Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978 #5998 üzenetére
Én is mindig startból a statikus beállításokkal megyek, a LA-t egyszer próbáltam dinamikus fényekkel, de a látvány nem igazán tetszett. Túl elmosódott és zavaros, néha csillog, néha tompa. A statikus megvilágításnak van egy igazi lepusztult, szürke, poros tónusa, ami 100%-ig illeszkedik a Zónába. Jelezték is, hogy nem igazán ajánlott a dinamikus beállítás, mert még kiforratlan.
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #5998 üzenetére
Nekem ott lett problémás, miután felmentem a létrán és be akartam lépni a nagy terembe.
-
Sensut
őstag
Én erről az oldalról töltöttem le az 1.3000 alapjátékot, lent a 4 részes rar-t (ezeket kicsomagolva kapod a telepítőt), majd a legfrissebb 1.3003-as patchet (fent). Ez egy hivatalos verzió és garantáltan működik, ha telepíted vele együtt a tartozékokat is (XVid, DirectX, Visual C++, OpenAl ...) . Ha mégsem működne, akkor az valami rendszerhiba lesz.
-
hubai1979
őstag
Igen de már főlraktam hozzá azt az avi kezelő valamit is még sem működik,ha valaki tuűdna egy mentést küldeni a következő pályától vagy valami.mosz főlrakom amit likeltem.
Sergejes valami pakol sok mindent hozzá,remélem jó lesz.
Megpróbálom mentés nélkül, ha nem megy akkor johet egy mentés.
-
hubai1979
őstag
válasz
hubai1979 #5985 üzenetére
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CTexture::Load
[error]File : ..\xrRender\SH_Texture.cpp
[error]Line : 216
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open video streamUgyan úgy ugyan ott,csak akkor még nem volt benne a javítás,bemegyek az öreghez a mocsárba egy kis beszéd fejfájás elmosódik a kép,új betőltés és vége.
-
Sensut
őstag
válasz
hubai1979 #5981 üzenetére
Ezek a kitartás / fáradás paraméterei ugyancsak az actor.ltx-ben, csak lentebb:
stand_power = -0.05
walk_power = 0.00000001
walk_weight_power = 0.00000001
overweight_walk_k = 0.5
accel_k = 3
sprint_k = 75A stand_power jelenti a pihenési időt amikor megállsz. Ha ez mínusz, akkor egyből visszatér az erőd.
A többi meg a menet, illtve futás közbeni kitartás különböző súlyok alatt. Ezek az értékek minél kisebbek, annál kevésbé fáradsz el. A fenti értékekkel már nyugodtan lehet száguldozni akár full zsákkal is. -
hubai1979
őstag
Igazatok van,de azok a területek hatalmasok,honnan a f szedték nem tudom.bementem ez lezárt alagutba egy órát koboroltam benne de nem jutotam a végére ugyhogy utolsó mentés betöltés.Na ezért kell a gyors futás.
Most már király,csak nagyon fárad, megoldást kérnék ha lehetséges.
-
hubai1979
őstag
terrain = actor_terrain
max_item_mass = 50.0
jump_speed = 13.5 ;7.0
;crouch_coef = 0.8 //by CzechDeath was 0.45
;climb_coef = 1
;run_coef = 2.1 //CzechDeath2.0 ;2.4
;sprint_koef = 2.5 ;3.0
;run_back_coef = 1.9 //CzechDeath
;walk_back_coef = 1
;air_control_param = 0.1
;walk_accel = 17 //Czechdeath;--SkyLoader: ^ these params dont look adjucted, i mean crouch_coef and run_back_coef
crouch_coef = 0.8
climb_coef = 1
run_coef = 2.1
sprint_koef = 2.5
run_back_coef = 1.9
walk_back_coef = 1
air_control_param = 0.1
walk_accel = 17mester ilyen lett,de nem változott semi.
-
hubai1979
őstag
-
DEARevil
tag
Nem teljesen ide tartozik. Aki jatszott a Misery moddal, meg tudna nekem mondani mit jelent az artifactoknal a conv encumbrance? Koszonom
-
Sensut
őstag
Ez egy Soopytwist nevű GSC fórumtárs által készített patch a LA 1.30003 verziójához. Mivel a LA-ban elég körülményes egyéni módosításokat elvégezni, mert a fájlok tömörítve vannak (de nem is elég csak kitömöríteni őket stb.), az ebben a patchben levő fájlok által szinte minden alapvető beállítás módosítható. A csomagban levő "gamedata" könyvtárat szimplán át kell másolni a játék könyvtárába. Mellesleg ez a patch rengeteg javítást is tartalmaz (lásd benne a leírást). Egyetlen hibája volt: eredetileg tartalmazott 3 módosított script fájlt is, amitől a játék szinte minden bejátszás után kilépett. Eltávolítottam a hibás fájlokat, a patch tesztelve lett, mivel én ezzel vittem végig utólag a LA-t elejétől a végéig.
-
hubai1979
őstag
[actor]:human_base
GroupControlSection = spawn_group
$spawn = "actor"
$ed_icon = ed\ed_actor
$player = on
$prefetch = 16
cform = skeleton
class = O_ACTOR
money = 40 ; option for level editor
rank = 3;
script_binding = bind_actor.bind ;--/#~# (old: bind_stalker.actor_init)
visual = actors\hero\stalker_novice.ogf
default_outfit_legs = actors\hero\legs\stalker_novice.ogf
destroyed_vis_name = physics\Dead_Body\skelet_crashterrain = actor_terrain
max_item_mass = 50.0
jump_speed = 13.5 ;7.0
;crouch_coef = 0.76 //by CzechDeath was 0.45
;climb_coef = 0.8
;run_coef = 2.0 //CzechDeath2.0 ;2.4
;sprint_koef = 2.0 ;3.0
;run_back_coef = 1.8 //CzechDeath
;walk_back_coef = 0.8
;air_control_param = 0.1
;walk_accel = 16 //Czechdeath;--SkyLoader: ^ these params dont look adjucted, i mean crouch_coef and run_back_coef
crouch_coef = 0.45
climb_coef = 0.8
run_coef = 2.0
sprint_koef = 2.0
run_back_coef = 1.5
walk_back_coef = 0.8
air_control_param = 0.1
walk_accel = 15
nekem csak ilyenek vanak. -
shield
őstag
válasz
GypsFulvus2 #5954 üzenetére
Csak élcelődik a bajtárs, ha kicsit visszaolvasol már is kitűnik.
Sokaknak nem tetszenek a nagy területek, nekem pl. bejön. Nem egy szűk folyosón kell jönni-menni. Talán majd később jobban kihasználják a területeket, de szerintem jobb mintha hegyén-hátán lenne minden. Lehet, hogy már a hamarosan érkező javítással.
hubai1979 jobban jársz a az SGI 5K-val. Távcsövet rá és gránátvetőt.
A fejlesztéseknél én is igen csak meglepődtem.
Ugyanazokat kell átírni mint a többinél. -
Antonius1978
addikt
válasz
GypsFulvus2 #5952 üzenetére
8 ev az tenyleg szep mukodesi ido, de amint lathato nem birjak annyi ideig mint a CRT-k.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Plazmacucci #5955 üzenetére
Jaaa, én nem szóltam semmit!!! Nem is jártam erre...
-
válasz
GypsFulvus2 #5954 üzenetére
Majd nemsokára megérkeznek a topik szakértői és meglátod
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Plazmacucci #5953 üzenetére
Őőőő, ez most tényleges földbe döngölés volt, vagy csak irónia? Én örülök, hogy ingyen van, sőt adakoztam is anno Dezodoréknak, és full respect meg minden, de a 3. patch után még mindig bugos volt, így félretettem. Remélem azért nem vadászol le, és ásol el 3 m mélyre.
-
válasz
GypsFulvus2 #5952 üzenetére
Hogy mersz ilyet kérdezni, örülj, hogy ez van és ingyen van és amúgy is nincs rajta mit javítani mert tökéletes és nem tudtad, hogy csak egy ember fejleszti!!4!!!!444!!! -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Antonius1978 #5951 üzenetére
Nekem pár hónapja szart be a Belinea 10 20 35 W TFT-m, 8 év működés után, ami sztem nagyon korrekt időtartam. A "hidegindításért" felelős kondi szállt el benne, szóval valószínűleg javítható. Szerettem is nagyon; P-MVA panelje volt, a helyette vett IPS paneles Dell-nek sokkal rosszabb a feketéje.
Nagyon rég jártam erre utoljára. Az a bizonyos 4. patch teljesen a feledés homályába veszett?
-
Antonius1978
addikt
Mennyit birjak a TFT-k ? ugy altalaban ? azaz a tied mennyi idos ?
CRT : 1996-ban amikor megkaptam a szuloktol az elso PC-met, 8 oran keresztul jatszodtam a Celtics vs Lakers 1989-es kosarlabda jatekkal, estere olyan szemeim voltak, mintha hegesztettem volna.
Aztan megedzodtek a szemeim, eleg jol birjak a gyurodest, hozzaszoktattam oketElpartolas : csak ugrattalak, elcelodtem
Habar pl Dodopeket nagyon regota nem lattam hozzaszolni, es Saga is eltunt, talan fordit ?
Es meg regebbi motorosok sem tuntek fol tul gyakran, pl Pel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest