Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Valami baja van a tápomnak
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Ami túl könnyű az mindig unalmas. Ennyi erővel tolhatnánk a Duke Nukemet godmódban...
Akkor már írjuk át azt is, hogy a kereskedők százezrekért vegyék meg a lepukkant puskákat, és a technikus egy rubelért javítson. Vagy az értéktelen zöld parazita melléktermék, ami szerteszéjjel hever az úton, érjen egy kisebb vagyont, és akkor nem kell futkosni rozsdás gépkarabélyokkal...
Fentiek a saját véleményem, ha valaki másképp gondolja, teljesen tiszteletben tartom. Megfigyeléseim szerint ezeket a Stalkerokat inkább felnőttek játsszák, család, meló mellett, szóval azt is megértem ha valaki kicsit egyszerűsít a karrierjén. Én azért vagyok ilyen szigorú magammal, mert ha belelendülök, akkor jönnek a pontlövő, brutális sebzésű puskák 300-as tárral, nulla fogyasztású autók, sebezhetetlen páncélok, és csak eljutunk a god módhoz fél óra alatt. Egy Abakan szórás-csökkentés így is becsúszott
Roby71 - A Rétisün által linkelt megoldást én nem próbáltam, de a db fájlokat kicsomagolhatod ezzel. Parancssorból is működik, ha beteszed a kicsomagolót a játék könyvtárába. Én írtam hozzá egy egyszerű kis bat fájlt, ami sorban kicsomagolja a db-ket. Utána már tudsz benne moddolni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő