Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
GrooveHero #29595 üzenetére
Mit várunk egy olyan világban, rendszerben, ahol nem a megelőzés a cél, hanem a tűz oltás!!!
Miért akkor kell ilyenekkel foglalkozni, amikor már megtörtént?Például én felnőttem, a párom felnőtt, pedig nem mindig a szép és gyönyörű világ vett körbe minket. Elértük amit szerettünk volna, van 2 gyermekünk. De már most azon rágódunk hogy mi lesz velük, hol merre tereljük őket az ösvényen amin haladnak... Nem tudjuk mikor mivel ártunk nekik és mikor segítünk nekik, már semmi sem fekete és fehér sajnos.
A sztori kemény... megfordult már a fejemben mi történne ha.... de ennél tovább sosem mertem gondolni.
-
nggabi
félisten
álarcban lenni jó
-
Iomega
addikt
válasz
Weeman1 #29596 üzenetére
Akit egyszer elkapnak ittas vezetésért, annak nem is adnám vissza a jogsiját, talán akkor komolyabban venné az alkoholt fogyasztott ember, hogy beüljön-e ittasan vezetni, bár ittas állapotban már nem tud mérlegelni, de ha kocsival érkezik valahova, akkor elgondolkodhat azon, hogy igyon-e egyáltalán egy kortyot is.
-
Weeman1
veterán
válasz
GrooveHero #29595 üzenetére
Sajnos vannak ilyenek,és általában sajnos mindig a vétlen hal meg.
Jogos hogy elveszik az ittas vezetők jogosítványát,
sőt én még pár napra le is ültetném őket. -
GrooveHero
addikt
Facebookról. Kemény
a kép:
Érdemes elolvasni.
Elmentem egy buliba Anyu, s emlékszem a szavaidra. Megkértél, hogy ne rúgjak be, így nem ittam semmit. Büszke voltam, ahogyan azt előtte megmondtad.
Nem ittam alkoholt vezetés előtt Anyu, és a többiek gúnyolódtak is. Tudtam, hogy igazad volt Anyu, és hogy neked mindig igazad van. A buli lassan véget ért, és mindenki hazaindult.Ahogy az autóhoz léptem, tudtam, hogy épségben haza fogok érni: nevelésed alapján felelősségteljesen és büszkén! Lassan mentem Anyu, s bekanyarodtam egy kis utcába. De a másik sofőr frontálisan belém hajtott. Ahogy fekszem itt a járdán Anyu, hallom a rendőröket, hogy a másik sofőr ivott. És most én vagyok az, akinek ezért fizetnie kell!
Itt fekszem, haldoklom! ANYU KÉRLEK, SIESS! Hogy történhet ez velem?
Az életem kipukkan, mint egy lufi! Körülöttem minden tiszta vér Anyu, legtöbb az én vérem. Hallom, az orvos azt mondja, hogy már nem tud segíteni rajtam.
Csak azt akarom mondani Anyu, esküszöm, tényleg NEM ittam.
A többiek voltak, akik ittak. A másik sofőr is ilyen buliban volt, mint én.
Egyetlen különbség: ő volt az, aki részeg volt, én vagyok az, aki most meghal!
MIÉRT isznak az emberek Anyu?Erős fájdalmaim vannak, mint a késszúrás, olyan erősek!
A férfi, aki belém jött, fel-alá szaladgál, én itt fekszem... és haldoklom.
Ő meg csak néz rám hülyén! Mondd meg a BÁTYÁMnak, hogy ne sírjon Anyu.
És mondd meg APUnak, hogy legyen most bátor. Ha már a menyországban leszek
Anyu, írasd a sírkövemre: "Apja lánya". Valaki mondhatta volna neki, hogy
ne igyon, ha vezet.Ha mondta volna neki valaki, most nem kellene meghalnom.
Már alig kapok levegőt Anyu, nagyon félek.
KÉRLEK, NE SÍRJ MIATTAM Anyu. Mindig ott voltál, mikor szükségem volt rád!
Mielőtt elmegyek, van egy kérdésem:
NEM ÉN VEZETTEM RÉSZEGEN, MIÉRT NEKEM KELL MOST MEGHALNI?"(Részlet, egy lány utolsó telefonbeszélgetéséből az édesanyjával.)
Kérlek! Próbáljuk megismertetni mindenkivel, hogy felfogják, mit is jelent mindez!"
Csak emlékeztetőül, hogy miért kell elvenni az ittas vezetők jogsiját. Gondolkodj el rajta!!!
-
beast27
senior tag
Reggelt
-
MurdR
veterán
Hajnalt brokik
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
válasz
maggi1886076 #29587 üzenetére
nálam minden héten
-
maggi1886076
addikt
reggelt! újból kezdődik a szívás
-
twine
veterán
Jó reggelt
A zájfonokkal meg vigyázzatok -
nggabi
félisten
reggelt.
-
Weeman1
veterán
Más:
-
csabám
addikt
Reggelt!
-
Weeman1
veterán
Jó reggelt.
-
Cyberpunk
félisten
Reggelt lányok vár a meló.
-
( V )
veterán
-
bok92
addikt
Estét a gyengéknek...
-
nggabi
félisten
de jó, holnap hétfő
-
nggabi
félisten
-
Piwi
veterán
megjöttem lányok
-
beast27
senior tag
Jégkorizok baszki
-
kali8n
aktív tag
holnap hétfő
ohhh wait, szünet van.
-
Weeman1
veterán
-
Keem1
veterán
Gyerekek, megfelelő csatival (forrasztok ha kell) szerintetek lehetséges külső mikrofont csatlakoztatni telefonhoz? Régen mp3 lejátszót vittem magammal terepre, megbeszélésre, hogy ne kelljen jegyzetelni. Mostanság már telóval intézem, ám néha kényelmetlen kézben tartani, jól jönne egy külső mikrofon. Eszement ötlet?
-
r4z
nagyúr
válasz
FET-MEN #29532 üzenetére
A régi BMW dízelektől óvjon meg a jóisten
A maiak odab@szósak, de a régieket inkább hagyjuk
A dízelt amúgy pont azért utálom, mert úgy csörög és zakatol, mint valami traktor. Szerencsére vannak már baromi kulturált dízelek, de azok jóval feljebb versenyeznek - 35d for igzámpl, hogy a háromturbós 50d-t ne is említsem.
-
-
r4z
nagyúr
Kopó alkatrészek cseréje alap, a rozsda meg minden régi autónál jelen van, és nem rohad jobban a BMW se, mint akármi más. Lakatos elintézi.
A vigyázni rá nálam azt jelenti, hogy még azelőtt próbálom cserél(tet)ni vagy javít(tat)ni az adott alkatrészt, mielőtt kárt okozhatna másban. Ennyi.
-
( V )
veterán
kékbékának ez sem kihívás
-
MurdR
veterán
-
r4z
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest