- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
válasz
gabter #49652 üzenetére
Na ez tényleg működik, át kellett mount-olni. Köszi!! Akkor megoldottuk a rejtélyt, hogy lehet teljes értékűvé tenni a külső sd-t.
Más, hátha valaki tudja. Mi a működési elve a Titanium Backup-nak? Arra gondolok én, hogy csinálok egy mentést az összes app-ról. Utána mindent wipe-olok a telón. Utána hogy állítja vissza az appokat a Titanium? Úgy értem, hogy hová menti a biztonsági mentés, hogy az nem törlődik? Én az sdcard mappában láttam, hogy oda menti. Vagyis azt is letörlöm a wipe-okkal... A biztonsági mentést át kell menteni az external sd-re, és wipe után visszamásolni? (Így akár másik telóba is át lehet rakni a mentéseket?) Illetve mindegy hogy hová volt mentve az app (mert már most egyik telóban van, másik sdcard-on, másik külső sd-re mountolva, szal mindenhol), azt ugyanúgy visszaállítja a Titanium Backup?
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Analóg fényképezés
- PlayStation 3
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest