- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Fortunei
csendes tag
Már csak a 37 % , pedig csaknem két órája hozzá sem nyúltam. Nincs vmi ötletetek, mitől merül most ennyire drasztikusan ? Eddig egy napot kibírt "átlagos" használat mellett, ma pedig olyan, mintha nem is lett volna egész éjjel a töltőn, egyre csak kúszik lefelé .
-
pzstm
titán
alapvető hülye kérdéssel jönnék:
Létrehozott mappát utólag nem tudok átnevezni?
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
Balage180 #4186 üzenetére
Én is ezeket nézegettem. Attól függ, milyen terepen használod. A Barely There vékonyabb fajta, nevéből adódóan csak egy bőrszerű héj, a másik Tough viszont vastagabb, masszívabb.
A döntés a tiéd, nézd meg őket élőben is!
Jelenleg várom az ebayen rendelt ezer forintos gumibugyit, ha nem jön be, veszek egy olyan rácsosat, amit Sógi ajánl #4189. Csak elsőre nem akartam sok pénzt küldeni koreába -
Csillagkuty
tag
Ha a képernyő kikapcsolás nekem be van állítva 30 mp-re akkor sem kapcsol ki töltés közben?
Azt tudja valaki, h melyik böngészőnél lehet beállítani, h a facebookon teljes nézetben böngészhessek, nem a mobilos változaton, ahol nem jelenik meg minden és csak az utolsó 10 hozzászólás látszik?
-
pzstm
titán
válasz
Csillagkuty #4185 üzenetére
netezetem is rajta, marketről töltöttem alkalmazásokat, FB alkalmazást próbálgattam meg ilyesmi......nyilván nem folyamatosan 4 óra net volt de volt benne bőven......és minden ok volt vele
-
M.A.Z.
aktív tag
Asszem rossz a notebookom, mikor használom néha égeti a lábamat,
ahol az a ventillátor rács van...
Sőt a tapipadtól is égési sérüléseim vannak..Inkább azt mondja meg nekem valaki, hogy a Beállítások -> Alkalmazások ->
Fejlesztés-ből miért vették ki az Ébren maradás-t? (töltés közben a képernyő sosem kapcsol alvásra) Lehet, hogy beégne az oled? Mondjuk időkorlátnak beállíthatok 10 percet is, de akkor is. -
Balage180
tag
Nekem Játék közben melegszik wifi nem melegíti töltés ugyancsak hidegen hagyja....
Viszont lenne egy kérdésem hozzátok főleg azokhoz akik SGS-ről váltottak nem tudom ismeritek-e a CASE-MATE tokokat vagy használtátok már valamelyiket SGS-en vagy másik készüléken.....
http://www.speedshop.hu/termekoldal/53013_vedotok_samsung_gt-i9100_galaxy_s2_tough_fekete_cm014056_case-mate.html
http://www.speedshop.hu/termekoldal/53011_vedotok_samsung_gt-i9100_galaxy_s2_barely_there_fekete_cm014048_case-mate.html
erre a kettőre szűkítettem a találatot szerintetek melyiket érdemes megvenni azon az 1000 forinton nem múlik semmi
-
Csillagkuty
tag
"4órát ment folyamatosan a wifi, közben usb-vel rá volt dugva laptopra...szinte hűvös maradt "
Csak be volt kapcsolva, vagy neteztél is folyamatosan?
Mert ha otthon vagyok, állandóan be van akpcsolva a wifi, és úgy nem melegszik. Töltésnél is csak az elején, a vége felé hűvös. Akkor melegszik, ha az angry birds megy sokat, you tube, meg hasonlók. Netezés közben is langyos, de tűzforró még nem volt, ami égetett volna.
-
Legendd
senior tag
válasz
greencard #4173 üzenetére
Én megértem az aláírásodat és hidd el,élvezném a telót,csak rettenetesen aggaszt,hogy pl wifizek 15percet és ha utána telefonálnék,nem bírom az arcomhoz rakni,annyira meleg a kijelző. Mert ha még a hátulja lenne csak az,de így...
Na meg tudjuk be a vékonyságnak,peraze. Kompromisszumkész ember vagyok,de ha ezen múlik,inkább legyen 1mm-rel vastagabb,még az is papírvékony,nem? Azért az i4-emmel sosem volt ilyen gond,igaz az 0.8mm-rel vastagabb -
Fortunei
csendes tag
Az enyém tegnap lefagyott, de nem hiszem , hogy a melegedés miatt. Felraktam egy új alkalmazást, szerintem attól hülyült meg egy kicsit, újraindítás után oké volt.
Most viszont ledöbbentem: éjfélkor kezdtem tölteni, fullon volt reggel, ezért nem is hoztam magammal töltőt. Idáig kb. 20 percet használtam és 50 %-ra esett ! Energiatakarékos mód beállítva. Azt monja, hogy kijelző 59 %-ot eszik. Na, mire ezt leírtam, már csak 48 % ... Szerintem ez nem normális, mi lehet az oka ?
-
Sógi
addikt
Akku melegedés:
Nálam kb 1,5 hétig eléggé melegedett töltés közben, tegnap meg 1 óra youtube videózás töltés közben és alig volt meleg...
Az lehetséges, h az első kb 10 feltöltésnél jobban melegszik, amíg eléri a max teljesítményét az akku? Vagy böszmeséget beszélek? -
greencard
tag
válasz
Varszegig #4172 üzenetére
Nincs.
---
Elmondok egy sztorit: Egy korábbi munkahelyemen vettem 2 full olyan pc konfigot. Alaplap, memória, vinyó, full ugyanaz volt minden. Ugyanolyan sorrendben mentek fel rájuk a szoftverek, csak 2-3 perc különbséggel. Jött a színes nyomtató. Egyiknél OK, a másiknál sehogy sem akart feltelepülni. 5 percig ültem a 2 gép előtt és lestem a monitoron lévő hibaüzenetet és hitetlenkedve röhögtem.
Ez a számítástechnika, ez a mikro- és nanotechnológia világa.
---
Az lenne a legjobb fórummotor, ha a hsz-eknél kötelezően be kellene állítani küldés előtt, hogy pozitív vagy negatív hsz. És utána rá tudnék szűrni, hogy csak a POZITÍV hsz-eket jelenítse meg. ÉLVEZZÜK már a telefont, gyerekek!
-
pzstm
titán
válasz
knyitogato #4153 üzenetére
3 kollegámnak mutattam meg, senki nem lát rajta semmi sárgát....
Őszinte leszek...én sem -
Fortunei
csendes tag
Nekem is kb. ennyi idő alatt töltötte tegnap sikítós állapotról (7%) 100%-ra.
Erőteljes melegedést tapasztaltam én is, bár tény, hogy gyakorlatilag folyamatosan ültem rajta.Wifizés nálam fűti, szinte azonnal, konkrétan a tel. bal felső sarkánál (szemből nézve), ill. a kijelző felső egyharmadát is felmelegíti . Töltésnél is meleg . Képernyőhasználat azonnal melegíti . Egyik esetben sem "éget", de azért jó meleg.
-
greencard
tag
Meg kell mondanom, ezért utálok fórumokat olvasni: egymillió ember, 20millió hozzáértő, 100millió élesszemű, 1milliárd kontár,... Rosszabb ez a kijlező probléma, mint egy hoax.
Megnéztem az említett szürkés oldalt a telefonon, paplan alábújtam, fényerőt állítottam, és megőrültem: vagy szerencsém van és nincs hibája, vagy, ha be akarom beszélni magamnak, akkor vannak fényerő különbségek. De hol is zavar bárkit ez a probléma, ha van??? Szürke egerekről készült képeknél? Az esti égboltnál? A sötét szobában? Nem tudom.
Szerintetek egy autóban nincsenek olyan gondok, amiért visszavinnétek? Az az ember, aki elindított ezt a mizzériát, egy autónál is 1000 tesztet lefuttat és az utolsó mm2-en is megméri a festékvastagságot? Lehet, mert ilyen a hozzáállása.
Kérdezzétek meg egy péktől, mennyi az 1 kilós kenyér? Nem azt fogja mondani, hogy 1000g, hanem mond egy intervallumot....
Ki mit vár, mi fog történni a készülékekkel? 1 millió DK-ban, 1 millió a világban (mondjuk)? Legyártják újra az összes kijelzőt? Majd mindenki visszavszi? Mert az is vissza fogja vinni, akinél nincs ez a probléma, mert addig veri az asztalt,...
-
LBandi
aktív tag
válasz
mivan80 #4163 üzenetére
Azért az vegyük figyelembe hogy a készülék maga nagyon vékony így már nagyon kicsi hőemelkedés is átérződik az amúgy is lehellet vékony hátlapon keresztül. Másik hogy a HTC Desire-hez képes jóval kétszer erősebb és nagyobb teljesítményű hardver van ezáltal a hőtermelése is jóval nagyobb. SGS folyamatos használat melett is produkált hasonló melegedést.
Szerintem nincs gond, amíg valóban nem jelentkeznek olyan tünetek, amik egyértelműen a melegedésnek tudható be pl.: fagyás, újraindulás, vagy esetleg az addig hibátlan kijelző bárminemű romlása (habár ez nem feltétlen csak a melegedés következménye lehet).
-
mivan80
aktív tag
Hát ez a melegedés azért aggasztó...
Szerintem sanszos, hogy a kijelző sárgulásához is lehet némi köze... Nem hiszem, hogy bármelyik kijelzőnek jót tenne ha hátulról rendszeresen fűtik...
Annó HTC Desire-ek első szériája volt hajlamos az erős melegedésre (nem sütött de kellemetlenül meleg volt), és ha már kellően meleg volt, újra is indult... Ott is az erősebb proci használat, GPS használat hozta elő (nálam a 3 betűs navigáció), és végül garanciában cserélték a készülékek alaplapját.
-
datlinus
csendes tag
alkalmazásokban szerkesztésnél a mappa hozzáadására illetve oldal hozzáadására menve nektek is üres szövegbuborékok jelennek meg?
-
CrawLinG
tag
éjjel felrakom tölteni reggel leveszem és kész
-
Pete55555
addikt
Tudtommal akkuknál a töltés hossza attól függ, hány mA-el töltöd. Értelemszerűen minél több a mA annál gyorsabb, viszont annál jobban melegszik (meg nem is tesz nagyon jót az akkunak a gyorsabb töltés). Gondolom SGS2 nem engedi, csak kissebb értékkel tölteni az akkut, mert különben leolvadna róla a hátlap (túloztam). Én erre tudok gondolni, persze ez csak akkor állja meg a helyét, ha minden SGS2 ilyen lassan tölt.
Jut eszembe, az alsó dudorba mi van? Rezgő motor??
-
M.A.Z.
aktív tag
A kijelzőt még nem is néztem...
Kellemesen fűt az is, minimum fényerőn.
Most telóval netezek wifin, ide is róla írok, nekem az egész hátulja meleg,
kivéve az alsó dudor...
Ja és sokáig tölt nekem is (sajàt töltővel)muveszur: viszont én aznap frissítettem, mikor megjött a készülék (26-a) (csak az lemaradt koran van)
-
LBandi
aktív tag
válasz
Mymelody #4110 üzenetére
Hát az akksi töltődése nekem sem a leggyorsabb (megszoktam a régi N70-em 60 perc alatt nulláról maxra toltődött), 10%-ról 100%-ra a telefonnak nálam kelett ~3 óra, amit azért sokallok. Ezt más is megerősíthetné hogy valóban ennyi idő kell a telefonnak a feltöltődéshez?
A Melegedésről annyit hogy nálam azért melegszik. A melegedési zóna sem teljesen homogén, a tenyér alatti rész ahol az akksi is van ott egyáltalán nem, viszont a hátlapjával szembenézve a jobb felső sarok, illetve a kamera alsó-közepe és bal oldalánál tapasztalható leginkább. Wifizés egyáltalán nem vált ki melegedést, sem a szinkronizálás (wifi közben mindig aktív az is) és még a gps se, inkább a hosszú folyamatos képernyőhasználat (20perc<) , erőforrásigényesebb programok használata pl youtube, játék, sőt még ha valami dokksit olvasgatok (pdf, doc, ppt) akkor is. A melegedés bőven jelen van,de nem olyan szinten hogy azt már érinteni se lehessen.
Aki meg azt állítja hogy nem melegszik a telója egyáltalán, próbálja ki hogy fog egy pdf-et és minimum 30 percig olvasgassa folyamatosan, de 30 perc folyamatos on kijelzős GPS navigáció program használata is megteszi, és ha ezután sem lesz meleg a fentebb leírt zónák, akkor megeszem a kalapom.
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
muveszur #4150 üzenetére
Ez az első és egyetlen.
Gondolom csak most vette észre, hogy van fent ilyen update.
Tényleg nem ártana néha visszaolvasni vagy a keresőt használni.
(Kíváncsiságból letöltöttem, de nem telepíti,
azt írja legfrissebb változat, a telepítés felesleges...)Más: Nekem a Galaxy Spicam is melegedett, ha sokat nyúztam,
de mivel jóval dundibb teló, nem érződött át ennyire.
Itt a vékony készülék miatt közelebb van a processzor az ujjakhoz. -
djapor96
senior tag
most ez sárga? -
Luser2000
addikt
Úgy veszem észre , hogy a Samsung Apps-ba tegnap bekerült egy Kamera hibajavítás . Ezt próbálta valaki?
-
mindenképpen kiprobálom ezt a telefont kérdés hogy mikor lesz kapható a Telenornál vagy ha esetleg valaki eladná az szoljon
-
Legendd
senior tag
Minden tiszteletem ezé a telefoné, de hogy úgy felmelegszik,hogy süt,na az azért elfogadhatatlan...és nem mindig csinálja,de most pl telefonálni neö tudnék vele,mert a kijelző irtó meleg...
-
Gizmo94
veterán
válasz
pestibenji #4143 üzenetére
Remélem, ha a fentieket olvasod, te is visszaakadtál és nem lesz álmatlan éjszakád emiatt.
-
Gizmo94
veterán
Komolyan mondom, soha nem vásároltam még akciós készüléket egyik szolgáltatónál sem, nem vagyok egy akcióvadász fajta. Normál esetben ha szükségem van valamire, amikor megjelenik a termék, bemegyek oda ahol lehet kapni és megveszem, annyiért, amennyibe kerül, így nincs tapasztalatom. Ezt a telefont most ajándékba kapom egy rokonomtól aki annál a szolgáltatónál van, akinél én nem, ő pedig aranykártyás és húségakció keretében kívánta részemre megvásárolni, ezért ismeretlen számomra a terület. Egy szolgálatónál használom a telefonjaimat sok éve, így a simlockot én eddig észre sem vettem, amúgy pedig nem foglalkozom üzletszerűen telefonokkal, csak használom őket amíg működnek, amikor pedig ezt befejezik, akkor kihajítom őket,ennyi a kapcsolatom velük.
Ha komolyan érdekel, akkor elmondom,hogy arra gondoltam, hogy az SL egy típusjelzés lehet talán, ami esetleg azt jelentheti,hogy valami butított kivitelről van szó, olyat pedig nem szeretnék,mert megvan az a rossz szokásom,hogy valamiből vagy a legjobb kell, vagy semmi. Ennyi volt a lényege a parámnak. Remélem sikerült a rejtélyről fellebbentenem a fátylat.
-
roxan
senior tag
-
yoleeka
tag
Hol tudom megnézni hogy vajon a kamera most tényleg 192kbps-sel veszi-e fel a hangot, mivel videóknál a részleteknél nem ír semmit. Csak annyit hogy 1920x1080 a felbontás és annyi.
-
yoleeka
tag
válasz
ForRedGlory #3695 üzenetére
Érdekelne ez a camera update, de valahogy elvesztem a dzsungelben. Vagyis elvileg rootolva van a keszulek, efs mappa lementve vagyon. Mikor irja a telepitesnel hogy nevezzem at a camera.apk-ot .bakra, na az az amit nem enged a telefon. Valamiert. Azt irja hogy ez csak olvashato file, ilyet ne akarjak vele csinalni. (átnevezés) Nem volt sikeres a root teljesen? Root explorer van fent. Help!
Köszi
UI.:Tárgytalan, sikerült, csak nyomi voltam.
-
Gizmo94
veterán
válasz
knyitogato #4138 üzenetére
Ahogy én elnéztem a videókon, engem nem zavarna, amennyire látszik, pláne nem, ha nem sima szürke a háttér, hanem pl tárcsázó. Nappali fényben szerintem észre sem venném, legalábbis napon pl. az SGS is egy szar volt, örültem,ha látok rajta valamit
. Nem jellemző rám a "nekem így is jó" elfogadó hozzáállás, mert bár nem egy nagy összeg, de mégis, a pénzemért nem baj, ha nem szart kapok.
Elfogult sem vagyok, mert volt Iphone 4-em is (nem tudtam megszeretni) , SGS-em is (azt nagyon), de nem vagyok Samsung hívő.
Notebookban pl. sosem vennék csak Dellt, mert azt szoktam meg, pedig abból is van Samu
Csak lehet,hogy igénytelen vagyok, mert ha nekem nem égeti meg a kezem, meg nem laggol félórákat, hanem tudom normálisan használni, az elég. -
knyitogato
őstag
válasz
Gizmo94 #4136 üzenetére
Amikor az állapotjelzőt megnézed, vagy amikor tárcsázol. Vagy szürke weboldalaknál alkalmazásoknál. Szerintem, ha ez hiba, a hibát javítani kell. Legalábbis én nem tartom jónak ezt a "nekem-így-is-jó" hozzáállást
Ne legyen jó, ha hibás...attól még lehet szeretni, én sem akarok más készüléket venni. De a 100%-os elfogultság sem megoldás
-
daniel909
addikt
válasz
knyitogato #4134 üzenetére
ok, ez kb ugyanaz minthogy az ipad2, ipod touch 4, iphone 4-eknek bevilágítanak a kis ledek max fényerőnél... most csináltam a képet élőben látványosabb, de SOHA nem vettem volna észre...
-
Gizmo94
veterán
válasz
knyitogato #4132 üzenetére
Szerintem ezt a hibát kicsit túllihegik. Egy biztos, ha megjön és csak ennyi lesz a gondom vele,hogy szürke háttéren baloldalt sárgás a display, én vissza nem viszem emiatt sehová.
Hiszen mikor nézegetek én szürke hátteret? -
Laceeeee18
csendes tag
Bármely nagyszériás gyártás esetén előfordulhat és elő is szokott fordulni hiba hiszen nem lehet minden hibát 100%osan kiküszöbölni és mindenre előre gondolni. Ezek a telefonok még elsőszériában legyártott telefonok igy adodhatnak hibák, az persze a gyártó felelőssége eldönteni h komoly e a probléma illetve hogy mennyit ront az adott cég imázsán egy ilyen eset illetve hogy lesz e kompenzácio a felhasználok felé
nem tudom megitélni ho kinek mennyire sulyos ez a dolog de én személyszerint teljes fény erőn CSAK szürke háttérnél látok kis sárgásodást
-
daniel909
addikt
válasz
Laceeeee18 #4131 üzenetére
ha van egy sikeres telefon (lásd iphone sorozat) akkor mindig találnak valami hibát amit fel lehet fújni, pedig valójában kis semmi hibákról van szó. ez jó hír, ugyanis azt jelenti hogy nagy az érdeklődés a telefonnal kapcsolatban, így foglalkoznak minden apró hibával az emberek pont mint az iphone esetében... én ennek kifejezetten örülök mert ez csak bizonyítja hogy jelenleg ez a legjobb (igen legjobb) telefon a piacon...
kinyitogato: szerintem is
-
knyitogato
őstag
válasz
Laceeeee18 #4131 üzenetére
Oké, csak kérdés, hogy az agyonhirdetett Super Amoled Plusnál ilyen jelenség elfogadható-e, ilyen prémium kategóriás készüléknél. Most, hogy már felkapták a külföldi oldalak, talán lesz vmi előrelépés - Samsung-reakció érdekes lenne.
daniel909: szerintem a hátlapja tökéletes.
-
Laceeeee18
csendes tag
válasz
knyitogato #4129 üzenetére
Én is galaxy s2 tulajdonos vagyok és nem tudom ti hogy vagytok vele ezzel a kijelző problémával ami számomra olyan volt hogyha nem irnak róla észre sem veszem ráadásul nálam nagyon kis mértékben jelentkezik + amugy se szokott az ember egész álló nap szürke háttérképet nézni.
-
daniel909
addikt
Annyira jó h nem vettem eg a nexus S-t, vagy a Neo-t kívülálló okok miatt, ugyanis ma kipróbáltam az SGS2-t és megvan a tökéletes telefon
annyira gördülékeny, gyors, kijelző gyönyörű.... az apple fanok is csak a hátlappal jönnek, ami szórakoztat engem ugyanis másba nemigen tudnak belekötni (értem ezalatt a rendszerbéli dolgokat)
szóval: kis gyűjtés és ráugrok! eddig rosszakat sem nagyon olvastam ugyh Hajrá SGS2! -
knyitogato
őstag
-
jjc
aktív tag
1 het hasznalat utan megvolt az elso fagyas. veszem ki a zsebembol es rohadt forro. de tenyleg qrva forro. semmire nem reagal. cegesemrol racsorogtem. latszolag kicsong, de semmi jele. kikapcs gomb 8mp-ig. reboot, oszt minden a regi kerekvagasban.
beakadhatott vmi progi es jaratta a procit folyamatosan.
amugy meg sosem volt ennyire hibatlan pda-m. szoval senkit se tantoritson el a vasarlastol ez a kis incidensem!
-
knyitogato
őstag
-
muveszur
addikt
válasz
mivan80 #4120 üzenetére
HyperX az egyik legpénzéhesebb modder, akit valaha láttam
Emlékszem, még régen i8910 HD-re fordítást (4-5 nyelvre) 500 euróért akarta csinálni...aztán faenil megcsinálta az összes nyelvet ingyen...ha meg kevés volt a donate, folyamatosan rinya volt..remélem itt már nem lesz ilyen, mert ez már nem megengedhető...
-
babosmiki
addikt
Igen!
Letöltöd a Marketről pl az adw ex launchert,
telepíted és már is szinte egy másik készüléket foghatsz a kezedben!
Annyira testre szabható a menü, hogy durva.
Nekem nem laggol! -
Phobion
őstag
Mennyire éri meg automatikus fényerőt használni? Az akkumlátort illetően. Mert nekem nem igazán jött be.
-
mivan80
aktív tag
-
pzstm
titán
I9100XWKE7 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 May 18 MULTI - CSC - XEUKD1
I9100XWKE7 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 May 18 MULTI - CSC - CPWKD1
I9100XWKE7 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 May 18 MULTI - CSC - ITVKE5ezek közül melyik ROM-ot tudnátok ajánlani? lehet root nélkül felraknám az újabbat!
-
CrawLinG
tag
válasz
tejeszacskó #4112 üzenetére
ezeknel nem kell lemeríteni,(engem is ugy neveltek) rádugod töltőre föltöltöd és kész.Nem káros ha töltőn hagyod.Éjjel rárakod reggel leveszed.Amikor eléri 100% automatikusan lekapcsolja a töltést szoval semmi probléma nem lehet ha fennthagyod
-
dancsuri
veterán
válasz
LaptopSystem #4107 üzenetére
Ennek nem ellenfél az Ifon4 de már magának az Androidnak sem [link]
-
tejeszacskó
tag
válasz
Mymelody #4110 üzenetére
erről jut eszembe, új telefon esetén, lithiumos akku esetén mi a teendő? engem úgy neveltek hogy először le kell meríteni teljesen, majd egy egész estényit tölteni
ezt a maradi anyám tanította, szal lehet h nem így van..
valamint, az káros-e az akkunak, ha pl sokat van töltőn, úgy, hogy már 100%on van, vagy nem várom meg amíg lemerül, stb? -
-
Mymelody
aktív tag
Az enyém 5perc wifis netezés után (de más funkciónál is) tűz forró, töltésnél is. Nem meleg, hanem égési sérülés közeli élmény hozzáérni. Írták itt, hogy ne parázzak, mert ez normális. Hát gratulálok az illetőnek. Ha ezt tényleg így oldották meg, akkor nagy szart sem ér a telefon. Persze úgy vélem ez hibás készülék. Holnap viszem Budafoki útra bevizsgáltatni, qrvára örülök.
Nektek meennyi idő alatt töltődik fel a telefon? Nálam 2óra alatt 0-ról 60%-ig jutott. -
-
Richard!
addikt
de jó annak akinek már megvan
-
-
pzstm
titán
válasz
LaptopSystem #4101 üzenetére
-
dancsuri
veterán
-
hunika1
tag
Váltott valaki iphone 3 GS -ről ? Mi a vélemény? Nem a specik alapján, azt látom én is
-
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sorozatok
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest