Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Blu-ray lejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
kecsetihunor #49870 üzenetére
Akkor az is megoldás lehet ha a lockscreen-t nem használjuk? Míg ez a hiba nem javul meg véglegesen?
-
khorvat
senior tag
válasz
kungzi #49860 üzenetére
Ez a Bezke ROM mehet wipe nélkül rootolt gyári 4.0.3 ICS-re is? EFS mappa mentés és programok, adatok mentése kész a telón.
Most akartam kezdeni a JB Leak felrakást,de ha lehet menne egyből ez!
Vagy menjen a JB Leak download módból wipe-okkal és maximum utána ez wipe nélkül recoveryből?Titanium Backuppal készült mentéseket , lehet/szabad/érdemes vissza rakni majd JB Leak-re vagy Bezke-re? Vagy a legjobb ha újra szépen belakom az új 4.1.2 ROM-ot és telepítgetem sorba a progikat, kritikus mentésem semmilyen progiból nincs!
-
khorvat
senior tag
válasz
TazLeacher #49770 üzenetére
Nálam megy a bekapcsoló + hangerő LE kombinációval is, próbáld ki ezt is!
-
khorvat
senior tag
Érdekes dolgot produkál a telefonom!
Korábban kipróbáltam a Samsung Dive programot, most pedig ha a telefonon szoftver frissítést keresek akkor kidobja, hogy nincs frissítés és a status bar-on megjelenik egy üzenet:
"Képernyőzár alapértelmezésének visszaállítása SamsungDive szolgáltatással"
Ez mitől lehet vmi gyári bug? Más tapasztalt ilyet? -
khorvat
senior tag
válasz
Senser87 #49723 üzenetére
Most látom szerkesztve is volt, igen az lenne a legjobb ha a gyár kernelt rootolnám és aztán az EFS mappa mentése a PC-re telepített EFS_Pro progival.
Szal akkor szükségem lenne egy linkre ahonnan leszedhetem a 4.0.3 ICS Telenor romhoz használható root fájlt.
Ebben ha tudsz kérném még segítséged! -
khorvat
senior tag
Ok!
Köszönöm a gyors választ szerintem így menni is fog, ilyen az mikor az 1-es pont hiányzik és a többi rész fejben már megvolt, a pontos mentéshez kell az első pont letöltése de nagyon!
EFS mappát is szoktak itt ajánlani menteni azt mikor kellene megejtenem a rootexplorerrel, vagy felesleges külön menteni benne lesz a recovery backupban? -
khorvat
senior tag
Telenoros ICS 4.0.3-ról ha szeretnék átállni a JB Leak-re, mi a váltásmenetének gyors vázlata?
Amit szeretnék, hogy a mostani állapotra bármikor visszaállhassak, garancia stb. okán, szal kellene egy módszer amivel most tudnék mentést csinálni, teló ugye nincs rootolva szal ha jól olvastam az olyan mint nandroid kilőve! Miket mentsek még le most a legelején és mivel?eMMC check is megvolt brick bug esete nem állhat fenn, bár a 4.0.4-el amúgy se tervezem a kapcsolatba kerülést!
Amiket már beszereztem innen-onnan programok és így a rendelkezésemre állnak:
Titanium Backup 5.7.2
RootExplorer 2.21.1
Battery Calibration Free verzió
ODIN (PC-s verzió) 1.8Illetve le van töltve a
JB 4.1.2. rom
odin root: Philz 3.1 Odin
cwm root: Philz 3.1 cwmDropbox 50GB tárhely a váltás egyik fő oka, így a telót unlinkeltem és a dropbox progit is leszedtem a telóról (adatok törlése, majd eltávilítás) illetve a google playben saját alkalmazásoknál is kitöröltem a nyomát, úgy olvastam ez szükséges lesz a sikeres 50GB eléréséhez!
Minden hasznos tanácsot, útmutatást szívesen veszek akár privátban is! -
khorvat
senior tag
válasz
Krisz79 #48865 üzenetére
Féltem én is a mérettől Nokia N82 után nagy ugrás volt, de félév után azt mondhatom jól döntöttem és ma már az S3 méretével se lenne bajom ha hozzám vágnának egyet
Szal szerintem no para vágjál bele ha a zseton megvan rá , hamarosan a JB 4.1.2-vel pedig még ütősebb teló lesz, szerintem ár/érték arányban bőven a TOP3-ban! -
khorvat
senior tag
válasz
#20844032 #48859 üzenetére
Én a Wifi-vel úgy takarékoskodok, hogy egy progi bekapcsolja ha elindul a képernyő és kikapcsolja ha a képernyőt nem használom vagy a háttérben nincs futó letöltés!
Ez nekem az ICS 4.0.3-nál köztudottan fennálló Wifi ki/be kapcsolásnál lefagyás problémámat is 99,9%ban orvosolja ebből az apropóból került a GO Master Power progi a telóra! -
khorvat
senior tag
válasz
maggi1886076 #47387 üzenetére
Hi!
Engem is érdekelne OTG és MHL kábel is lehetőleg jó minőség és jó áron! Jelezz ha vmi csoportos rendelésre stb van lehetőség vagy csak simán találtál megbízható forrást!
-
khorvat
senior tag
Sziasztok!
Samsung S2-höz milyen OTG és MHL kábel ajánlott?
Honnan lehetne esetleg a 2-t együtt beszerezni egy postával?
Vki itt a fórumozók között nem foglalkozik ilyenek össznépi jó árasított rendelésével?Vmit ezekhez jöhetne egy JIG is sose lehet tudni mikor kell és legyen kéznél.
-
khorvat
senior tag
-
khorvat
senior tag
Fölöslegessé vált Rotate kolléga hathatós segítségével egy eredeti gyári 1650mAh-s akksi 4 hónapot volt használva + a hozzátartozó fekete fedlap is persze! Akit érdekel priviben kereshet az első szamomra elfogadható ajánlat mát viheti is!
-
khorvat
senior tag
válasz
vrgkrisztian #43730 üzenetére
Idén aug.1 től megy országosan próba jelleggel a samu európában nálunk próbálja ki mennyire jó ez nekik/ nekünk
Első között próbáltam ki aug elején 8 napot vártam a szerelőre , de 1 óra alatt végzett a javítással (alaplap csere + USB panel csere) azóta is tökéletes az S2-m! -
khorvat
senior tag
Nekem a napokban volt hasonló problémám ébrenlétben volt a telefon végig egy alkalmazás miatt és a 2000mAh gyári akksi 16 óra alatt lemerült!
Az akksi figyelő progival nem sikerült tetten érni , lehet hozzánemértésem miatt viszont az utoljára telepített programokból leszedtem sorba a gyanusnak gondoltakat és végül meg lett a bűnös azóta újra ok az akksi idő!
Szal én az app-ok között nézelődnék próbálkoznék uninstallal a helyedben!
-
khorvat
senior tag
Igaz most, hogy megváltam ettől a "Ingyenes must have app.App lock" alkalmazástól gyorsabb a teló működése minden téren!
Így véleményem szerint ez egy kerülendő program, az általa kínált funkció hasznos lenne, de a megvalósítás szerintem pocsék egyelőre! Folyamatos erőforrás és akku zabáló!!! -
khorvat
senior tag
Nincsenek nálad akksi gondok ezzel az AppLock programmal?? Mióta telepítettem a gyari 4.0.3 ICS alatt hiába van kikapcsolva a képernyő a telefon állandó ébrenlétben marad és folyamatosan szívja le az akksit!
Most leszedtem a progit tesztelem így az ébrenlétet de egyelőre ő a főgyanusított a másik lehetőség pedig a Opera Mobile de az annyira gyors és jó hogy sajnálnám ha emiatt nem használhatnám -
khorvat
senior tag
OFF:
Azt hitte raj lesz a gyerek, hogy bevagánykodik itt kamu kérdéssel aminek lényege, hogy közölje mindenki egy balfék ő a frankó mert 60ért vett ilyen telót!
De közben elmosolyodtam, mert engem nem szúrt sziven a kérdés , mivel jókora szerencsével igaz de az ő ára alatt sikerült egy vadi új 2 év magyar garis készülékhez jutnom idén májusban, így maradtam 2 évig újra tenyomor-os
-
khorvat
senior tag
válasz
tamasgal #37795 üzenetére
SAMSUNG ’HÁZHOZMEGYÜNK’ SZOLGÁLTATÁSÁNAK
IGÉNYBEVÉTELI FELTÉTELEIEzt írják a fenti doksiban, én erre hivatkozva mondtam amit mondtam!
Személyes tapasztalatom is az hogy csak a szabályosan kitöltött Samsung garancia kellett, igaz nekem a vásárlást igazoló blokk is oda volt tűzve, mondjuk az se számla!
Tehát ha úgy nézzük a fenti feltételek jog szerint támadhatók Magyarországon, effektíve hibás javítandó a pdf-jük! -
khorvat
senior tag
Kérjél házhoz jövünk javítást, az ország egész területén ingyenes jelenleg, de csak teszt jelleggel van így nem tudni meddig szal érdemes minél hamarabb igénybe venni!
my.samsung.hu fiókon keresztül a legegyszerűbb jelenteni a hibát miután regelted a készüléket, ami szükséges samsung garancia papír és a számla!
-
khorvat
senior tag
válasz
Protezis #37185 üzenetére
Most egy olyan megoldással próbálkozom, hogy a GO Power Master programmal kapcsoltatom ki és be a wifit. Ha nem megy a kijelző és nincs háttérben adatforgalom, letöltés akkor leáll a wifi, ha bekapcsolom a kijelzőt 30mp és elindítja a wifi-t!
Eddig úgy tünik működik!!! Így a wifi is mindig rendelkezésre áll és a tetlen időszakokban se megy feleslegesen, talán ez a legjobb megoldás és így konkrétan lehet magasról tenni mostmár a wifi hibára -
khorvat
senior tag
válasz
#59816064 #37175 üzenetére
Nem program okozza, egyértelműen az USB port hibája! Nekem is ugyanez volt pár hete aztán jött a szervíz és a főpanellal együtt az USB panelt is kicserélte, azóta nincs villogás!
Főpanel csere miatt megváltozott a MAC addressem és vszínű egy kakibb Wifi-t is kaptam így, mert a wifi ki/be kapcsolgatásába szinte mindig belefagy, totál tégla lesz percekre majd újra indul kéri a PIN-t szal piszok kellemetlen egyrészt nem tudsz netezni mikor akarsz másik még figyeld is mikor éled vissza, hogy tudj hívásokat fogadni! Vagy marad az akksi ki - akksi be, de az meg milyen már 2012-be minden wifi bekapcsoláskorAkinek van gondja a wifi kapcsolgatással az, hogy oldja ezt meg?
Szervíz erre a hibára azt mondta a 4.0.3 ICS sajátossága, na már most ez az utolsó hivatalos verzió a Telenornál és párhónapos telót nem akarok még rootolni, főzött ROM-ozni lásd pl. garancia miatt se, szal ezt be kell nyelni az embernek, hogy a 100k-s teló nem tud wifit kapcsolni? -
khorvat
senior tag
válasz
Something_ #35474 üzenetére
Akkor neked happy end a vége!
Sajna én már több mint 2 napja várom őket de eddig semmi, gondoltam én hogy vidékre tesznek magasról BP szeretnek mozogni az Olimpia alatt
Fél nap alatt végeznek és go haza!
Ami biztos minden apró hibát elregélek nekik onnantól hogy néha a wifi belefagy a bekapcsolásba stb., ha 1x ide ér vmi samu ember csináljon meg mindent mert ennyit nincs kedvem várni, annyi a szerencséjük , hogy a teló most éppen úgy döntött már 10óraja folyamatosan jó neki a telenor hálózaton és tudok hívást fogadni kezdeményezni, így kicsit türelmesebben várok a totál hálózat nélküli 24 óra után! -
khorvat
senior tag
válasz
pvt.peter #34877 üzenetére
Hi!
Nekem dettó ugyanez a hibám pár hete jelentkezett gyári telenoros ICS 4.0.3 rendszerrel!
Szal azt se tudnám mondani hogy a főzött ROM-ok hibája ez!
Tegnap délelőtt 11-től ma reggel 9-ig pl. totál nem volt hálózatom, most magától megjavult felcsatlakozott!
Kérdés meddig birja a mai napot , a házhozjövünk javítjuk szolgáltatást is kértem már neten a Samsungtól kedd 14órakor, de még csak fel se hívott senki hogy időpontot egyeztessünk (még mielőtt vki nekem szegezné a kérdést nem a hálózat nélküli telon lévő kártyán várnaám a hívást természetesen egy másik tökéletesen működő telszám van megadva!
Mindebben az a szép, hogy 2 hónapos a telefon azt se bánnám ha teljesen galyra menne és kérhetnék egy másik tipust kis ráfizetéssel!Alapsáv: I9100XXLPS
Kernelverzió: 3.0.15-I9100XWLP7-CL340913 -
khorvat
senior tag
válasz
rauley #29033 üzenetére
Nekem is csinálta a múlt hónapban ezt a villogás dolgot töltés közben, mitől lehet ez?
Eddig csak ha hálózatos töltővel töltöttem volt a villogás képernyő bekapcsolás, autós töltő és USB töltő esetén nem tapasztaltam ilyet! Egy előre az akksi időm is folyamatosan javuló tendenciát mutatott, lehet ezzel a töltéssel értem el a maximális kapacitást, utóbbiTelenor ICS 4.0.3-al vagyok egyelőre de várnám már a 4.0.4-et erről van vmi infó mikortól lesz elérhető?
-
khorvat
senior tag
Autóstöltőt ki milyet használ?
Nekem speciél az a gondom hogy egy meglévő tapadókorongos kar és bölcsőhöz, gyorsba megvettem egy mikro USB-s Nokias autóstöltőt, viszont ugye a telefon legaljára kell ezt csatlakoztatni ahol szinte el se fér a műszerfal miatt!
Létezik esetleg L alakú USB csatlakozós autóstöltő? Vagy próbáljak szerezni egy más kialakítású bölcsőt ami az alsó USB kimenetet is törésmentsen használhatóvá teszi?Válaszok előre is köszi, szivesen veszek linkeket jó megoldásokról esetleg!
-
khorvat
senior tag
Használ vki ilyen 3000mAh-s akksit?
[link]Árban nem rossz kérdés mennyire lesz tőle a teló teknősbéka és valóban nyújtja-e a közel 2x-es üzemidőt?
-
khorvat
senior tag
válasz
Rotate #21769 üzenetére
Bocs írásaidon átsiklottam, hozzá vagyok szokva a vastagított névhez, ha nem én vagyok az akinek a kommentjére jön a többes válasz!
De a lényeg köszi a tippeket felírtam magamnak a recovery módot is, egyelőre sikerült beküzdeni magam a beállításokba itt a menüben már nem fagytam , kitöröltem samsung fiókom és megcsináltam a gyári visszaállítást vagy ahogy inkább hívják itt full wipe!
Eddig úgy tünik sikeres volt az akció , töltöm vissza a mentéseket és tesztelek folyamatosan, remelem minden ok lesz mostmár!
Még egyszer mindenkinek köszi a segítséget! -
khorvat
senior tag
Na 1 hetet bírt nálam a teló ICS 4.0.3 telenor rommal!
Hiba a következő:"A(z) Tw-indító leállt "
Ha leokézom akkor 4-5 mp-ig érzékeli amit csinálok majd újra 2-3mp feketeképernyő és újra ez a hibaüzenet, lehet ezt vhogy megoldani sajátkezűleg itthon, hogy ne forduljon ilyen elő többet? Vagy szervízbe kell vinni minél hamarabb sajnos a 3 napos cseréből már kicsúsztam
Amit eddig megpróbáltam, újraindítás, kikapcsolás majd vissza, kikapcsolás akksi ki majd visszakapcsolás, de ezek eddig nem segítettek! Gyári állapotra visszaállítás is elég nehézkes így mert a teló 5mp működik folyamatosan művészet el lavirozni a menüben, esetleg van más módja is?
Aki tapasztalt már ilyet kérem segítsen a hogyan továbban, előre is köszönon aki válaszol! -
khorvat
senior tag
Akksit hogy kellene kezelni S2 esetében, annyi felet olvastam mar errol, hogy total elbizonytalanodtam. Kapasbol a boltban elado 10-12 kikapcsolt toltesrol beszelt elso alkalommal vhol meg azt olvastam ez baromsag mai akksikra nem vonatkozik ilyen.
Masik dolog hagyjuk-e teljesen lemerulni az akksit vagy ez pont hogy karos es mondjuk 10%-nal minden keppen rakjuk mar toltore.
A szoban forgo akksi nalam a gyari eredeti 1650-es.
Valaszokat, tapasztalatokat elore is koszi. -
khorvat
senior tag
Beállítás-Telefon névjegy- Állapot -- Sorozatszám
Az itt található sorozatszám kell a +2 hónap garanciát adó samsung termékregisztrációhoz?
Mert én azt hiszem az akksi alatt egy teljesen más számsort gondoltam ennek és azt adtam meg, vki csinált ilyen reget mostanság? -
khorvat
senior tag
Telenor 4.0.3 ICS-ben ha belépek az Üzenetek alkalmazásba és onnan a back gombbal ki akkor nem áll le hanem tovább fut a memóriába hogy lehet belőle úgy kilépni, hogy memóból is kilője magát? Telefon, Névjegy esetén elég a back-el kilépni nem marad memóriában!?
-
khorvat
senior tag
Opera Mini-t, hogy lehet leállítani, kilépni belőle szabályosan ha befejeztem a böngészést?
Elég fapados, hogy végig Back-elek az elejéig majd a futóalkalmazások közül kilövöm, biztos én vagyok vak, de kajak nem találom a kilépést! -
khorvat
senior tag
Én is csatlakoztam az S2 tulajok táborába, első androidos teló lesz egy 3 éves Nokia N82 után, szal sok még az újdonság de igyekezek sokat olvasni!
1.
Feliratos fólia leszedve mátol, kell vmit tenni a kijelzővel? Vagy gyárilag rendben van a kijelző karcolás stb védelme és lehet használni, van értelme védőfólia felrakásnak, boltban rám dumáltak egy 2db-os MyScreen (Crystal + antiReflex) csomagot, de ezt képtelenség felrakni szerintem kévés port alapból felszedett a fólia, kijelzőn pedig csomó légbuborék maradt apró kicsik lehetetlen a hozzá kapott műanyag darabbal szétoszlatni őket!
Mire nem figyeltem szerintetek, mert marhára idegesít hogy kb. feleslegesen vettem 1400-ért a 2 fajta fóliát? Elvileg a kijelző védők levehetők és moshatók , de a zsebben tartva is szépen elvált a kijelzőtől és beszedett sok koszt.2.
Ki hogy használja a mindennapokon a telót oldalamon nem fogom hordani, farmerzsebhez van vmi ideális tok ami védi is és esztétikus is és többeknek bevállt ezzel se lenne kedvem feleslegesen kisérletezgetni, 1 éve csak vannak már tapasztalatok!3.
3 óra navigáció -50% akksi igaz párnapos telenoros a teló, de az már világos ha sokat navigálok kell hozzá nekem egy autóstöltő is. Ebből milyet érdemes venni Samsungot láttam 3000Ft-ért de talán azt mondták a Nokiás olcsó és az is jó hozzá, erre nézve tapasztalatok?4.
Általában minden szoftveres eszlözöm naprakészen szeretem tartani, azaz minden új frissítést tolok fel rá amint lehet. A telenoros ICS-t éppen most tolom fel Wifiről letöltve a 200Mb-ot, itt kell-e vmire figyelnem ha már fent lesz? Mentést nem csináltam hiszen szinte szűz a telefon semmi fontos nincs rajta 1-2 sms 2-3 telefonkönyvbejegyzés.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla