Aktív témák
-
mycso
veterán
Igen a siyah jutott nekem is egyből az eszembe,lehet lassan elbúcsúzom tőle, aztán marad a cf.
Majd ha otthon leszek felrakok egy cf rootot.Ja tényleg volt valami kernel cleaner cucc, nem tudja valaki annak a linkjét?
Bár lehet otthon inkább nekifutok nulláról egy új rommal +cf. -
pestibenji
senior tag
ennek abszolút semmi köze a siyah-hoz, attól, hogy nem szeretitek nem kell mindenért a siyah kernelt okolni........... Nekem siyah-al teljesen jól működik minden, hibátlan az egész egyedül az akkuidő nem annyira jó.
(#22992) mycso
Biztos vagyok benne, hogy valami appod volt ami beragadt, és folyamatosan próbált működni de nem ment (Az ÖSSZES Siyah kernelt próbáltam, és sosem csinált ilyet, szal nem a kernel hibája köszpusz.). Nekem romcserénél volt ilyen, ha nem wipe-oltam és MINDIG a titanium backup ragadt így be. Ha vártam fél percet anélkül, hogy kikapcsoltam volna akkor mindig kiírta, hogy a titanium backup pro leállt, és ezt mindig félpercenként kiírta.Gondolom nálad valami fontos rendszer app csinálhatta ugyanezt, más okból nem indulna újra, csak állandóan fc-t írna ki. Legközelebb ha ilyen van a telóddal, először próbáld meg egy Fix Permissions-t recoveryből, az segíthet.
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tudományos Pandémia Klub
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest