Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beast27
senior tag
Valamelyik nap hallottam hogy egy pár gyerek (kb velem egy idősek lehettek) megkértek egy felnőttet hogy vegyen nekik vodkát (úgy hogy ők adtak volna rá pénzt) és a csávó mondta hogy ő nem vesz nekik semmit, erre elkezdtek hőbörögni hogy mi az hogy nem vesz nekik, miért nem vesz és elkezdték szídni a csávó anyját, stb
-
Keem1
veterán
Csöngetnek, szomszéd kisfiú: "csókolom!"
Nahát, milyen illedelmes ez a gyerek.
"Apám azt mondta, kérjek már magától egy kur*a kalapácsot, mer' maga biztos ad, nem úgy mint az a b*zi a másodikon."Állat padlóról valahogy felemel, ajtó becsuk, mély levegő...
-
-
ezt én nem tehetem meg, sok pénz...stb bánná néha, ezért visszahívok mindenkit, aki küldi a telefonszámát, abba a 30 ft-ba nem halok bele ha netán téves vagy szórakozós, többel meg nem tudnak lehúzni, a külföldi trükközős számokat nem is tudom hívni, de még kapcsolni sem tudják.
bok92; lehet, hogy azóta sem tudja a pontos időt...
-
Keem1
veterán
Hűha, fácsén most igazoltam valakit vissza, akit lehet, nem kellett volna. Azt hittem, egy kliens jelölt be.
Na mindjárt fent leszek a napiszaron...Piwi: összekeversz a békával
-
nekem csak magyar hívószámaim vannak, de mindegy, ha úgysem jeleztetem ki.
sőt, tőlem akár trükkös visszahívós üzik is jöhetnek, minden veszélyforrás (külföldi és emelt díjas kimenő, emelt díjas sms és mms...stb) letiltva minden előfizetésemen, szóval lehúzni nem tudnak.bok92; válaszoltál?
-
Keem1
veterán
-
Keem1
veterán
Jött egy "az sms feladója visszahívást kér öntől" üzenet. Kis naiv, azt hiszi, majd minden vadidegen számot visszahívok?
-
bok92
addikt
Kiköltözés done...
Habár nem volt problémamentes...
-
Keem1
veterán
jó reggelt mindenkinek
Ágyba kaptam a kávét... ma már másodjára. Asszonykával nem volt kedvünk korábban kivánszorogni az ágyból -
Piwi
veterán
jóétvágyat mindenkinek
[link]
-
Psytech
őstag
Böffff.... delet...
-
nggabi
félisten
-
maggi1886076
addikt
hus bepacolva estere
joghurtos mentas medvahagymas az egyik.a masik mustaros
ja es az elso emeleti lakas erkelyen grillezunk
-
beast27
senior tag
Reggelt!
Úgy volt hogy megyek armin van buuren koncertre úgy hogy fater ott dolgozik és bemegyek vele, aztán mikor oda értünk nem engedtek be mert még nem vagyok 18. Fater mondta neki hogy szülői felügyelet alatt lesz e nem engedi igyak alkoholt, stb erre mondja a beléptetö csávó hogy én tudom nem engeded neki de itt az elvekről van szóbasszák meg az elveiket
-
sdd2
veterán
na mi van lusta banda?
-
nggabi
félisten
reggelt.
-
Piwi
veterán
reggelt hurkák
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt.
-
( V )
veterán
estét / reggelt
-
csabám
addikt
Szép jó estét Pöcsök.
-
MurdR
veterán
Puszi maci :*
-
sdd2
veterán
Reggelt. Indul a móka
-
MurdR
veterán
válasz
GrooveHero #28528 üzenetére
Te menetelni szeretnél, én meg repülni
-
GrooveHero
addikt
Ízlések és pofonok, nekem például nagyon lassú a trance és hasonlók. Techno a minimum, de olyan 160 bpm körül érzem jól magam
De azért a speedcore, terror már nekem sem jön be, a már sok, részemről megállok a hardtechno/schranz-nál
De az estek 90%-ában csak hardsyte és hardcore-t hallgatok. Néha mondjuk becsúszik egy két klasszikus, over the rainbow, meg ilyenek. Sőt van amikor Frank Sinatra-t hallgatok, vagy Morricone szól -
MurdR
veterán
válasz
GrooveHero #28515 üzenetére
Armin a kedvencem, imádom a zenéjét :-)
-
MurdR
veterán
-
beast27
senior tag
válasz
GrooveHero #28518 üzenetére
Az biztos hogy zárt helyen van (valami nagy arénában talán, még annyit tudok róla hogy (talán 2011-2012-es) fesztiválon valami nagyon brutál lézer show volt
-
GrooveHero
addikt
-
beast27
senior tag
válasz
GrooveHero #28515 üzenetére
A sensation-t csak azért hoztam fel példának mert amire én gondolok az is zárt helyen van és "egy estés"
-
GrooveHero
addikt
válasz
beast27 #28514 üzenetére
Ez mind az. Na jó, talán van köztük egy kis Hardcore is. Senstaion White hardstyle zenével egyenlő Sensation Black.
Tiesztó, meg ármin ván búren, meg ilyenek, akik altató zenét játszanak ők lépnek fel a White-on, a kemény mag az Sensation Black.
telán a legjobb sensation black anthem a mai napig (szerintem):
-
beast27
senior tag
válasz
GrooveHero #28513 üzenetére
En jump/hard style fesztiválról írtam, bár ez ilyen sensation white szerű dolog csak hard style zenével
-
beast27
senior tag
válasz
GrooveHero #28507 üzenetére
Még valami hard style-os rendezvényt emlegetett, persze ennek a nevére sem emlékszem
Én már annak is örülnék ha az OSG-re kitudnék menni -
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero #28500 üzenetére
a dátumos átutalás tuti lehetséges, butaság lenne ha nem lenne
a másikra úgylátom dagimadár már válaszolt arról nekem fogalmam sincs
-
Keem1
veterán
válasz
GrooveHero #28500 üzenetére
Jaja, előbb a webes felületen kell jóváhagynod. De ezt csak egyszer, utána soha többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest