- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Monitorkalibráló eszközök
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Physicist03
senior tag
Jók a cikket srácok! Köszi!
-
rétisün
veterán
capulet75, PeL: grat mindkettőtöknek a cikkekhez
-
capulet75
addikt
"Köszönjük írásodat, péntek reggel jelenik meg, várjuk a következőt!"
-
PeL
addikt
A 40 óra az kb 3-4 napnyi játék, a halálokat, bolyongást, "nem tudom mit kell csinálni", alvást, evést, mindent beleszámolva. Ha még mellette dolgozol is az a 40 óra bizony felrúghat 1 hétre is.
Ha 80 óra akkor meg simán bele fog telleni egy hétbe egy átlag gamernek sztem, még a tapasztaltabb STALKER-eknek is
-
Vladi
nagyúr
Nem lesz akkor interjú?
-
Aarpok
őstag
válasz
Psychopeti #221 üzenetére
Amennyiben tartják az ígéretüket jó hosszú játék lesz,de azért a Lost Alpha sem lesz rövid ez szinte biztosra vehető
-
válasz
Psychopeti #219 üzenetére
Negyven óra? Az két nap sincs
-
Psychopeti
senior tag
válasz
Physicist03 #213 üzenetére
Ha jól haladnak akkor talán 2014 vége vagy 2015 eleje és befejezik, ráadásul ha jól olvastam az angol szöveget több mint 40 órányi játékidőt ígérnek
Ami egy kicsit szerintem túlzás de jó is lenne mert, akkor legalább nem egy hét alatt tolnám ki
Ráadásúl PS3-ra és Xbox 360-ra is elkészítik majd
-
rétisün
veterán
válasz
szted mér' 2028 van a címében?
-
Aarpok
őstag
válasz
Osztom a véleményed nem néz ki rosszul
-
capulet75
addikt
Grafikával engem nem tudnak megvenni.Fontos, de egy SoC szintű hangulat százszor fontosabb.
-
Physicist03
senior tag
válasz
Psychopeti #212 üzenetére
Ez a Russia.2028 így elsőre elég jónak igérkezik
Valami időpont, hogy kb. mikorra várható még nincs?
-
Psychopeti
senior tag
válasz
Physicist03 #210 üzenetére
Igen amit mondasz az a CryZone: Sector 23 lesz ami CE2-engine-t használ de ez is át lesz portolva a 3-ra.
És van még egy "Mod" ami még talán ennél is nagyobb léptékű lesz, igaz ennek semmi köze sem lesz a stalker részekhez. Egy teljesen különálló játék lesz, és oroszországban fog játszódni a nem is olyan "távoli! jövőben, hasonló atmoszférával mint a Soc. Csak brutál grafikával. A videót itt megtekintheted. -
Physicist03
senior tag
válasz
Psychopeti #208 üzenetére
Szerintem a CE2 sokkal jobb grafikát képes létrehozni mint a CE3. Én úgy tudom, hogy CE2 vagy CE3-al (már pontosan nem emlékszem) fog készülni a CryZone nevű játék
-
capulet75
addikt
válasz
Psychopeti #208 üzenetére
És ez a Cop,SoC vagy mifene? Mod?
-
Psychopeti
senior tag
válasz
capulet75 #207 üzenetére
Sajnos az én angolom se jó csak következtetek! Ez egy amolyan pályaféle csomag a CE2-alá, de talán át lesz portolva CE3-ra is. Ez pripyat-ot és környékét mutatja be, ami lenyűgöző, és hihetetlen hogy mennyire látványosra sikeredett. Remélem ebből lesz egy komplett játék készítve. De ahogy olvastam állítólag a készítőjének tönkrement a gépe és most egyenlőre megállt a készítésével. Készülhetne belőle egy komplett játék is
Van róla két videó is.
Itt meg a másik. -
capulet75
addikt
válasz
Psychopeti #204 üzenetére
Foglald már össze gyorsan pár mondatban mi is ez. Nem nagyon van időm most fordítgatni,az angolom nem túl erős.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Ez durva.
Ha ezt felteszem C2-re akkor lehet mászkálni vagy csak szimplán nézelődni?
-
PeL
addikt
válasz
Hát ja jól néz ki de mivel nem szeretek diavetítést nézni ezért inkább meg se próbálnám futtatni, a Crysis 2-t se tettem fel erre a gépre.
-
PeL
addikt
válasz
Psychopeti #202 üzenetére
modderek majd úgyis csinálnak hozzá graf tuning modokat előbb utóbb, mint az összes többi stalker részhez
-
-
PeL
addikt
válasz
Psychopeti #200 üzenetére
Igen, nem is baj mert nem lesz nagy a gépigény. Akkor már inkább Bethesda féle enginen, azon még modolni is könnyű lenne. Meg nem kéne atomerőmű alá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Filmgyűjtés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Home server / házi szerver építése
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest