Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- 3DMark Vantage eredmények
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
ERPY
őstag
Egyetlen megjegyzés, a saját tapasztalataim alapján ami a videón is látszik mint hiba. Nem okoskodni akarok egyébként, hanem segítő szándékból írom. Ez pedig a fókusz. Ha az én beállításaimmal dolgoztál, akkor ott fixre van állítva a fókusz. Vagyis egy bizonyos távolságon belül kell maradnod a kristály tiszta éles képhez, ha ezt a távolságot növeled a tárgytól vagy csökkented, elveszik az élesség. Ez makró esetén nagyon fontos, nagyobb távolságú dolgoknál nincs jelentősége. A méhecskédnél látszik, hogy van hogy nagyon szép éles a kép, és ahogy közelebb mész vagy távolodsz tőle, az élesség elvész.
Autófókusz esetében pont ezért is jön elő, hogy folyamatosan fókuszálgatna a készülék.
Főleg makrónál és 1080p-nél ez az egyik legfontosabb dolog, és hogy minél kevésbé remegjen, mozogjon az ember keze. Én a hangyánál pl. az alkarom teljes felületével felfeküdtem a földön, a telót pedig minél kényelmesebben, de nem görcsösen megtartva hosszabb távon is lehet tartani.Kamerára a camera ICS+-t használom, ezt is szoktam ajánlani. Van benne egy számomra atomfaxa beállítási módszer, amit már írtam, és ha azt megtanulja megszokni és használni az ember nagyon baba makrókat lehet vele lőni.
Itt van pár képem, direkt csak linkek, hogy ne terheljem a fórumot, és nem a teljes felbontásban, de akiknek mutattam nem akarták elhinni hogy ezek telóval készültek.
Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest