Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- RAM topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
zoleeno1 #46168 üzenetére
Nekem tegnap azt csinálta, hogy rátettem töltőre. Ekkor jött egy kis üzenet, hogy töröljem a memóriából a progikat, mert az lassíthatja a töltést. Már nem emlékszem pontosan mi volt az üzenet, de ez volt a lényege.
Dehogy töröltem, csak leokéztam, aztán töltött. Semmivel sem töltött fel lassabban mint máskor.Ma azt csinálta, hogy home gombbal felélesztettem, de az érintőképernyő nem volt aktív (befagyott), így nem tudtam kioldani. Párszor nyomogattam, semmi. Majd egyszer csak észbe kapott, és kitudtam oldani, működött is minden. Nem kellett kikapcs, akkuki, semmi.
Most mikor home gombbal felélesztettem, kb egy mikrosecundum alatt azt láttam, hogy az idő felfrissült a mostani időpontra arról az időpontról, mikor legutóbb hagytam. Tehát gyanítom megint "titkon" be volt fagyva, vagy hasonló. De működik most is.
Kb több mint 1 hete nem volt újraindítva. Kezd lehalni a rendszer (jó gyorsan akkor, kb 1,5...2 hónap után), vagy ezek ilyen normális bugok?
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Hálózati kábelek és szerelésük
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Synology NAS
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest