Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tejeszacskó
tag
válasz
tejeszacskó #4597 üzenetére
aaaa akkor Gizmo94
emlékeztem h neked is állatos képed van aztán összekevertem :x -
Sógi
addikt
válasz
tejeszacskó #4597 üzenetére
Nekem nem kell még egy GS2 a már meglévő mellé
"Sógi: én szombaton rendeltem telefonon, azt mondta h kedden hívnak egyeztetni, h szerdán mikor tudom átvenni, ha budapesti vagy valszeg veled is ez lesz "
-
-
keIdor
titán
válasz
knyitogato #4584 üzenetére
-
keIdor
titán
válasz
Linkelhetted volna.
Mindegy, majd én.
[link] -
pzstm
titán
most kaptam T-mobile-tól valami GoNapiNet MMS-t, viszont az üzenet mérete van csak ott, a Letöltés felirat szürke......tud valaki segíteni?
-
Richard!
addikt
válasz
nekem közepes fényerőnél kicsit sárga.alacsonynál nem és magasnál se.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Gizmo94 #4585 üzenetére
Sok jóra nem számítok a megérkezéssel kapcsolatban, mert a rendeléskövetés pont úgy néz ki,mint 2-án amikor leadtuk:
Rendelés állapota: Szállításra vár.
Szállítás várható időpontja: Az Ön rendelése előrendelt terméket tartalmaz, a termék beérkezésétől függően kerül kiszállításra.Ez teljesen bizonytalan, lehet hetek múlva is akár. Érzésem szerint el lett baszva ez az egész, kár volt megrendelni. :S
-
Richard!
addikt
köszi mindenki.akk nem szarozok ezzel
-
Gizmo94
veterán
Jó neked.. Irígyellek. Nekem ma nyúlták le az i4-emet, az SGS-emre is árgus szemeket vetett egy családtag, már állandóan kering körülötte mint légy a dögön, nem hagy élni, az SGSII-t pedig még meg sem kaptam. Ügyintéző útján, a webshopból rendeltük még a múlt héten, sejtelmem sincs, mikorra fog megérkezni.
Amúgy én mindegyik telefonomat egyszerűen a pólómmal szoktam törölgetni ha már full ujjlenyomatos volt, folyadékot sosem használtam semmit,, fólia egyiken sem volt sosem és eddig mindegyik karcmentes.
-
Sógi
addikt
válasz
dancsuri #4572 üzenetére
Kösz, még egy kérdés, jól testre szabható? Segítségeddel úgy döntöttem, h beruházok rá
Én a kijelzőt a pólómmal szoktam törölni, de előfordult már, h nedves törölközővel, jó kis cucc ez a gorilla glass
(#4578) richie900812: 3-5 perc alatt lefut, attól függően mennyi adatot kell átvizsgálnia.. (antivirus free, netquin, avg, dr. weblight -okat próbáltam eddig, jók, csak nem tudom, h mire
)
Melegedéssel kapcsolatban: tegnap töltöttem és közben játszottam, 47 fok volt a max, de én leszarom, amíg nincs semmi baja a telónak, van két év gari
-
Tibcsi73
csendes tag
Sziasztok!
Segítene valaki abban, hogy melyik program tud megadott időintervallutól visszaszámolni, röviden jelezni, majd újraindulni többször egymás után. (pl 2 pec kell 20-szor egymás után).
Kerestem, de nem találtam ilyen programot!
Köszönettel! -
eNKá
csendes tag
Köszi! Majd megnézem a böngészőt!
A műanyag házzal, hátlappal kapcsolatosan csak annyit mondanék, hogy nekem nem volt galaxy s-em, nem tudom az mennyire volt recsegős vagy sem, de ez műanyag ide vagy oda, nagyon profin össze van rakva. Aki ebben hibát talál, az szőrszálhasogató.
-
Zin
őstag
Mien folyadékkal, s milyen rongy-al erdemes torolgetni a kijelzot, meg a kamerakat?
Hol lehet kapni ien finom puha anyagu torlokendot? -
Sógi
addikt
Imádom ezt a telefont kézbe venni, most így 2 hét használat után beleszerettem a müa házba is, nagyon jól össze van rakva és nem is bánom, h nem fémből van, nagyon bejön a súlya
A sebesség és testre szabhatóság tökéletes számomra! Memória elfogyást nem tapasztaltam és sztem nem is fogok remélhetőleg
netezésre és játékra is egyaránt kiváló.
SPB shell 3d-t már tesztelte/használta vki, van tapasztalat?
-
Sógi
addikt
-
Tuninger
addikt
A gyári videólejátszó elvileg kezeli az .srt feliratokat. Hogyan tudom a feliratot feltenni a film mellé KIES-sel? (mert a KIESnél nekem csak a videót látja)
-
eNKá
csendes tag
válasz
knyitogato #4563 üzenetére
Opera-t használsz? Jobb, mint a gyári?
Vagy valaki tud valamit a firefoxról? -
Remus389
veterán
válasz
ForRedGlory #4562 üzenetére
lehet provokatív volt a stílus, de a videók nem hazudnak
az hogy kínai, az meg igaz, Kínában gyárták az almákat embertelen körülmények közt, alulfizetett munkásokkal
a Samsungot Dél-koreában gyártják szerintem
-
Varszegig
veterán
válasz
knyitogato #4563 üzenetére
nem próbáltam
-
ForRedGlory
félisten
-
Varszegig
veterán
válasz
zeroo5ux #4558 üzenetére
aktív netezés közben erősen fogy az akksi. Nem figyeltem annyira pontosan, de a gyárin böngésző pengeti a cpu-t szerintem, ez az ára a hihetetlen gyorsaságának. Olyan 4-5%/15-20 perc lehet. Cserében szombat este a 18" acer laptop helyett a galaxyval netezgettema teraszon borozgatva. Lájk
-
Remus389
veterán
válasz
zeroo5ux #4558 üzenetére
én is egyből vágtam hogy csak viccel
egyébként akkor lenne trollkodás ha mindezt a hájpfón topicjába küldtem volna(itt a sjaát topicjában lehet dicsőiteni a samsungot nem?), páran biztosan kiborultak volna(hitüket sérti ha egy Samsung lenyomja akármiben az imádott epült), főleg a harmatgyenge kamerateljesítménye láttán
csodálom is, hogy még nem jelent meg Evörmen vagy Joey13,5 védeni az apple-t izzadtságszagú magyarázatokkal, pedig őszintén megvallom arra számítottam
de mondhatnak bármit is, akkoris leszerepelt az apple a szememben, mégha valami kínai ócskaság lenne(végtére végülis az), akkor elfogadnám a laggolós böngéászőt és videofelvételt, de egy méregdrága istenített terméktől biz Isten nem ezt vártam
jah van egy vicces video erről: [link]
-
killerjohn
addikt
válasz
zeroo5ux #4555 üzenetére
könyörgöm, még oda is írtam, hogy "sarcasm off"
magyarul: ironizáltam csak! Nekem is, asszonynak is SGS2-je van, és teljesen egyet értek vele. Tudod, volt egy kirohanás Apple oldalról, hogy a flash szar, mert lassú és instabil. Ezért ironizáltam
Bocs, ha félreérthető voltam!
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
killerjohn #4550 üzenetére
ha értelmeset nem tudsz akkor inkább ne is válaszolj.
(az lett volna a Trollkodás ha csak írt volna valamit aminek semmi igazság alapja nincs, de esetünkbe alá támasztotta az állítását egy videóval is)
WiFizésnél kinek mennyi idő alatt kezd merülni a telefonja? (mert számomra aggasztó az hogy kb 10-20 perc után 90% alatt van az akksi...)
-
dancsuri
veterán
válasz
killerjohn #4551 üzenetére
Ha lesz az SGS2 kép alatt is link, akkor készíthetsz magadnak saját romot az ott elhelyezett elemekböl
-
Remus389
veterán
ismét leszerepelt az Apple, a szemembenezcsaka bevezető
böngésző teszt
a Galaxy S2 leveri a szintén duplamagos A5 kódnevű processzorral szerelt ipad2-t(pedig nemistudom ki állította az ellenkezőjét), illetve szénné gyalázza a jobb szélen lévő nudli kis aluminium vackotérdemes 7:20-ba beletekerni hogy szaggat a vacak apple-ön és mennyire smúth a galaxy-n
na jó8!
-
dancsuri
veterán
-
dancsuri
veterán
válasz
tejeszacskó #4543 üzenetére
Ha a lopó tudja mit lopott, és ért a romcseréhez, akkor a mobilkövető nemsokat ér
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #4479 üzenetére
látom, xda-n ez másnak is gond. megoldás lehet az erősebb töltő, habár most is egy baszom drága blackberry töltőt használok...
-
kissandras20
aktív tag
válasz
tejeszacskó #4543 üzenetére
Most próbáltam, GPS-t nem tudta bemérni mert lakásba vagyok, de csengetni tudtam
Kies air-t próbáltátok? Igen jó
-
markol68
csendes tag
válasz
tejeszacskó #4501 üzenetére
Csatlakozom Én is így rendeltem minden ok. Én is kaptam 120 perc ingyen dumcsit hálózaton belül korrekt és gyors kiszállítás!!!
-
tejeszacskó
tag
s2 mar ugye olyan hogy lopas eseten meg lehet talalni samsung oldalan gps-szel, ugye?
-
kissandras20
aktív tag
MA kipróbáltam a headsetet, zenelejátszót. Nem tudom, hogy most a telcsi jó vagy a füles, esetleg mindkettő, de NAGYON JÓ!!!
Tiszták a hangok, utcán is kifogástalan, teljesen kizárja a külső hangokat. Nekem volt már pár ipodom, de ez majdnemhogy veri őket! Szóval a sok negatív mellé, amit leírtatok itt egy kis pozitív.
Egyébként hol látjátok hogy KE2 vagy milyen rom van rajta? Csak azért kérdezem, mert nekem semmi hibám, kifogásom nincs vele. -
sztrogoff19
tag
Üdv,
a házilagos ROM csere bizony garancia vesztéssel járhat,de nem feltétlenül, mert én még nem olvastam olyat, hogy valaki bevitte a házilag szétgyalázott telefonját és a szervizben pöcsöltek volna vele.
Ez természetesen nem jelenti azt, hogy egy nem hivatalos ROM-al, esetleg működésképtelen állapotban lévő telefont beviszel és nem lesz semmi gond.
Ha értesz az informatikához, akkor a ROM csere-bere sem fog majd gondot jelenteni, javasolom, hogy olvasd a PDAFANCLUB.COM fórumát, ott a samsung telefonok között megtalálod a i9100-t. Ott inkább találkozol hozzáértőkkel, mint itt, persze tisztelet a kivételnek, mint pl. muveszur, ForRedGlory, kali és még páran, akiket elfejeltettem felsorolni.
Én magam abszolút laikusként is meg tudtam csinálni a ROM cserét, de őszintén szólva nekem a fapados gyárival sem volt semmi gondom, csak hát a kisördög...
Ha majd ősszel megveszem az S2-t, akkor igyekszem elkerülni a házilagos barkácsolást, amennyiben az lehetséges. Mondjuk ezért sem érdemes első körben telefont venni, mert nagy valószínűséggel sok a gyermekbetegsége, amiket idővel orvosolnak
A fenti oldalon egyébként külön topic-ot találsz a KE7 ROM cseréjéhez
-
muveszur
addikt
válasz
ForRedGlory #4538 üzenetére
Mert hülye vagy
....bezzeg jöttél volna sírva....
Peace neki szintén!
-
fireman3
tag
válasz
ForRedGlory #4525 üzenetére
Bocsi tudatlan voltam. Nálam a rootolás azt jelentette, hogy valamelyik root progit elindítom az astroban és kész.
Persze rootot tartalmazó kernel odinnal történő flashelése is lehet rootolás. Ezután én is beleértem.
Mégegyszer bocsi, de az eddigi androidos telefonjaim rootolásához nem kellett számítógép, cwm, recovery. -
Richard!
addikt
Kezdem kiismerni a telót
nem gondoltam vna h ennyi mindent tud
-
válasz
tejeszacskó #4530 üzenetére
de azzal nem a gyári firmware verzió áll vissza, hanem az utoljára felhúzott firmware verzió áll vissza abba a nyers állapotba, amikor felhúzásra került, a később telepített alkalmazások tűnnek el, illetve a firmware felhúzása után módosított beállítások állnak vissza gyári alapértékre!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
fireman3 #4505 üzenetére
Skac, fogd már vissza magad, akkora baromságokat írsz hogy ez már fizikai fájdalommal jár... két hozzászólásod olvastam eddig, mindkettőben durván megvezeted a többieket...
Ha nem értesz hozzá, ne okoskodj. Bocs de ez kiverte megint a biztosítékot. Már hogy a francba ne lehetne előtte rootolni? Lehet, /efs mappa miatt meg egyenesen kötelező...Ezt olvasd el mielőtt hülyeségeket írsz: [link]
Most olvasom, nem csak engem idegeltél fel... [link]
-
Samsung Galaxy s II logó bejön és újraindul. Ilyenkor mi van?
-
tomp
félisten
Elolvastam az első hsz-t és észre vettem az 1GHz-es kétmagos procit. 1,2-n megy nem? Illetve miért kapható nvidiával illetve saját samu procival egyszerre? Ennek mi az értelme?
-
efs -ről hogy lehet visszaállítani a telefont? Hátha az megoldja a kamera problémát.
-
Bodoo
tag
KE2-es ROMom van, a telefon izomból melegszik, 53°C, és merül mint az ökör (battery drain), esetenként lagg a főmenüben. Magyarul a KE7-es ROM-ra volna szükségem, úgy tudom ott megoldottak ezek a hibák.
Még új vagyok az Android világában, de az informatikához azért konyítok eléggé.
Véleményetek szerint saját magam csináljam meg a ROM frissítést, vagy vigyem be a T-Mobile szervízbe és velük csináltassam meg?
Járhat ez garancia vesztéssel?
Root-ra nem vágyom, meglennék nélküle is, az feltétlen kell a ROM cseréhez?
Picit félek házilag ROM-ot cserélni, esetleg ha van ezügyben Győrben jártas személy aki megcsinálná abban is benne vagyok.tegnap este úgy lefagyott hogy csak aksi kivétellel tudtam életre kelteni..
pár kép aksi melegedésről:[/L ](L:/dl/upc/2011-06/05/52162_ya2hqpzfzrqdphvw_sc20110604-011938_1.jpg)
(/L) (L:/dl/upc/2011-06/05/52162_sevqkyj94uufn992_sc20110604-092613_1.jpg)
(/L)
-
muveszur
addikt
válasz
fireman3 #4505 üzenetére
Jajjj, már megint hülyeséget írsz!!!
Mielőtt frissíted a telefont, igencsak ajánlott a telefon rootolása és az efs mappa lementése...
Rád is igaz az a mondás, hogy a több néha kevesebb....Inkább ne írj semmit, vagy csak kérdezz, mint hogy olyan téves információkat írj, amik egyáltalán nem igazak, ráadásul visszavonhatatlan hibák is származhatnak belőle.
Mert hogy az efs mappa lementése igen fontos, egy esetlegese elszállt IMEI-t is vissza tud hozni...És ne mondja senki se azt, hogy nem lehet, mert igen is lehet, nagyon jól tudják ezt a Galaxy S tulajok is...Rootolás: [link]
Rom frissítés: PFC vagy muveszur FAQ-ja -
CrawLinG
tag
srácok, t-mobilba új elöfizetés esetén , hónap végén kérnek depozit összeget ??? (havi számla 2x kifizetése előre)
-
Pár másodperc után megfagy a kamera de van hogy már alapból fekete képernyő fogad és visszalépni sem tudok a menübe kb 1 perc amíg kilép. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
pzstm
titán
sziasztok! Szeretnék megpróbálkozni a napokban egy újabb ROM feltelepítésével (KE2 van jelenleg.) Mindenképp javasoljátok, hogy rootoljam is előtte a telefont?
-
CrawLinG
tag
válasz
tejeszacskó #4501 üzenetére
nah az király
én is akk megrendelem köszi a helpet
-
tejeszacskó
tag
válasz
CrawLinG #4500 üzenetére
én telefonon rendeltem meg (ua. mint webshop) nagyon segítőkész volt a faszi.
szerdára lesz új készlet (nekem akkor hozzák) szóval rendeld meg gyorsan mielőtt megint elfogy.
amit kaptam webshopon mellé:
120 perc ingyen telefonálás,
egy domino kártya havi 10 perc ingyen beszélgetéssel,
5% engedmény az árból, + további kedvezmények aranykártya miatt.+ amiket említett a kolléga
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest