Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
rétisün #7019 üzenetére
Pont ez jár nekem is a fejemben! De jó is volt régen az újságos időszak: PCGuru, Chip és 576 Kbyte!
ennyit megér, legalább meglátom milyen most. Ha viszont kijön akkor rohanok gépet venni, nem érdekel már a Ryzen vs Kaby Lake huza-vona játék szempontból. Tököm tele van a várakozással.
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #6246 üzenetére
Ez a SeregA-Lus-féle verzióval is együttműködik?
-
Aragorn87
újonc
-
Blizzardking
őstag
válasz
rétisün #6095 üzenetére
Köszönöm kedves ZónaiSün,
Ezek szerint meg kell lenni a db fájloknak is, és ha megvan a gamedata mappában ugyanaz a fájl (moddolva) akkor abból szedi? Én akkor ott rontottam el, hogy miután kicsomagoltam a db-ket, ki is töröltem őket a játék könyvtárából, és minden tartalmát belapátoltam a Gamedata alá.
A Sensut féle hack toolt én is megtaláltam, de még nem próbáltam ki. A súlyt nem akarom moddolni mert kb godmódnak felel meg. Talán inkább Megjelölt magasságát, aki új megvilágításba helyezi a "fütyülnek a golyók a feje felett" mondást.
Mindent összevetve az a benyomásom, hogy a gyári balansz nagyon jól el van találva, nem megy semmi a játszhatóság rovására. A súly-kérdés pedig meg fogja osztani a közönséget, amig csak lesz Stalker. -
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #6067 üzenetére
Azután a kulcs átadása előtt már átment Farkas a banditák korábbi helyére.
A régi, megszokott, leszakadt vasúti híd (itt jól le van szakadva
) üresen marad és mutánsok gyülekezőhelyévé válik vagy a sztalkerek megszállják azt is és átveszik az ellenőrzőpontot?
Egyenlőre töröltem a játékot, inkább a SoC + Complete 2009-et nézem meg.
-
tatararpad
őstag
válasz
rétisün #5669 üzenetére
Találtam én is, de amiben szerepel a repack szó és modok vannak integrálva az annyira hivatalos nem lehet. Én jobb szeretném rendes forrásból, és szerintem a torrent mint terjesztési mód elég reális dolog, nem is nagyon vágom miért nem azzal kezdték.
Mondjuk most találtam egyet ami komolynak néz ki, [link] akit érdekel.
-
shield
őstag
válasz
rétisün #5466 üzenetére
Én is voltam ezen az oldalon és láttam a torrentet, csak még nem akartam letölteni.
Azért linkeltem ezt, mert ha van yandex disc-ed, akkor mindjárt átrakja oda, onnét pedig jön rendesen. Ha csak simán kezded letölteni akkor ez van. Gondolom, hogy neked akkor jobb a torrent.
10GB-ot lehet tárolni rajta. Azért szeretem ha orosz oldalról yandex-es a letöltés, mert nem kell mindjárt letölteni, rá érek később is foglalkozni vele, előbb csak átküldöm oda. Főleg ha helyszűkében vagyok a vinyókon. Kár, hogy nincs ilyen lehetőség a Mega-n és a Google-n.
Egyszerű a reg az oldalra. Még SaGa ajánlotta. -
shield
őstag
válasz
rétisün #5463 üzenetére
Naa...végre megtaláltam az oldalt. Ha van yandex-es oldalad akkor azonnal átdobja.
РУССКАЯ ОЗВУЧКА -
-
sklopp
őstag
válasz
rétisün #4466 üzenetére
Semmi belenyúlás. Képmentéshez F12 beállítva, viszont a mappa sehol. Az össze eddigi Stalkerben illetve a modokban eddig rendben megvolt, ezért fura, hogy most sehol. No mindegy, nincs kép mentés.
Aarpok : Köszi. Közben néztem egy másikat, de nem lettem sokkal okosabb, viszont a készítő úgy rángatta az egeret, felkeveredett a gyomrom, komolyan majdnem hánytam.
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #3332 üzenetére
Aha, igy mar ertem.
westcoastog mar tobbszor irtak, en is, hogy nem tole kell elvenni a ruhat, vele beszelni kell banditaruhat viselve.Ha meg a palyan vagy, akkor menj fol a palya eszakkeleti reszebe, ahol jarkal egy helyen 2 villamgomb, ott lesz egy kicsi lejarat a fold ala, ott talalsz 3 halott banditat az egyiknel talalsz.Ha nezed a kis terkepet, latsz majd egy helyen 3 szurke pottyot, akkor mar jo helyen jarsz, csak a bejaratot kell felfedezd.
Ha pedig kozelebb vagy a Barhoz, akkor a csapostol is tudsz venni ha minden igaz. -
-
impalaman
aktív tag
-
Barin_Duty
tag
válasz
rétisün #1355 üzenetére
Köszi szépen!
Azok akik elégedetlenkednek: Kicsit szorulhatott volna belétek több tolerancia. Azért nem tudták feltenni napokkal hamarabb sehova, mert még az utolsó napokban is csinálták. Tulajdonképp április elején tudták meg, hogy nagy hirtelenséggel kell kiadni a játékot és kiadható formába kell önteni. Még pénteken is volt vele munka és még mindig dolgozó emberek csinálják tök ingyen. A donate gomb sajnos nem elég sikeres...
-
-
Dhampir
félisten
Köszönöm az infót, már régóta keresem magyar nyelven és papírkönyv formájában. Sokáig bújtam az antikváriumokban is a korábbi Európa Kiadó által gondozott kiadást. Már le is mondtam róla, hogy valaha fantáziát látna benne egy kiadó a mai profitzabáló világban.
Időközben külföldről beszereztem ezt a kiadást Eszperantó nyelven.
Végre ismét kapható magyarul! -
Vladi
nagyúr
Ezt azért tartom marhaságnak, mert a könyv és film más műfaj. Ugyan azt a történetet adja elő, de az egyik a fantáziára épít, van tere az aprólékos leírásnak, a másik - még ha lassú is a film - egy vizuális információ halmaz. Plusz akutszikus. Amit egy könyv 10 olvalon mutatat be, szépen kürölírva, az a filmben lehet, hogy csak egy 5-6 mp-es kép.
-
Aarpok
őstag
Igen ép ma csináltam addig,de már nagyon kivoltam.Képzeld a monolitosok meg a zombik szövetkeztek,hogy eltesznek lábalól párszor sikerült is nekik
Lementem a laborba ott nem haltam meg egyszer sem.Kijöttem ki se tudtam lépni a liftből ott vigyorgott a zombi.Azt lelőttem jöttek a kutyusok persze kinyírtak.Nagy nehezen visszajutottam a mosodához még 1 - 2 dolgot lerendeztem aztán most ott tartok,hogy el kell menekülni.
Bocs az offért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest