Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
Igen ott volt az egyik halott csákónál aki nem bírt szépen viselkedni,ezért Pkm-el bele engedtem egy hosszú sorozatot
Érdekesen reagált rá,mert összeesett
Most Jantarban vagyok a Szaharin dokinál,ott megint vettem 500 db Pkm lőszert,van még kb 270 000 kajautalványom,azt a bárban akarom beváltani rpg rakétára ha kapok,sajna amikor piripócsból átdobott a gép az antennákhoz,megtámadott egy Mi-24-es,így kénytelen voltam Pkm-el lelőni
Nagyon állat ez a gém,nekem minden alkalommal új élményt nyújt 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Érdekesen reagált rá,mert összeesett
Most Jantarban vagyok a Szaharin dokinál,ott megint vettem 500 db Pkm lőszert,van még kb 270 000 kajautalványom,azt a bárban akarom beváltani rpg rakétára ha kapok,sajna amikor piripócsból átdobott a gép az antennákhoz,megtámadott egy Mi-24-es,így kénytelen voltam Pkm-el lelőni
Nagyon állat ez a gém,nekem minden alkalommal új élményt nyújt
shield