Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Milyen videókártyát?
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic
 - iPad topik
 - Androidos tablet topic
 - Bambu Lab 3D nyomtatók

- 

PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

AthlonXP
őstag
Igen, az X18-ban is azok voltak. Útálom őket, mert anélkül is tudnak sebezni, hogy közeljönnének hozzám. Ráadásúl, mikor ütnek, akkor úgy hátralök, mintha elütött volna valami. Én ha tehetem, akkor a F2000-es gránátvetőjével lövöm őket, viszont egy csomószor rá kell lőni, hogy végük legyen. Mikor bent voltam az erőműben, akkor volt, hogy 2-3 ilyen is jött rám egyszerre
  . És ők simán átsétálnak a "gravin", mintha ott se lenne,  
  de az a "husi" is ilyen ( amelyik a kezein jár, biztos tudod melyikre gondolok...) , azt is útálom.  

Mikor már az ajtónál voltam és rájöttem, hogy nincs nálam a kódfejtő, akkor már nem volt kedvem visszamenni a városba, ezért is mentem inkább a kívánni egyett. De vissza fogok menni, mert kíváncsi vagyok, hogy vissza lehet-e menni az erőműből a városba. Meg megkéne találni azt a forgócsöves gépágyút is, már annyira szeretnék fát vágni a vörös erdőben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Battlefield 6
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Gaming notebook topik
 - S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
 - Linux kezdőknek
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - További aktív témák...

- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
 - Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
 - 22 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. És ők simán átsétálnak a "gravin", mintha ott se lenne,  
  de az a "husi" is ilyen ( amelyik a kezein jár, biztos tudod melyikre gondolok...) , azt is útálom.  ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 shield