- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz kali8n #30895 üzenetére
Igen, de az a baj, hogy amiben benne van az nfc, meg a wireless töltés, az drága,, amibe nincs az meg,,, olyanra nem cserélek,,, meg tudod, az nem ugyanaz az érzés ,hogy kibontod az uj telefonod,,,(már több mint fél éves a telóm . )
Az meg zsir uj,,, lakhatod be,,,etc..etc...
Sőt,,, nekem már b@ssza a csőröm ha "bontott" lett egy telefonom...
Igen ezzel már lehet hogy dokihoz kéne mennem szeretem az új dolgokat na[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
beast27
senior tag
Az az akkunak a hőfokát mutatja jelenleg nekem is annyi (töltés és 3g netezés) azzal még nincs baj, de volt olyan hogy 53 fok volt de mind1 hanyagoljuk ezt a témát mert nem ez a legfontosabb egy tekefonnál
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
Én ezt már leginkább egy samu feature-nek fogom fel aminek télen van haszna mert nem fázik az ember keze használat közben
komolyra fordítva a szót,nem mindig melegszik, nekem töltés közben szokott gondom lenni vele mert inkább merül mint tölt, de leginkább "kényelmetlen" mert elég sokat használom az szabadban (ttenger parton) és nem túl kellene hogy 40 fok van és a telefon meg 50[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
twine
veterán
válasz beast27 #30882 üzenetére
Visszakérdezek
Működik, van valami baja a telónak a melegedéstől,érzed hátrányát(töltés tiltás stb)?
Bevallom,, és ezt nehogy sértésnek vedd de én már agyf@szt kapok ettől a melegedik a telefonom témától,,,
Én leszarom,,, van hogy meleg, van hogy nem,,, nem figyelem mikor melegszik, mert teszi a dolgát
Fekete/fehér téma:
Ha lenne az elején felirat, lehet hogy engem is zavarna,, de így, hogy Tök fekete, homogén az egész,, így valami gyönyörű De ízlések és ficamok,,, sok ember osztja a te véleményed[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz zolikaDB #30881 üzenetére
Nem sok mindent tudni róla, azaz hogy szinte semmit, csak a neve ismert: Key Lime Pie. Ennyi. Mivel a mai google konferanszién mutatták be a 4.3-at, ami még mindig csak a Jelly Bean ráncfelvarrása, ezért még várat magára a renccer bemutatása. De a 4.1.2 Jelly Bean nagyot dobott a 4.0.3 ICS-hez képest a Project Butter-rel, ezért személy szerint remélem, hogy az 5.0 is tartogat vmi meglepit
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
beast27
senior tag
Nekem nem lenne bajom vele ha az egész teljesen fehér lenne de így szerintem nagyon csúnya pedig beneveznék rá. btw mennyire melegszik a seggszusz? Mert utálom hogy az s2-n van olyan már 10 perc 3g után tojást lehetne sütni rajta
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Az 5.0-nak mik lesznek az újításai, és szerintetek érdemben jó lesz-e az S3-ra?
-
twine
veterán
válasz beast27 #30877 üzenetére
Igen, igen,,, de kb.15-20 ropiba fájna egy ilyen csere ilyen "hülyeségre" most nem futja.....(pedig bevallom, megrohadok egy 0km-es fehér nexusért)
Most tuti kapok a pofámra, de nekem egy fehér börhatásu dbrand hátlapi foliával nagyon "adná" nem gáz az hogy fekete az eleje....sőt....meg amúgy kicsit e-pénisz is játszik a dologban, mert úgy tudom már nincs forgalomban fehér n4 az amerikai play en,,,, szóval elég ritka teló lesz nem mintha ez nagyon számítana,,, igazán nincs kinek mutogatnom,, de tegyük a szívünkre a kezünket,,, egy picit mindenkinek jól esik ha "egyedi" a ....bármije
Ráadásul ez a seggszusz kva jó kis teló lett,,,imádom...
Mai ömlengésünket hallhatták...[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
Köszi a sok segítséget , még van egy hetem elődönteni
twine
Ha jól tudom te akarod/akartad lecsérlni fehérre a nexus 4-ed, hát ne tedd kib@szott ronda kb egy hete láttam előben. hátul fehér elől fekete szerintem nagyon csúnyaOneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #30870 üzenetére
dehogy tudja, nem ért hozzá
-
beast27
senior tag
válasz GrooveHero #30867 üzenetére
Abból kiindulva hogy az s2 megkapta a 4.1-et a note 2 is valószínű megkapja majd az 5.0-át, amúgy harverileg (eza sszó beleégett az agyamba) nekem is nagy egy kicsit a note 2
Más
harverileg melyik az erősebb?Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
nggabi
félisten
válasz GrooveHero #30870 üzenetére
lazán átugorják mint most a 4.2-t, és rögtön 6.0-ra frissül beelőzve a nexusokat
"szenyor dzsíííí"
-
GrooveHero
addikt
válasz nggabi #30868 üzenetére
Én nem tudom, hogy megkapja e, nem nagyon követem a note2-t, te jobban tudod, hogy adott e ki a samu hivatalos közleményt.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz beast27 #30866 üzenetére
Én nexust vennék, a note 2 nekem már nagyon nagy. Na meg hát a friss android, lesz majd rá elvileg 5.0 is. A note2 meg necces, hogy megkapja e. Én azt mondom, hogy nexus 4
-
beast27
senior tag
Ha minden jól alakul jövő hét kedden lesz esedékes a telefon vásárlás és két telefon közt örömöm
Nexus 4 és note 2
jelenleg a nexus 4 felé húz a szívem a 4.3 miatt
Melyikné meg jobban?Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
bok92
addikt
ööö, idén 200 ponttal kevesebb kellett arra a szakra, amire én 2 éve jelentkeztem...
-
MurdR
veterán
Rigójancsi az android játékok topicban is alkot
http://m.mobilarena.hu/tema/androidos_jatekok_topicja/hsz_3963-3963.html
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
bok92
addikt
jujj, nemsokára ponthatárok...
2 éve még érdekelt is...
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Már tölthető a 4.3.
Xiaomi 11T Pro
-
MurdR
veterán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
beast27
senior tag
Elfogott a must have érzés az új nexus 7-el kapcsolatban
-
veterán
-
nggabi
félisten
végre pihi
"szenyor dzsíííí"
-
Cyberpunk
félisten
Egyébként a HTC bekaphatja. Meg aki átvágott. Na mindegy a lényeg, hogy hű maradok a kínaiakhoz. És mivel elég jó áron megy a Xiaomi Mi2s 32GB-os, ezért veszek egy olyat, meg mellé egy 3100 mAh-s akkut, azt sálálálálá
De ez most tuti, már meg is rendeltem. Kár, hogy szar zenében (ide veszek egy ZIP-et azt kész), a kamera meg kb egy S3-at hoz elég az.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
zolikaDB
veterán
A Note2-s beszólás mehet aláírásnak, áldásom rá!
Bementem a Telenorhoz, Nexus nem volt kint.
Utána bementem a T-hez, Galaxy S4 mini nem volt kint.
Úh az S3-at próbálgattam. Volt kint egy I4S, huhh, a szemem keresztbeállt, amikor pár perc után a "kis" kijelzőre néztem. Változnak a szokások, a technológia, anno SE T68 101*80 pixel, nem tudom, hány színtől is lefostuk a bokánkat, a Nokia 7650 meg átlépte a high tech fogalmát. Polifónikus csengőhangokkal.
De nem adok +50k-t az Apple-ért, csak mert az előd telefonomhoz képest a FB picit gyorsabb, de minden más marad. Kézben fogva nem is halálgagyi az S3. Talán az LTE felirat az idióta betüstílussal picit. De penge, gyors, kézreáll. Talán az S4 is, de az tazért szeretjük, mert kicsit nyomta az S3 árát
HTC One szintén bivaly, de drága. Meg volt pár WIN-es HTC is, kellemes anyagokból összerakva, "beats" felirattal hátul... Idáig nem kéne eljutnom, de ki tudja
Sok telefonom volt, amikor Siemens A40-esek versengtek a 3310-el, akkor a legdrágább Nokia lapult a zsebemben, amikor ízlelgettük a "smartphone" szót és azt hiszem, eleget próbálgattam, h tudjam, mennyit éri meg nekem kiadni egy ilyen eszközért.
Net legyen, áramoljon napközben az infó, ne csak SMS-re korlátozódjon a információközlés, és az is gyorsan legyen meg. És ne kelljen pixelek között válogatni, h meg akarom nézni, milyen zsír az új Dimitri Vegas feat Like Mike klip. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- További aktív témák...