Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
Fogom hát!
Én inkább a Royal-nak hiszek, ők azt írták nekem, hogy a Szombati (05.10), Belgiumot érintő légi járattal elküldték a Német GLS részére, ami 2 nap alatt oda is ért. Ezt igazolja is a GLS csomagkövetőjén történő bejegyzés, miszerint beérkezett a központi raktárba 05.12-én délután és meg is kapta a "BUD HU egyedi azonosítókat" és a súlyrögzítés is megtörtént. Ezt csak akkor tudja a GLS megtenni, ha fizikailag becsekkolta a csomagot. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thinkpad T15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB magyar vbill új akku gar
- Sörpad bérlés rendezvényekre egyszerűen és megbízhatóan
- Jégkár javítás & horpadás javítás fényezés nélkül (PDR)
- Xiaomi Redmi 13 kártyafüggetlen leárazás!!! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy A53 5G független újszerű állapotban leárazás!!! AkciÓÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én inkább a Royal-nak hiszek, ők azt írták nekem, hogy a Szombati (05.10), Belgiumot érintő légi járattal elküldték a Német GLS részére, ami 2 nap alatt oda is ért. Ezt igazolja is a GLS csomagkövetőjén történő bejegyzés, miszerint beérkezett a központi raktárba 05.12-én délután és meg is kapta a "BUD HU egyedi azonosítókat" és a súlyrögzítés is megtörtént. Ezt csak akkor tudja a GLS megtenni, ha fizikailag becsekkolta a csomagot.