Hirdetés
Aktív témák
-
fiktív1
tag
Sziasztok!
Most szeretném felrakni az LPW-t, de
CF-rootot nem találtam hozzá a gyorskeresőben. Láttam a linket, amit Rotate csinált, de ott sem látom a letöltési lehetőséget. Tudna valaki linkelni egyet, ahol egyszerűen lejön nekem?
Köszönöm. -
petiwr
senior tag
S2 nél lehet aksit cserélni vagy nem lehet le szedni a hátlapot? bocis a láma kérdésért.
-
Weeman1
veterán
Nem tudja valaki véletlenül Spitya milyen S3 cuccokat rakott
a Miui SpityaMod - 2.6.2-be? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
android6996 #21989 üzenetére
flash-eld fel a romot eloszor wipe nelkul, majd wipe-al.
sajna ez utobbival bukod a dolgaidat. -
zseko
veterán
válasz
android6996 #21984 üzenetére
Felhívod magad egy másik telefonról, hívás alatt bemész a menübe és kikapcsolod.
-
petiwr
senior tag
Sziasztok most szeretnék ilyen telefont vásásrolni és érdeklődnék hogy ics stabil meg milyen gyorsan merül a telefon 1 óra játék pár perc telefonálás 1-2 óra mobilnetezés.
Vannak e váratlan le állások, fagyások esetleges hibák, problémák?
gps menyire használható az az mobilnet nélkül működik e recsegés, menyire hangos a hangszóró.S2 ről érdeklődnék
-
android6996
csendes tag
Hellósztok! ha valaki elfelejti a képernyő zárának formáját akk mit lehet csinálni?
-
pzstm
titán
"@SamFirmware: Firmware: I9100PXXLPH_I9100PO2ULP4_O2U http://t.co/waloWSMO"
gondolom meg frissebb mint LPG
-
Golfi19
csendes tag
Sziasztok!
Megint szeretnek hozzatok fordulni a kerdesemmel, remelem tudtok segiteni.
Az S2-m wifije mostanaban erdekesen mukodik. Bongeszek es par oldal megnyitasa utan elmegy a net,kiirja,hogy a weboldal nem megjelenitheto. Ilyenkor wifi kikapcs wifi bekapcs es ujra van net... De ez allandoan igy megy es eleg zavaro. Mitol lehet ez, ez valami wifi hiba vagy szoftveres esetleg virus okozhatja? Mit gondoltok?Szomoru vagyok,mert nagyon szeretem a telom es eddig hibatlanul mukodott, erre most beegett a kijelzo, most meg a wifi...
Nagyon varom a valaszokat, elore is koszi szepen!
-
HUTCHDB
nagyúr
jó hír MIUI használóknak.
volt egy kis időm szétnézni kernel ügyben....egyiket sem tettem még fel, mert nincs időm, de jó lenne egy kis visszajelzés róluk!
egyébként wajk romja nagyon stabil és gyors, csak ajánlani tudom mindenkinek!
szerk:
ha nem jön be valakinek az újítás, akkor itt van a gyári miui kernel:
[link] -
zack
nagyúr
55%, 8h26p készenlét, 2h27p kijelzőhasználattal.
Siyah-hoz képest nem rossz. Már fent van a BLN Pro, és a Voltage Control Extreme is.
Egyelőre -50mV minden értékből 200-1400Mz között. Aztán majd kiderül hogy bírja e.
A ROM kiegyensúlyozott, és ha ilyen is marad, nem kizárt hogy a kedvencem lesz a VK. -
mycso
veterán
válasz
C.Brigante #21969 üzenetére
És az LPG, vagy azt még nem nézted???
Én most azzal szemezgetek... -
F-ECT$
titán
válasz
C.Brigante #21969 üzenetére
Én csak cwm-ből tesztek fel romot
-
C.Brigante
veterán
válasz
Rotate #21957 üzenetére
Ez az lpw valami brutális lett! Eddig lpf et használtam ugye, de a közelében nincs ennek! Hát ha nem változik ez a kép erről a romról, akkor 100% h ez marad a sok közül!
zack: a főzöttek közül mindnek volt valami baja! 11.9 pl lock screen kép váltásnál fc! Nah mondom nesze nekem wanam... meglátjuk mit mutat ez a stock lpw, bár így matadna mint amilyen most!
Fect$: mindenképp stock lpw-t ajanlom cf-el! (Nem bánod meg)
-
F-ECT$
titán
válasz
C.Brigante #21946 üzenetére
Tényleg, mi a baj vele?
zack: vk üzemidőben milyen?
Varszegig: nálam szűr az adfree.
-
mizu
aktív tag
Időközben - ahogy jósoltam - én is csatlakoztam hozzátok, megérkezett a fehér álom.
Az első pillanattól imádom a dögöt, hamarosan "rótolom" is.
Sheep problémájához annyit fűznék hozzá, hogy neki nem LP7 alapú CF-ROOT kellett volna? Nekem is LP7 áll a PDA-nál és a kernel verziójában is az LP7 szerepel, nem az LPS. A PHONE nekem is LPS, de nagy valószínűséggel a PDA játszik.
-
mycso
veterán
válasz
bruti01 #21961 üzenetére
Hát, hogy mitől szokott eltűnni egyes embereknél a komplett csc mappa, azt nem vágom (illetve valami nem megfelelő belenyúlás, rom, plusz program lehet a ludas), de ahogy többek is írták már: úgy javult meg több embernél, hogy egy gyári romot feltelepített, akár 2x egymás után és utána megjavult a dolog. (illetve lehet nem is a csc mappa hiányzik, hanem az nv_data.bin-ben van valami kavar...)
Most egyébként milyen rom van neked fent?közben látom: LPW -
Varszegig
veterán
Passz. Én ma tértem át ics-re, szép szűz rendszerre ota lpq, majd arra lp7 (odinnal, mert ota nem akarta), aztán root, jkay framework, és deluxe settings. És megy.
Aztán feldobtam még a nova primeot is, és nagyon bejön. Viszont a widget locker most pihizik, mert a jkay lockscreen nálam most a nyerő.
Más: adfre másnál sem megy ics alatt? Mármint nem szűr. -
zack
nagyúr
válasz
C.Brigante #21849 üzenetére
VK ROM eddig nagyon jó.
Feldobtam a LW-t én is, tényleg jól néz ki. Én meg ezt ajánlom.
Csak nem jöttem rá, hogy a status bar-t hogy tudom fix-re láthatóvá tenni. Ha lehúzom akkor látszik, lock screen-en is látszik. -
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #21946 üzenetére
kipróbálod ezt is?
-
-
bruti01
őstag
nekem valaki?
-
C.Brigante
veterán
áhhh 11.9 is egy szar
megy fel a gyári lpw cf-el! ozt jónapot!
-
bruti01
őstag
hmm felraktam az lpw-t de CSC megint unknown . 2-3 szor ujra kel flasheljem a romot mire az is megjelenik! erre nincs valakinek ötlete?
-
HUTCHDB
nagyúr
videorogzito-bol melyik a legjobb?
az lgcamera?
vagy van-e olyan, ami nem autofokuszal allandoan? -
-
wesson
csendes tag
Sziasztok. Nekem nemrég jött ota-n XXLPW. Jól érzékelem hogy eltünt az a funkció,hogy a status baron lehet állitani a fényeröt? Nem lehet visszaállitani vhogy? Meg az aksi is sokkal jobban merül mint az xxlps nél... nekem úgy tünik...
-
bruti01
őstag
a samfirmware oldalon elkezdtek megjelenni a 4.0.4 ess romok! érdemes felrakni?
-
fhradm
csendes tag
Hogy tudom marketről kitörölni egy fizetés után a bankkártyám adatait? Csak hogy veletlen se tudjon valami program visszaélni vele vagy bármi...
-
sheep
addikt
azt meg tudja vki mondani, hogy esetleg odinnal tudok-e visszarakni gyári romot?
sajnos a telefon nem bootol be...
légyszi ha tud vki segítsen pü-ben...
cwm van, remélem vissza lehet hozni a telefont...
köszi -
HUTCHDB
nagyúr
-
Kleroo
veterán
válasz
Rotate #21908 üzenetére
És ezek egymást követik ,csak éppenséggel lokációtól függ,hogy mi épp a legfrisebb elérhető?
A magyar,legfrissebb,otan is elérhető LPS-nél mindkettő újabb,jobb?dns86
Nagyon fura. Nem értem mi lehet a bibi. 1 hetes a teló.Nincs rajta sok progi,kivéve egy cf-root kernelt,de szép is lenne,ha ez beakasztana... -
bostone
addikt
Valaki elárulná, hogy a tapasztalatok alapján melyik a legjobb gyári rom vagy inkább főzöttet érdemes használni ICS-re?
-
khorvat
senior tag
Használ vki ilyen 3000mAh-s akksit?
[link]Árban nem rossz kérdés mennyire lesz tőle a teló teknősbéka és valóban nyújtja-e a közel 2x-es üzemidőt?
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest