Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XMLTV EPG letöltő progi
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz
Lilifee #7669 üzenetére
A gpu leképzés lényege az lenne, hogy ne a proci legyen terhelve, de bizonyos appok nem szeretik, ezért érdemes kikapcsolni.
Az animáció skálázásával pedig az átmeneti ablak és egyéb animációk sebességét állíthatod, vagy kapcsolhatod ki. De sztem ha kipróbálod látod mire is jó. -
R2D20208
addikt
válasz
Lilifee #3508 üzenetére
Ahogy olvasom, jövő hétig kijön hivatalosan. Olvastam hivatalos oldalt is, úgyhogy sztem nem kamuznak. Reméljük jó lesz. Mert ha igen, akkor nagyon jó lesz..(#3511) Rotate volt már válasz látom
(#3511) Rotate Erpy : Sztem Turkbey nem véletlen holnap adja ki az ICS - ét. Kijön a hivatalos, átportol rá, és kiadja. Sztem tudja, tisztában van vele, hogy a többi, próbálkozott picit "szarból" várat építeni, némelyik sikerrel, némelyik nem. Ő meg rákészült, minden előkészítve, 2 óra alatt átportol mindent, és ki is adhatja...
-
R2D20208
addikt
válasz
Lilifee #3474 üzenetére
Bemutatkozó nap. Ok . Balázs vagyok, és 38
És néha vicces, néha magatartásommal nem eme fórumba illő egyén .Tudom. De ha nem ez a felem van , akkor talán akár stimmelhetek is ide. ( valamit már lehet raktam le az asztalra ) Na viccet félrerakva. Itt nem Zack a személyes probléma, és nem ő volt a személyes " támadás " - ok fő oka. Hanem az i4. Megindoklom. Ha ő i4 tulaj volt, márpedig igen, és járt i4 Fórumra, szakmai Topickba ( márpedig igen ), hisz látszik szakmai szintű hsz - eiből, akkor tudja, hogy volt fogadva i4 Topickba , ha valaki csak beírta SGS, vagy hogy valamiben jobb az SGS. Ebből nem egyszer, nem 2 szer , hatalmas Bannok ( volt benne részem ) folyamatos Modkerben járás volt I Phone készülék tulajok részéről, és nagyon nagy Topicktakarítások voltak, Moderátori kiemelt szövegű figyelmeztetéssel, "Ez az I Phone 4 szakmai Topicja és hangsúlyozva, minden készülék mennjen a saját topickjába, vagy egy közös androidos vitatopickban legyen kielemezve a téma. Na a lényeg, sajna ha i4 felhozódik bármikor, bármivel kapcsolatban, és szinte bármely más szakmai Topickban ( nem csak itt láttam ) , akkor kitör a vita. OKát nem tudom. Én, részemről ezt szerettem volna elkerülni. Nem személyes probléma volt Zack ellen, hanem hogy ha lehet, ne kezdődjön itt semmi ócsárolkodás, vita, ami lenni szokott Apple miatt. ( köztudott az Android - Apple barátság )
Szeretném, ha eme értelmetlen vita nem folytatódna.
Na én is írtam, csak kicsit rövidebb monológot -
zack
nagyúr
válasz
Lilifee #3474 üzenetére
Remélem vannak még egy páran akik így látják ahogy te is.
A kor és a regisztrált napok száma max. annyit számít, hogy 30 feletti ember már nem pattog hülyeségeken, pláne nem egy fórumon.
A régi regisztráció ill. tapasztalat, meg talán segít kezelni a problémásabb fórumozókat, ill. globálisan jobban átlátni a Prohardver-t mint fórumot.
És ahogy írtad te is, itt nem vitákról van szó. Mert egy szakmai vita mindenképpen egy szakmai topik része. Szívesen olvasok a ROM-okról is, mert bár nem érint napi szinten, a GS2-höz tartozik, és bár tényleg ez a fő téma topikon belül napi szinten, az se baj ha nem csak erről van szó állandóan.(#3478) F-ECT$
Köszi!
Akkor fotós cucc után nézelődök egy kicsit. Bár ez a camera.apk mod. is jó lehet...Nem kell túl bonyolult progi effektekkel telerakva. Egyszerűen könnyen kezelhető legyen, de a fontosabb funkciókat tartalmazza. -
F-ECT$
titán
válasz
Lilifee #3474 üzenetére
Akinek lehet, annak általában válaszol valaki. Viszont
-1000x elmondot dolgokra
-réteg problémákra
-nem pontosan megfogalmazott hibákra
nem fogja senki beírni, hogy "nem tudom" vagy "1.hsz", hanem egyszerűen nem jön rá válasz. Ilyenkor, azaz ha pár óráig nincs reakció, akkor érdemes még1x beírni. (És nem csak linkelni.)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest