Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
hoffman_ #2877 üzenetére
hmm
én kb 16-17-én raktam fel a Vista-t egy újabb körre, akkor felrakta az összes addigi update-et, illetve 18-án megjelent az SP1 azt is leszedtem és telepítettem Win Updaten keresztül, azóta is azt a Vista-t használom. ami még fontos lehet hogy én full admin account-ban vagyok, azaz minden ami fut az adminmódban fut, és nem kérdezgeti hogy BIZTOS HOGY AKAROD? jó vírus/spywareirtóval és tűzfallal sztem tök fölösleges. legújabb driverek, directx, fennt van: STALKER (eredeti), Counter-Strike: Source (szintén), Hellgate London (ez meg pláne), UT III (úgy mint az előzők), Team Fortress 2 (steamen vásárolt), COD4 (az előzőekkel megegyező), illetve Crysis (szintén), és az Assasin's Creed ami a neten keringő eléggé bétaszagu képződmény, és mindegyik tökéletesen müxik, semelyik se lépett még ki, nem is fagytak le, semmi problémát nem okoztak. így nem feltétlenül mindent úgy kell kezdeni hogy a Vista f0ssh1t, néha a probléma a különböző telepített software-ekben, driverekben, esetleg a felhasználóban keresendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 10
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Horgász topik
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- HP t630 Thin Client 256GB SSDvel - leírást olvasd
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest