-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
Én végigvittem 4 féleképp de a többit hogy, hogy tudom ''kicsalni'' a játékból arról halvány gőzöm sincs
A hoteles témát amúgy nagyon megéri megcsinálni
Még asszem úgy nem próbáltam ki, hogy a Duty-s stalkerek ellen fordulok csak azt nem tudom hogy tudnám megcsinálni
Meg az Exoskeleton ruhát vagy mit én akárhányszor végigtoltam sose találtam meg se patch-el se patch nélkül
Valaki nem tudja megsúgni merrefele keresgéljem?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest