Hirdetés
Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz
Gergőkee #7683 üzenetére
Olvastam, hogy várod: mikor javítják ki a wifis bugot. Szerinted mennyi az esélye, hogy néhány hónapon belül új rom jöjjön a régiónkba?
Nálam semmilyen wifis bug sincs. Szépen váltogat, akár manuálisan, akár magától. Szal nem tudom ez mennyire elterjedt bug, de másnak is jól megy ahogy olvasom, szal nem tudom akinél nem jó ott mi lehet a probléma. Szal ha csak 1-2 embernél jelentkezik, akkor nem hiszem hogy ezzel volna mit foglalkoznia a Samunak. Lehet hogy valami app kavar be ez ügyben, és nem rendszerprobléma. Megkellene nézni hogy az alap szűzen feltett rendszer is produkálja-e ezt.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest