Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985
üzenetére
***Priboi***
Megvan STRELOK!!!
Ott volt a tábortúz mellett a Fredom bázison. Ő "Master" szintű volt. felmentem a Fredom fönök szobájához is, de senki sem volt ott. A vele szemben levő másik szobában szétlőttem a tv-t egy korábbi ottlétem alkalmával. Most, hogy visszatértem ( elmentem a köv. pályára... ), a tvnek semmi baja sem volt, ment benne a videó.. Naná, hogy megint szétlőttem!
Biztos van egy szerelő a zónában, esetleg a csapos árul tv-t is... Utánanézek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R100 + RF-S 18-45mm (MILC) Digitális fényképezőgép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- ÚJ! Logitech Astro A50 Gen. 4 vezeték nélküli Gamer fejhallgató + Bases Station!
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) SM-L305 okosóra - dobozában!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ott volt a tábortúz mellett a Fredom bázison. Ő "Master" szintű volt. felmentem a Fredom fönök szobájához is, de senki sem volt ott. A vele szemben levő másik szobában szétlőttem a tv-t egy korábbi ottlétem alkalmával. Most, hogy visszatértem ( elmentem a köv. pályára... ), a tvnek semmi baja sem volt, ment benne a videó.. Naná, hogy megint szétlőttem!
Biztos van egy szerelő a zónában, esetleg a csapos árul tv-t is... Utánanézek. 
shield