Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Balage180
tag
T körkép:
10:00 Pólus T-pont: nincs pénteken volt csak nem tudta eladni (1ső voltam)10:15 Pólus T-partner: nincs és nem tudna mikor kap
10:45 Árkád T-pont aluljáró: 1van félrerakva valakinek bár szombaton megesküdött hogy 10db van készleten
10:56 Árkád emeleti T-partner nincs pénteken kapnak
Sugár nincs pénteken kap
Én meg megyek a MM be és megveszem aztán augban lejár a hűségem és megyek a pannonhoz.
-
pestibenji
senior tag
Megtaláltam amire gondoltam!
Widgetlocker (Y) (L)
-
kellerman
tag
Pendrive csatlakoztatása előtt át kell valamit állítani, mert én feldugtam neki, de nem csinál semmit??
-
pestibenji
senior tag
Srácok engem még mindig érdekelne valami olyan program amivel a telefon zárképernyőjének feloldását tudom változtatni. Valakinek valami ötlet?
-
szkorhetz
őstag
Ma fölkeltem 8-kor, hogy megvegyem a telefont és lementem a céghez, ahol kell a vezérigazgató aláírása, hogy vehessek, de alapból nem volt bent a célszemély. Jól indul... aztán jön a csaj aki intézi ezt a telefon vásárlósdit, hogy nem is lehet már két évre venni náluk sőt már részletre sem vehetném meg a telefont. így alapból 30 ezerrel drágább.
asszem most egy ideig jegelem a Galaxy SII vásárlást.. -
Phobion
őstag
A maglódi auchan T-pontjában.
-
Phobion
őstag
Győzelem.
Ahol én vettem ott kemény 2db volt.
-
moco22
aktív tag
Ide nézz, mit találtam
15 launcher alkalmazás, mellyel egyedivé varázsolhatod androidos készülékedet -
Sógi
addikt
e-bay-ről rendelek mindent
Persze, ha leteszteltem, leírom..
Eddig egyszer kaptam egy rossz akkut, jeleztem neki, h fos és már küldte is a jótMás: widget locker proginál miért van az a történet, h lezárom a telefont, megnyomom a középső gombot, felébred az app és ha újra megnyomom, akkor egyből feloldja a zárást és már lép is a főképernyőre, miközben az elhúzós kütyünél kellene csak nyitnia..VKI vágja ezt, mi van rosszul beállítva? köszönöm!
-
eNKá
csendes tag
"- Most rendeltem hozzá napelemes 3000 mah töltőt, ami kb akkora mint a telefon, nekem jobban tetszik ez a megoldás, mint az akku cserélgetése + egy dokkolós töltőt is Ha vkit érdekel, akkor megosztom a tapasztalatokat..?"
Várjuk a tapasztalatokat
Hol rendelted?(#3763) pzstm: Ma reggel rákerestem az árlistára a weboldalon és láttam benne. Csak nem tudtam, hogy eddig is benne volt-e vagy sem, mert én eddig nem itt néztem az árakat, hanem a készülékek főmenü mobiltelefon pontjában. És ott eddig is ott volt.
-
knyitogato
őstag
Ma vettem ezt a tokot a telefonra, mintha ráöntötték volna:
-
mivan80
aktív tag
Nem tudom, hogy láttátok-e már:
-
M.A.Z.
aktív tag
Hamar megtette hatását a GS2, az Edigitalban újra 100e alatt van a GS.
Aki nem szeretne T-M-es telót vagy drága függetlenül, jó alternatíva lehet.
Én is majdnem az elődöt vettem, csak valamiért felugrott az ára 114900-ra,
mielőtt megjelent volna a GS2. Akkor még a T-Mobile-nál sem volt híre.
Jó kis marketingfogás volt a részükről
Vertem is volna a fejemet a falba, mikor kijön a 'kettes' -
Mymelody
aktív tag
Tudtok valami hívás/beszélgetés perc-számlálót?
Call meter már fent van, de hátha van valami pofásabb -
dancsuri
veterán
-
Help pls!
Az akkuhasználatnál nálam a Maps áll 17%-al a harmadik helyen, ez normális? Nem használom a programot, és a GPS is ki van kapcsolva.
-
Sógi
addikt
válasz
muveszur #3770 üzenetére
A TW megjelenést szeretném változtatni (fő képernyő megjelenés, oldalak animációja, alsó parancs ikonok megjelenése, programok menü nézete..), fel is van telepítve vagy 5, de a programok között csak ez jelent meg: go launcher..
Viszont amikor újraindítom a telefont vagy ha jól emlékszem nyomok egy reboot-ot és megnyomom a kezdőképernyő gombját, akkor jön elő egy TW menü, h melyiket akarom használni, na ezt szeretném gyorsindítóba betenni! Érthető amit leírtam?Kösz moco, megnézem ezeket is...
-
pzstm
titán
t-mobile webshopban újra előrendelés státuszt kapott a masina
-
muveszur
addikt
Milyen témákat akarsz változtatni?
Az androidot nem lehet egyszerűen témázni...CWM-ből teheted meg, vagy pedig rootexplorerrel kell másolgatnod. Előbbihez kernelcsere, utóbbihóz root kell....Vírusírtó pedig szerintem nem kell...Ha marketről szeded össze esetleg a vírust, akkor a Google távolról eltávolítja azt...
-
Sógi
addikt
Másfél hete használom a telefont és nagyon meg vagyok elégedve!
Megjegyzéseim:
- EK2-vel az akku nálam jó, 24 órát simán elfut (telefon, e-mal, wifi, játék), ha nem nyúzom két nap.
- Kijelzőn nem látok semmilyen foltot..nekem a felbontás is tökéletesen megfelelő
- Összeszereléssel is nagyon elégedett vagyok, egyben van, bár én is jobban szeretem a fémet, de ez is nagyon OK!
- Nagyon kényelmes kézben tartani, nem túl nagy és imádom a recés hátlapot, nincs az az érzésem, h kicsúszik a kezemből (mint pl. wave-nél) Viszont nagyon tetszik a súlya, már szívattam a kollégáimat, mikor odaadtam nekik és mondtam, h "vigyázz! Nehéz..", látnotok kellett volna az arcokat mikor megfogták
- Furcsa nekem a középső gomb, olyan gyengének tűnik mikor nyomkodom, hogyis mondjam..lehetne erősebb, masszívabbPersze ettől még megfelelő! Nálatok?
- Wifi, dolphin hd tökéletes számomra, gyors és tudja amit kell.
- Ha a készülék hátulját koccintgatom kézzel a felső résznél, akkor van egy kis rezonálós hang, nem zavar, de másnál is jelen van ez? (wave-em is ilyen volt)
- Most rendeltem hozzá napelemes 3000 mah töltőt, ami kb akkora mint a telefon, nekem jobban tetszik ez a megoldás, mint az akku cserélgetése + egy dokkolós töltőt isHa vkit érdekel, akkor megosztom a tapasztalatokat..?
Kérdésem:
Hogy tudom változtatni a touchwiz témákat egyszerűen? Több megoldást is írjatok, ha van,
Tényleg felesleges a vírusirtó használata?
kösz!Én is kezdő droidos vagyok, úgyhogy lesznek biztos böszme kérdéseim
Bár eddig magamtól is elég jól belaktam a telefont, van minden...Kedvelem a droidot így elsőre, úgy érzem, h határ a csillagos ég alkalmazások és testre szabhatóság terén -
Domino csomagban 132.991.- a T-mobile-nál... baráti ár. Lehet eddig is ennyi volt, csak én nem vettem észre!?
pzstm: nincs memókártya a csomagban.
-
-
dancsuri
veterán
Egy 3 fájlos romhoz vezető linket szeretnék, Köszi
-
Varszegig
veterán
arra tud valaki megoldást, hogy ha x ideig nem nyúlok a képernyőhöz, akkor ne lezárjon, hanem csak elsötétüljön, azaz a home-ra éledjen vissza? Azt szeretném, hogy csak akkor zárjon le, ha a power-t megnyomom.
-
t72killer
titán
válasz
Cruncher #3751 üzenetére
Egy HDMI to VGA kábellel nem tom, ki vagy-e segítve...
kérdés még, vajon működne-e? ennyiért énis beszereznék 1et.
Van HDMI to s-video cucc is, drágábbért.
-
djapor96
senior tag
Van valakinek ötlete, hogy mit állítsak át, hogy a mail kliensből ne tűnjenek el a levekek, ha a laptop is leszedi a serverről
-
szkorhetz
őstag
Bekerült a hivatalos árlistába!!!!
ha minden jól megy, akkor délelőtt már el is hozom a "kicsikét" -
Cruncher
csendes tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de van mód rá, hogy "hagyományos" TV-vel is össze lehessen kötni a telefont? Amin nincsen HDMI?
-
muveszur
addikt
válasz
dancsuri #3743 üzenetére
Elég komoly lett a TC! Lehet, hogy helyettesíteni fogja a RootExplorert?
Nagyon bejön a 2 részre osztás!bmarko:Nem én
Csak a hibákat akartam orvosolni az én szájízem szerint...am nem is tudtam, hogy jösz te is SGS II-re
Marketfordítás
Csak az a baj, hogy túl sokszor frissül
-
dancsuri
veterán
-
Angar
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni a szerencsés tulajoktól, hogy ha veszek egyet T-nél akkor arra is lehet azonnal telepíteni a hivatalos Samsung frissítéseket, vagy várni kell amíg a T-mobile is engedélyezi azokat? Ha várni kell az mennyi idő lehet vajon? -
Varszegig
veterán
factoryfs.img-nél áll 5 perce az odin. Mi van ilyenkor??
-
greencard
tag
Nem a jobb hanggal felvevő camera apk-ra gondolok, hanem az eredeti samu-s frissítésre, amelyik gyorsabban fókuszál. Na, ezt automatikusan frissíti a telefon, ha wifi-n van, vagy hogyan tudom, hogy a friss van rajta?
-
Mymelody
aktív tag
Sziasztok! Nekem is megjött ma a GS2
Sajnos a töltésnél nagyon melegszik és lassan is tölt.
Másnál ez hogy van? -
somnia
senior tag
válasz
ForRedGlory #3695 üzenetére
and rename your Camera.apk to Camera.apk.bak
Nekem miért nem engedi átnevezni?
Azt írja, hogy a fájlrendszer csak olvasható. -
muveszur
addikt
Gondolom azért, mert vagy nincs beállítva az automatikus frissítés, vagy pedig 3 órára van állítva...
A Market tele van jobbnál jobb alkalmazásokkal: Market "weather"
Személy szerint a Beatifull widgetet és a Fancy widgetet tudom ajánlani... -
LBandi
aktív tag
Tud valaki olyan idojaras widgetet ami a magyarországi jelenidő és rövidtávu elorejelzest pontosan jelzi. Ami most fent van az napsutest mutat mikozben zuhog az eso es nagyon be van borulva.
-
kissandras20
aktív tag
Asszem beruházok egy jó öreg Case Mate tokra
-
zeroo5ux
aktív tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104385 kicsit komolyra sikeredett
-
Tuninger
addikt
válasz
ForRedGlory #3695 üzenetére
Ez is egy jó mod. Én 720p @ 60fps-t szeretnék, amivel eddig ha jól tudom csak a Wave rendelkezett. Van már bármelyik droidra olyan mod ami magasabb képkockával vesz videót?
-
válasz
BladePocok #3706 üzenetére
érdekes kérdés...
-
BladePocok
tag
Szerintetek várjam meg a 2012 elejét a SGS3-ért , vagy váltsak most "telót" ? (SE w300i-m van, első androidos "telóm" lenne
-
muveszur
addikt
Srácok!
Ha találtok fordítási hibákat a telefonban, írjátok meg nekem légyszi priviben, javítani akarom őket! Köszi!
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok !
El sem hiszem, de megvan
Gyönyörű, hihetetlen, tepsi. Wave-ről váltottam, soha nem volt még androidos telóm, úgyhogy segítséget szeretnék kérni, hogy programok közül melyikeket érdemes leszedni, illetve pár "kezdő-tippet" is kérek, ha vannak ilyenek.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
knyitogato #3702 üzenetére
Inkább akksit hol lehet venni. Engem ez érdekelne
-
knyitogato
őstag
Bejártam az egész várost, de SEHOL nem találtam bőrtokot rá.
Hol lehet bőrtokot venni rá???? sürgős lenne
Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- OLED TV topic
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest