Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
VBenc
tag
sziasztok
4.0.3 as rendszert hogy rootoljak? linkeket küldjetek pls -
mycso
veterán
Igen a siyah jutott nekem is egyből az eszembe,lehet lassan elbúcsúzom tőle, aztán marad a cf.
Majd ha otthon leszek felrakok egy cf rootot.Ja tényleg volt valami kernel cleaner cucc, nem tudja valaki annak a linkjét?
Bár lehet otthon inkább nekifutok nulláról egy új rommal +cf. -
sheep
addikt
hello
tudja vki hogy a rendszer energiatakarékosság pontosan mit takar?
nekem gyári 4.03 van és pár óra altt kb 40-50%-ot esik az akksi szintje, teljesen mindegy mit állítgatok, ha csak készenléti módban van akkor is
ez normális? így kb egy napot sem bír
felraktam a better battery statot de nem mutat semmi különöset (vbus present és multipdp ami fogyaszt) -
pestibenji
senior tag
ennek abszolút semmi köze a siyah-hoz, attól, hogy nem szeretitek nem kell mindenért a siyah kernelt okolni........... Nekem siyah-al teljesen jól működik minden, hibátlan az egész egyedül az akkuidő nem annyira jó.
(#22992) mycso
Biztos vagyok benne, hogy valami appod volt ami beragadt, és folyamatosan próbált működni de nem ment (Az ÖSSZES Siyah kernelt próbáltam, és sosem csinált ilyet, szal nem a kernel hibája köszpusz.). Nekem romcserénél volt ilyen, ha nem wipe-oltam és MINDIG a titanium backup ragadt így be. Ha vártam fél percet anélkül, hogy kikapcsoltam volna akkor mindig kiírta, hogy a titanium backup pro leállt, és ezt mindig félpercenként kiírta.Gondolom nálad valami fontos rendszer app csinálhatta ugyanezt, más okból nem indulna újra, csak állandóan fc-t írna ki. Legközelebb ha ilyen van a telóddal, először próbáld meg egy Fix Permissions-t recoveryből, az segíthet.
-
mycso
veterán
Pár napja írtam, hogy LPG +siyah + jkay milye jó, meg stabil meg minden.
Most vagy egy órája előkapom a telót, valamit meg akartam neten nézni, rányomok az opera minire --> megfagy a teló pár másodpercre majd restart.
Mondom OK, elindul bebootol, beírom a pint,szépen megy kb. fél percig majd restart és ezt csinálja folyamatosan. Ja és iszonyatosan forrósodik.
Kernel csere, wipe,stb.... semmi.
Csak a factory reset segített rajta, most működik.
Minden esetre érdekes probléma. -
ERPY
őstag
válasz
khorvat #22988 üzenetére
Az hogy kinek mi a jobb, azt mindenkinek magának kell eldöntenie. Számomra fotózásra a camera ics+ jött be, kamerára az lgcamera. Ez nem azt jelenti hogy mindenkinek ezeket kellene használnia, de én ezekkel dolgozok és ebben tudok segíteni ha valakinek kérdése lenne. Az hogy melyiknél mivel tud többet a fizetős, azt a marketen megtudod nézni, mert nem tudom.
Nekem a tapasztalataim alapján ezek váltak be, hozták azt amit akartam, plusz ami a legfontosabb számomra, hogy betudtam úgy konfigolni őket hogy praktikusan, gyorsan, kézreállóan tudjam használni a funkciókat.C.Brigante: nagyon szépen köszi, én is megvagyok a telóval elégedve.
Olvasva a GS3 kamerájáról a storikat, nemigen tudtak meggyőzni a váltásról, márpedig nekem a kamera nagyon fontos, akárki is fikázza hogy valaki telóval fotóz. 2 gyerekem van, nem akarok semmiről sem lemaradni. Van vagy 15-20 ezer fényképem, több gigányi videóm, szal hiába lenne atomdrága profi kamerám, az úgysincs velem mikor kellene. Márpedig ha sokat gyakorol az ember egy telefonnal is kilehet hozni dolgokat. -
bruti01
őstag
kellene egy kis segitség! jövő hónapban megyek romániába egy cross mocis off road túrára! elég kemény helyeken fogunk menni! tudnátok s2-re mondani valami jó off road gps progit?
-
ERPY
őstag
válasz
pestibenji #22983 üzenetére
Camera ICS+
-
Rendeske
tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem ide kéne írnom, de van egy eladó 32gb samsung micro sd kártyám 6600,-ft...
Ő lenne az [link]
Ez egyben igényfelmérő is, mert ha kell akkor annyit hozok amennyit szeretnétek!
-
ERPY
őstag
Egyetlen megjegyzés, a saját tapasztalataim alapján ami a videón is látszik mint hiba. Nem okoskodni akarok egyébként, hanem segítő szándékból írom. Ez pedig a fókusz. Ha az én beállításaimmal dolgoztál, akkor ott fixre van állítva a fókusz. Vagyis egy bizonyos távolságon belül kell maradnod a kristály tiszta éles képhez, ha ezt a távolságot növeled a tárgytól vagy csökkented, elveszik az élesség. Ez makró esetén nagyon fontos, nagyobb távolságú dolgoknál nincs jelentősége. A méhecskédnél látszik, hogy van hogy nagyon szép éles a kép, és ahogy közelebb mész vagy távolodsz tőle, az élesség elvész.
Autófókusz esetében pont ezért is jön elő, hogy folyamatosan fókuszálgatna a készülék.
Főleg makrónál és 1080p-nél ez az egyik legfontosabb dolog, és hogy minél kevésbé remegjen, mozogjon az ember keze. Én a hangyánál pl. az alkarom teljes felületével felfeküdtem a földön, a telót pedig minél kényelmesebben, de nem görcsösen megtartva hosszabb távon is lehet tartani.Kamerára a camera ICS+-t használom, ezt is szoktam ajánlani. Van benne egy számomra atomfaxa beállítási módszer, amit már írtam, és ha azt megtanulja megszokni és használni az ember nagyon baba makrókat lehet vele lőni.
Itt van pár képem, direkt csak linkek, hogy ne terheljem a fórumot, és nem a teljes felbontásban, de akiknek mutattam nem akarták elhinni hogy ezek telóval készültek.
-
zelma
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
Egyébként van más programom, de a maps-ot még nem használtam. -
zso73
veterán
Ha a házakat nem jeleníted meg, akkor nincs akkora adatforgalom. A T. és Telenor 1000 FT-ért kínál csomagot, ami elég a navihoz. Nekem még 32kb/s-re lekorlátozva is jó..
-
zelma
aktív tag
Ha a google maps-ot használom,akkor az mekkora adatforgalmat generál cirka óránként?
Tehát van értelme használni? -
Snücü
tag
válasz
subset #22957 üzenetére
Hát nekem gyári akksival nem tudott többet 16-18 óránál, durván 3 óra kijelző mellett... (állandó 3G) amíg mondjuk WIUI ugyanezen feltételek mellett kb 30-35 órát csinál az eredeti kernelével. Nekem nem vált be a Siyah 3.3.1 (korábbi verziókból volt, ami egész jó volt nálam is)
-
szasza87
tag
Egy kis nem témába vágó!
Aki esetleg ilyen élvédő vásárlásán gondolkodik annak sajnos azt kell mondanom hogy nem ajánlom! Ma vettem ugyanis észre hogy alig 3 hónap használat után mind a 4 sarka "szakszerűen" be van repedve...pedig semmilyen komolyabb behatás nem érte!
Ez csak azért szomorú mert maga a tok nagyon jól passzol a telóra és a fogása is jó!
De hát ez van! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
pestibenji #22956 üzenetére
.
-
kecsetihunor
aktív tag
Milyen appot használsz? A gyári kamera sem rossz, de videót nem lehet vele csinálni, aztán van az ICS Camera +, az sem akkora szám, van az lgCamera ami nem fogott meg, elég sok bug is van benne.
Használtam az Omega kitchenből egy másik kamerát, ami hasonlít az ICS C+-ra, de az nem igazán kompatibilis a WanamLite-al...
-
medium84
aktív tag
-
Snücü
tag
válasz
pestibenji #22952 üzenetére
Van még a "piacon" néhány... fluxi, dorimanx (ez utóbbi Siyah kernelre épül) vagy AOKP/AOSP alá ott a Thoravukk, ami szerintem nagyon jó kernel.
-
zseko
veterán
Emlékszem, múltkor is megosztottad velünk a beállításokat, csak akkor még nem volt az igazi a progi és pl. nálam sehogy nem működött jól. Azóta szerencsére javították, így meg is vettem
Videózásra, pláne sötétben tényleg sokkal jobb mint a gyári, igaz eléggé eszi a tárhelyet
Amit viszont észrevettem, hogy nálam nem áll be teljesen élesre a fókusz. Ha rányomok ugyanoda, akkor a fókuszáláskor egy pillanatra élesebb lesz a kép, majd visszaáll életlenebbre a végén.
És még amit észrevettem, hogy makrót sokkal szebbet készít videóban és képben is, mint amúgy. Azok nagyon szép tűélesek és részletgazdagok a 'szimpla' fotózással szemben.
Csináltam én is makrovideót egy darázsról: [link]
-
subset
senior tag
Megjelent a SiyahKernel v3.3.1 - ami sajnos úgy néz ki, hogy az utolsó release-ek egyike
-
zso73
veterán
válasz
medium84 #22943 üzenetére
Próbáld ki a Google maps-ot, hátha az tudja..
amúgy a POI mappába kellene..... De az csak POI-t kezel szerintem. Ja.
Mit tud az a poi, hogy ennyire kell ? Mert szerintem simán mél linkből, meg ilyenekből is ki lehet választani, hogy mi nyissa meg. És a rigó is választható.. -
zso73
veterán
válasz
Mit tud az a poi, hogy ennyire kell ? Met szerintem simán mél linkből, meg ilyenekből is ki lehet választani, hogy mi nyissa meg. És a rigó is választható.. -
zso73
veterán
válasz
Mit tud az a poi, hogy ennyire kell ? Met szerintem simán mél linkből, meg ilyenekből is ki lehet választani, hogy mi nyissa meg. És a rigó is választható.. -
medium84
aktív tag
Sziasztok!
Van két ilyen file-om, amit PC-n Google Earth-el meg tudok nyitni.
Kérdésem az, hogy az androidos iGo tudja-e kezelni POI-ként? Ha igen, melyik mappába kell bemásolni? -
Hi all
Észre vettem ma egy furcsaságot a teló bal alsó sarkában ki ír nekem egy szöveget: biztonságos mód ez eddig nem volt ott, és fogalmam sincs, hogy került oda, van esetleg valakinek 5lete, mi ez , hogy tudom eltüntetni?
Előre is THX!
-
milanmylo
aktív tag
Tudna valaki egy gyári, T-mobile-os GB romot linkelni? Amivel adják a boltból a telefont. Előre is köszönöm!
Szerk: Buta voltam nem kerestem, megtaláltam az első hsz-ben. -
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #22925 üzenetére
Nagyon szívesen megosztom, ha ezzel bárkinek is tudok segíteni. Most nem képként teszem ki, hanem leírom, mert így bizonyos részekhez tudok tapasztalatot vagy megjegyzést írni.
LgCamera V6.3 PRO saját beállításaim:
Fehéregyensúly: auto
Effekt: none
Scene mód: auto
ISO: auto
Expozíció kompenzáció: 0
Fókusz mód: fixed
(Én azért szeretem ezen használni, mert általában ha egy bizonyos témát videózok, akkor nem állítgatja a fókuszt, ezáltal nem lesznek életlenségek a felvételen. Bizonyos távolság után, kb 5-10 méter egyébként sincs sok jelentősége, makró módban viszont az automata fókusz nagyon sok problémát tud okozni. Azt még érdemes megemlíteni mert ez nagyon hasznos tud lenni, ha pl. valaki egy hangyát kamerázik makróban, majd kb. 10 méterre egy atombomba csaj rohangál meztelenül amiről nem szeretnénk lemaradni, akkor a csajra fordítva a telót ugyebár a fix fókusz miatt életlen lesz a kép, de ha rábökünk a csajra a kijelzőn, rögtön hozzá is lövi az élességet mindezt a videó leállítása nélkül.)Kontraszt: 0
Szaturáció: 0
Sharpness: 0Videó felbontás: 1920x1080
Videó encoder: H.264
Videó file formátum: MPEG4
Videó bitsűrűség: 30 Mbit
(Ezt mindenki értelemszerűen átállítja a saját szájíze szerint, ennél nagyobbra értelmetlen venni mert ezen az értéken is bombasztikus minőséget kapunk. Sok esetben a kisebb érték is megfelelő, de hogy ezzel ne kelljen pöcsölni mindig, meg a fene tudja nehogy néha kevés legyen, ezt tartottam ideálisnak.)Videó képsűrűség: 30
Videó stabilizálás: nincs pipa
(Ha bepipáljuk, talán mintha érne valamit, de én nagyon minimális korrekciót vettem csak észre, bár lehet hogy ez inkább csak 720p esetén nyilvánulna meg, de azon nem próbáltam. Ha sokat kamerázik az ember rájön úgyis az apróbb trükkökre, hogy tudja a lehető legstabilabban és kényelmesebben úgy fogni a telót, hogy minél kisebb legyen a kézremegés.)Automatikus videó forgatás: nincs pipa
(Ezt a módot szerintem nemigen használja senki normál körülmények között, mivel a videót egy tv-n visszanézve nemigazán mutatna jól egy álló téglalap irreálisan magas függőleges pixelszámmal 1080 helyett.)Hangbemenet: mikrofon
Audio encoder: AAC (nem támogatott)
(Ne zavarjon senkit a nem támogatott felirat, mindig is működött ez a lehetőség)Audio mintavétel: 44100
Audio bitrate: 128000
Sztereó mód engedélyezése: nincs pipa
(A múltkor kipróbáltam, ha jól emlékszem működik, de számomra nem sok jelentősége van. A hangot utólag bármikor lehet hangosítani, 2 csatornássá tenni, vagy kicserélni a videóanyag újratömörítése nélkül.)Egyéb beállításokban:
(Itt csak azt jelzem ahova pipa került)Kapcsolja be a vakut automatikus élességállításnál
Fókusz mód: hangerő fel
Exponáló gomb: hangerő le
Filenév alakja: yyy_mm_dd
(Ezt csak azért írtam, mert bár mindenkinek egyéni, de sztem sokkal jobb dátumnévvel tárolni mind a képeket, mind a videókat, mert 5 év múlva már a fene se fogja tudni mikor készült az videó346446.mp4 videó.)Képernyő fényerejének maximumra állítása
(Ez azért tud hasznos lenni, mivel kint a szabadban ha kamerázik az ember, jobban látja hogy a videó éles-e, azt látja-e amit kamerázni szeretne, plusz hogy mennyire van középen mondjuk a téma, stb.)Na szal én ezekkel az értékekkel dolgozok, nálam ezek váltak be.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy T-s S2-re van már gyári ICS?
Ha igen, honnan tudnám leszedni, és felrakni?Köszönöm!
-
bakos1
tag
válasz
C.Brigante #22926 üzenetére
A Play-n a képeken ott van a picture size beállitási lehetőség.Nálad nincs?
-
C.Brigante
veterán
én eddig a stock camerát használtam, de most feltettem a camera ics+-t. (ez volt F1 nexus romba beépítve mint most észrevettem) ebben nem lehet beállítani a felbontásokat vagy csak én nem találom?
-
C.Brigante
veterán
Azzal, h ezeket megosztod (ráadásul kérni sem kell) csak nekünk teszel jót, mert lehet, h elmennénk simán amellett, h a kamerából többet is ki lehet hozni, mint amivel jelenleg rendelkezik! Úh. kérlek írd ki a jelenlegi beállításaidat, így mindig meglesz ha kell! Tudom erről volt korábban is szó de így lassan nyár derekán többet használja talán az ember!
-
ERPY
őstag
válasz
C.Brigante #22919 üzenetére
Köszönöm. Annó kitettem a beállításokat, az új verziónál talán 1-2 beállításon módosítottam. Ha valakit érdekel kiteszem a mostani beállításomat. Az új verzió mint írtuk valakivel, már tud a fényviszonyok változásával is dolgozni menet közben, szal nem lesz sem beégés a felvételen, sem túl sötét rész. A gyári kamerával nekem mindig is sok bajom volt, az LG-vel pedig a telefonhoz képest kitudom hozni számomra a maximumot. Kamerából pedig a camera ics+ a favorit minden szinten nálam. Ezeket sosem reklám szinten emlegetem, hanem hátha valakinek tudok ezzel segíteni. Mostanában nagyon tetszik a makro fotózás, és akik látták a képeimet nemakarták elhinni hogy egy telóval készültek. Sokat gyakorlok, sokat fotózok, mert érdekel, drága fényképezővel meg kitörölhetem, ha sosincs nálam.
-
Endless
aktív tag
válasz
pestibenji #22903 üzenetére
Én is azt a ROM-ot használom egy ideje Fluxi kernellel és baromira jó és keveset is fogyaszt.
-
bakos1
tag
Az SPB MS befrissítette magát, és eltünt belőle Pécs, meg egy csomó másik várost se lehet beállítani az időjárásnál. Tud vki megoldást erre?
-
ERPY
őstag
A háziállatom jaja, a neve gyilkos. Most éppen egy kutyát marcangol, ami felhergelte az ugatásával.
Én panelgyerek vagyok, szal nekem minden ilyen érdekes, és talán a telóban a kamerát használom a legtöbbet. Persze főleg a gyerekeket kamerázom, de egyébként jöhet számomra minden érdekes dolog. Tettem fel egy másik videót is, egy lóbogár ássa el magát éppen, de sajnos mivel a gyerek a vállamon támaszkodik miközben guggolok, kicsit mozog, pedig ha békén vagyok hagyva elég szuper makrókat tudok összehozni. A fiam meg imádja a bogarakat, gyíkokat, minden hasonló állatot, mivel a második emeleten ilyeneket nemigen lát, szal kötelező mindent felvennem.A legbüszkébb a cserebogaras videómra vagyok, az is ott van a feltöltések között, az szerintem nagyon szép lett.
Na ennyit ezekről, nem rakom tele a topikot, viszont szívesen segítek bárkinek ha valami kérdése van.
-
Varszegig
veterán
Valaki kérdezte, tud-e scrollozható widgetet a nova launcher? Kipróbáltam, tud.
-
ERPY
őstag
Kicsit a kameráról. Olvasgatom a GS3 topikot is, sokan nincsenek megelégedve a kamerájával, bár igazából pontos következtetést csak akkor lehetne levonni, ha az ember saját maga próbálja ki. Én máig tartom, hogy a GS2 kamerája több mint tökéletes egy telefonhoz képest, legyen az fényképezés vagy videózás. Persze sok minden múlik a beállításokon és a tapasztalatokon. A tegnapi nap elkövetett hangyakajálásos makró videóm.
-
lafaty80
addikt
Sziasztok. Segítségeteket kérném. SGS-t használtam, most nálam van a párom S2-je.
XWLPG romot tettem fel+root. Viszont nem tudom hogy itt milyen viszonyban vannak a rom/kernel párosok. Erre és általában a stock romokra milyen kerneleket lehet feltenni? Olvasgatom a fórumot, de merőben másképp mint sgs-nél. Mire kell figyelnem? Bocs de inkább kérdezek, minthogy téglásítsakJa még valami. Olvasgatom hogy szinte minden game megy a telón, nekem viszont nem sikerül egyt párat elindítani(amik még sgs mentek), pl:
- ck zombi
- order and chaos online
- real race 2Chainfire 3D már próbálfattam, de semmi.
-
Kevin's
senior tag
válasz
pestibenji #22903 üzenetére
Siyha v3.2.6.3+ nekem ez vált be a legjobban, ezzel a kernellel akár 1.5 napig is el döcög a telefonom 1 töltéssel. Én azóta nem is váltogatom a kerneleket csak ezt használom mindig !
-
Kevin's
senior tag
válasz
pestibenji #22901 üzenetére
nálam rendesen működik !
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia