Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz nggabi #95396 üzenetére
Mélyen együttérzek
Csak hogy ne érezd annyira szarul magad, betöltve a 4. x-et előjött az elmúlt 10 év legszarabb szitujai haverok között... Nyertem a vesegörcsömmel, aminek hatására megtapasztaltam milyen felnőttként egy ápolónak bőgni és könyörögni hogy bármit is akar adni az injekcióban, mindjárt duplát bökhet Az orvos meg utána kezet rázott, hogy akkor egy lájtos közepes szülésen túl is lennék, mehetek asszonyhoz panaszkodni ezek után (2 gyermekünk anyja). Az asszony meg kint kínjában már csak rögöhött, hogy kinek mit ígértem meg bent az orvosi szobában, ha azonnal kiütnek/leütnek.Amúgy helyzet errefelé? Rég látogattam már a topikot, halrudit és térdeplős párna még pörög?
Remélem a kergevírus még elkerült mindenkit, és maradjon is így sokáig...
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Shingen
addikt
風林火山
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
twine
veterán
Nem,sajnos...még nem tudom gyakorolni, mert.......
de amint lehet,,én megpróbálom,,nem hagyom annyiban a dolgot -
nggabi
félisten
Hétvége
"szenyor dzsíííí"
-
zoleeno1
veterán
Azért durva gyerekek, hogy már olyan vének vagyunk, hogy a buzulás poénkodós topik átmegy lassan a "kinekmiabajába"...
Honor Magic5 Pro
-
kali8n
aktív tag
válasz nggabi #95370 üzenetére
Átérzem a helyzeted. Nekem is volt vesekövem, tényleg találó név rá a kvaanyád.
Nekem érdekes volt, mert mondták, hogy túl nagy és nem fog tudni kijönni, ezért zúzni kell. El is mentem, minden bekészítve, már várom a fájdalmat, erre mondja az orvos, hogy nincs meg a kő. Olyan helyre ment, ahol nem látja a gép...majd jöjjek vissza máskor...faja..Rá két napra csak kijött magától a rohadék zúzás nélkül is, hát mit mondjak, szépen végigkarcolta az egész pélót belülről, rohadtul fájt/csípett utána a vizelés.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
Napot.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Itthon. Egész délutános buli volt, kő nem jött még. Olyan mintha pontozóval kalapálnák a hasad alját, elviselhető. Van a másik vesémben 3mmes majd azt is kikalapálják. Juhéé
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Thx mindenkinek.
"szenyor dzsíííí"
-
-
nggabi
félisten
Reggelt. Fél4ig görcsölt a vesém, most hívtam a délpestit h ezt nem lehet elviselni még 2 hétig, élőhulla vagyok. Végül lett időpont digitális abortuszra holnap 1re. Mázli. Már csak sikerüljön összetörni.
Helyzet?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Kedd.
"szenyor dzsíííí"
-
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Van itt valaki, aki tud kijelzőt cserélni S10-ben vagy van Samsung szervizes ismerőse? Lenne egy remek ajánlatom
-
nggabi
félisten
ez lemaradt [link]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Keresett titeket a Feri...
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Vasárnap
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Hétvége
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Kösz, meg a giraffnak is.
Már a célegyenesben vagyunk, de azért kaptam időpontot esw-re okt 5re, ha addig nem jönne ki. Fasza. Kérdeztem h mi az a megsínezés, de azt mondta a doki h jobb ha nem tudom
Kb commodor 64es az ultrahang az erzsébeti sztkban, de a lényeg látszik. Stadionra van pénz, az a lényeg.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Reggelt melósok.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
bazze ma dolgoztam. na ne nagy dologra gondoljá 10 perc alatt kivittem 2 vákumcsomagolt matracot. meghagyom én ezt a melózást nektek
más: nincs bulika este 11 után. mer a vírus alszik 10ig és a metrópótlás miatt csak 11re ér le.
"szenyor dzsíííí"
-
zoleeno1
veterán
Csakapajtás már aki még tudja, hogy létezett olyan...
Honor Magic5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest