Hirdetés

Aktív témák

  • LBandi

    aktív tag

    válasz ToM2oo4 #4744 üzenetére

    Azért zavar mert ne legyen már ott, még akkor se ha éppen nem eszik aksit. :P A gyorsabb elindulás hidegen hagy, mivel minden pillanatok alatt el képes indulni (a hardver erejéből adódóan), nem tudok olyan általam használt alkalmazást amire 1mp-nél többet kéne várnom az induláshoz. Hát lehet akkor a böngésző, facebook kliens, gmail, skype, file és kép nézegető, és még pár gyárilag rajtalevő program rosszul van megírva, de pont ezért tettem fel egy taskmanagert. ;)
    Ami biztos, hogy használatával nem váltottam ki sem melegedési reakciót sem gyors merülést (nem a víz alá) telefonból. Ahogy korábban írtam nekem közepes használat mellett is simán kíbir 2,5 napot, vagy akár még többet is.

    Szóval ha ezek fényében továbbra is tudsz valóban olyan konkrétumot mondani amivel, ártok a telefon épségének (legyen akár szoftveres/hardveres) akkor szívesen elolvasom, de amit eddig írtál az nem győzőtt meg.

    muveszur: nem tudom hogy mennyire merülne a manager nélkül, mivel nem végeztem konkrét összehasonlítást, viszont az tény hogy harmadannyi folymat fut mint nélküle. Az meg hogy azért nem lövi le mert a rendszer tudja mi a jó neki az közel se biztos olyan jó, főleg egy olyan rendszernél ahol azért van még mit csiszolni.

    [ Szerkesztve ]

    "Az igazi EMO-s halva születik."

Aktív témák