Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóhifi
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Lefőtt a szombati hardverpárlat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
edgelaszlo
senior tag
nem müxik a google play-em.... egyik pillanatról a másikra fc
LSJ Leak van fent, vki tapasztalt már ilyet?nyomtam már, sőt felraktam egy régebbi verziót is....
-
edgelaszlo
senior tag
dupla
-
znagy69
őstag
Nálam omegán nem volt 1 fagyás sem, sehol. Néha nem árt a full wipe.
-
Weeman1
veterán
-
istvan47
senior tag
Sziasztok!
én tegnap reggel telepítettem a XXLSJ_NeatROM_Full romot és hibátlanul működik.
zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blognem tudom neked miért nem jó
Lockscreen fagyást sem tapasztaltam -
zack
nagyúr
Fent van a NeatROM...A Wanam féle RemoveApps nem müxik, ne tegye fel senki.
Egyelőre ennyi, mást még korai lenne mondani. Gyári stock kinézetű ROM, a felesleges sallangokkal.Ja, és gyárilag nincs ripple effect, tehát akinek nem jött be, annak alternatíva lehet.
-
kungzi
veterán
-
-
rauley
tag
Biztos volt már téma korábban,de nem tudom,hogyan kereshetnék rá,így inkább megkérdezem:
A feloldó képernyő alján a felhúzható infosávra,ha be van állítva a Facebook,akkor hogyan lehet aktívvá tenni? Nekem semmi nem jelenik meg ott,hiába nyomok a frissítésre.
Biztos tök triviális a magyarázat,de egyelőre nem lelem... -
proly01
őstag
Most ez nem a témához tartozik,de akinek fehér a telója annál is más színű a hátlap mint maga a hátsó keret?
Úgy értem a hátlap nekem csont fehér a keret hátulról meg inkább ilyen vajszínű vagy tört fehér de teljes bizonyossággal nem olyan mint a hátlap vagy mint az eleje....
és próbáltam nem fogta be semmi
Szóval nektek is ilyen? -
hdekakas
senior tag
válasz
gabter #49652 üzenetére
Na ez tényleg működik, át kellett mount-olni. Köszi!! Akkor megoldottuk a rejtélyt, hogy lehet teljes értékűvé tenni a külső sd-t.
Más, hátha valaki tudja. Mi a működési elve a Titanium Backup-nak? Arra gondolok én, hogy csinálok egy mentést az összes app-ról. Utána mindent wipe-olok a telón. Utána hogy állítja vissza az appokat a Titanium? Úgy értem, hogy hová menti a biztonsági mentés, hogy az nem törlődik? Én az sdcard mappában láttam, hogy oda menti. Vagyis azt is letörlöm a wipe-okkal... A biztonsági mentést át kell menteni az external sd-re, és wipe után visszamásolni? (Így akár másik telóba is át lehet rakni a mentéseket?) Illetve mindegy hogy hová volt mentve az app (mert már most egyik telóban van, másik sdcard-on, másik külső sd-re mountolva, szal mindenhol), azt ugyanúgy visszaállítja a Titanium Backup?
-
tamasgal
senior tag
Hdekakas
Bocsánat ez a jó link: [link] -
Peti N95
aktív tag
Hát srácok, ha tudom hogy ennyire eladhatatlan egy S2, biztos nem veszem meg az S3-mat!
-
kungzi
veterán
deodexed romból melyiket ajánljátok? bár nekem nincs bajom a sima leak verzióval, de ha mégis kipróbálnék mást...
-
kungzi
veterán
múlthéten pénteken kaptuk a LEAK-t, lehet hogy most akkor el is süllyedünk holnap?
na jó ez xar vicc volt
lehet holnap kapunk megint valami JB-t, reménykedek...
-
kungzi
veterán
[MOD] Multi Window & All Apps (XXLSJ)
[Mod] Gallery Not 2 to S2, S3 (XXLSJ) Working 4.1.2 Leak
Próbálta már valaki ezeket?
-
futor
aktív tag
[4.1.2] [LSJ] Disaster ROM v1
-No homebutton lag (thou double tap feature is untouched)
-Extended power menu (thanks to khavitahra)
-More toggles (smart stay, airplane mode, driving mode, notifications)
-ripple lockscreen and circle lockscreen
-Skip songs with volume rocker (FM will be supported in next releases)
-smart rotation
-4 icons shortcut on lockscreen
-non increasing ringtone
-call recording
-enabled extra volume in calling
-adobe flash support
-pinch to zoom Gmail.apk -
zoleeno1
veterán
na én pont most sz.ptam meg... Fent volt az első verzió, a V9, működött is szépen.
Erre most látom van új, akkor felpattintom a v10-et. Recoveryből felraktam a v10 black-et és most újraindításnál megáll a samsung logónál, nem megy tovább... WTF?szerk: vissza raktam az alap 9-et és jó lett...
igen, ez csak az alap firmware-hez jó, azt írja ne használd másikhoz!
-
Weeman1
veterán
Azt hittem kijött a hivatalos JB a sok hsz láttán.
De sajna még nem. -
gabter
tag
Nem kell hozzá angol. Telepíted, aztán megadod source-nak a külső kártya könyvtárát (ha minden igaz, az új verzióban ha belenyomsz a mezőbe, akkor lehet választani könyvtárat), target-nek meg a belső kártya azonos könyvtárát. Ha zöld az ikon, akkor aktív a link.
Root kell hozzá. Ezen kívül arra kell vigyázni a leírás szerint, hogy mielőtt MASS STORAGE MODE-ba teszed a telót, azelőtt bontani kell a linkeket.
Szerintem próbálkozz valami nem fontos adatot tartalmazó könyvtárral és ha megy, akkor mehetnek a nagyok. -
Gloob
addikt
Áruljátok el nekem, hogy a teszt JB-n hol lehet bekapcsolni a zárolt képernyő feloldásakor lejátszódó vizes effect-et, ami a Wannam féle ROM-ban alapból be van kapcsolva?
-
gabter
tag
hdekakas
DirectoryBind [http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410262]
Ezzel létrehozol egy szimbolikus linket az sd és a külső sd között. Nekem így megy a Play Music külső SD-ről veszi a zenéket. -
hdekakas
senior tag
Az App 2 SD is ugyanazt csinálja mint a gyári, tulajdonképpen oda irányít át, csak csoportokban megmutatja előbb. A Batman 2,3 gigájából 1,3 megát átrakott a külső sd-re.
-
Mikso
tag
Na hát akkor...
Megint egy kis panaszkodás...
Felraktam mindent, ahogy írtatok linkeltetek 3+1 fájlos ICS-t, ugyan úgy 4,11 GB-t érzékel a telefonom..
A Pit helyén volt azt használtam amit adtatok.. Ezek után fogalmam sincs hogy mi baj lehet.. a RePartition be volt pipálva, tehát... -
plejik
addikt
Nálam nem megy ez a multiwindow, hiába viszem ki az alkalmazást csak egymás mögé rakja be.. :S Vagy van valami trükk?
-
zack
nagyúr
Itt van belőle a Pro (fizetős) verzió is.
Más:
Szerintetek a NeatROM-nál müxik a Wanam féle RemovedApps zip?
-
Mikso
tag
válasz
laszlolczka #49633 üzenetére
Köszi!
És az úgy rendben lessz ha a Sammobos, XXLPH romhoz, ami ugye egy fájlos hozzá teszem ezt, vagy csak 3 fájloshoz lehetséges ezt hozzátenni?
-
hdekakas
senior tag
válasz
kungzi #49631 üzenetére
Az okés hogy van amit nem enged átrakni, mert van widget-je vagy valami. De ezeket simán átengedi. Csak sokkal nem vagyok előrébb, ha pl az Asphalt 7-nél a maga 1,75gigájából 2megát átrak a külső sd-re.
Más módszer nincs az átmásolásához (amivel esetleg egyszerre tudnám őket, nem egyessével), csak a beállítások menüben? -
Mikso
tag
Hali!
Valaki linkelne nekem egy 2012 Árprilisi ICS-hez (4.0.3) 1 fájloshoz PIT-fájlt?
-
hdekakas
senior tag
Nem lehet valahogy az alkalmazásokat áttenni a memóriakártyára? Lassan betelik a belső memória (2 gigás játékokkal hamar), ugyanakkor ott van a 32 gigás külső kártya szinte üresen... (A beállítások->alkalmazások révén egyessével át lehet tenni elvileg az sd-kártyára, de gyakorlatilag csak kipipálja hogy az sd-n van, de a tárhelyek szabad helye nem változik, csak egy iciri-picit.)
-
zack
nagyúr
"Samsung expected to sell about 60 million smartphones this quarter"
"No manufacturer in the world comes even close to Samsung's variety of smartphones, available for any budget. Thus, it's no wonder that it became a one-stop-shop for Android users, and as a consequence, it represents the number one smartphone manufacturer in the world. A study made by our friends over at UBS financial analytics indicate that about 61.5 million units will be sold in the final 3 month period of 2012. This would represent an important record, since no other manufacturer managed to ship more than 60 million units in a single quarter.
However, it should not come as a surprise, considering that Samsung shipped some 57 million handsets in Q3. The Galaxy S III and Note II will definitely lead the way in sales, with the S III managing sales of 5.5 million units in October alone.
As for Samsung's lesser-popular smartphones, such as the WP8-running Ativ S, or the Bada lineup, we don't expect them to have a significant impact on the final figures."
Megy a szekér rendesen...
-
kungzi
veterán
note megint kapott egy újabb LEAK verziót, most már akkor ideje lenne nekünk egy véglegest kapni én úgy gondolom
-
kesika
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy nem ez volt az első oldal ahol láttam, hogy hogy kell rootolni az S2öt. Nem volt ott minden egyértelműen leírva ezért véletlenül XXLPS kernelt flasheltem elöször. Kiprobáltam a superSu-t de nem működött, nem tudta frissíteni a SU binárist. A programok nem kaptak root jogot.
Ezután kis olvasgatás után megtaláltam ezt az oldalt és rájötem hogy XWLP7-et kellet volna flashelnem, igy hát ráflasheltem azt is, azthittem így működni fog, de még mindig ugyanazt csinálja. Szintén nem tudja frissíteni a SU binárist és nem kapnak hozzáférést a programok a root hoz. Nemtudom, hogy mitévő legyek.
A telefon bekapcsolásánál a CWM az legalább elindul. Onnan is megprobáltam frissiteni a SU binaryt az XDA-n közzétett SuperSU 0.98 -al. Szépen végig is töltött, de utána bekapcsolásnál ugyanazt tapasztaltam a superSU elindításakor, kiírja hogy sikertelen telepítés. Nagyon megköszönném ha tudna valaki segíteni, mert sehol nem találok a neten leírást erről hogy mi a teendő ilyen probléma estén. -
hr2
őstag
válasz
kacsuszka #49617 üzenetére
(#49615) Slovak
Én nem tudom, hogy mit csinálsz, de ezt tedd fel a recovery-ből! Mást nem kell csinálnod!(#49620) kacsuszka
Igen. -
Krisz79
őstag
Jó napoooot!
Az lenne a kérdésem,hogy honnét lenne érdemes új SII-t vásárolni? Megbizhatóság,korrektség tekintetében?
Illetve hol a legjobb az ár 24hó garis kivitelben? -
kacsuszka
aktív tag
az s3 "vizes" képernyőzárat hogy lehet ráoktojálni s2re?
-
Melanor
tag
Kellene nekem valami jó kis dokkoló (csak töltésre kellene), amibe bele tudnám aplikálni a telefont szilikontokban is. Légyszi ajáljatok valamit.
-
Slovak
tag
Eltűnt a kernellel felrakott cwm és megint valami szar van, ami előtte volt, az meg nem látja a gyökérben a root zipet.
Vagy a root zipet odinból kell felrakni?
-
hr2
őstag
válasz
Slovak #49609 üzenetére
Ez fel fog menni a gyári recoveryvel 100%
(#49612) Slovak
Igen, azt írtam. -
Slovak
tag
Mivel tudom rootolni a JB-t?
-
Melanor
tag
válasz
kecsetihunor #49551 üzenetére
Szia!
Melyik probléma?
-
Linkin
senior tag
ennél a romnál néztem hogy a Multi window benne van a beálításokban akkor lehet hogy megkapjuk mert nem hiszem hogy ilyen gyorsan sikerült volna a settingse-is belepakolni
[link] -
törölt tag
[ROM] [4.1.2] [LSJ] Disaster ROM v1 **link added**
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1498017]
-
Slovak
tag
Sim network unlock pin
Mia Farrow-t kell csinálnom?
Az illetékesnek küldtem privátot.
Izgatottan várom a következő lépést.
-
kacsuszka
aktív tag
köszönöm! sikerült felraktam
titanium backup pro-val csináltam a progikról biztonsági mentést...még a gyári 4.0.4-en
azt visszahúzhatom?
-
Slovak
tag
válasz
maggi1886076 #49601 üzenetére
Egyébként factory reset után elindult, de amikor kérte a pin-t, kikapcsoltam manuálisan. Most így megy rá a JB. Jól vagyon így? HA igen és MÚKODNI fog, akkor köszi mindenkinek, aki segített!
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Autóhifi
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest