-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
Csiborbogár #4965 üzenetére
Tudom már hol vagy. A teremben járkál körbe egy anomáliaszerű izé ( poltergeist?), na azt szórd meg és ha kinyírtad, akkor nyílik az ajtó is.
(#4964) Mosquitoo: igen talán lehet úgy is de nála is anomáliát ajánlanak mert más tudomásom szerint hatástalan rá. Ő még keményebben téríti el a golyókat, gránátokat, stb. A tűz viszont rántottörpöt csinált belőle. Beszorítottam a terem egyik felébe, oda meg ahol kijöhetett onnan a csövek között meg dobtam fireballokat. Az egyik elkapta és "burn, little green sucker"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest