Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem valami nincs rendben ott a játékkal, valami hibázik. Ott van bent egy durva kontroller, egyszer kicsalogattam és kinyírtam, de azzal együtt annyi. Nem történt semmi különös, viszont ha nem nyírod ki, akkor később - ha még nem voltál bent -, amikor a banditákkal kell leszámolnod, meggyűlhet vele a bajod, mert az egyik bandita miatt be kell menned a bányába, de a kontroller nem húz el onnan ha már egyszer megjelent, mi több, jóban van a banditákkal is
Próbáltam kikerülni a sebesült sztalkert az úton és nem állni vele szóba, de a kontroller akkor is ott termett a bányában. Nem tudom mi lehet a megoldás, vagy hogy egyáltalán mi ez az egész, de szerintem hibás ez a jelenet. Legjobb, ha kicsalod onnan a kontrollert és kinyírod.
Új hozzászólás Aktív témák

- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC - RTX 3080, Ryzen 7 5700X, 32gb RAM
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Próbáltam kikerülni a sebesült sztalkert az úton és nem állni vele szóba, de a kontroller akkor is ott termett a bányában. Nem tudom mi lehet a megoldás, vagy hogy egyáltalán mi ez az egész, de szerintem hibás ez a jelenet. Legjobb, ha kicsalod onnan a kontrollert és kinyírod.