Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz SaGa59 #13272 üzenetére

Ripleyt s a Görögöt mindenképpen életben kell tartani, mert a játék vége Kelet-Pripjátytól rajtuk is múlik. Ők az egyik kulcsfigurák. Azt hiszem nem is lehet kinyírni őket, de ha meghalnak, akkor oda a játék is. Én most jól megszívtam az utolsó dominó miatt, akit a Halott Városba adott be és addig hanyagoltam, amíg már nem tudok eljutni oda. Pedig már a játék végén lennék. Most újra kell kezdenem miatta egész Kelet-Pripjátytól. Ezért elárulom azt a 3 küszöböt a játékban, amikor már nem lesz visszaút.
    Az első az Osztályozón, miután Coopert kinyírják és a hamis kártyával, banditaruhában el kell menekülnünk onnan. Itt ha átlépünk Kordonra, akkor többé nincs visszaút az Osztályozóra - az átlépő megszűnik.
    A második küszöb a blokád átlépése Jantaron. Ha az inverterrel és a xenomorffal leugrunk az alagútba az X-16 laborból, onnan nincs többé visszaút a déli pályákra. Itt már gondoskodni kell a dominókról mielőtt átlépjük a blokád határát. A dominókat egy idő után mindegyre északra fogja szórni a játék.
    A harmadik küszöb Kelet-Pripjáty, miután a Szolgálatosok ketrecbe zárnak majd a tiszt felrobbantja magát, hogy elpusztítsa a degeneráltakat a pripjátyi színházban. Itt jön a feladat, hogy menjünk Pripjátyból az erőműbe a stadionnál, de a CNNP1 helyett Kelet-Pripjátyba jutunk és új fejezet indul. Ez előtt is gondoskodni kell a dominókról, mert nincs visszaút Kelet-Pripjátytól!
    Sok feladat a játék végén oldódik meg, nem kell izgulni miattuk. Itt kerül elő Buduláj is, meg Fösvény is (ez néha Fukar néven jelenik meg a szövegelésekben!).

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák