that never happened with GB." Tudjuk, hogy ilyen gb-n is volt. De ennek alapján ics-en is be tud ragadni progi...
"I got 40m AudioOut_1 wakelock after 2 hours of usage. Battery down from 89% to 41%. Weird..."
Többieknek viszont kezd beállni a battery!
"is the stock mail app broken for anyone else when using an Exchange ActiveSync account (like google mail for app)? it won't load mails & folders, and logcat shows errors "Email:SecFeatureWrapper(6658): Was not initiated"" 3-an is beszámoltak exchange gondról. Figyeljen aki exchange syncet használ!
"I have only the double sms bug with 3rd party messaging asp but that's no big deal" Igen, sajnos per pillanat semmilyen third party sms app nem megy jól ics alatt. Szerintem küldésnél a gyári és a feltett sms app is elküldi az smst. Handcent és GOsms használók ügyeljenek! (Sajna engem ez nagyon érint... Handcent user vagyok (popup miatt imádom)).
" The only thing that annoyed me was that I couldn't get 800x480 wallpapers to work properly on nova." Ez másnak?
"I can't get used to the scrolling, it's driving me crazy" Na ja. Megnézném már ezt a furcsa scrollingot. Most ez bug vagy csak "más"? Nem csinál valaki egy videót erről?
"I too had charger plugged in and phone drained and was burning hot.
Disabling Swype stopped problem." Hmmm. Lehet, hogy a swype akad be."Bluetooth issues. Phone working with car bt but not the music. Not even with different music player. At home..the phone is not even connecting to my logitech (working without any issues with Gb for each case mentionned)" Ezt sajnos többen megerősítették...
"I found that the new YouTube app is a bit buggy. You can't choose which video to play in a playlist, it will always play the first video in the list. Connecting the phone to a computer via USB is annoying now too. The default connection method is now MTP not mass storage which means you have to fiddle around in the settings menu to activate mass storage before you connect the cable if you want to transfer non media filetypes, though this is googles fault as its the ics default way of doing things." mintha az usb-s dolgot más is írta volna itt ph-n.
-
Leonardo91
őstag
-
GazRic
senior tag
milyen virusirtot erdemes ICS alatt hasznalni? szukseges egyaltalan?
-
törölt tag
Apexet használóktól:
Nem bírom kitenni az email widgetet (nem a gmailt), mert azt mondja az üres asztalon is, hogy nincs hely. Van erre valami megoldás? -
Lilifee
tag
depositfiles.com/files/axzda14tc Cosmic Flow Xperia S LWP, nagyjából működik is..
-
Gergőkee
aktív tag
Erre ezer éve a picasa tool pro-t használom. Nagyon sok plusz funkció van benne a sima "upload photo"-hoz képest. Szerintem megéri meglesni. Persze akkor erre is külön program lesz. De még mindig jobb feltölteni egy másik programmal, mint nem feltölteni a gyári lehetőséggel...
Olvastam, hogy várod: mikor javítják ki a wifis bugot. Szerinted mennyi az esélye, hogy néhány hónapon belül új rom jöjjön a régiónkba?
Vagy már bevállalnád az odinos updatet?
Egyébiránt nagyon birizgál, hogy feltegyem az ics-t, de:
- VDH csc-vel még nincsen.
- van azért BUG. Nem jelentősek, de nem hibamentes a rom.zso73: Szerintem nagyon-nagyon nem normális!
-
F-ECT$
titán
Játszik valaki a where's my waterrel? Nálatok is lassabban tölti be a pályákat mint Gb alatt?
A fejlesztői beállításokban érdemes valamit átállítani? Pl a gpu gyorsítást?
-
zso73
veterán
Az normális, hogy kalibrálás után kikapcsol a telefon? Tegye vizszintes felületre....megcsináltam. Elmentem egy teáért , és már ki volt kapcdolva a telefon,mire visszaértem. Gyári ICS 4.03
-
Rotate
veterán
ja, ti tudtok Picasa-ra feltölteni? nekem nem lehet... LPQ óta... csak Google+ra sikerült... Picasa-ra, ha próbálok tölteni eleve nem tudok albumot választani, aztán ha rámegyek az Upload-ra, akkor kiírja, hogy nem tudott belépni az accountomba, vagy valami ilyesmi...
ezt írja pontosan: "Failed to retrieve account information"
-
the radish
senior tag
Nekem egy gondom van az ICS-el: A social hub volt eddig kint, ha bármi (email, üzenet) jött, klikk és kész. Most meg a fb feedek jönnek elő, át kell lépkedni.....
-
ERPY
őstag
válasz
Lilifee #7669 üzenetére
A gpu leképzés lényege az lenne, hogy ne a proci legyen terhelve, de bizonyos appok nem szeretik, ezért érdemes kikapcsolni.
Az animáció skálázásával pedig az átmeneti ablak és egyéb animációk sebességét állíthatod, vagy kapcsolhatod ki. De sztem ha kipróbálod látod mire is jó. -
Rotate
veterán
válasz
conanabarbár #7667 üzenetére
mert a Nova Prime is pl teljesen másik kategória, és legalább minimálisan hajaz a gyári ICS élményre...
egyébként ilyen lett az ICS-m (a képek kicsit össze-vissza sorrendben vannak):
zack:
észrevenném... szép simán repkednek a porszemek ezen az ICS Live Wallpaper Pro-n
-
Lilifee
tag
Sziasztok, tudja valaki h lpq alatt a beállításokban lévő fejlesztői beállításoknál mit jelent a GPU leképezés, ablakanimáció skálázása, stb..?
-
zack
nagyúr
Lehet kellenek azok az emulátorok?
Az összes live wallpaper láthatóan lagzik. Nexus, Mikróba, Galaxist próbáltam. -
Leonardo91
őstag
Tudna valaki nekem egy % akksit lpq-hoz?
illetve melyik kernelt rakjam fel a gyárihoz ami támogatja a bln-t? -
crane75
senior tag
Elsőre biztos hülyén hangzik de valaki légyszives foglalhatja már össze pár mondatban, hogy miben nyújt többet az ICS, miért éri meg lecserélni mondjuk a KK5-öt?
-
Gergőkee
aktív tag
Pedig ez igaz. Anno elég sokat olvastam az amoled technológiáról. Még fejlesztői dokut is csatoltam ide. Abból is világosan kiderül. Órában kifejezett élettartamban kb a fele a piros lednek és negyede a zöld ledhez képest (az bírja a legtovább).
Közben a másik végére szerkesztettem. Vélemény arról (nem tudom, én 3g-n mindig visszanyomattam).
-
Antares83
tag
Egész éjjel launchereket probáltam, de a TW-nél szebbet nem találtam. Tudom furcsa egy ízlésem van... A többi launcher hiába testreszabbhatóbb, gördülékenyebb, nekem nem jönnek be. Marad a TW.
-
ERPY
őstag
-
zack
nagyúr
eX Contacts is hibátlan.
(#7652) Gergőkee
Szerintem ez "kék szin jobban degradál", hülyeség.
Egyébként Criskelo ROM-ban sok a kék.
Status bar is...
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
WaterWave #7625 üzenetére
Nem erre hivatkoznak a mérnökök. Azt mondják, hogy a kék szín idő előtt tönkreteszi a kijelzőt (ugye az amoled sajátsága, hogy a kék organikus led hamarabb degradálódik. A beégés is ettől van). Ezért vicces pl azt látni, ha valakinek a status baron csupa kék ikonok vannak
Zack, de amennyiben kikapcsolod a backup/restore opciót, úgy a teló nem installálja vissza a programjaidat. Nem?
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Akinek a Apex Launcher van a telefonján meg tudná mondani, hogy a képernyőket pl. nekem van 9, hogy tudom megszámozni, vagy hogy fölötte legyen valamilyen kis csík, hogy lehessen tudni hányas képernyőn vagyok? Hiába kerestem nem találok ilyen beállítást. A Go Launcher-en volt, de az sajnos akadozik nekem az LPQ-n.
Köszi. -
zack
nagyúr
-
agabe
addikt
nagyon sok mar most is a custom.
melyik stabil?...pontosabban ez hulye kerdes, mert meg nem igazan volt ideje egynek sem, hogy kideruljon rola az instabilitas hacsak nem jott.elo rogton az elejen, raadasul a user errorbol fakado problemak is elohozhatnak nem vart mukodesi rendellenesseget, de nem tatszik a tw...tudom vqn novq, meg egyebek, de ha az alap google kinezet megvan a stock-customokban, akkor egyszerubb azt feltenni, es a hetvegen legalabb ki lehet probalni.zack:
attol fugg milyen jatekkal akarsz jatszani ami nem megy alapbol, es az ahhoz valo amulaciot kell feltenni. -
zack
nagyúr
Generálódott az External SD-re egy Chainfire3D PluIngs mappa ami a következőket tartalmazza:
NVIDIA.zip
POWERVR.zip
QUALCOMM.zipNekünk melyiket kell feltenni?
Nem nagyon látok benne TouchWiz-t. Apex Launcher az alapban benne van, de a TW-t nem látom. A Nova Prime tényleg smooth. Ez egyértelmű.
-
zack
nagyúr
Wifi tökéletes.Alapból rootolt. Eddig semmi hiba, azt leszámítva hogy az ablakokból néhol kilóg a szöveg. Nem zavar, mert ezek elég mélyen levő beállítások.
Megvettem én is a Nova Prime Launcher-t.
Nagyon az elején vagyok, de eddig minden müxik és nincs anomália.Eszembe jutott egy júzer error, amit mástól olvastam. Azt írta, nem engedi beállítani a Wifi-t az elején telepítés után, és egyből adatkapcsolattal akar leszedni mindent ami meg azért nem jó, mert a havi keret elfogyott.
Halkan jegyzem meg, célszerű elolvasgatni mit ír teló a kiválasztó pöttyök előtt.
Mert így világosan kiderült volna, ha az elején a Google fiók backup/restore nincs kipipálva, akkor simán tovább engedi a júzert és utána nyugisan beállítható a WiFi... -
conanabarbár
aktív tag
az mitől van,hogy mióta feltettem az ICSt(béta) az app2sd vel nem tudok semmit áthelyezni?
-
Piwi
veterán
szerintem ezt a romot is érdemes kipróbálni:
-
zack
nagyúr
Most végzett nálam is a Criskelo ICS install...
Kíváncsi vagyok. -
ToMmY_hun
senior tag
Pénteken MIUIv4 érkezik SGSII-re. Csupa jó hír ezen a héten, nem?
Legnagyobb előnye az eddigi MIUI romokhoz képest, hogy a gyári samsung appok könnyen integrálhatóak lesznek, azaz nem kell lemondani sem a jó kameráról, sem a jó hangrögzítőről a szépség érdekében. Továbbá megoldódik a hangerő-probléma is. Nem nagyszerű?
-
ToMmY_hun
senior tag
Ha a beállításokban a WiFi-re nyomsz, akkor megjelenik egy lista az elérhető hálózatokról. Ennek a listának a bal alján van egy Scan gomd. Elsőre nekem sem látta a hálózatokat, csak azután hogy arra rányomtam.
-
WaterWave
veterán
viszont cirskelo romon és WanamLite romokon a wifi nem jó
hiába nyomok a wifi jelre, egyszerüen nem hozza be a lehetőségeket hogy milyen hálózatokat talált, így csatlakozni se tudok rá...
de ahogy visszarakom a gyári ics-t már jó
ezt én nem értem -
Lilifee
tag
Nem bírtam magammal, felraktam mobile odinnal a gyári lpq-t, hát nagyon jó eddig. Nova prime-val még jobb, köszi az
ajánlását! Quadrant 4156, tiszta smooth minden.. -
-
WaterWave
veterán
válasz
mZoleee #7624 üzenetére
ics bétákat én hanyagoltam így nem tudok nyilatkozni, de ugye a kék színt kivették mivel az okos samu mérnökök mondták hogy úgy többet fogyaszt, így a zöld maradt régi touchal
de nem akarok hülyeségeket mondani...
felraktam a GT-I9100_WanamLite.XXLPQ.V9.3 romot, mindjárt mondok róla pár dolgot aztán húzok aludni -
WaterWave
veterán
ha ics-nek neki megyek az old bootlaoaderrel, akkor ki fogom tudni nullázni jiggel a számlálót? vagy a régi bootloader nem jó hozzá?
-
WaterWave
veterán
válasz
N.YCityBoy #7608 üzenetére
hát pedig a wifire semmi reakció, mobilnettel jó csak... nem beszélve alul az sms ikonnál is irja hogy nem elérhető... valami nem kerek vele, pedig amugy semmi bajom nincs ezzel, nagyon szép lett...
most felrakom a másikat -
zseko
veterán
Ja, még egy dolog. Resetnél ugye bukod a programokat, no meg a beállításaikat is.. Játék -ha volt- mentések szintén. Erre jó a TitaniumBackup, de az egyrészt fizetős (van ingyenes verzió is de már nem emlékszem mi a korlátozás benne) másrészt root kell hozzá. Ha odajutsz hogy rootolod, akkor mindenképpen ajánlott rögtön lementeni az efs mappát. Odinos csere esetén is célszerű először rootolni, menteni, majd úgy csere.
De talán csak valami app akadt be és hülyítette meg a telefont.
-
-
Rotate
veterán
frissült makreten a BW, sok újdonsággal, köztük egy fasza weboldallal, skineket lehet csinálni meg minden jóság
remélem hamarosan frissül a GetJaron is
-
-
érdemes feltenni a tegnap kijött végleges ICS-t? vagy várjak inkább egy főzött ROM-os verzióra?
jelenleg Illusion ROM van fent (2.3.6)
-
WaterWave
veterán
bár a wifi nem tetszik neki, érdekes
másnak hasonló a rommal? -
ToMmY_hun
senior tag
Remélem csak EDGE lefedettsége lesz, azzal az igazi
Egyéb:
Egy napig volt fent nekem a MIUI rom és sok pozitív dolgot tapasztaltam vele kapcsolatban. Egyrészt iszonyat szép és gördülékeny, gyors is. Minden tökéletesen működik benne, kivéve két dolgot. Az egyik a hangerő, ami nagyon kicsi fülhallgatóval történő zenehallgatáskor, a másik pedig az, hogy a MIUI kamera nagyon gagyi a gyári samsung kamerához képest.Most raktam fel ezt a romot.A tegnap kiadott ICS az alapja. Meglepődtem, hogy milyen stílusos az ICS alap témája, holott képeken egyátalán nem tetszett. Kellemes csalódás!
-
WaterWave
veterán
nah nem bírtam magammal már szétrootoltam az lpq-t és felraktam a criskelo lpq főzött romját...
hát nem gyenge a cucc, ajánlom mindenkinek
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Apple asztali gépek
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest