Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
-
bok92
addikt
reggelt!
-
maggi1886076
addikt
Reggelt Sz@rreggelSz@rhétfőSz@rhét de csak 4 napos
-
tresh
veterán
Reggelt
-
nggabi
félisten
reggelt. megint hétfő
-
csabám
addikt
Reggelt.
De nehezen indulnak ezek a hétfők... -
Weeman1
veterán
Jó reggelt.
-
Psytech
őstag
Jó reggelt
-
Cyberpunk
félisten
Reggelt rohadt betegség.
Mai délelőtti program orvos + gyógyszertár.
-
sdd2
veterán
reggelt
-
Ricardo
titán
-
nggabi
félisten
gyenge banda
-
fero02
nagyúr
-
( V )
veterán
válasz
bAtt001 #5976 üzenetére
jaaa azokat mondjuk nem hinném hogy kihagynák, hisz azok már most elérhetőek Ubuntun!
Cybercica
bár már ott tartanánk!
-
( V )
veterán
válasz
bAtt001 #5974 üzenetére
én is ott olvastam róla, de a CM-hez csak annyiban van köze hogy hasonló a partíció kialakítás (hiszen végső soron az android is a linuxból nőtte ki magát) és android driver motor fut alatta (ezzel meg 2 legyet ütnek 1 csapásra), de ettől még nem fogsz tudni pl Semaphore kernelt tenni alá!
nem tudom mennyire szeretnék google kompatibilissé tenni, de ha a Dalvik VM motor kimarad (ami azért nem lenne hátrány, mert elsősorban az az ami baromira visszafogja a hardverekben rejlő lehetőségeket) akkor az appoknak búcsút mondhatunk - viszont az ubuntu sajátjait meg használhatnák
-
bAtt001
addikt
xda-n cikkeztek róla abból írom amit írok
megírták hogy amin megy a cm10.1 azon menni fog ez is. a fene se tudja hogy írták pontosan de ha cm10 megy akkor nagyon egyszerű portolni, nem a felépítés miatt mert az másabb de az alapján könnyű lesz. ennyit jegyeztem meg. remélem lesz benne google contact sync akkor ki is próbálom majd
-
( V )
veterán
válasz
bAtt001 #5970 üzenetére
hát egyrészt ez csak egy pre-alfa bekukkantás, meg hát azon belül sem Galaxy-ra készült hivatalosan (csak portolta az SGS guru pawitp), hanem a nexus familiára ott ugye meg nincs gomb, másrészt meg nagyon tévedsz a "egy skinezett cm10.1 az egész kb"-t illetőleg, mert ugyanis az egy dolog hogy valóban android "motoron" fut de az egész UI engine meg ramdisk kezelés stb teljesen más mint ami az androidon van (pl Dalvik VM engine sincs)! (lásd eddigi konkrét ubuntu portolások pl [link] vagy [link]) persze messze van még a végcél (kb. november) uh sokat nem lehet ebből leszűrni (hogy optimalizálásról ne is beszéljünk), mindenesetre örvendetes hogy nem feleljtették el az "öreget" ebben a témában sem és lehet hogy lesz elérhető verzió majdan az S1-re is!
-
nggabi
félisten
ezt a képet nem mondom ki h kinek küldöm, úgyis tudja
-
zoleeno1
veterán
A napi C-vitamin bevitel nagyon fontos!
(tudom, a csaj nem jó, látom én is, de a kép maga poén)
-
bobooo
addikt
[link] Hsz.eket is olvassátok
-
sdd2
veterán
jóccaka
-
nggabi
félisten
ne legyetek pipák, remek ajánlatom van nektek: zte arizona 500MHz (öccá, igen
256mega ram. mindez 10k dominóban mmben
-
Cyberpunk
félisten
Gondolom ilyen van akkor. -
sdd2
veterán
Lemaradtam az Xperia Z akcióról
-
bAtt001
addikt
itt szar minden ami nem..... oh wait, itt minden szar
-
-
nggabi
félisten
válasz
maggi1886076 #5910 üzenetére
pl a nóta
kali: honnan szedtél xperia z-t?
-
üdv,
sony telefonom nem volt még, de ennek is eljött az ideje! tényleg csak egy hajszálon múlt, hogy s3 lte vagy ez...
kali8n; igaz, csak tegnap vettem át, de azóta tesztelgettem, és csak a nagy méretét kell szokni - a kis iphone 4s után, ahogy az is furcsa volt egy ideig az sgs2 után -, más rosszat nem tudok mondani rá! az akkumulátoros üzemidőtől féltem, mert lehúzták néhány tesztben, de nem lesz azzal gond, elég jól bírja!
zoleeno1; kellett egy nagy lapát, és az s3 lte túl kerek volt, kockáknak nem való!
furcsa ismét az android, de jó ez a jelly bean!
-
majdnem visszatértem egy s3 lte képében, de végül megúsztátok, xperia z lett a 4s utódja!
-
tresh
veterán
reggelt lányok
ja és hogy témánál maradjak sokfoskínai szartelefon
-
kutkut
addikt
válasz
Psytech #5903 üzenetére
1, nem ez az első nap, korábban már nyomkodtam, szóval a "wow" már megvolt.
2, még be se laktam... Eddig kb. annyit csináltam, hogy rámásoltam a cuccaimat + a beállításokat túrtam egy kicsit.
3, nem lettem meizu fanatikus, ha vannak hibái, azokat is leírom majd, próbálok objektív maradni.Amúgy, rohadtul tetszik, de b@sszus, még csak pár órája van meg, még a simet se vágtam meg hozzá.
-
kutkut
addikt
Köszi. De mondtam, ha nem tetszik, eladom, és marad az sgs, mint eddig. Viszont, ha megint csak rágódom rajta, hogy kell-e, addigra elvitték volna. Így legalább kipróbálom. Ha jó, megtartom, ha nem, megyek vissza sgs-re. Ennyi.
Amúgy, 2 dologban spóroltak ennél a telónál. A kamera és az összeszerelés. A kamera nekem nem olyan fontos, a összeszerelés meg tulajdonképpen az sgs-nél se volt valami hű de jó.
De egyébként, nagyon közel van az álomtelóhoz: ideális (képernyő)méret, nem is olyan rossz kijelző, szerintem a hardver se lesz kevés és elvileg jól is szól (mumk1 állítása szerint jobb, mint a Mi2, amiben qualcomm dac van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Iphone 13 Pro Max 128GB Blue.
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest