Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sonkamiki
tag
Lehet hülye kérdés, de a Flash játékok mennek a telón?
-
-
cqr
aktív tag
válasz
szkorhetz #3392 üzenetére
A teszt feltöltési ideje 04.08. Így egyáltalán nem kizárt, hogy még beta driverekkel készült. (A végleges driver 2.5-szer is gyorsabb.)
#3394:
Nagyon különböznek. A tegra egyetlen erős pontja a "textured-triangle-throughput". Míg a mali komplex grafikus tartalom/effektek kirajzolásakor ~2szer erősebb. -
szkorhetz
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=qAFs9OQinNo
itt 5:11-nél nagy gázok vannak azért....
Lehet, hogy még sem olyan erős az a Mali? -
t72killer
titán
Hurrá, végre megoldottam, hogy a yahoo-s mailemet is tudjam a beépített levelezőn használni
Ezenkívül a azt vettem észre, h a wifi tényleg nem a legjobb, a router mellett ülve 1x-1x előfordul, h csak közepes jelet mutat, de sokszor meg tökéletes, maxon van a térerő ->vmi interferenciára gyanakszom/vagy a szoftveres jelfeldolgozás bibis.
A GPS repülőmódban kb 2 perc alatt fog jelet erdős terepen, a pontossága egy 2km-es erdei séta alatt végig jobb volt 10m-nél.
Autós töltőre dugva, navigálva és napon eléggé felforrósodik (kb ugyanannyira, mint a kaiserem, azt is mindig az uráncella-leolvadástól féltettem) Nem-napon uez a feladat már csak langyosítja a ketyerét, töltőről lehúzva (szintén navi a főfeladat) meg csak a kamerát tapogatva érezhető némi meleg.
-
fecs
senior tag
válasz
pestibenji #3388 üzenetére
Remélem így van, ahogy írod.
A másik kérdésedre: majd idővel vki készít vmi megoldást. Én még nem találkoztam alternatív megoldással.
-
pestibenji
senior tag
srácok ez teljesen normális, és nincs is vele semmi baj
annyi ram áll rendelkezésünkre, hogy nem fog elfogyni ne izguljatok
procit nem eszik ha nem használod aksit se használja, szóval semmit nem árt.
-
pestibenji
senior tag
Egy kérdés, a képernyőzárat le lehet valahogy úgy cserélni olyan megoldásra ahol nem egy képet kell elhúzni hanem a képernyő két oldalán van egy-egy ikon (némítás és feloldás) és amelyiket elhúzod azt csinálja? Mindezt úgy, hogy máson nem szeretnék változtatni. Ilyenre gondolok, mint ami a Zte Bladenek van: [link]
-
sterby79
tag
válasz
knyitogato #3380 üzenetére
Üdv!Van az aku alatt S/N , én azt irtam be a sorozatszámhoz, mikor regisztráltam és simán elfogadta.
-
datlinus
csendes tag
az normális hogy az üzenetek (gyári) app nyitva marad kilépés után? feladatkezelővel kell kinyomnom.
-
greencard
tag
Jut eszembe: van olyan videó lejátszó, ami kezel több hangsávot is, azaz ki lehet választani egy másik streamet is?
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
DjBlero #3375 üzenetére
simán fut mind kettő
a többit privátba
amúgy nagy felüdülés végre játékok terén is az Omnia HD után amire egy normális játék nem volt.
(érdekességképpen egy 700megás rarozott film (raktározott tömörítésű) kicsomagolása 1 perc 40 mp volt)
300 megás fájl (eredeti méret 700mega) (legjobb tömörítés) 2 perc 50 mpaz omnia ezt egy óráig csinálta kb
-
zeroo5ux
aktív tag
Angry Birds Rio, Spider Man, Gangstar MV, Plants Vs Zombies, Modern Combat 2, Fruit Ninja, Worms, Brothers In Arms 2, Doodle Jump, a jó öreg Quake 3
és most már a Splinter Cell
amúgy a vPlayer lejátsza a DTS hangsávot csak sajnos a Video codecje eléggé gyengus az MKV-hoz... (de legalább látszik hogy nem lehetetlen DTS audio lejátszása)
-
koveradam
tag
válasz
Csillagkuty #3364 üzenetére
Szia!
A képernyő fotódon lévő akksi kijelző widgetnek mi a neve?
-
banpity
tag
Sziasztok
Mindenki nyomkodja ??
Írjatok már róla dolgokat mert ha minden igaz szerdán meg lesz az enyém is
Jobban várom már mint a karácsonyt
-
CHIPman
nagyúr
válasz
-
Csillagkuty
tag
válasz
ForRedGlory #3366 üzenetére
Igen, pont ilyenre gondoltam.
Köszi a tippet, legközelebb így fogom csinálni. :-) -
ForRedGlory
félisten
válasz
"Bocsi, nem tudom, h kell kicsiben berakni"
Annyi az egész, hogy átméretezed a képet, feltöltöd mindkettőt valahova, majd a nagy képet linkként teszed be, és oda ahova a link szövegét tennéd, képként beilleszted a kiskép linkjét, és akkor kattintható lesz, és ízlésesebb. Remélem érted
Ilyen lesz, most csináltam: [link]
-
balu333
tag
Akit esetleg érdekel SGS 2-höz [Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™ HD v1.0.0]
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Csillagkuty #3353 üzenetére
Szabad tudni mivel méred egyszerre a WiFi és a 3G forgalmat?
-
dancsuri
veterán
-
Csillagkuty
tag
Közben rányomtam a szinkronizálásra, utána a gomb inaktív lett, szóval sikerült gondolom.
Most az a gondom, h nekem a sim-en is vannak számok, de nem a legfrissebbek, tehát törölni akarom, meg a telefonról is. Viszont hogy tudom törölni a telefonról a számokat, h a gmailről ne törlődjenek? Ha beállítom, h a telefon számait mutassa és le akarok egy névjegyet törölni, kiírja, h több fiókból is törlődni fog. :S
Simen azért jó számokat tartani, ha a telefonnal történne bármi, h szervizbe kell vinni, és a régit kell használnom, h ha átrakom a kártyám meglegyenek a számok. A régebbi telefonokat nem lehetett szinkronizálni gmaillelT72killer: Van adatszámlálóm, és elvileg a T is visít, ha elérem a 80 illetve 100%-ot
na meg az egyenlegemen is látom, ha nagyon elszállt
-
moco22
aktív tag
MiniGSM Diósd-Campona
154.900 Ft/db-tól -
t72killer
titán
válasz
"Én egyszerűen kikapcsolom a bekapcsoló gombnál az adathálózat üzemmódot, és nem megy 3g netre"
Vannak akiknél mégis kiment... Biztiamibizti, amikor az múlik rajta, hogy adatroamingoljon-e a teló vagy sem, én átíránám a cuccot/feltenném az APNdroidot /QS APN controll-t vagy vmi hasonlót. -
moco22
aktív tag
válasz
most már én is így használom a netet. előtte fent volt mindenféle ki-bekapcsoló. mondjuk ez a lehetőség már nem is emlékszem, melyik/hányas romtól van csak, előtte nem volt.
és miért nem szinkronizáltatod vele a névjegyeket? ha valamit a telóban változtatsz vagy a gmailben, akkor egyből le is szinkronizálja a változásokat, oda-vissza.
nagy ötletnek tartom. a sim kártyámon egy deka telefonszám nincs. bármi történik a telóval, ha le kell formázni, vagy mittudom én,csak beszinkronizálom és már minden fent is van, a képektől az email címekig, minden. -
Csillagkuty
tag
válasz
t72killer #3344 üzenetére
Én egyszerűen kikapcsolom a bekapcsoló gombnál az adathálózat üzemmódot, és nem megy 3g netre, a wifi mindig be van kapcsolva, itthon azon megy. Amikor meg nem vagyok wifi közelben, akkor csak annyi időre kapcsolom vissza az adathálózat forgalmat, ha épp meg akarok nézni vmit a neten, vagy mail pl. utána kikapcsolom és nincs semmilyen net kapcsolat. Ez is biztonságos, a számláló szerint 3 nap alatt a wifi 165 MB-ot fogyasztott, a 3g meg 1 MB-ot. Amúgy 150 MB-os csomagra fizettem elő, így nézve ez bőven elég lesz nekem
Van egy kérdésem is, a gmailem-en vannak a telefonszámaim, címlistám, viszont nem szinkronizáltam, hanem úgy állítottam be a megjelenésnél, h a gmailes számok látszódjanak. Ez így jó is ahogy nézem. A kérdés, h net nélkül is elérhetőek ezek a számok? Azt próbáltam, h kikapcsoltam minden adatforgalmat, és működtek elvileg. Ha ez így működik, akkor miért jó szinkronizálni a gmaillel pluszban a számokat? Azért is kérdezem, h nehogy nekem is olyan hibaüzenet legyen, mint LBandi-nál.
-
kellerman
tag
válasz
ForRedGlory #3340 üzenetére
Kösz. Kipróbálom, csak kár, hogy ez utólagosan javít, de ez is valami.
-
Drawain
csendes tag
válasz
Nekem azt írja a telefon által készített mp4-re a vReveal h nem támogatott vagy ismeretlen formátum...
-
t72killer
titán
A tutira akarsz menni, akkor át kell írni az APN beállításokat (Access point names, én minden bejegyzést átírnék), és nincs több netremenés, csak wifivel.
Droidwall-ból van már gingerbread-en működő verzió? Kéne valami megoldás, ami kordában tartja az appokat, mihez férnek hozzá és mihez nem, telepítéskor ui. az ember vagy elfogadja az app kívánságait, vagy kb lemondhat róla...
-
LBandi
aktív tag
válasz
hunyadym #3332 üzenetére
Köszi!
Akkor lehet nem uszom meg a frissítést mert nagyon zavar ez a probléma.
Másik hogyan lehetséges az hogy beállítok a telefonra rárakott mp3 számot csengőhangnak aztán egy idő után elállítódik azaz nem az lesz a csengőhang.
Zin: Az előttem szóló jól mondja hogy az 500mb T-és mobilnet túlforgalmazás díj mentes (a forgalomba a letöltés és feltöltés is beleszámít) , ha túlléped akkor leveszik a sávszélt 36kbs-re (ami egy rosszab modemes net sebességének felel meg), de mailezésre meg navigációra az is bővej jó. A wifi nem számít bele az adatforgalomba.
-
greencard
tag
válasz
Vak vagyok, de én nem látok nagyon különbséget. Mindjárt kipróbálom egy villamosról készített videón.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
kellerman #3339 üzenetére
kellerman: szerintem a folyamatot inkább befeJezd mint sem befeLYezd...
(bocs de már égeti a szemem annál is inkább hogy aláírásba van...)amúgy a romoknál a kiadás dátuma számít nem? az lenne legalábbis a logikus...
amúgy másnál is áthelyeződik néha a Tmobile menüpont?
-
kellerman
tag
Kár hogy nincs videó készítéskor képstabilizátor, eléggé hullámzik a kép.
Nagyon óvatosan kell mozogni, de legjobb ha meg sem mozdulsz.
Amúgy a minőség még jó lenne. A fényképező része az jó, ott legalább van, de inkább a videónál lenne nagyobb haszna. -
zeroo5ux
aktív tag
Ad-Hoc hálózatra való csatlakozáshoz van valami trükk ehhez a telefonhoz?
-
ForRedGlory
félisten
Gondoltam ide is beteszem. Ezt tudja a GPS (iphone 4-el hasonlítottam össze)
-
LBandi
aktív tag
Találtam egy lehetséges hibát (inkább bug szerintem mert szoftveres) a telefonnál amivel nem tudok mit kezdeni. Korábban írtam hogy olyat csinált a telefon mintha újraindulna ami nem is igazán az a jelenség: elsötétül a képernyő 1-2 másodpercre, majd amikor visszajön az összes kapcsolatot (wifi,hálózat) újraéleszti, viszont a wifi hiába van bekapcsolva nem csatlakozik vissza automatikusan rá, ki kell kapcsolnom a wifit és újra be hogy csatlakozzon.
A kiváltó ok: Amikor a névjegyeket próbáltam összehozni a régi telefonomról (N70) akkor legelsőnek nagyon kusza lett, és muszály volt törölnöm az egészet a telefonról és a gmail -be is importált címjegyzéket is. Onnantól kezdve ha a névjegyzék szinkronizálás (gmail) be van kapcsolva a telefon a egy felkiáltójeles kört rak ki miszerint nem lehetséges szinkronizáció a névjegyeknél mivel túl sok törlés történt. A hiba akkor kezdődik amikor lehúzom a felső információsávot és ráböbök a hibaüzenetre, ekkor a telefon a fent írtakat műveli.
Azóta már rendbetettem mindent viszont még most sem enged szinkronizálni a névjegyeknél, mert előjön a hibaüzenet.. Tudna valaki erre megoldást adni hogy mit csináljak hogy ne jelenjen meg ez, és tudjam szinkronizálni a névjegyeket.
Csináltam képeket is a hibáról: (ha kell akkor készíthetek videót is)
-
nggabi
félisten
Üdv!
2 kérdésem lenne hozzátok: működő sgs2 tesztpéldányról tudtok a pesti oldalon? amit ma is ki lehetne próbálni...
esetleg nem maradt vkinek SGS1-hez tv kábele?
-
Drbonci
aktív tag
Aki mentette az efs mappát annak milyen méretű lett a mentésekben ? Nekem kerek 10.0 mb-ot ir a gép . Az jó ?
Total commanderrel 10 491 054 egész pontossan . -
markol68
csendes tag
A termék sorozatszáma: * és a IMEI szám: * az ugyan az? Az IMEI számot a készülékből is megtudtam nézni az ok. de sorozatszámot hol tudom megnézni?
-
bmarko
tag
-
bmarko
tag
Hmm... Ezt néztétek?
XWKE7
Build date: 18/05/2011XXKE4
Build date: 25/05/2011Kérdés, hogy a dátumnak, vagy a verziószámnak higgyen az ember
-
moco22
aktív tag
-
andrew01
tag
Szerintem is nagyszerű a hátlap.. kifejezetten széppé is teszi a telót /nem csak vékonnyá/
Kerestem itt a fórumban, de nem találtam - hol is kell reggelni a telót (a plussz két hónapért) ?? -
-
moco22
aktív tag
válasz
Csillagkuty #3304 üzenetére
szerintem nem is lehet átnevezni. nem hagyja. ha jól emlékszem anno már én is próbálkoztam vele.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
killerjohn #3308 üzenetére
10mp-ig nyomd a power gombot. sgs-nél célszerű előtte kihúzni a kábelt, mert belefagy a töltésbe.
-
killerjohn
addikt
válasz
kellerman #3300 üzenetére
Van valakinek ötlete, hogy download mode-ból hogy lehet újraindítani a telót anélkül, hogy az akksit ki kelljen venni? Hátlappal semmi bajom, de ha jönnek (márpedig jönnek) a CustomROM-ok... HD2-höz (mondjuk az fém...) 10.000 fölött van a hátlap. Bevittem szervízbe más gond miatt, és adtak egy újat, ingyen. Úgy meglepődtem, alig tudtam megköszönni.
-
CHIPman
nagyúr
build.prop-ban nem lenne nagy kunszt, csak akkor azt is át kéne írni, ami használja.
mivan80: A középső gombra nem lehet majd sosem, mivel az mindenhol home. Viszont power gombot előszeretettel használják ilyenre a hackelt camera.apk-ban sgs-en, talán majd valami vállalkozó kedvű felkapja és megcsinálja itt is. -
mivan80
aktív tag
Újra próbálkozok:
Fotózáskor az exponálás képernyőn megjelenő gombját, rá lehet-e konfigurálni a középső hardveres gombra?
Nem szeretem képernyős megoldásokat, könnyű mellényomni, és így pl máshova zoomolni, ha az ember siet.
-
Aktív témák
- BestBuy topik
- Elden Ring
- EAFC 25
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest