Hirdetés
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egérpad topik
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
válasz
Szellem. #7228 üzenetére
Én is tegnap váltottam, csak 22 Ultráról. Nem feltétlenül akartam cserélni, csak volt egy jó vétel gondoltam akkor legyen.
Annak én teljesen elégedett voltam az akkujával, de ez már egy nap alatt is kijött, hogy ez lényegesen combosabb. 22 Ultrát és 23 Ultrát már kb 4 hónapja használunk egymás mellett mert a feleségemnek akkor vettem egy 23U-t, így azóta folyamatosan szembesülök vele, hogy a képek is láthatóan szebbek tudnak lenni, persze szituáció függő a dolog. Így gondolom, hogy 22+ról még nagyobb lehet a kontraszt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 2 teszt
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Milyen routert?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest