Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
Aktív témák
-
kriszpowa
tag
Tudni valami hírt arról, hogy androidra mikor jön a legújabb angry birds? Ma reggel jelent meg iOS-re.
-
C.Brigante
veterán
válasz
conanabarbár #9868 üzenetére
koszi uram, komoly az a progi!
-
ERPY
őstag
Igen, ugyanis ha valami hiba javítva lett, ellenben mégse tökéletes, akkor az nálam felejtős. Azon oknál fogva, hogy megint egy elkapkodott valamiről van szó. Felteszem a proci minimum és maximum értékét 1.6ghz-re, a proci meg vihorászik 800-1000-en. (Ez csak teszt jelleggel, nem ezen használom.) Azonkívül 1-szer szépen megfagyott, és akkor alapon volt a max érték, a minimumot állítottam éppen. Nekem ennyi elég, az amúgy atomstabil rendszeremet nem fogom ilyen kernellel bombázni. Tudom béta, de talán elég lenne ha hetente 1-et adna ki és nem naponta, ellenben az normálisan meglenne csinálva és tesztelve, és ha valamire azt írja hogy jó, akkor az legyen már jó. A feszültségeket már nem is mertem bántani.
Nemhiába pártoltak el a rommerek a siyahtól. Amennyire jól indult annó, annyira egy vicc lett a végére.
De próbálja ki aki akarja, én csak a saját nevemben beszélek. -
muveszur
addikt
válasz
ForRedGlory #9887 üzenetére
FRG és Varszegig!
A T-nél bepróbálkozok, hátha van náluk alkatrész, és akkor csinálják meg. A Samu szervízfutár meg szerintem holnapra lesz itt, és akkor hétfőn vagy kedden kapom vissza legjobb esetben. Ha most nem csinálja meg a T, akkor megyek a Samuhoz, onnan meg a szervízfutárhoz.
Ez a vészterv...Jah, most kikapcsolt normálisan...fasza
Bazze, nem megy a Triangle away....
-
Psytech
őstag
válasz
happy555 #9880 üzenetére
Azért pislogok az egészre nagy szemekkel, mert Checkrom V6 talán a legstabilabb custom GB rom. Ha nem vagy Odin közelben, akkor lehet megéri újrakezdeni. Full wipe, install zip, aztán reménykedik. De ha gondolod, h előtte feltennél egy gyárit odinnal, akkor bármelyik amelyik jól esik. Ha utána úgyis V6-ot akarsz feltenni, akkor nagyjából mindegy. Legközelebb hozzá a gyári LA4 jár ugye, hiszen az a V6 alapja is.
(#9890) happy555 ha odinozol akkor amit akarsz igazából szerintem. Mert Conan kolléga is béta ICS-re húzta rá a V6-ot és gond nélkül felmászott neki, azóta is az állát keresi, hogy milyen jó
-
kungzi
veterán
válasz
ForRedGlory #9887 üzenetére
igen, csak ez az 5 perces meló a T-nek egy fél nap
-
-
ERPY
őstag
Kint a SiyahKernel v3.0beta5
Changelog:
- fixed GPU overclocking/undervolting problems
- I think I fixed the problems with brightness curve (line actually, but it may not be completely linear because of min_bl setting. therefore, I still call it curve. I was thinking about making it a second order polynomial.anyway.. this works and one my CS instructors told me to leave something alone if it worked. almost all of my EE instructors think otherwise… well… we’ll see)
- some extweaks fixes (i/o schedulers added, some descriptions modified)
- compiled with linaro toolchain 4.5-2012.03
- CIFS
- fixed overclocking problem (not using freq > 1200MHz)
- fixed touchkey backlight staying on even if you set it to always off -
happy555
aktív tag
válasz
Psytech #9877 üzenetére
Csak pörög a bootanim és netovább....
Elsőre még elindult a rendszer, aztán a felhaszn. beállításnál kényszerbezárás, majd csökkentett mód, azóta meg ennyi.
De mind1, valami fullosat feltennék a V6 előtt, de mim legyen az?szerk. full wipe volt mégegyszer de nem segít, akksi elvileg 100-on van.
Recovery bejön, úgyh gondolom nincs gááz....
Vártam vagy 20 percet is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
muveszur #9867 üzenetére
hu b@szki.
es hogy jelentkezett a hiba eloszor?
csak azert kerdezem, mert mar nalam volt olyan, hogy feltettem toltore kikapcsolt allapotban (ugy emlekszem teljesen le volt merulve) es a tolto ikon mellett az egyik sarkan megjelent egy sarga haromszog felkialto jellel.
ilyen nalad nem volt? -
WaterWave
veterán
válasz
ForRedGlory #9872 üzenetére
zsir, fel is pattintom megnézzük milyen
-
ForRedGlory
félisten
Végre kijött a Májsztró is az ICS-el. Na azt hiszem ez megy is fel, és látatlanban is jobb, mint bármelyik más eddigi
v1.0 changelog
* stock LPJ kernel improvement
* LPQ modem
* system performans improvement
* sysem files & gapps updated
* remote control fixed
* japanese İME added
* voice dialler added
* beats audio removed
* battery performance improvement
* lockscreen menu button fixed(thanks to gabowinter)
* APEX launcher added (others removed)
* some AOSP apps updated
* gps wifi improvement
* phone dialler performance improvement
* battery and clock mods ( by GaboWinter)
* deep sleep works perfect
* call recording improvement
* best ics experience
* device twice fast and twice fluidAOSP APPS
* MMS
* PHONE
* BROWSER
* PEOPLE (CONTACTS)
* EMAİL
* CALENDAR
* CALCULATER
* MUSİC
* CLOCK
* GALLERY
* BOOKS
* GTALK
* GMAİL
* GOOGLE+
* GOOGLE VOİCE
* AND MORE..... -
conanabarbár
aktív tag
válasz
C.Brigante #9865 üzenetére
ROMtoolboxban vannak fent van a playen
-
muveszur
addikt
Nagy ICS felrakás helyett.... Helyi T-mobil és Samsung szervíz...
Teljesen újból felrakva gyári romot is szar a telefon...
Betegség: kikapcsolt állapotban megjelenik, hogy tölt majd túl magas az akksi hőmérséklete, ez változik folyton. Pedig a töltő a közelébe sincsen.Tehát igazi kikapcsolt állapot nincs, csak akksi kivétellel.
Bekapcsolva pedig egyfolytában feltöltve, akku leválasztva jelzés van, kb másodpercenként. Holott töltő megint nincs sehol sem.Ha pedig töltőm, és kihúzom a töltőt, nem veszi észre, mutatja, hogy tölt még mindig.Jah, és csak töltővel lehet bekapcsolni a telefont....
Ajánlom, hogy cseréljék azonnal ezt a fost...
-
C.Brigante
veterán
valaki tudna linkelni nekem ics-re egy %-os battery app-ot? (status barhoz) mennem kellene melóba már nincs időm megkeresni, thx!
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
conanabarbár #9862 üzenetére
sehol senki??? Tán mindenki artu romját tolja fel??
(#9863) Psytech köszi! látom Te is feltetted az új romot! majd egy kis tapasztalatot írhatnál róla!
-
Psytech
őstag
válasz
conanabarbár #9862 üzenetére
Az ICS-only, GB-n jig kell hozzá meg egy old bootloader
-
conanabarbár
aktív tag
A TriangleAway csak ICSen alkalmazható?vagy GB-n is?
-
Psytech
őstag
válasz
C.Brigante #9860 üzenetére
Problem solved, letöltési linkről tölthető az LP7 CF-root kernel, ha valakinek az hiányzik és odinnal simán rátehető. Működik, most próbáltam és még él a telefonom
-
Psytech
őstag
-
C.Brigante
veterán
1weather nagyon tuti mar ics alatt is! status baron mutatja a homersekletet es franko a frissites is.
-
derrik
őstag
válasz
C.Brigante #9840 üzenetére
....azért van aki itt is elsőre akarja a legtutibbat!
-
-
mycso
veterán
válasz
eladogeppc #9849 üzenetére
Nem, egyébként ez a magyar független product code (xeh). Viszont ha átállítod, akkor csinál egy gyári visszaállítást.
-
eladogeppc
veterán
Hülye kérdés 2 !
XEO-s CSC volt beállítva. Lesz abból bajom, hogy XEH-ra állítottam át ?
Köszi !
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #9845 üzenetére
miután kiessel frissítettem, csak rá kellett kattintanom, beállítani az OTA-t, és többet nem volt ott... Odin verziónál nem ilyen?
-
eladogeppc
veterán
Egyet még áruljatok már el.
Itt mindenki az LP7-et nyomatja. Az mivel jobb az LPQ-nál ?Köfi !
-
C.Brigante
veterán
root nélkül teljesen elképzelhetetlen a status barból eltüntetni az sw update vinnyogását? mivel regisztrálni nem tudom a lengyel telefonom az indonéz stock rommal így patt helyzetban vagyok rendesen!
-
Psytech
őstag
Ez nem igaz vagy hamis kérdése volt.
Ez volt a tapasztalatom. Este lehúztam töltőről és másnap reggel (8-10 óra elteltével) 99%-on állt. Természetesen ez idő alatt ki volt végig kapcsolva minden sync és minden adat is. Ez így nem elképzelhetetlen, mert mióta meg van ez a telefon, azóta az éjszakai fogyasztásom mindig ennyi, 1-2%.De ha félreérthető volt amit írtam, akkor én kérek elnézést, és kiegészíteném azzal az írtakat, hogy igen, amikor töltőről leveszem és másnap reggel ránézek, akkor 1 v 2%-ot esik addigra.
-
-
C.Brigante
veterán
-
mycso
veterán
válasz
eladogeppc #9837 üzenetére
Hát ugyekinek melyik. Nekem a stock vagy esetleg a wanamlite.
-
C.Brigante
veterán
válasz
eladogeppc #9837 üzenetére
legjobb? van olyan?
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #9818 üzenetére
1Weather?
-
Gizmo94
veterán
válasz
eladogeppc #9830 üzenetére
Dehogynem. Turkbey V37. Tökjó, real Gingerbread. A legújabb Siyah kernellel hibátlan.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
eladogeppc #9830 üzenetére
Nem rossz a gyári se! Sőt..
-
csabám
addikt
HUTCHDB, muveszur: Nincs mit. Remélem sokat segítettem
Milyen kombót pakolsz össze, ha szabad kérdeznem? -
eladogeppc
veterán
Senki nem tud egy k.va ROM ot ajánlani ?
-
Bilux
veterán
-
Pro!Petya
addikt
Hello!
Valaki szedje már össze kérem szépen az LPQ "bug"-jait v. "hibáit" mert akkor rászánom magam, és holnap végignézem az összeset hogy produkálja-e magát a kicsike...
Kezdem magam nagyon egyedül érezni , hogy minden müxik ezen..
(Mikor nézem a topicot és olvasom hogy így nem működik, úgy nem működik akkor rá nézek én is az adott "hibára" hátha nálam se megy de .. [de minden okés, miért is ne lenne másképp])
Van egyáltalán valaki akinek is Perfect az LPQ?? -
zack
nagyúr
válasz
C.Brigante #9818 üzenetére
Nem ez? [link]
Nálam stock LPQ-n frissít rendesen.
-
eladogeppc
veterán
Nem türelmetlenkedés miatt ,de valaki erre ?
(#9820)Köszi !
-
eladogeppc
veterán
Hi !
ICS-ből a gyárin kívül mivel érdemes próbálkozni ?
Köfi !
-
Psytech
őstag
válasz
conanabarbár #9812 üzenetére
Navigálj vissza a főmenübe utána pedig reboot system now.
Itt várj türelemmel, az első boot mindig sokáig tart -
conanabarbár
aktív tag
CWMből tettem fel egy romot! kiirta,hogy done. install from sdcard complete.
de itt megállt.mit tegyek?ujraindul magától? vagy csinálnom kell valamit? -
zseko
veterán
Mivel nem találtam számomra megfelelő védőtokot a telefonhoz, így készítettem magamnak egyet ma délután. Kívül bőrszerű, belül puha, és teljesen zárható, ami nekem a munkahely miatt kell. Színét ne nézzétek, ilyen anyag volt itthon
[link]
-
gilfoyle
őstag
Tudnátok linkelni odinnal feltehető KI4-es modemet?
Mert én csak cwm-es verziókat találtam és nincs rootolva a telóm... És ha lehet, nem is szeretném.
Tényleg, fel lehet tenni root nélkül odinnal csak a modemet? -
muveszur
addikt
Szevasztok!
FRG a minap írta, hogy van 3 fájlos LPQ.... tényleg van, vagy csak szopat minket? Égen földön kerestem, nem találtam...esetleg nektek van ilyenetek?
Ezer köszönet!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest